21 Οκτωβρίου 2010

Απετάχθει από την Αστυνομία μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας, πατέρας 2 παιδιών γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την Κάρτα του Πολίτη!!!!! (Δείτε το βίντεο)



ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλήνων που δηλώνουν αντιρρησίες συνείδησης και δεν παραλαμβάνουν την Κάρτα του Πολίτη, την στιγμή που οι Χιλιαστές και λοιποί κάνουν εναλλακτικές θητείες στον στρατό και οι ετερόδοξοι και αλλόφυλοι μαθητές παίρνουν απαλλαγές στα σχολεία από το μάθημα των θρησκευτικών!!!!!!!!

Τι κάνατε αδέρφια μου Ελληνες την 4 Οκτωβρίου 2009;
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.....

(το βίντεο είναι από το YouTube και το antipliroforisiblog' s Channel)
(ευχαριστώ τον φίλο Ποσειδώνα και το φιλικό ιστολόγιο Cretan Patriot)



Share

13 σχόλια:

cummulus είπε...

Αρχισε διωγμός;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Μάλλον και το κακό είναι ότι η Ιεραρχία δεν εχει να πει τίποτα!!!!!

maximos είπε...

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ....Θα μου επιτρέψεται μία παρατήρηση. Ο Φασισμός πέθανε. Αυτο το οποίο ζούμε σήμερα είναι Πασοκισμός.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Ιεραρχία Θάνο μου; Έχουν προ πολλού ξεπουληθεί στη Νέα Τάξη και
στο σατανικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών. Το κακό είναι ότι κάποια
ιστολόγια (όπως το ''ΔΙ'ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ'') με τα γραφόμενά τους, υπάρχει κίνδυνος να ''πάρουν στον
λαιμό τους'' πολύ κόσμο. Οι θέσεις τους είναι αυτές της επίσημης ιεραρχίας και δεν έχουν σχέση -επί
του προκειμένου- με τα ιερά κείμενα. Δεν ομιλώ για δόλο, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα...

Φίλε maxime, Πασοκισμός=Ολοκληρωτισμός.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Har είπε...

Τόσα blogs που από το καλοκαίρι μέσω διακοπών δημοσίευαν αυτά τα θέματα έρχονται τώρα και επαληθεύονται...στην πράξη.
Χρειάζεται σύνεση και ενότητα φαίνεται ότι μας έλαχαν τα μεγάλα γεγονότα. Ωραία! θα δώσουμε όλοι μας την μαρτυρία μας ο καθένας μας από το μετερίζι του. Προ πάντων όχι φόβος. Να φοβηθούν αυτοί που συντάσσονται με τις κάρτες και τα 666, εμείς που συντασσόμαστε με την Εκκλησία του Χριστού, αλλά και με τον ίδιο τον Κύριο, δεν έχουμε απολύτως τίποτε να φοβηθούμε;
Προχωράμε αγαπητέ φίλε Θάνο συν θεω με το κεφάλι ψηλά και ο θεός ας είναι μαζί με όλους.
Καλό ξημέρωμα!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Μαξιμε εχεις δικιο....

Ποσειδωνα καλε μου φιλε αυτο ειναι το κριμα. Κάποιοι θα παρουν τον κόσμο στον λαιμό τους...

Αδερφε μου har ειμαστε ετοιμοι για τον αγωνα...

Θα τον δωσουμε ολοι μαζι παρεά...

Ανώνυμος είπε...

Θυμαμαι στη δεκαετεια του 80' αλλα και πιο μετα πανπολα φυλαδια και βιβλια χριστιανικου φυσικα περιεχομενου να μπουρδολογουν ασυστολα για την ελευση του αντιχριστου και το 666 που θα πραγματοιηθει με τη δημιουργια του διαδυκτιου (internet) και την χρηση στη ζωη μας των computers, (computer αθροισμα γραμματων 666!!!, γελαει κι ο καθε πικραμενος). Επειδη ομως η βλακεια ειναι ανικητη οι ιδιοι αυτοι και σημερα εν'ετη 2010, ειναι αυτοι που ασυστολα blog-αρουν τις ιδιες αερολογιες εξυπυρετοντας ποιος ξερει τι σκοπους. Φυσικα ολοι αυτοι οι blogers υπολογιστες χρησιμοποιουν και οχι την καφετιερα της κουζινας τους. Και μια συμβουλη, αν και σιχαινομαι τις συμβουλες, ολοι οι αντιταχθεντες στο 666 ηλεκτρονικο και μη γιατι δε βαρατε ενα τατουαζ με ενα σταυρο στο κουτελο, στο δοξα πατρι που λενε, ετσι ωστε καθε στιγμη της ζωης σας να ομολογητε πιστη κυριου και κανεις εχθρος να μη μπορει να κανει τιποτα!! ε ρε πλακα!!. ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγνωστικιστη θλιβερο που για αυτην την ενεργεια το μονο που εχεις να πεις ειναι για μια ακομα φορα κατηγορίες κατα των Χριστιανων.....

Τι μενος ειναι αυτο; Εσυ πρεπει να εχεις παθει μεγαλη ζημια...

Για μια ακομα φορά σε πιάνω φάουλ. Δεν φερεσαι σαν αγνωστικιστης....

Ο αγνωστικιστης θα ειχε τουλαχιστον κατι να πει για το ηλεκτρονικό φακελωμα που επιχειρείται από το κρατος.....

Κρίμα.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗ, από την πρότασή σου και μόνο, είναι ηλίου φαεινότερον το πόσο άσχετος είσαι.
Ή μήπως ανήκεις κι' εσύ στην ομάδα
των ανθρωποειδών τρομπακτικών?
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Θανο, ειλικρινα τωρα, πριν απο το επερχομενο ηλ.φακελωμα (το οποιο ειναι αναποφευκτο) υπηρξε ποτε στην ιστορια καποιο κρατος, εξουσια, εξουσιαστικος μηχανισμος τελος παντων που να μην εχει αμεση προσβαση ακομα και στα προσωπικα δεδομενα των υπηκοων της? Δε νομιζω αγαπητε. Το φακελωμα ηλεκτρονικο η ....αναλογικο υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει δυστηχως!!!. Κανενα μενος φιλε θανο απλα αυτες οι ιστοριες για 666 και αντιχριστους μονο διαθεση για πλακα και αστεισμους μου φερνουν!!. Ρε ποσειδωνα 40 εφτασα λες να καθομαι και να ασχολουμαι με ενα ματσο 18αρικα φλωρια που χαβαλεδιαζουν για να περναει η ωρα τους?. ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε Αγνωστικιστη καταρχην δεν ειμαστε 18αρικα που παιζουν στο ιντερνετ και δεν νομίζω ότ αυτο ήθελες να πεις.......

Τωρα οσον αφορα για το ηλεκ. φακελωμα τουλάχιστον πρέπει να ομολογήσεις ότι με την νεα τεχνολογία το φακέλωμα εχει μπεί σε μια φάση απίστευτης λεπτομέρειας για την ζωή μας.
Ναι ειναι αλήθεια ότι όλες οι εξουσίες και ειδικα οι απολυταρχικες πάντα φακελωναν τους υπηκοόυς τους. Σημερα όμως οι κατ' εφημισμόν δημοκρατίες είναι πολύ χειρότερες.....

ΟΤΤΟΝ είπε...

Ρε παιδιά, θα τρελαθούμε τελείως με τις εξυπνάδες του κάθε αγνωστικιστή; Τι μπαίνει και λέει αυτά που λέει; Για να μας "ξυπνήσει" ώστε να δεχτούμε το αναπόφευκτο, κατά τη γνώμη του πάντα; Ας κοιτάξει τον κωλαράκο του τότε, διότι θα με αναγκάσει να τον χαρακτηρίσω στημένο και τσιράκι των αφεντικών, να τα λέει, για να παρασύρει κόσμο. Εδώ στον κόσμο ακόμα και μεταλλάδες έχουν μπαίνουν σε οργανώσεις κατά της Νέας Τάξης, αλλόθρησκοι επίσης. Γιατί κολλάει στα της πίστης το άτομο, έλεος! Η Νέα Τάξη αυτή τη στιγμή χτυπάει τους πάντες, και ποτέ δεν υπήρξε στο βαθμό που υπάρχει και εξελίσσεται σήμερα, λόγω των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, που τέτοια τεχνολογία ουδέποτε υπήρξε. Τα ότι πάντα ελεγχόμασταν είναι ασύστολη μπουρδολογία. Ούτε Λιακόπουλος να ήταν. Έλεος. Και αυτή τη δόση του να δέχεται σαν καλός υπήκοος ότι του σερβίρουν, ας την κρατήσει για τον εαυτό του. Εγώ δε θα πάρω, κι αν μπορεί ας με σταματήσει ο οποιοσδήποτε.

Μπουρδολογούσαν οι θρησκόληπτοι για το 666; Ούτε που με νοιάζει, για να μη πω καμιά άλλη κουβέντα. Δε με νοιάζει τι γινόταν το '80. Κι αν με ένοιαζε, τότε απλά θα τους δικαίωνα. Ας μη το πάω εκεί. Με νοιάζει το τώρα. Και τώρα δεχόμαστε επιθέσεις από πολλά μέτωπα. Κάποιοι θέλουν όλη τη γη δική τους - αυτό συνέβαινα πράγματι πάντα, όμως τώρα έχουν περισσότερα μέσα. Και με τις δυνάμεις που έχω θα τους βαράω. Και δεν είναι καθόλου ντροπή αν τα χτυπήματά μου δεν τους πονούν, αλλά τους γαργαλούν, διότι αυτό που μετράει είναι να ξέρω ότι δεν πουλήθηκα, ότι δεν υπέκυψα, κι αν είναι να πεθάνω, να πεθάνω με ψηλά το κεφάλι, ξέρωντας ότι έκανα το σωστό. Και μην απορείτε, διότι θα με αναγκάσετε να σας παροποιάσω με τους Πέρσες που απορούσαν με την εμμονή των Σπαρτιατών και την αυτοθυσία τους να προστατέψουν την πατρίδα τους, ενώ ήταν δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα έπεφταν.

Η Νέα Τάξη είναι εδώ, και εγώ ένα λέω μόνο, το οποίο το αντιγράφω μεν, αλλά δεν το αντιγράφω από τον οποιονδήποτε με ενθουσίασε, αλλά από τους πατέρες μου: "Ή ταν, ή επί τας".

Εις υγείαν, "αγνωστικιστή".

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ΟΤΤΟΝ. σωματικη και ψυχικη υγεια πανω απ'ολα!! για ολο τον κοσμο!!!. Ωστε δε σε νοιαζει τι λεγαν καποιοι το '80 για το 666 και την ελευση του αντιχριστου? και θα τους δικαιωνες κιολας? κανε σε παρακαλω τον κοπο και δικαιωσε τους μπροστα στη μουρη καποιων οικογενειων εδω στη θεσσαλονικη, και αρκετων αλλων στην ευρητερη περιοχη της μακεδονιας που γνωριζω, που μεγαλωσαν παιδια που υπεστησαν την πλυση εγκεφαλου απο κατι πνευματικα σκουπιδια ζηλωτες παλαιοημερολογιτες, θιασωτες του αντιχριστου και της καθε παπαρολογιας. Και τα ΄χασαν βεβαια αυτα τα παιδια, στο ονομα των φαντασιωσεων καποιων.... βαρεμενων. Συμπερασμα, οταν χεζουμε καπου να εχουμε το σθενος να το παραδεχομαστε τουλαχιστον και να μη λεμε δε με νοιαζει ελαφρα τη καρδια. Και κατι αλλο αδερφε, η ιστορια κανει κυκλους σημερα η νεα ταξη, χθες ο χριστιανος αυτοκρατωρ ουπραβδα μετα της αυτοκρατορος θεοδωρας, και ο ιουστινειανιος κωδικας τους, ασε λοιπον τα μεγαλοστομα η ταν η επι τας για τους σπαρτιατες, ο νοων νοητω. ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.