Τελευταίες αναρτήσεις

7 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ειδήσεις που δεν είδατε στα δελτία των 8

Σχόλιο του antipagkosmiopoihsh.gr: Το δημοσιογραφικά αποκαλυπτικό άρθρο του φιλελεύθερου Neil Clark φανερώνει την απέραντη υποκρισία και σαπίλα των κατεστημένων ΜΜΕ. Σε αυτά τα κανάλια και σε αυτές τις εφημερίδες η δημοσιογραφία μετατρέπεται από λειτούργημα σε υπηρεσία που ευθυγραμμίζεται με τα συμφέροντα του αφεντικού. Είναι εκεί που ο θάνατος ανθρώπων μπαίνει σε ζυγαριά και αποκρύπτεται σκόπιμα αν δεν συνάδει με τις επιδιώξεις των διευθυντάδων. 

Παρακάτω, θα διαβάσετε ορισμένες από τις πιο σημαντικές ειδήσεις του 2016 που μπήκαν με συνοπτικές διαδικασίες στο αρχείο, αν ακούστηκαν ποτέ στον αέρα. Ειδήσεις που τα ΜΜΕ σκόπιμα αποσιώπησαν για να προφυλάξουν τα αφεντικά τους. Προφανώς δεν αναφερόμαστε στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά στα βασικά της Δύσης (CNN, BBC, Al jazeera κλπ), μιας και τα δικά μας αναμεταδίδουν τη διεθνή γραμμή και παπαγαλίζουν την προπαγάνδα τους. Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος που έχει λάβει στις μέρες μας η κατευθυνόμενη ενημέρωση, γίνεται επιτακτική η ανάγκη της αντι-πληροφόρησης από πραγματικά εναλλακτικά μέσα.

Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνει το antipagkosmiopoihsh.gr! 

Οι Δέκα Μη-Αναφερθείσες Ειδήσεις του 2016 

του Neil Clark 

Τι συμπέρασμα θα έβγαζε ο George Orwell από το 2016; Μερικές από τις μεγαλύτερες ειδήσεις του έτους, που προωθήθηκαν από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης, ήταν είτε ψευδείς, όπως οι ισχυρισμοί του Δεκεμβρίου ότι «Ολοκαύτωμα» λαμβάνει χώρα στο ανατολικό Χαλέπι, ή δεν υποστηρίζονται από κανένα συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο, όπως οι ισχυρισμοί ότι η Ρωσία παρενέβη στις εκλογές των ΗΠΑ. 

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτές οι ειδήσεις προωθήθηκαν πιο επιθετικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που εξέφρασαν τις περισσότερες ανησυχίες σχετικά με τις «ψεύτικες ειδήσεις» και την επείγουσα ανάγκη να ληφθούν μέτρα εναντίον τους!

Ταυτόχρονα, ορισμένες πολύ σημαντικές πραγματικές ειδήσεις είτε αγνοήθηκαν εντελώς – ή τους δόθηκε μόνο κάποια αμυδρή κάλυψη.

Εδώ είναι δέκα από τις μεγαλύτερες ειδήσεις που δεν καλύφθηκαν επαρκώς το 2016. Θα σας αφήσω να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα ως προς το γιατί δεν είχαν την κάλυψη που έπρεπε να έχουν. 

Ο πόλεμος στην Υεμένη 

Ενώ η Συρία ήταν στα πρωτοσέλιδα, ο υποστηριζόμενος από τις ΗΠΑ πόλεμος στην Υεμένη δεν έλαβε κατά κανένα τρόπο την ίδια προσοχή. 

Τεκμηριωμένες ωμότητες που έλαβαν χώρα από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας έχουν αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό. Βρετανοί Μπλερικοί βουλευτές, τόσο πρόθυμοι να δείξουν την ανησυχία τους για το ανύπαρκτο «Ολοκαύτωμα» στο Χαλέπι, το Δεκέμβριο, απέτυχαν να υποστηρίξουν μια πρωτοβουλία των Εργατικών – έκκληση για μια ανεξάρτητη έρευνα του ΟΗΕ για παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου στην Υεμένη, τον Οκτώβριο. 

Ούτε και η ταξιαρχία των «κάτι πρέπει να γίνει» μέσων μαζικής ενημέρωσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Από την απόρριψη της πρότασης, “Κάνε κάτι!” σταυροφόροι όπως οι Aaronovitch, Freedland και Cohen δεν έχουν γράψει ούτε μια λέξη για την «ευθύνη μας να προστατεύσουμε” τις ζωές πολιτών στην Υεμένη», σημείωσε το Media Lens στις 3 Νοεμβρίου. 

Η Λιβύη στα ερείπια 

Στις αρχές του 2011, η Λιβύη ήταν «η» μεγάλη είδηση όσον αφορά τους «φιλελεύθερους παρεμβατιστές» που καλούσαν το ΝΑΤΟ να επιβάλει «no-fly ζώνες» για να σταματήσει το «Νέο Χίτλερ Συνταγματάρχη Καντάφι.» 

Ο γιος ενός συνταξιούχου Λίβυου ακαδημαϊκού ο οποίος μίλησε κατά του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι λέει ότι φοβάται το χειρότερο για τον πατέρα του και τα τρία αδέλφια του, αφού «δολοφονούν τον ίδιο το λαό του» και διενεργούν «σφαγή τύπου Σρεμπρένιτσα στη Βεγγάζη.» 

Λοιπόν, το ΝΑΤΟ επενέβη και η Λιβύη καταστράφηκε. Και μάντεψε τι. Οι «κάντε κάτι» σταυροφόροι στα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι σιωπηλοί. Ο μετασχηματισμός της χώρας που είχε το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Αφρική σε ένα μαστιζόμενο από την τρομοκρατία «αποτυχημένο κράτος» δεν θεωρείται ότι είναι άξιο δημοσίευσης. Με τα λόγια του Leslie Nielsen στην ταινία Naked Gun, είναι μια περίπτωση: «Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ – παρακαλώ εξαφανιστείτε». 

Συμφιλίωση στη Συρία 

Καλά νέα από τη Συρία δεν λαμβάνουν πολύ, αν λαμβάνουν καθόλου κάλυψη – ιδίως αν οι συριακές αρχές είναι αντικείμενο θετικής ανάλυσης. Αλλά η συριακή κυβέρνηση έχει θέσει σε εφαρμογή ανακωχή και προγράμματα συμφιλίωσης μέσα και γύρω από τη Χομς και τη Δαμασκό καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας. 

Τον Ιούλιο, ο Πρόεδρος Άσαντ προσέφερε αμνηστία σε αντικυβερνητικούς «επαναστάτες», που παραδίδουν τα όπλα τους – και αυτό επαναλήφθηκε τον Οκτώβριο. 

Πολλοί αντάρτες δέχτηκαν την προσφορά και συνεχίζουν τη ζωή τους ως πολίτες. Το γεγονός ότι η συμφιλίωση ήταν σε εξέλιξη στη Συρία θα έπρεπε να είναι μεγάλη είδηση το 2016, αλλά – τι έκπληξη – δεδομένης της υπέρ της αλλαγής καθεστώτος μεροληψία μεγάλου μέρους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δεν ήταν. 

62 άνθρωποι κατέχουν το ήμισυ του παγκόσμιου πλούτου 

Ναι, έτσι ακριβώς – 62. Σίγουρα αυτό είναι κάτι στο οποίο τα κανάλια ειδήσεων θα έπρεπε να έχουν δώσει σημαντική κάλυψη το 2016. 

Σίγουρα έκθεση Νταβός της Oxfam θα έπρεπε να ξεκινήσει συζητήσεις για το πώς θα πρέπει να αναδιαρθρωθεί η παγκόσμια οικονομία προκειμένου να γίνει η κατανομή του πλούτου πιο δίκαιη. Αλλά η ιστορία δεν προχώρησε.
Πόσο πολύ βολικό για αυτούς τους 62 ανθρώπους! 

Η αθώωση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς 

Το 2016, ο άνθρωπος που νεοσυντηρητικοί και Μπλεριστές χαρακτήριζαν «χασάπη των Βαλκανίων» και του οποίου τα «εγκλήματα γενοκτονίας» χρησιμοποιήθηκαν για να προωθήσουν το παγκοσμιοποιητικό δόγμα του «φιλελεύθερου παρεμβατισμού» ανακηρύχθηκε ουσιαστικά  «αθώος», από το ίδιο το δικαστήριο που τον δίκαζε. 

Όπως έγραψα τον Αύγουστο: 

«Το συμπέρασμα του ICTY [Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία], ότι ένα από τα πιο δαιμονοποιημένα πρόσωπα της σύγχρονης εποχής ήταν αθώος για τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που είχε κατηγορηθεί, έπρεπε πραγματικά να γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν έγινε. Ακόμα και το ICTY το έθαψε βαθιά στην 2.590 σελίδων ετυμηγορία του στη δίκη του Σερβοβόσνιου ηγέτη Ράντοβαν Κάραζιτς, ο οποίος καταδικάστηκε τον Μάρτιο για γενοκτονία (στη Σρεμπρένιτσα), εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.» 

Η απαλλαγή του νούμερο ένα μπαμπούλα των δυτικών ελίτ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 έγινε πρωτοσέλιδο στη Σερβία, αλλά στα δυτικά ΜΜΕ η είδηση αγνοήθηκε, και εκείνοι, όπως ο Andy Wilcoxson, ο John Pilger και εγώ, οι οποίοι τόλμησαν να γράψουν γι’ αυτό, υπόκεινται σε φαύλες προσωπικές επιθέσεις από τους προστάτες του συστήματος. Μάλλον σαν το σκυλί του Σέρλοκ Χολμς, που δεν γαβγίζει τη νύχτα, η μη κάλυψη αυτής της πολύ σημαντικής ιστορίας μας λέει όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε. 

Υπερθέρμανση του πλανήτη: Άλλο ένα έτος που οι θερμοκρασίες έσπασαν τα ρεκόρ. 

Το 2016, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, είναι «πολύ πιθανό» να είναι η θερμότερη χρονιά που έχει καταγραφεί – πράγμα που σημαίνει ότι 16 από τα 17 θερμότερα έτη που έχουν καταγραφεί, θα έχουν λάβει χώρα τον 21ο αιώνα. Τον Ιούλιο, η NASA αποκάλυψε ότι κάθε μήνας από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2016 ήταν ο θερμότερος αντίστοιχος μήνας σε παγκόσμιο επίπεδο – τα σύγχρονα αρχεία καταγραφής της θερμοκρασίας ξεκίνησαν το 1880. 

Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, η αλλαγή του κλίματος μόλις και εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των αμερικάνικων προεδρικών εκλογών, με το θέμα να λαμβάνει μόλις το 2% του συνολικού χρόνου. 

«Η κλιματική αλλαγή δεν θα είχε καν αναφερθεί, αν δεν είχε θέσει το ερώτημα στην δεύτερη συζήτηση ένας άνδρας με κόκκινο πουλόβερ ονόματι Ken Bone», ανέφερε η Guardian. 

Σαφώς, υπήρχαν πολύ πιο σημαντικά θέματα για τους υποψηφίους – και τα δυτικά κανάλια ειδήσεων – να συζητήσουν το 2016, από την απειλή που συνιστά για τον πλανήτη η κλιματική αλλαγή. 

Δυτικές δυνάμεις και σύμμαχοι τους στη Μέση Ανατολή στηρίζουν την ISIS 

Οι αβάσιμοι ισχυρισμοί ότι η Ρωσία ήταν πίσω από τις υποκλοπές βολικά βοήθησε να στραφεί η προσοχή από τις πιο επιβαρυντικές αποκαλύψεις στα λεγόμενα emails Podesta.

Και αυτό ήταν ίσως το πιο άξιο δημοσίευσης: Στις 19 Αυγούστου 2014 η Χίλαρι Κλίντον, έγραφε, «Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις διπλωματικές και τις πιο παραδοσιακές μυστικές υπηρεσίες μας για να ασκήσουμε πίεση στις κυβερνήσεις του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες παρέχουν μυστική οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη στην ISIL [Daesh] και άλλες ριζοσπαστικές σουνιτικές ομάδες στην περιοχή.» 

Τον Δεκέμβριο, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ερντογάν, ισχυρίστηκε ότι είχε αποδείξεις ότι η Δύση υποστήριζε την ISIS.

Αλλά όπως το e-mail της Κλίντον προς τον John Podesta, αυτή η ιστορία δεν έλαβε την κάλυψη που έπρεπε. Αναρωτιέμαι γιατί… 

Οικονομική κατάρρευση στην «Δημοκρατική» Ουκρανία 

Η Ουκρανία ήταν μια μεγάλη είδηση το 2014, όταν αντικυβερνητικοί διαδηλωτές – κάτω από τις επευφημίες δυτικών ηγετών – συγκεντρώθηκαν στη πλατεία Μαϊντάν, αλλά τι συμβαίνει από τότε στη χώρα δεν έχει εμφανιστεί σε πολλά δελτία ειδήσεων. 

Η πραγματικότητα είναι ότι το βιοτικό επίπεδο στην Ουκρανία έχει πέσει κατακόρυφα, με πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της χώρας να ζει σήμερα κάτω από το όριο της φτώχειας. 

Και μάντεψτε, η διαφθορά έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Αλλά ας μην μιλάμε πάρα πολύ για την «επιτυχία» μιας άλλης δυτικής επιχείρησης αλλαγής καθεστώτος. Έτσι δεν είναι; 

Οι καταστροφικές συνέπειες των κυβερνητικών περικοπών στο Ηνωμένο Βασίλειο 

Τα νοσοκομεία στην Αγγλία είναι στο χείλος της κατάρρευσης, λόγω της κυβέρνητικής υπό-χρηματοδότησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS). 
Ο αριθμός των επειγουσών εγχειρήσεων που έχουν ακυρωθεί έχει φθάσει σε επίπεδο ρεκόρ. 

Εν τω μεταξύ, εκατοντάδες δημόσιες βιβλιοθήκες έχουν κλείσει. Οι περικοπές έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις ζωές εκατομμυρίων Βρετανών. 

Ωστόσο, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία λέει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στη λιτότητα που πρέπει να υποστούν οι πολίτες, έχει τα χρήματα για να συνεχίσει τους νεο-συντηρητικούς στόχους της εξωτερικής της πολιτικής. 

Τον Οκτώβριο, ανακοινώθηκε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα επαναλάβει της εκπαίδευση «επαναστατών» στη Συρία. Τι τύχη για τη βρετανική κυβέρνηση που η χρήση – και η κατάχρηση – των χρημάτων των φορολογουμένων δεν υπόκεινται σε μεγαλύτερο έλεγχο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το 2016. 

Οι εγγενής ρατσισμός του «Φιλελεύθερου παρεμβατισμού» 

Έχουμε ακούσει πολλά για το ρατσισμό, το 2016, αλλά πολύ λίγα – αν ακούσαμε καθόλου – για το ρατσισμό που στηρίζει τη δυτική εξωτερική πολιτική. 

Λαμβάνεται ως δεδομένο, ότι οι πολιτικοί και οι κατεστημένοι δημοσιογράφοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία έχουν το δικαίωμα να λένε ποιος πρέπει ή δεν πρέπει να επιτρέπεται να κυβερνήσει μια χώρα του Νότου, ακόμη και εκείνοι που μάχονται κατά του ρατσισμού. 

Φανταστείτε την αντίδραση, αν πολιτικοί από τη Συρία ή το Ιράκ έκαναν έκκληση για αλλαγή καθεστώτος στο Ηνωμένο Βασίλειο! 

Γιατί «εμείς» έχουμε το δικαίωμα να παρεμβαίνουμε στις χώρες «τους», αλλά «αυτοί» δεν έχουν δικαίωμα να παρέμβουν στη δικές μας; 

Είναι μια ερώτηση που δεν ακούσατε να τίθεται στο πρόγραμμα Newsnight του BBC ή σε άλλα δυτικά ειδησεογραφικά προγράμματα το 2016. Η πιο θανατηφόρα μορφή ρατσισμού δεν ήταν είδηση. 

sputniknews.com antipagkosmiopoihsh.gr 
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.