14 Οκτωβρίου 2010

Χαμός στην Ακρόπολη. Συμβασιούχοι και ΜΑΤ σε σύγκρουση μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών!!!!

Σκηνικά απείρου κάλλους διαδραματίζονται από το πρωί στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Οι αστυνομικοί αφού επιστράτευσαν ακόμη και κλειδαρά για να καταφέρουν να μπουν στον χώρο και να διώξουν τους συμβασιούχους που κρατούσαν κλειστή την Ακρόπολη, τελικά μπήκαν από την πλαϊνή είσοδο. Στη συνέχεια εγκλώβισαν μπροστά στην είσοδο τους συμβασιούχους και αφού έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών κατάφεραν να ανοίξουν την είσοδο. Η αστυνομία προχώρησε και σε μία προσαγωγή, ενώ συμπλοκές υπήρξαν και με δημοσιογράφους.

Οι αστυνομικοί είχαν δώσει από νωρίς τελεσίγραφο αποχώρησης στους συμβασιούχους και αρχαιοφύλακες του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι από χθες κρατούσαν κλειστό τον αρχαιολογικό χώρο!

Το πλέον απογοητευτικό είναι ότι μάρτυρες σε όλη αυτή την ένταση που επικρατεί ήταν αρκετοί τουρίστες, οι οποίοι με απορημένο βλέμμα παρακολούθησαν πάνω στον ιερό βράχο ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστές: ΜΑΤ, πανό, ξύλο, συλλήψεις, χημικά! Μάλιστα οι περισσότεροι φρόντισαν να απαθανατίσουν τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν προκειμένου να μεταφέρουν στην πατρίδα τους κάτι από... Ελλάδα!

Από την πλευρά του πάντως ο πρόεδρος των συμβασιούχων Νίκος Χασομέρης δήλωσε ότι «οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στην πολιτική ηγεσία. Σήμερα κατέστρεψαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης». Οι διαμαρτυρόμενοι έμειναν στον χώρο της Ακρόπολης και ολόκληρη τη νύχτα. Οσο για τα αιτήματά τους; Οι συμβασιούχοι και οι αρχαιοφύλακες ζητούν να γίνουν προσλήψεις, να καταβληθούν δεδουλευμένα έως 22 μηνών, να καταργηθεί το 24μηνο στις ειδικότητές τους και να ακυρωθούν περίπου 350 απολύσεις που αναμένονται στο τέλος του μήνα.

πηγή Πρώτο Θέμα

ΣΧΟΛΙΟ
Μπορεί να είναι διασυρμός για την χώρα μας η κατάληψη της Ακρόπολης από τους συμβασιούχους συμπολίτες μας αλλά για τον διασυρμό αυτο μόνοη υπεύθυνη πρέπει να θεωρειται η κυβέρνηση κι όχι οι απλήρωτοι επί 22 μήνες!!!!! εργαζόμενοι.....

Πριν τρέξει οποισδήποτε από εμας να καταδικάσει την ενέργεια των απελπισμένων αυτών ανθρώπων που εμπαίζει η κυβέρνηση, ας αναλογιστούμε σε πιο σημείο απόγνωσης θα ερχόταν οποιοσδήποτε από εμάς αν είχει να λάβει μισθό 22 μήνες......

Την πιο επιτυχημενη ατάκα την είπε π πρόεδρος των εργαζομένων κ. Χασομέρης:
"Δεν γίνεται η χορτασμένοι να κυνηγούν και να απολύουν τους νηστικούς".....

Φυσικά την ώρα που συμβαίνουν αυτά ο Υπουργός Πολιτισμού Γερουλάνος τηρώντας την συνήθεια όλων των ξενόφερτων στελεχών της κυβέρνησης λείπει στο εξωτερικό!!!!!!



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ Η ΡΑΒΔΟΣ!ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ..ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΡΘΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ..ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ..
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ..ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ
ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!!!!!!!
ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ..ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ;;;
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!
ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ!ΤΟΥ ΕΠΕΝΘΥΜΗΣΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΡΟΜΟΣ..(ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.)
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΙΣΩ..ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΣΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ..ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΟΥ!ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΓΚΟΥΡΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΞΑΝΑ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ Η ΡΑΒΔΟΣ..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.