15 Μαΐου 2012

Αντισυνταγματικός αποκλεισμός κόμματος από την πρόσκληση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ξέραμε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια η χώρα άσχετα από το κάλπικο και απατηλό αποτέλεσμα των εκλογών του 2009 κυβερνήθηκε από μια αντισυνταγματική κυβέρνηση που αποφάσισε ερήμην του ελληνικού λαού και σε πλήρη αντίθεση με την δημοκρατική εντολή που πήρε, δύο καταστροφικά, ανθελληνικά, αντισυνταγματικά Μνημόνια και πλήθος εφαρμοστικών νόμων και διατάξεων (Μεσοπρόθεσμα κλπ) που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, τσάκισαν μισθούς και συντάξεις, αύξησαν φόρους και απείλησαν με διάλυση την ελληνική οικογένεια....

Σήμερα με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η χουντική, φασιστική νοοτροπία έχει περάσει με εκκωφαντικό τρόπο στον ανώτερο πολιτειακό θεσμό της Ελλάδας. 
Στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Προσκλήθηκαν τα κόμματα που μπήκαν στην Βουλή να συμμετάσχουν στον τελευταίο διάλογο προς εξεύρεση κυβερνητικής λύσης.
Ελειπαν όμως δύο....

Ελειπε το πέμπτο κατά σειράν ψήφων, ΚΚΕ το οποίο επέλεξε να μην προσέλθει στον διάλογο μιας και έχει δηλώσει ότι ενδιαφέρεται να παραμείνει μέχρις εσχάτων στην αντιπολίτευση... (μιας και όσα υποστήριζει βρίσκονται 50 χρόνια πίσω στην εποχή του ψυχρού πολέμου της Σοβιετικής Ανατολής και της Νατοϊκής Δύσης) και δεν συμφωνεί με κάνενα από όλα τα υπόλοιπα κόμματα σχεδόν σε τίποτα....
Η επιλογή τους (των Κομμουνιστών) είναι πάντως σεβαστή και την έλαβαν στα πλαίσια των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων.

Δεν προσκλήθηκε όμως από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το έκτο κατά εκλογική σειρά κόμμα, η Χρυσή Αυγή!
Το αιτιολογικό ήταν ότι οι υπόλοιποι συνομιλητές ή κάποιοι από αυτούς δεν ήθελαν να κάτσουν μαζί της στο ίδιο τραπέζι!!!

Ανεξάρτητα όμως από τα διάφορα κόμματα και τις απόψεις τους ο κορυφαίος, πολιτειακός, θεσμικός παράγοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όφειλε να σεβαστεί την ψήφο 400.000 Ελλήνων και εφόσον εκφράζει το δημοκρατικό πολίτευμα να δηλώσει ότι είναι υποχρεωμένος να καλέσει ΟΛΑ τα κόμματα...
Αντ' αυτού πλήρως εναρμονισμένος με την αντισυνταγματικότητα και την κρατική χούντα που το κόμμα από το οποίο προέρχεται έφερε στην πατρίδα μας, αρνήθηκε την παρουσία του έκτου κόμματος!!!

Νομίζω ότι μετά από αυτό πλέον διαλύθηκε κάθε ίχνος αμφιβολίας για το πολίτευμα της πατρίδας μας.

Εχω δηλώσει πάμπολλες φορές ότι δεν είμαι οπαδός της Χρυσής Αυγής. Τα ίδια θα έλεγα αν επρόκειτο για οποιοδήποτε κόμμα...

Η Χρυσή Αυγή που κατηγορείται για φιλοναζισμό, φασισμό κλπ.... αλλά που μπήκε στην βουλή με δημοκρατικές διαδικασίες που ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σέβονται όλοι οι θεσμικοί δημοκρατικοί παράγοντες, έπεσε θύμα του υπαρκτού φασισμού του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Φυσικά όλα αυτά έχουν μόνο ένα αποτέλεσμα. Την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς εκλογές αφού τώρα πλέον ότι κι αν πουν τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι ο λαός τους έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι....

Ηξερε λοιπόν ο λαός όταν φώναζε τον Κάρολο Παπούλια "προδότη" στις παρελάσεις....
Είναι προδότης της Δημοκρατίας. Αυτός ο ανώτατος (σύμφωνα με το Σύνταγμα) εκφραστής του δημοκρατικού πολιτεύματος αρνηθηκε την είσοδο στο Προεδρικό Μέγαρο του κόμματος που εκφράζει 400.000 Ελληνες....

Η πλήρης επιβεβαίωση του φασιστικού, αντισυνταγματικού καθεστώτος που έχει κάτσει στον σβέρκο μας και επιφυλάσσει υποδοχές και υποκλίσεις στα ανδρείκελα που στέλνει η Τρόϊκα και το ΔΝΤ και αποκλείει από τις δημοκρατικές διαδικασίες, δημοκρατικώς εκλεγμένα κόμματα...

Μετά από το σημερινό φασιστικό θέατρο της Προεδρίας της Δημοκρατίας, το "Εγέρθητι" της Χ.Α.στους δημοσιογράφους μοιάζει με ανέκδοτο.....

Και για όσους πιστεύουν οτι το προεδρικό μέγαρο δεν είναι θεατρική σκηνή τους παραθέτω το στιγμιότυπο με τους δημοσιογράφους/ηθοποιούς την ώρα που προχθές, έμπαινε στο μέγαρο ο Μιχαλολιάκος.....


Το μόνο που απομένει είναι πλέον να αφαιρέσουν από την Χ.Α. και το δικαίωμα της παρουσίας της στην Νέα Βουλή....

Για να ξεμπερδεύουμε.....

ΘΑΝΟΣ



Share

8 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Πές τα βρε Θάνο, πές τα.
O Φασισμός βρήκε τους θεσμικούς αποδέκτες του.

Ποσειδών είπε...

Είναι προφανές ποιούς "άκουσε" ο πρόεδρος της κατ' ευφημισμόν δημοκρατίας.

http://greeknation.blogspot.com/2012/05/adl_15.html#more

Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση ADL ζητεί από τον Κ.Παπούλια να "διαγράψει" πολιτικά την Χρυσή Αυγή...
.........Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση έστειλε και προσωπική επιστολή στον κ. Καρ. Παπούλια, καλώντας τον να στείλει ισχυρό και καθαρό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ότι "η νεοναζιστική ιδεολογία του κόμματος της Χρυσής Αυγής" δεν θα γίνει ανεκτή στην Ελληνική Δημοκρατία.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ποσειδωνα καλε μου φιλε....
Κιτρινη καρτα.....

http://koukfamily.blogspot.com/2012/05/adl.html

Θα σε πλακωσει η στεγη του σπιτιου....

Ποσειδών είπε...

Να βάλεις την κάρτα στο τσεπάκι.
Μην βιάζεσαι,το Θυμάμαι το δημοσίευμα. Το ερώτημα είναι, τι
επιδιώκουν οι Εβραιοσιωνιστές;
Σημασία έχει ότι ο αποκλεισμός της Χ.Α. είναι φασισμός. Και επαναλαμβάνω
ότι έχουμε κατ' ευφημισμόν δημοκρατία. Μήπως να σου στείλω φωτογραφία του προέδρου με το εβραϊκό κιπά; Νομίζω κατάλαβες
φίλε μου. Γι΄αυτό η κίτρινη κάρτα
στο τσεπάκι, γιατί κρατώ στο χέρι κόκκινη...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ενταξει την βαζω στο τσεπακι γιατι νομιζα οτι ξεχασες την δικη μας αναρτηση και παρεπεμπες τους φιλους σε άλλο ιστολογιο...

Θελουν να μας εξαφανισουν απο τον χαρτη.... οι εβραιοι

Ανώνυμος είπε...

Εγραψες, ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι γραμμένο κάπου και δεν σας λέω που.
Ετσι και αλλιώς δεν θα το πιστέψετε.
Ομως σημειώστε την μέρα και την ώρα που το διαβάζετε.
Δυστυχώς, ο δεύτερος εμφύλιος είναι προ των πυλών....

cummulus είπε...

Ἡ Ελλάδα ἀνήκει σ΄ὅλους, ἐκτός ἀπ΄τούς Ἕλληνες. Οἱ τελευταῖες ὀργανωμένς κρατικές δομές πού ἀρνούνται κάτι τέτοιο εἶναι οἱ ΕΔ.
Μόλις ὅμως γίνει -ἄν γίνει-Κυβέρνηση ὁ ΣΥΡΙΖΑ μέ τίς ἀκραῖες κομμουνιστικές-τροτσκιστικού τύπου οργανώσεις του- θά μαζευτοῦν καί αὐτές. Ὁ Ελληνικός λαός, δέν πῆρε χαμπάρι γιά τό τί εἶναι στήν πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ καί οϊ συνιστῶσες του. Ὅταν θά το καταλάβει θά εἶναι ἀργά!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.