22 Οκτωβρίου 2010

Μη δέχεστε δώρα από αυτούς που σας κατέστησαν πτωχούς. Το κάνουν για να σας αρπάξουν την ψήφο.

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός ΓΑΠ, που εκτελεί τις σκληρές εντολές της τρόϊκας, αναισθήτως φερόμενος προς τις φτωχές τάξεις, ανίσως διαχειριζόμενος τα βάρη που φορτώνει στους υπηκόους του και αναδιανομεύς της φτώχιας στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενος, την σκληρή στάση των απογοητευμένων ψηφοφόρων απέναντι στον ίδιο και στο κόμμα του, αναλαμβάνει δράση ο ίδιος για να σηκώσει το βάρος της «κοινωνικής» επαφής με τους πολίτες, ενόψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοικήσεως. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου του, αποφάσισε να δώσει την Δευτέρα διακαναλική συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους. Στόχος του, λέει, είναι αφενός να στηρίξει την πολιτική πού ασκείται, σε σχέση με το μνημόνιο, αλλά και να ενισχύσει τις πολιτικές επιλογές για τις δημοτικές εκλογές, τις οποίες ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Θα ισχυρισθεί ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα και θα επιχειρήσει να αναδείξει το κοινωνικό προφίλ της κυβέρνησης για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων. Όλα αυτά λίγο πρίν από τις εκλογές για να υφαρπάξει τις ψήφους των αφελών και των πτωχών, πληρώνοντας για την κάθε μία, μέσα σε περίοδο λιτότητας και αφαιμάξεως μισθών και συντάξεων, από 100 έως 300 ευρώ, σε 500.000 ανθρώπους. Επομένως λεφτά υπάρχουν και μπορούμε να τα μοιράζουμε αφειδώς και πονηρώς εξαγοράζοντας συνειδήσεις.

Κάτι παρόμοιο έγινε πρίν από ένα χρόνο περίπου όταν κάτω από συνθήκες βαθειάς απογοήτευσης και έντονου προβληματισμού, επιτρέψαμε στον Παπανδρέου, τον Πάγκαλο, τον Παπακωνσταντίνου και τα άλλα… παιδιά, να γίνουν κυβέρνηση και να πάρουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού στα χέρια τους. Μία κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη για τα Εθνικά μας θέματα, μία κυβέρνηση που καθυπόταξε την χώρα εις τα δεσμά του ΔΝΤ, μία κυβέρνηση που κατέστησε φτωχότερους τους φτωχούς, αφαιμάσσοντας τις ισχνές αποδοχές και συντάξεις τους αναίσχυντα, μία κυβέρνηση που δεν αγγίζει τον πλούτο των ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και ελευθέρων επαγγελματιών και τόσων άλλων μεγαλοσχημόνων που δηλώνουν εισοδήματα λιγότερα και από τον δημόσιο υπάλληλο, μία κυβέρνηση που στα σπλάχνα της έχει στελέχη που κατά το παρελθόν υπήρξαν υπουργοί οι οποίοι «βοήθησαν» στην πτώχευση της χώρας, μία κυβέρνηση με ισχυρό προπαγανδιστικό μηχανισμό στηριζόμενο σε διεφθαρμένους και διαπλοκομένους δημοσιογράφους και τα αφεντικά τους, μία κυβέρνηση πού όπως είπε βουλευτής της πήρε μίζα, μία κυβέρνηση που εκτελεί εντολές τις οποίες λαμβάνουν άλλοι έξωθεν της χώρας και ερήμην των Ελλήνων.

Φτάνει πιά. Τιμωρείστε τους. Δείξτε ότι δεν δέχεστε δώρα από αυτούς που σας κατέστησαν πτωχούς.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.