Τελευταίες αναρτήσεις

10 Φεβρουαρίου 2017

Η “ΚΡΥΦΗ” ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ποιο Χριστοφοράκο αφού έχετε το Γεωργίου;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Η εφημερίδα “Έθνος” της περασμένης Κυριακής επανερχόταν, τουλάχιστον περιέργως, στο Μιχάλη Χριστοφοράκο και στο νέο ένταλμα σύλληψής του και εκδόσεώς του στην Ελλάδα!! Από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε, ότι η εν λόγω Συστημική εφημερίδα παίζει διάφορα παιχνίδια Εξουσίας!! Εστιάζοντας στον Μιχάλη Χριστοφοράκο, πως δηλαδή για όλα τα κακά που συνέβησαν σ΄ αυτή τη χώρα με τα “μαύρα” ταμεία της Siemens, όπου εξαγοράζονταν συνειδήσεις πολιτικών προσώπων της Πατρίδος μας! Όταν, αυτό το πολιτικό Σύστημα “δραπέτευσε” στο εξωτερικό τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο!

Ωστόσο, θα λέγαμε πως τέτοια δημοσιεύματα θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και ύποπτα, όταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ως Γερμανός πολίτης ήδη “δικάστηκε” στη Γερμανία! Όταν, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δεν “γέννησε” τα “μαύρα” ταμεία της Siemens, αλλά τα παρέλαβε αναλαμβάνοντας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Γερμανικού Ομίλου στην Ελλάδα, αντικαθιστώντας τον Bernhard Dombek, ο οποίος όλως περιέργως δεν είναι όχι κατηγορούμενος στη δίκη των 64άρων που επαναρχίζει στις 24 Φεβρουαρίου, αλλά ούτε καν μάρτυρας!!

Έχετε τον Γεωργίου, τι να τον κάνετε το Χριστοφοράκο;; 

Θα θυμίσουμε ότι ο Bernhard Dombek και ο Ηλίας Γεωργίου ήταν οι βασικοί χειριστές, καθώς και ο επίσης φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας, των “μαύρων” ταμείων της Siemens από το 1981 μέχρι και το 1998, οπότε και ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος. Ειδικότερα, ο Ηλίας Γεωργίου ως Γενικός Διευθυντής του Τομέα Τηλεπικοινωνιών της Siemens, χειριζόταν όλα τα θέματα με τον ΟΤΕ.

Έτσι μας δημιουργεί αλγεινή εντύπωση που κάποιοι κόπτονται για τον Χριστοφοράκο, όταν ένας από του βασικούς κατηγορούμενους της δίκης των 64άρων είναι ο Ηλίας Γεωργίου που “γέννησε” τα “μαύρα” ταμεία της Siemens!! Από τη στιγμή που ο Χριστοφοράκος με την ανάληψη των καθηκόντων του στον Όμιλο της Siemens στην Ελλάδα, απλά διαιώνισε αυτή την παραβατική και παράνομη κατάσταση!!

Από την άλλη μεριά, κάποια στιγμή θα πρέπει ο Ηλίας Γεωργίου να δικαιολογήσει την αμύθητη περιουσία που έχει αποκτήσει, τους κοινούς λογαριασμούς που διατηρούσε με τον Γιώργο Σκαρπέλη, πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ και σήμερα κατηγορουμένου στη δίκη της Siemens, καθώς και τις συναλλαγές που είχε με τον Δημήτρη Νέγρη (πρώην ΝΟΔΕ της ΝΔ), όταν η “φίλη” τους Αντωνία Μάρκου κατέθεσε στην Εισαγγελία για επίμαχους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία στους οποίους είχαν κατατεθεί εκατομμύρια γερμανικά μάρκα από τα “μαύρα” ταμεία της Siemens, όπου διαχειριστής τους ήταν ο Ηλίας Γεωργίου!!

Να σας γνωρίσουμε σήμερα και μια λεπτομέρεια που λίγοι γνωρίζουν!! Τα παιδιά των Γεωργίου – Νέγρη, είναι ζευγάρι!! Αυτό είναι ενισχυτικό της άρρηκτης σχέσης των δυο ανδρών!!

Ο  Ηλίας Γεωργίου και ο Χρήστος Καραβέλας “έπαιζαν χοντρά” και με το ΠΑΣΟΚ!! 

Είναι χρήσιμο να θυμίσουμε επίσης, πως ο Ηλίας Γεωργίου “έστησε” με τον Γιώργο Μπατατούδη και άλλους εκλεκτούς της πάλαι ποτέ παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ την περίφημη TELEPASSPORT, η οποία λίγα χρόνια μετά εξαφανίσθηκε. Όπως οι δυο τους “έστησαν” τον τηλεοπτικό σταθμού SEVEN!!

Ωστόσο, και ο Χρήστος Καραβέλας δημιούργησε περιουσία.
Και εμείς θα ρωτήσουμε, η βίλα στην Εκάλη επί της οδού Υακίνθου 7, όταν άρχιζε να κτίζεται στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 για ποιον προοριζόταν;; Όταν ο Χρήστος Καραβέλας δήλωνε τότε ως μόνιμη κατοικία του, την Καισαριανή!!

Οι κακές γλώσσες λοιπόν λένε, ότι αυτή η βίλα προοριζόταν για τον Πρόεδρο του ΟΤΕ στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σκληροπυρηνικό και πολύ Ανδρεϊκό, Θεοφάνη Τόμπρα, επιστήθιο φίλο του Σωκράτη Κόκκαλη που μαζί με τη Siemens (50% - 50%) ξεκοκάλισαν τον ΟΤΕ!!

Έτσι, είναι απολύτως βέβαιο, πως στην επικείμενη δίκη – εάν τελικά διεξαχθεί – των “μαύρων” ταμείων της Siemens, θα ακουστούν πολλά για πρώτη φορά που ίσως διαφωτίσουν πολλές σκοτεινές πλευρές του μεγαλύτερου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου της νεώτερης Ελλάδος!!

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ακεραιότητα και την επιστημονική κατάρτιση του Προέδρου αυτής της Δίκης!!!

Οι φιλικές σχέσεις της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη με την οικογένεια Δενδρινού!! 

Κατά τον ίδιο τρόπο τα ΜΜΕ προσπάθησαν να αγιοποιήσουν τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την αγορά του σπιτιού της στο Παρίσι, δημοσιεύοντας την απάντησή της με πηχυαίους τίτλους!!

Από πλευράς μας θα επισημάνουμε τα παρακάτω, που προφανώς ξέχασε να αναφέρει η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη!!

Στο πρώτο σκέλος της απάντησής της, αναφέρεται στο βιογραφικό της και το πέρασμά της από την DEUTSCHE BANK (σήμερα κύρια του ΟΤΕ).

Όμως, ξεχνάει να μας ενημερώσει ότι ήταν υφισταμένη της κυρίας Δενδρινού, συζύγου του Διονύση Δενδρινού – σήμερα κατηγορούμενου - διευθυντικού στελέχους της Siemens και υπευθύνου του αμαρτωλού και πολυέξοδου C4I που άφησε χωρίς ασφάλεια τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004!! Το οποίο Σύστημα Ασφαλείας ουδέποτε λειτούργησε και εκτόξευσε στον ουρανό το Δημόσιο χρέος μας!! Θα αναφέρω μόνο τη δήλωση του Μιχάλη Παπαγιαννάκη (πρώην Βουλευτή του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ) στις 5 Σεπτεμβρίου 2004: «Σκεφτείτε μόνο ότι για την ασφάλεια ξοδέψαμε δυο γέφυρες του Ρίου-Αντιρρίου»!!

Ο κ. Δενδρινός επίσης, είναι συνιδιοκτήτης αγροτεμαχίων στην Τήνο με την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη!!

Οι σχέσεις με τον Σταύρο Παπασταύρου!! 

Μας αναφέρει στη συνέντευξή της η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, για τη συνεργασία της με τον  κ. Σταύρο Παπασταύρου!!

Ποιος είναι όμως ο Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος ερευνάται για τη λίστα Λαγκάρντ και τη συμμετοχή του στα Panama Papers;;;

Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι ο εξ απορρήτων άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον συνόδευε όταν ήταν Πρωθυπουργός σε κάθε ταξίδι του στο εξωτερικό. Ο Σταύρος Παπασταύρου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό της Siemens με το Ελληνικό Δημόσιο, από τον οποίο ωφελημένη ήταν μόνο η Siemens!!

Αντί λοιπόν ο κ. Σταύρος Παπασταύρου να εξασφαλίσει τα συμφέροντα του Δημοσίου, προστάτεψε τα συμφέροντα της Siemens!!

Και πως μπορούσε να γίνει το αντίθετο, από τη στιγμή που αρχικά συζούσε και στην πορεία παντρεύτηκε την επί σειρά ετών Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Siemens, κ. Μαρί Αγαλιώτου;;; Η οποία – έτσι φημολογείται – παρείχε υπηρεσίες και στο Μέγαρο Μαξίμου όταν Πρωθυπουργός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς!!

Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει το «μακάρι να είχαμε 10 Παπασταύρου», με την οποία επιχείρησε να καλύψει και να προστατεύσει τον στενό του συνεργάτη ο Αντώνης Σαμαράς;;;

Οι σχέσεις με την κ. Αμαλία – Αλίντα Καλοφωλιά!! 

Έγινε αναφορά και σε κάποιο ΑΦΜ από την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη!!
Μήπως αυτό το άλλο ΑΦΜ – με κάθε επιφύλαξη - ανήκε στην εταιρεία Καλοφωλιά;;

Να σας θυμίσουμε εμείς, ότι η κ. Αμαλία – Αλίντα Καλοφωλιά καθώς και ο αδελφός της (Γιώργος) ήταν ιδιοκτήτες της Οικονομικής εφημερίδας Express και την οποία οδήγησαν σε πτώχευση αλλά και τους μετόχους της εκδοτικής επιχείρησης, φεσώνοντας το προσωπικό της εταιρείας, αφού η αφερεγγυότητά τους είχε σπάσει κάθε ρεκόρ, θεωρώντας ότι οι εργαζόμενοι δεν έπρεπε να αμείβονται!!

Ωστόσο, η κ. Αμαλία – Αλίντα Καλοφωλιά κατοικεί στο γνωστό οικοδομικό τετράγωνο, όπου κατοικεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Που τα οικήματα δεν τα χωρίζει μαντρότοιχος, αλλά συστάδα φυτών!! Στο οποίο σπίτι που κατοικεί σήμερα η κ Αμαλία – Αλίντα Καλοφωλιά, κατοικούσε μέχρι το 2004 ο Μιχάλης Χριστοφοράκος!!

Το Κολέγιο των Εξοχοτήτων!! 

Ο Γιώργος Καλοφωλιάς είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών!! Όπως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Σταύρος Παπασταύρου, ο Αντώνης Σαμαράς και πολλοί άλλοι. Όπως ο Παναγιώτης Μπερνίτσας, δικηγόρος που είναι επιστήθιος φίλος του Αντώνη Σαμαρά και χειρίζεται ως σύμβουλος τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό της Siemens με το Ελληνικό Δημόσιο. Ο οποίος κατά το παρελθόν παρείχε νομικές υπηρεσίες στη διαπραγμάτευση για την προμήθεια του C4I της Siemens, του Διονύση Δενδρινού από το Ελληνικό Δημόσιο!!
Συμπτώσεις λέει ο λαός!!
Μετά ταύτα επανέρχομαι!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.