10 Μαρτίου 2009

Αγγελίες για προσλήψεις στη νέα Ολυμπιακή


Με την έγκριση της Επιτροπής, η οποία αναμένεται την Τρίτη, ξεκινούν πλέον οι διαδικασίες της επόμενης μέρας για τη δημιουργία της νέας Ολυμπιακής από την MIG και τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ ήδη ο ιδιωτικός όμιλος δημοσιεύει από σήμερα αγγελίες για την πρόσληψη προσωπικού.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η εξαγορά πρέπει να εγκριθεί επίσης από το ΔΣ της MIG, από τη Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, η οποία θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες. Ως τις αρχές Σεπτεμβρίου η Ολυμπιακή θα έχει μεταβιβαστεί 100% στη MIG, οπότε και θα αρχίσει η εκκαθάριση των παλαιών εταιρειών της ΟΑ.

Και όσοι ενδιαφέρονται...

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που αφορούν κάθε ειδικότητα από το διαδίκτυο, στον ισότοπο: www.marfininvestmentgroup.com. Οι ενδιαφερόμενοι για τις προσφερόμενες θέσεις ς θα μπορούν έως τις 29 Μαρτίου να αποστείλουν τα βιογραφικά τους και τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση hr.newaircarrieroperations@marfingroup.gr.

Δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έχουν και νυν υπάλληλοι της Ολυμπιακής, μόνιμοι που δεν θα επιλέξουν συνταξιοδότηση ή μετάταξη και βέβαια εποχικοί υπάλληλοι, καθώς για κανέναν δεν προβλέπεται απευθείας μεταφορά στην νέα εταιρεία.

πηγη flash

ΣΧΟΛΙΟ

Καλή ευκαιρία σε όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση που πλήττει τον τελευταίο καιρό την χώρα μας. Όποιος από τους αναγνώστες μας ψάχνει για επαγγελματική στέγη, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του σε αυτό το τομέα.



Share

2 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Άντε να δούμε και τους... ιδιώτες τι χαμπέρι θα κάνουν, γιατί το δημόσιο τόσα χρόνια τα έκανε μούτια!

Τα φιλιά μου και τις καλημέρες μου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥ είπε...

Μόλις τώρα ενημερώθηκα ότι αιτήσεις δεν υπάρχουν και δέχονται μόνο βιογραφικά στην διεύθυνση που προαναφέρεται.Καλή επιτυχία λοιπόν στους ενδιαφερόμενους.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.