13 Νοεμβρίου 2011

Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.

Τον Οκτώβριο του 2009 κάναμε ωραία και καλά τις εκλογές μας εδώ στην Ελλάδα μας και κατορθώσαμε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να αναδείξουμε κυβέρνηση ξανά το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό το ΓΑΠ.

Πανηγύριζαν στους δρόμους οι ΠΑΣΟΚοι (παρέα με τους Πακιστανό-Αφγανούς ψηφοφόρους τους) για τη μεγάλη νίκη του κόμματός τους και για τις καλύτερες μέρες που περίμεναν ότι θα έρθουν για όλους μας.

Πολλοί είμαστε που φωνάζαμε ότι αυτή η συγκεκριμένη εκλογή θα είναι καταστροφική για τη χώρα γιατί ήταν εμφανές (αν είχε προσέξει κάποιος όλα αυτά τα χρόνια τι έκανε ο ΓΑΠ από τα υπουργεία που υπηρέτησε) τι θα γινόταν και τώρα που έγινε πρωθυπουργός. Εγώ προσωπικά είχα πει σε φίλους μου ΠΑΣΟΚους πριν τις εκλογές ότι «Αν ποτέ βγάλουμε πρωθυπουργό στην Ελλάδα τον ΓΑΠ θα πρέπει ΌΛΟΙ οι Έλληνες να μουντζώνουμε ο ένας τον άλλο άσχετα με το αν τον ψήφησαν ή όχι». Πέρασαν δύο χρόνια και τελικά αποδείχτηκα αληθινός σε αυτό που είπα τότε. Η μούντζα έπεσε σύννεφο σε όλη τη χώρα με τη διαφορά ότι περίμενα πρώτα να τη ρίξουμε μεταξύ μας και μετά προς τη Βουλή γιατί απλά εμείς τους στέλνουμε εκεί.

Αρχίζει λοιπόν η διακυβέρνηση της χώρας και ο ΓΑΠ σαν πρώτο δήγμα της επερχόμενης διάλυσης της χώρας μας ανακοινώνει ότι καταργείτε η λέξη «ΕΘΝΙΚΗ» από όλα τα υπουργεία και ταυτόχρονα καταργούνται τα Υπουργεία Αιγαίου και Μακεδονίας - Θράκης. Δύο Υπουργεία τα οποία εκτός από Συμβολική για τη χώρα σημασία είχαν και έργο όσο υπήρχαν. Βρέθηκαν λοιπόν πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και αντέδρασαν σ’ αυτές τις αποφάσεις του ΓΑΠ αλλά αυτός… Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.

Λίγες μέρες μετά φέρνει στη βουλή το Λαθρονόμο και δίνει (προσέξτε) ΟΧΙ Υπηκοότητα αλλά ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ στους Λαθρομετανάστες που μας είχε φορτώσεις εδώ και μερικά χρόνια με ένα άλλα νόμο που άνοιγε τα σύνορα ο μεγάλος αρχηγός σήμερα της ΝΔούλας ο Αντωνάκης. Τότε άρχισαν να μεγαλώνουν οι αντιδράσεις από όλους τους Έλληνες που ήξεραν και ξέρουν τι σημαίνει να παίρνει κάποιος ΞΕΝΟΣ την Ιθαγένεια σε μία χώρα με την οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση. Πάρα πολλές οι φωνές που ζητούσαν να μην περάσει αυτός ο νόμος γιατί τα αποτέλεσμά του θα τα δείτε σε λίγα χρόνια αλλά ο ΓΑΠ… Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.

Περνάει ο καιρός και φτάνουμε στο Φεβρουάριο του 2010 και αρχίζουμε να δανειζόμαστε με τεράστια επιτόκια (ότι γίνετε τώρα με την Ιταλία) και ξαφνικά το Τ3 των μετοχών γίνετε Τ10 (για όσους δεν ξέρουν σημαίνει ότι όταν αγόραζες μια μετοχή με το Τ3 έπρεπε μέσα σε 3 ημέρες να καταθέσεις τα χρήματα, ενώ τότε με το Τ10 που έκαναν έπρεπε σε 10 μέρες να καταθέσεις τα χρήματα) αυτό είχε σαν συνέπεια πάρα πολλοί γνώστες να βγάλουν τεράστια κέρδη γιατί αυτά πρέπει να τα ξέρεις από μέσα για να ποντάρεις ουσιαστικά ΑΕΡΑ όπως έκαναν αυτοί γιατί σε 10 μέρες προλαβαίνεις να βγάλεις το επιθυμητό κέρδος χωρίς να έχεις δώσει ούτε σέντς και μετά να πάρεις ΟΛΑ σου τα κέρδη και να επενδύσεις κάπου αλλού που σου έχουν υποδείξει ότι θα πάει καλά μέσα σε 10πάλι μέρες. Τότε έγινε παντού χαμός όταν μαθεύτηκε αυτή η κομπίνα (γιατί περί κομπίνας πρόκειται και πολύ μεγάλης μάλιστα) από κανάλια, εφημερίδες, επιχειρηματίες κλπ. Είπαν τότε ότι το έκανε ένας υψηλά ιστάμενος Υπάλληλος της ΤτΕ αν θυμάμαι καλά αλλά δεν μας είπαν ποιος ήταν, δεν μας είπαν τι κυρώσεις είχε στη δουλειά του και το κυριότερο δεν μας είπαν πότε θα δικαστεί με αυτό που έκανε. Παρά τις τεράστιες και τότε αντιδράσεις ο ΓΑΠ συνεχίζει ακάθεκτος με… Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.

Η ζωή στην Ελλάδα συνεχίζετε και ο μεγάλος ΓΑΠ αρχίζει να βάζει σε εφαρμογή την μεγάλη αρχή της Μασονίας «Διαίρει και Βασίλευε» και να στρέφει την μία κοινωνική ομάδα ενάντια στην άλλη. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Αποβλάκωσης και βοηθούν ενεργά σ’ αυτό βρίζοντας, κατακρίνοντας και συκοφαντώντας τους ιδιοκτήτες Δ.Χ. φορτηγών, τους Ταξιτζήδες, τους Φαρμακοποιούς, τους Δημοσίους Υπαλλήλους κλπ. Αρχίζει λοιπόν ο λαός και στρέφετε ο ένας απέναντι στον άλλο χωρίς να ξέρουν, αλλά κυρίως χωρίς να βλέπουν ότι αυτός ήταν ο στόχος του μεγάλου τότε πρωθυπουργού ΓΑΠ και των αφεντικών του για να μπορεί ανεμπόδιστος να συνεχίσει το μεγάλο έργο που του είχαν υποδείξει αλλά είχε και αυτός μεράκι να το πράξει, δηλαδή τη διάλυσης της Ελλάδος. Φωνάζει ο κόσμος, φωνάζουν οι θιγόμενοι κάθε φορά που έστρεφαν τον κόσμο εναντίων τους αλλά ο ΓΑΠ… Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.


Φτάνουμε στον «Καλλικράτη» που αυτό κι αν ήταν σχέδιο για να διαμελιστή η χώρα. Φτιάχνουν σε όλη τη χώρα περιφέρειες και δίνουν εξουσία Υπουργού στους Περιφερειάρχες με αποτέλεσμα σε μερικά χρόνια να έχουμε φαινόμενα όπως στο εξωτερικό όπου περιοχές ζητάνε την ανεξαρτητοποίησή τους από το δομημένο κράτος (βλέπε Ισπανία, Ιταλία κλπ). Πρώτος στόχος τους είναι η Ανεξάρτητη Κρήτη και αυτό το είδατε όποιοι ξέρετε κάποια πράγματα όταν ήρθε στην επιφάνεια αμέσως μετά τον «Καλλικράτη» το ζήτημα του δημοψηφίσματος για το 2012 όπως λένε οι υποστηρικτές του για την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης. Και ερωτώ τώρα εγώ «Τόσα χρόνια γιατί δεν καλλιεργούσαν οι ίδιοι οι Κρητικοί αυτό το κλήμα ώστε σήμερα να έχει ωριμάσει και να μπορέσουν να το πραγματοποιήσουν;». Γιατί πολύ απλά οι Κρητικοί ΔΕΝ θέλουν το νησί τους να αποκοπεί από την Ελλάδα. Άλλοι είναι αυτοί που το θέλουν και ειδικά τώρα που έμαθαν οι πάντες για τον ορυκτό πλούτο τον οποίο διαθέτει. Εμείς και όποιος έχει ψάξει το θέμα ξέραμε γι’ αυτό το φυσικό πλούτο και φωνάζαμε για την εξόρυξή του και τα τεράστια έσοδα που θα είχε η χώρα αλλά «Φωνή βοώντος εν τη Ερήμο». Βλέπετε ότι σιγά – σιγά έρχεται το θέμα της Θράκης, ακόμα πιο έντονο γίνετε το θέμα της Μακεδονίας με τους Σκοπιανούς να κατεβάζουν τα σύνορά τους στη Χαλκιδική, οι Αλβανοί βγάζουν χάρτες με την Ήπειρο δικιά τους, οι Τούρκοι μιλάνε για δικά τους Δωδεκάνησα και έρχονται κι άλλα. Συνεχίζουν οι πολίτες τις αντιδράσεις και για τον «Καλλικράτη» αλλά ο ΓΑΠ… Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.

Στη συνέχεια ο ΓΑΠ μας βάζει στο Δ.Ν.Τ. γιατί κατά τα λεγόμενά του δεν υπήρχε άλλος δρόμος (άλλα μάθαμε όμως μετά από τον φίλο του τον Στρος Καν) για να μπορέσει το κράτος να πληρώσει τους πολίτες του όπως μας έλεγαν. Βγαίνουν και πανηγυρίζουν εκείνη την περίοδο γιατί ; Γιατί κατάφεραν και χρέωσαν τη χώρα με άλλα 110 δις ευρώ (λες και δεν μας έφταναν τα 346 δις που είχαμε μέχρι τότε) και πανηγυρίζει που πείρε το μεγαλύτερο δάνειο στα παγκόσμια χρονικά και τα μαϊμουδάκια του κόμματός του τον χειροκροτούν γι’ αυτό το μεγάλο κατόρθωμα. Τότε αρχίζει ο κόσμος να καταλαβαίνει τι γίνετε στη χώρα και τι σκοπούς είχε η κυβέρνηση του ΓΑΠ για την Ελλάδα, αλλά αυτός… Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.

Δεν καταφέρνουν τίποτα με το Μνημόνιο-1 (γιατί δεν ήθελαν να καταφέρουν κάτι αλλά να μας χώσουν πιο βαθιά στα τάρταρα) και ο ΓΑΠ μαζί με τους υπουργούς και τους βουλευτές του μας βάζουν στο Μνημόνιο-2 και μας φωνάζουν ότι πρέπει να φτιάξουμε τα δημοσιονομικά μας και να μειώσουμε τα έξοδα του κράτους και να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή και διάφορα άλλα καλά συνθήματα (που πάντα είχε το ΠΑΣΟΚ). Και έτσι αρχίζει η μεγάλη επιδρομή στα μεσαία και μικρά εισοδήματα με περικοπές μισθών και συντάξεων, με αύξηση του ΦΠΑ και με την φορο-επιδρομή στην περιουσία και τα παιδιά μας, με σκοπό ένα και μοναδικό «Ο Έλληνας Απαγορεύετε πλέων να έχει Περιουσία και Παιδιά», γι’ αυτό βλέπετε τόσο μεγάλους φόρους στα ακίνητα και τόσο μεγάλη περικοπή του αφορολογήτου ακόμα και με ένα παιδί αν έχει κάποιος, πολύ δε περισσότερο στους πολύτεκνους τους οποίους τους γονατίζει. Έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα υπογεννητικότητας στον πλανήτη και αντί να δώσουμε κίνητρα στον πολίτη να κάνει παιδιά αυτοί πάνε και του λένε ότι αν κάνεις παιδιά θα πληρώνεις περισσότερα. Κάτσε ρε ΓΑΠ τι είμαστε Κίνα να έχουμε 1,5 δις πληθυσμό και μας φορολογείς τα παιδιά ; Πάμε στα σχολεία και βλέπουνε κάθε μέρα όλοι μας πόσα είναι τα Ελληνόπουλα και πόσα τα παιδιά των ξένων (σε λίγο καιρό θα είναι πιο πολλά από τα δικά μας). Συνεχίζουν όμως τα μαϊμουδάκια του ΠΑΣΟΚ να κυβερνάνε και ενώ στερούν ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα σε πολλές οικογένειες αυτοί φτιάχνουν 2-3 γραφεία ο καθένας τους και πληρώνουμε 500.000 και 900.000 € το γραφείο του κάθε Καρεκλοκένταυρου και Πλεονάζοντα υπουργού τους για να βολέψει τα κομματόσκυλά του και να μπορέσει να κρατηθεί στην πολιτική σκηνή για μερικά χρόνια ακόμα. Φωνάζαμε από τα Blog και τα site γι’ αυτά τα τεράστια έξοδα της κυβέρνησης αλλά ο ΓΑΠ όπως πάντα… Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.

Φτάνουμε αισίως στο φθινόπωρο του 2011 και έρχεται ο μεγάλος ηγέτης και μας ανακοινώνει ότι θα πάει σε δημοψήφισμα για το αν θέλουμε το κατ’ εμέ Μνημόνιο-3 που συμφώνησε να υλοποιήσει στις 26/10/2011. Γιατί ρε μεγάλε ηγέτη δεν μας ρώτησες για τα δύο προηγούμενα και ξαφνικά αποφάσισες να μας ρωτήσεις για το 3ο ; Γιατί τα παπαγαλάκια σου στα κανάλια δύο χρόνια τώρα δεν μας ρώτησαν αν θέλουμε τα προηγούμενα και μας ρωτάνε τώρα ; Γιατί έβαλες τη χώρα σε τέτοια περιπέτεια με κίνδυνο να φύγει από το Ευρώ (πράγμα που θα γίνει σύντομα) και έγινες ρεντίκολο σε όλο τον πλανήτη με το να σε καλούν στις Κάννες και να σου τραβάνε το αυτί οι Σαρκοζί, Μέρκελ και λοιπά σκουλήκια της Ν.Τ.Π. που όλοι εσείς υπηρετείτε ;

Για ένα και μόνο λόγο τα έκανες όλα αυτά που αναφέρω περιληπτικά πιο πάνω (γιατί έχεις κάνει πολλά περισσότερα) κατά της Ελλάδος, μιας χώρα με Ιστορία και Υπερηφάνεια αλλά εσύ ΠΟΤΕ δεν την είδες ως πατρίδα σου για να την υπηρετήσεις.

Τώρα όμως θα μπορείς στα κενά που θα έχεις όταν δεν θα κατευθύνεις εσύ και οι ομοίοι σου το νέο πρωθυπουργό (γιατί όλοι ξέρουν ποιους υπηρετεί και αυτός) να κάνεις ελεύθερα στην αυλή σου…

Ποδήλατο, Κανό και Τζόκινγκ.

πηγή Ξυπνάτε Ελληνες και δείτε



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.