10 Ιουλίου 2024

ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙΕΦ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Σε λίγες ημέρες η Πατρίδα πενθεί τα χαμένα εδάφη μας στην Κύπρο, την απώλεια εκατοντάδων παιδιών μας και τους αγνοούμενους, που κάποιων βρίσκονται ακόμη τα οστά τους μετά από 50 χρόνια! 
 
Μια τουρκική εισβολή, που ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου 1974, πέντε ημέρες μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και το οποίο προκάλεσαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ! 
 
Μια βάρβαρη τουρκική εισβολή, που μέχρι σήμερα παρ΄ ότι καταδικάζεται από όλο τον πολιτισμένο κόσμο, παρ΄ ότι υπάρχουν καταδικαστικά ψηφίσματα του ΟΗΕ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ διατηρούν στην Μεγαλόνησο το ίδιο προ 50ετίας status, δηλαδή την παράνομη κατοχή του βόρειου τμήματος της Μεγαλονήσου μας! Μιας χώρας, της Κύπρου, ισότιμου μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Στις 16 Απριλίου 2003, στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος και ο Υπουργός Εξωτερικών Γεώργιος Ιακώβου υπέγραψαν τη Συνθήκη Προσχώρησης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση)! 
 
Προχωράει στην Θράκη μας το σατανικό σχέδιο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ…
 
Ωστόσο οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, μετά τη ενδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα “Συμφωνία των Πρεσπών”, με ταχείς ρυθμούς προωθούν το αυτόνομο κράτος της Θράκης! 
 
Δημιουργώντας στη Δυτική Θράκη ένα πολιτικό κόμμα που επιδιώκει την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας για την εκεί μουσουλμανική μειονότητα! Το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ)! 
 
Το οποίο στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, ως μακρύς βραχίονας του Ερντογάν, υποστηριζόμενο από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και υπό την απόλυτη ανοχή, έως και αναισθησία της ελληνικής κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του Αρείου Πάγου, κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ξάνθη και τη Ροδόπη! 
 
Είχαμε το θάρρος, την τόλμη και την παρρησία να τους αποκαλύψουμε…
 
Έτσι από την μη ευαισθησία και ανησυχία από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, αποφασίσαμε οι Νίκος Βασιλειάδης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Αποστόλου (*) να προσφύγουμε στα θεσμικά όργανα της εν Ελλάδι δικαιοσύνης, στις 21 Ιουνίου 2024! 
 
Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (συντομογραφία Κ.Ι.Ε.Φ., στα τουρκικά: Dostluk-Eşitlik-Barış Partisi‎‎, είναι πολιτικό κόμμα που δραστηριοποιείται στη Δυτική Θράκη και επιδιώκει την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας για την εκεί μουσουλμανική μειονότητα! [….]
 
Προσέτι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 100 του Συντάγματος: (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο):
 
Από το συνδυασμό λοιπόν των ως άνω διαλαμβανομένων και διατάξεων επιρρωνύεται, πως παρανόμως με την προσβαλλόμενη έγινε δεκτή συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές, καθώς εξαπάτησαν τους εκλογείς, εμφανιζόμενο ως δήθεν φορέας της ισότητας, ειρήνης και φιλίας, τω όντι όμως η δράση του αντιστρατεύεται την ελληνική έννομη τάξη, καθώς εμφανίζεται ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων (δήθεν τουρκικής, αλλά και ψευτομακεδονικής, δια της συμμετοχής της κας Νατσουλίδου).
 
Συνελόντι ειπείν, συνεκδοχικά, η «παράνομη» συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές αλλοίωσε το αποτέλεσμα αυτών, ήτοι τη γνήσια έκφραση του ελληνικού λαού, καθιστώντας αυθωρεί ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ και, συνεκδοχικά, άκυρη την προσβαλλόμενη 1/2024 εκτελεστή απόφαση του τμήματος Α1 του τμήματος του Αρείου Πάγου ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών για τις ευρωκλογές της 9ης Ιουνίου του 2024.
 
Κατ’ ακολουθία των ανωτέρω κατέστη Ακυρωτέα η προσβαλλόμενη πράξη την ακύρωση της οποίας ζητάμε και δια της παρούσης.
 
Επειδή, οι Αιτούντες έχουμε άμεσο, ενεστώς και μελλοντικό έννομο συμφέρον από την προσβαλλόμενη πράξη με την οποία παρανόμως έγινε δεκτή η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές
 
Επειδή παρανόμως ο σχηματισμός του τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου έκανε Δεκτή την Αίτηση συμμετοχής του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές.
 
Επειδή παρανόμως ο σχηματισμός του τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου δεν έλεγξε ως όφειλε το καταστατικό και την υποκρυπτόμενη δράση του εν λόγω πολιτικού σχηματισμού ο οποίος δρα αντεθνικά και σε βάρος των διεθνών συνθηκών της χώρας και έκανε Δεκτή την Αίτηση συμμετοχής του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές με αποτέλεσμα την μείζονα και στο διηνεκές βλάβη των εθνικών μας συμφερόντων .
 
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ
 
Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση μας και
 
1.) να ακυρωθεί, για τους λόγους που εκτίθενται στο ιστορικό της παρούσας η υπ’ αριθμόν 1/24.04.2024 πράξης του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, περί ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Και
 
2) Κάθε προγενέστερη ή μεταγενέστερη, πράξη ή παράλειψη που με αφορά κατά το ιστορικό της παρούσης
 
Εμείς οι 4 λοιπόν προσφύγαμε νομότυπα και εμπρόθεσμα, τριμέτωπα… για την ακύρωση της ανακήρυξης του συνδυασμού και των υποψηφίων των ευρωεκλογών (26.04.2024), ιδία σε ότι αφορά το «μειονοτικό» κόμμα ΚΙΕΦ που δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι και όχι Έλληνες πολίτες παραβιάζοντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τον ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ και τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!
 
Έτσι με την κατάθεση Αίτησης Ακύρωσης στο ΣτΕ, την ένσταση στο Εκλογοδικείο και την αναφορά στον Άρειο Πάγο, με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, ζητήσαμε – ζητάμε, να κηρυχθεί ως παράνομη η Συμμετοχή του στις εκλογές καθότι το ΚΙΕΦ εξαπάτησε τους εκλογείς αντιστρατευόμενο την ελληνική έννομη τάξη, εμφανιζόμενο ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων. 
 
Επίσης να κηρυχθεί παράνομη η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές, διότι αλλοίωσε το Εκλογικό Αποτέλεσμα.
 
Το δε Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, που πιθανώς δεν έλεγξε όπως όφειλε, το καταστατικό και την υποκρυπτόμενη (αντεθνική) δράση του, το οποίον ως Δούρειος Ίππος δρα αντεθνικά, σε βάρος των εθνικών ελληνικών συμφερόντων, ως μακρύς βραχίονας του Ερντογάν, να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες και να αναστείλει τη λειτουργία του!
 
Αμετανόητοι στο ΚΙΕΦ προωθούν το σχέδιο ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Τουρκίας…
 
Όλη αυτή η εθνική και πατριωτική δραστηριότητά μας, προφανώς ανησύχησε το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) και προσερχόμενοι στον Άρειο Πάγο, η Πρόεδρός του και ο δικηγόρος της, πριν λίγες ημέρες, ζήτησαν να λάβουν αντίγραφα από τις δικογραφίες προκειμένου να λάβουν γνώση!
 
Φρόντισαν βέβαια να ενημερώσουν μέσω του λογαριασμού που τηρούν στο Face Book, πως είναι η μοναδική και δυνατή φωνή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης!
 
Μια εκ νέου αναφορά τους και η οποί ενισχύει έτι περαιτέρω τους ισχυρισμούς μας, για την αντεθνική και υποβολιμαία στόχευση κατά της ακεραιότητας της Πατρίδας μας Ελλάδος! 
 
Ωστόσο σε αυτήν την ανάρτηση του ΚΙΕΦ (DEB), δεν παρέλειψαν να πάρουν το μέρος τους κάποιοι που έχουν λογαριασμό στο FB με την επωνυμία «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας “Κρστε Μισιρκοβ”»! 
 
Ειλικρινά και μετά το νέο αντεθνικό παραλήρημα εκείνων που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι μειονοτικοί, κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης, που ορίζει πως υπάρχουν στη Δυτική Θράκη, Έλληνες το θρήσκευμα Μουσουλμάνοι, τι ακριβώς θα πράξει το ΣτΕ, το Εκλογοδικείο και ο Άρειος Πάγος; 
 
Έβγαλαν την “κουκούλα” τους, οι ΗΠΑ…
 
Όπως όμως πολλές φορές είπαμε, καλά κρατεί ο Αμερικανικός και Νατοϊκός σχεδιασμός, που εξυπηρετεί βεβαίως την Τουρκία! 
 
Διαβάζουμε λοιπόν στην έγκυρη διαδικτυακή πλατφόρμα https://www.militaire.gr/
 
Οι Αμερικανοί ως γνωστόν είναι φίλοι μας… Επίσης γνωστό ότι “τα τελευταία χρόνια οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο”, όπως μας διαβεβαιώνουν…
 
Για όλα αυτά και για άλλα πολλά θα βάλουμε γερά το χέρι στην τσέπη, θα χρεωθούμε ακόμη περισσότερο για να πάρουμε και F-35 κι ας μας λένε Αεροπόροι ότι δεν μας κάνουν… 
 
Θέλουν οι ΗΠΑ να μας τα πουλήσουν κι αυτό είναι αρκετό.
 
Για όλα αυτά οι φίλοι μας οι Αμερικανοί προσκάλεσαν στο Προξενείο τους στη Θεσσαλονίκη την επικεφαλής του κόμματος DEB-ΚΙΕΦ που δηλώνει ότι το κόμμα της είναι τουρκικό και εκπροσωπεί την τουρκική μειονότητα… 
Η πρόσκληση αφορούσε στη δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.
 
Να υποθέσουμε ότι δεν θα ζητηθούν εξηγήσεις από τους φίλους μας τους Αμερικανούς!! 
 
(*):
Νικόλαος Βασιλειάδης: Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, 
Δημήτριος Παναγιωτόπουλος: Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Καθηγητής (αφ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, 
Νικόλαος Νικολόπουλος: πρώην Βουλευτής, πρώην Υπουργός, και
Παναγιώτης Αποστόλου: Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος!!



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν έχεις τέτοιους φίλους τί τούς θέλεις τους εχθρούς?

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΕ, ΝΑΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ;

Για να αναληφθεί κανείς επακριβώς την 21η Δεκεμβρίου 1963, τη κατασκότεινη αιματηρή έναρξη της ένοπλης τουρκικής επίθεσης εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ελληνισμού στην Κύπρο, την έκτοτε τιτλοφορούμενη «Τουρκανταρσία1963-64», θα πρέπει πρωτίστως να έχει μελετήσει τους ίδιους τους Τούρκους. Εκείνους δηλαδή που τη σχεδίασαν και μυστικά, μεθοδικά, συστηματικά, υπομονετικά, αποφασιστικά και απαρέγκλιτα την προετοίμαζαν. Με όλες τις διατεταγμένες δυνάμεις του τουρκικού κράτους. Και με τις ασφυκτικά ελεγχόμενες από την Άγκυρα δυνάμεις της τουρκοκυπριακής μειονότητας. Η υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού εκτελέστηκε με τον ένοπλο στρατιωτικό βραχίονα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στην Κύπρο, τη Τ.Μ.Τ. και την πολιτική πτέρυγα του ίδιου Επιτελείου, τη Τουρκοκυπριακή ηγεσία, Ραούφ Ντενκτάς και Φαζίλ Κιουτσούκ. Οι οποίοι, διά της τρομοκρατίας τής Τ.Μ.Τ. είχαν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους τη μειονότητα, εξουδετερώνοντας κάθε διαφωνούντα Τουρκοκύπριο.
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΙΕΦ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΤ ΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ .... ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ Ε/Κ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΞΠΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΝΤΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ....
Α.Α.

Ανώνυμος είπε...


ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ...
Οι πρώτες έντονες δικοινοτικές ταραχές είχαν ξεκινήσει το 1958. Λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. οι εξτρεμιστές Τουρκοκύπριοι είχαν δημιουργήσει την παρόνομη ένοπλη οργάνωση Volkan (Ηφαίστειο) και μετέπειτα Τ.Μ.Τ οι οποίες δολοφονούσαν αδιακρίτως Ελληνοκύπριους, αλλά και αντιφρονούντες Τουρκοκύπριους.

Η ΤΜΤ ιδρύθηκε από το Γενικό Επιτελείο του Τουρκικού Στρατού με αξιωματικούς και όπλα του στρατού και τουρκοκύπριους εθελοντές. Συνθήματα της ΤΜΤ ήταν: «Η Κύπρος είναι τουρκική» και «Διχοτόμηση ή θάνατος».
Για τα όπλα του τουρκικού στρατού που αποστέλλονταν στους εξτρεμιστές ένα μικρό παράδειγμα......

Η υπόθεση Ντενίζ ( Mια από τις μύριες)
Τον Ιανουάριο του 1959, ένα τουρκικό πλοιάριο με την ονομασία «Ντενίζ», που στα επιχειρησιακά σχέδια της Τ.Μ.Τ. έφερε την κωδική ονομασία «Ελμάς», μαζί με άλλα τουρκικά πλοιάρια, ξεκίνησαν τη μεταφορά οπλισμού από την Τουρκία στην Κύπρο - Καρπασία.


Το 25 τόνων αλιευτικό, που μετέφερε 1.000.000 σφαίρες, 500 τουφέκια και 6.000 βόμβες, ανακόπηκε από βρετανική ακταιωρό στις 18 Οκτωβρίου 1959 στα ανοιχτά της Καρπασίας. Με εντολή από Τουρκία μέσω ασυρμάτου, ο «εγκέφαλος» της Τ.Μ.Τ. ταγματάρχης Ισμαήλ Τάνσου, διέταξε το πλήρωμα να προκαλέσει αυτοβύθιση ώστε «να μην ξεσπάσει διεθνές σκάνδαλο που θα έφερνε σε δύσκολη κατάσταση την τουρκική κυβέρνηση», όπως είπε ο ταγματάρχης Τάνσου.
Πριν προλάβουν όμως να το αυτοβυθίσουν, η βρετανική ακταιωρός κατάσχεσε από το αμπάρι του Ντενίζ δύο κιβώτια με πυρομαχικά, ενώ συνέλαβε το τριμελές πλήρωμα, του δήθεν αλιευτικού. Συνέλαβαν τον ΡεσάτΓιαβούζ, μηχανικό, τον Ογούζ Κόντογλου, ασυρματιστή και τον μόνιμο αρχιλοχία διαβιβάσεων του τουρκικού στρατού Αλί Λεβέντ.
Ωστόσο, προτού επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή, παρενέβη ο τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Φατίν ΡουστούΖορλού προς τον άγγλο ομόλογό του και διευθέτησαν ώστε οι τρεις συλληφθέντες να παραδεχθούν τις κατηγορίες που θα τους απήγγειλε ο βρετανός δικαστής και να καταδικαστούν από το αγγλικό δικαστήριο της Κύπρου σε 9 μηνών φυλάκιση.....

Το ζήτημα «έληξε» με τη συμφωνία οι τρεις Τούρκοι να σταλούν πίσω στην Τουρκία για να «εκτίσουν την ποινή τους», ενώ ο Ζορλού διαβεβαίωνε τον Τάνσου πως «η αποκάλυψη της μεταφοράς οπλισμού ίσως συνετίσει τους Άγγλους να είναι πιο συγκαταβατικοί απέναντι στους Τούρκους». Μετά από αυτό το περιστατικό, η Τουρκία συνέχισε να εξοπλίζει τους Τουρκοκύπριους με βαρύτατο οπλισμό και Τούρκους γιουρούκκηδες στρατιώτες και οι δόλιοι Άγγλοι αφού ήδη κατάφεραν να αφοπλίοσυν την ΕΟΚΑ μετά τις προδοτικές συμφωνίες ΖΛ, να κάνουν τα στραβά μάτια και να επιχαίρονται διότι θα έπαιρναν την ρεβανς της ήττας τους...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΕΑΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΑ ΝΙΨΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΨΟΥΝ.... ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΦΙΛΟΙ .... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.

Σημ. Ένοπλα μέλη της Τ.Μ.Τ. καμάρωναν τότε με όπλα που κρατούσαν και όπως απεδείχθη ήταν μέρος αυτών, που παρέδωσε η ΕΟΚΑ μετά τις συμφωνίες ΖΛ στους Άγγλους … Αυτονόητο πως βρέθηκαν στα χέρια των εξτρεμιστών ΤΚ ….. Οι δόλιοι Άγγλοι τα παρέδωσαν σε Τούρκους επικουρικούς τους αστυνομικούς για να τα καταστρέψου δήθεν και αυτοί τα παρέδωσαν στην ΤΜΤ. Σε κατειλημμένα τουρκικά φυλάκια εκατοντάδες όπλα βρέθηκαν με εγχάρακτο την λέξη ΕΟΚΑ. Σε όλα της τα όπλα χάρασσε και το ΕΟΚΑ....
ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Α.Α.
ΤΟ ΚΙ.ΕΦ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΦΟΔΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Διδάγματα από τα παθήματα της Κύπρου, που οι ΤΚ το 1963 την έπιασαν στον ύπνο και κατέσφαξαν εκατοντάδες αμάχους. Οι Τούρκοι τότε περισσότερο οπλισμό είχαν από τους Κυπραίους, που πολεμούσαν τους εξτρεμιστές με δίκαννα και χειροποίητα όπλα αφού οι ΤΚ είχαν προετοιμασθεί προ πολλού....Το θάρρος των ΕΚ, και οι δειλία των τούρκων ευτυχώς μας έσωσαν την τελευταία στιγμή.
Και οι τρομοκράτες της ΤΜΤ, καμουφλαρισμένοι ως πολιτικό κόμμα ξεκίνησαν ....
Κακής Κ.
Εθελοντής 63-64

Ανώνυμος είπε...

Αγνωστες πτυχες.
Μου φαινεται οτι και στη θρκη ακολουθουμε την πεπατημενη της Κυπρο με τα ολεθρια αποτελεσματα.
Κωνσ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.