6 Μαρτίου 2009

Αρχίζει η "λαμπρή" σταδιοδρομία του κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου στο Υπουργείο Παιδείας. Σε λίγο θα ξαναφέρει και την Ρεπούση....


Αν νομίζετε ότι καταργήθηκε η περιβόητη και κατάπτυστη "Μικτή Επιτροπή για την εξέταση των σχολικών εγχειριδίων Ελλάδος και Τουρκίας", πλανάστε πλάνην οικτράν.
Σε ερώτηση 2 βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ στην Βουλή, η απάντηση του Υπουργείου ήταν επί λέξει η εξής :

"Δυνάμει των διατάξεων της νέας Μορφωτικής Συμφωνίας, η οποία υπογράφηκε στην Αθήνα στις 04.02.2000 και κυρώθηκε με τον Ν. 2929/2001 (ΦΕΚ 142/2001 τευχ. Α) αλλά και του νέου Μορφωτικού Προγράμματος, το οποίο υπογράφηκε στην Αθήνα στις 04.12.2007 (ΦΕΚ 76/2008 τευχ. Α) υφίσταται "Μικτή Επιτροπή για την εξέταση των σχολικών εγχειριδίων Ελλάδος και Τουρκίας". Στο πλαίσιο της ανωτέρω Επιτροπής, η Ελληνική Πλευρά καταβάλλει καθε δυνατή προσπάθεια για την απάλλειψη όλων των αρνητικών αναφορών στα σχολικά εγχειρίδια της γείτονος χώρας."


Δηλαδή δεν θέλει και πολυ σκέψη. Κύριε Σπηλιωτόπουλε παραδέχεστε εμμέσως πλήν σαφώς ότι στα Ελληνικά σχολικά εγχειρίδια ιστορίας έχουν απαλλειφθεί οι αρνητικές αναφορές κατά του προαιώνιου εχθρού του Γένους, με αποτέλεσμα φυσικά τα ελληνόπουλα να μένουν κοιμισμένα και ανίδεα των παθών που πέρασαν οι πρόγονοί μας απο τους Τούρκους. Πολλοί απο τους οποίους φυσικά ζουν ακομα και σήμερα στην μαρτυρική Κύπρο.
Μπράβο. Συνεπώς ενστερνίζεστε κι εσεις το δόγμα της αλλοίωσης της Ιστορίας που επιτάσσουν οι Αμερικανοί και οι πληρωμένοι τους ψευτοϊστορικοί με πρόσχημα την κάμψη δήθεν των εθνικών παθών των λαών της Ελληνικής (κι οχι Βαλκανικής) χερσονήσου.
Το δόγμα που πρεσβεύει η κ. Ρεπούση και οι συν αυτή, που "έβλεπαν" τους Ελληνες "να συνωστίζονται στην προκυμαία της Σμύρνης".
Το δόγμα που πρεσβεύει ο δημοσιογράφος κ. Καμπύλης που έβλεπε τους Ελληνες να φταίνε για τα δεινά της Κύπρου (μπορείτε να δείτε σχετικό άρθρο μας εδω).
Το δόγμα που οδήγησε την, κατά τα άλλα αξιόλογη, πρώην Υπουργό Παιδείας, κ. Γιαννάκου στο να μην εκλεγεί καν βουλευτής, μετα απο πολλά χρόνια, στο Κοινοβούλιο.


Η Ιστορία μας είναι μία. Σε όποιον αρέσει. Ειναι μία και αληθινή. Μία και αντικειμενική.
Και δόξα τω Θεώ, εχει γραφτεί απο τόσο αξιόλογους και αντικειμενικούς Ελληνες Ιστορικούς (και πως αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε αφού στην Ελλάδα μας γεννήθηκε η επιστημονική Ιστοριογραφία) που αναφέρονται αναλυτικότατα και οι σκοτεινές αλλά και οι αθλιες (ευτυχώς ελαχιστες) στιγμές και προσωπικότητές της.

Η Ελλάδα μας εχει την ενδοξότερη Ιστορία όλων των εθνών της Γης. Εχει τις μεγαλύτερες μορφές σε στρατιωτικό, επιστημονικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.
Δημιουργήσαμε αυτοκρατορίες, καλλιτεχνικά αριστουργήματα που χαρακτηρίζονται σαν παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, θέσαμε τις βάσεις όλων των επιστημών, φιλοσοφία, ιατρική, μαθηματικά, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, ιστορία και τόσες άλλες.
Τι να κανουμε που οι άλλοι λαοί υστερούν;
Δεν είμαστε ρατσιστές κι ουτε θελουμε να μας θεωρουν οι συνανθρωποί μας ανώτερους. Ξέρουμε οτι όλοι οι ανθρωποι είναι ίσοι κατω απο τον Θεό. Αυτο όμως με κανέναν τρόπο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι που οι πρόγονοί μας πρόσφεραν στον παγκόσμιο πολιτισμό πολυ περισσότερα απο όλους τους άλλους λαούς μαζί.

Οι γύρω λαοί προσπαθούν με καθε τρόπο να κλέψουν λίγη απο την δόξα της ιστορίας της Πατρίδας μας. Οι Σκοπιανοί προσπαθούν να οικειοποιηθούν την ιστορία της Μακεδονίας μας. Οι Τούρκοι δείχνουν τα αρχαία μνημεία της Ιωνίας και μιλούν για την αρχαία Τουρκία !!!! Οι Αλβανοί διαδίδουν οτι έιναι ξαδέρφια μας και ότι προέρχονται απο τους αρχαίους Ιλλυριούς !!!!
Παράλληλα εξαφανίζουν τις πάμπολλες στιγμές αίσχους της δικής τους ιστορίας. Οι Τούρκοι αρνούνται τις Γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων και μαθαίνουν στα παιδιά τους ότι ολοκληρη η Ελληνική χερσόνησος ήταν και πρέπει να ξαναγίνει δική τους. Φυσικά ουτε λέξη στα βιβλία τους για τους εξισλαμισμούς, τα παιδωμαζώματα και τις σφαγές κατά των Ελλήνων.
Οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί φυσικά και έχουν εξαλείψει απο τα βιβλία Ιστορίας τους, ότι ηταν συνεργάτες του Αξονα στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο ή ότι για παραδειγμα λέγονταν Βαρδάσκα, η περιοχή της νότιας Σερβίας. Οι Αλβανοί σιγά μην λένε ότι τους έφεραν οι Ρωμαίοι απο τα βουνά του Καυκάσου. Η μήπως πιστεύετε ότι λένε πως οι γνωστοί Αλβανοί Τσάμηδες αποχώρησαν απο την Ηπειρο καταδιωκόμενοι απο τους Ελληνες, όταν έφευγαν οι Γερμανοι των οποίων υπήρξαν συνεργάτες. Η ότι δύο Αλβανικές μεραρχίες εισέβαλαν μαζι με τις Ιταλικές το 1940 στην Ηπειρο.

Κύριε Σπηλιωτόπουλε κανείς δεν εχει το δικαίωμα της αλλοίωσης ή της παραποίησης του παραμικρού κομματιού της Ιστορίας μας για οποιονδήποτε λόγο.
Τα Ελληνόπουλα πρέπει να μαθούν την αληθινή ιστορία του τόπου τους κι οχι την μαγειρεμένη απο "Μικτές Επιτροπές αλλοιώσεως της Ιστορίας μας".
Που ακούστηκε να συζητήσουν θύτες και θύματα την καταγραφή της Ιστορίας.Εδω θέλουμε να μεγαλώσουμε Ελληνες πατριώτες που να γνωρίζουν τις μεγάλες δόξες και τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας, αλλά και τα λαθη της για να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον
Θελουμε να μεγαλώσουμε Ελληνες πατριώτες που θα εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα.
Θελουμε να μεγαλώσουμε Ελληνες πατριώτες που να ειναι περήφανοι για την καταγωγή τους, αλλά και προσγειωμένοι στην σκληρή διεθνή πραγματικότητα.
Θελουμε να μεγαλώσουμε Ελληνες πατριώτες που να γνωρίζουν πολύ καλά, το πότε χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το αναγκαίο κακό που λέγεται, πόλεμος, να προετοιμάζονται γι αυτόν, αλλά να τους μάθουμε παράλληλα να αγαπούν την ειρήνη.
Θέλουμε να μεγαλώσουμε Ελληνες πατριώτες που να γνωρίζουν ποιο ειναι το όφελος της πατρίδας και να αγαπούν την Ελληνική οικογένεια. Να εφαρμόζουν τον Ελληνικό τρόπο ζωής, κι οχι το "American way of life".
Θελουμε να μεγαλώσουμε Ελληνες πατριώτες που να σέβονται τους άλλους λαούς όταν κι αυτοι σέβονται την Ελλάδα μας, κι οχι να φιλούν το χέρι, με δουλοπρέπεια, καποιου ο οποίος θέλει το μόνιμα την καταστροφή της.
Θελουμε να μεγαλώσουμε Ελληνες πατριώτες που θα έχουν υψηλά ιδανικά, πίστη στο Χριστό, πίστη στις προαιώνιες αξίες των Ελλήνων, την τιμή, την αρετή, την δικαιοσύνη και την πανελλήνια ομοψυχία.
Με λίγα λόγια θέλουμε να μεγαλώσουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Εσεις κ. Σπηλιωτόπουλε τι ανθρώπους θέλετε να μεγαλώσετε;
Ελληνόφωνους Αμερικάνους;Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελληνοφωνουs αμερικανουs γιατι ειναι δυσκολη η προφορα ιιιιιι στα αγγλικα.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνικη ιστορια εχει χιλιαδεs τομoυs γραμενουs με ονοματα και πραξειs ΗΡΩΩΝ και εναν με ονοματα και πραξειs προδοτων(ηταν λιγεs σελιδεs μεχρι το 1945) .Εσειs και οι ομοιοι σαs που νομιζετε οτι θα γραφτειτε κυριε υπουργε;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.