12 Μαρτίου 2024

Δελτία Τύπου της Νίκης για της Ευρωεκλογές

ΔΕΝ μπορούν να είναι υποψήφιοι του Κινήματος όσοι στο παρελθόν έχουν θητεύσει Βουλευτές ή Ευρωβουλευτές
 
Σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν τη ΝΙΚΗ να συζητά πιθανή υποψηφιότητα προσώπων που έχουν θητεύσει Βουλευτές ή Ευρωβουλευτές δηλώνουμε πως:
 
Για όσους βρίσκονται κοντά στη ΝΙΚΗ, είναι ξεκάθαρο και εκ του καταστατικού της ότι πρόσωπα που έχουν θητεύσει σε θέση βουλευτή ή ευρωβουλευτή προηγούμενων κυβερνήσεων ή έχουν συμμετάσχει σε προδοτικές συμφωνίες και ψηφοφορίες σε Βουλή και Ευρωβουλή ΔΕΝ μπορούν να είναι υποψήφιοι του Κινήματος.
 
Αυτό ίσχυσε από την αρχή και θα ισχύει έως τέλους. Η ΝΙΚΗ δεν υποχωρεί από τις αξίες και τις αρχικές της θέσεις ούτε μισό βήμα. Τελεία και παύλα!
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ
 
«Στις ερχόμενες ευρωεκλογές η ΝΙΚΗ θα επιτελέσει ένα δεύτερο θαύμα»
 
Στην εκδήλωση με θέμα: «Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό» παραβρέθηκε την Κυριακή (12-3-24) ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας στην οποία ήταν ομιλητής μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας Σπυρίδωνα Τσιρώνη. Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Νίκος Βρεττός, ενώ προλόγισε ο Δημήτρης Αδαμόπουλος, στέλεχος του Κινήματος.
 
«Στις ερχόμενες ευρωεκλογές η ΝΙΚΗ θα επιτελέσει ένα δεύτερο θαύμα, για το οποίο κάποιοι δεν θα τρίβουν, αλλά θα κλαίνε τα μάτια τους”, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής κι εκτίμησε ότι: «ο λαός θα τιμωρήσει παραδειγματικώς αυτούς που περιφρονούν την πίστη του, την παράδοσή του και κυρίως τον ιερό θεσμό της οικογένειας».
 
«Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης Ρωμιοσύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων, «πονεμένη Ρωμιοσύνη είναι ο λαός που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για τα προς το ζην, αλλά ταυτόχρονα δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια βαδίζει στη ζωή με το σταυρό στο χέρι» είπε και διευκρίνισε : «Δύο λέξεις συγκεφαλαιώνουν όλη την ιστορία μας και είναι πόλεμος μέχρι εσχάτων. Η ΝΙΚΗ είναι κίνημα που τα μέλη της καυχώνται πως είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Το κράτος όπου και να ταξιδέψεις σε πληγώνει -και αναφέρομαι στη γενικότερη προδοσία του προς τους Έλληνες πολίτες- , αλλά είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα μας».
 
Ο Δημήτρης Νατσιός, ενημέρωσε τους φίλους της ΝΙΚΗΣ πως η περιοδεία του Κινήματος εντάσσεται στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές. «Ήρθαμε στην Καλαμάτα απ’ όπου ξεκίνησε η αγιασμένη Επανάσταση του ’21 , νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη στους προγόνους σας και έτσι απολαμβάνουμε σήμερα ελευθερία. Είμαστε ο λαός ο οποίος κάποτε όπως έλεγε και ο Άγιος Νεκτάριος «ήμασταν οι δάσκαλοι της οικουμένης».
 
Σχετικά με την παρουσία των Ελλήνων πολιτικών μας στην Ευρώπη δήλωσε: «Με ενοχλεί που πηγαίνουν στην Ευρώπη με κατεβασμένο το κεφάλι. Είναι δυνατόν ο Έλληνας, ο κάποτε δάσκαλος της οικουμένης, να πηγαίνει με κατεβασμένο το κεφάλι ως ζήτουλας;» αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Το 1979 όταν μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» έγραψε στο πρωτοσέλιδό της : «Καλωσορίζουμε τη χώρα της Φιλοκαλίας», και εννοούσαν τη φιλοκαλία των Πατέρων της ερήμου . Πρέπει οι Ευρωπαίοι να ξαναθυμηθούν ότι κάποτε η Ευρώπη ήταν λίκνο του Χριστιανισμού» .
 
Αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών, ο Δ. Νατσιός έκανε λόγο για προδότες, νενέκους πολιτικούς και υπογράμμισε: «Όταν η «ΝΙΚΗ» γίνει κυβέρνηση, θα σκίσει όλες τις προδοτικές συμφωνίες».
 
Παίρνοντας το λόγο ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΙΚΗΣ, Τσιρώνης Σπυρίδων, αναφέρθηκε στην ομιλία του, στην επιχειρούμενη βίαιη παγκοσμιοποίηση. Συγκεκριμένα τόνισε πως: «Με όχημα την πολιτική ορθότητα, οι κυβερνήσεις των περισσοτέρων χωρών της Δύσης, προσπαθούν να φιμώσουν κάθε φωνή που υψώνεται, ενάντια στο αφήγημα που προωθούν. Οι διαφορετικές φωνές, στοχοποιούνται και χαρακτηρίζονται άλλοτε ως γραφικές και άλλοτε ως ακροδεξιές» είπε και εξήγησε πως: «Λέξεις όπως: πίστη, πατρίδα, παραδοσιακή οικογένεια, μητρότητα, πατρότητα, ενώ μέχρι τώρα ανήκαν στο συντηρητικό λεξιλόγιο, έχουν τεχνηέντως μετατοπιστεί στο ακροδεξιό λεξιλόγιο, από τα γνωστά κέντρα. Σε αυτήν την μείωση της ελεύθερης έκφρασης και της στοχοποίησης κάθε έννοιας που παραπέμπει σε παράδοση και αξίες, συντελεί και η κυβέρνηση με την ψήφιση νομοσχεδίων, όπως αυτό του γάμου των ομοφυλοφίλων αλλά και αυτό του υπουργείου ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, το οποίο βρίσκεται στη διαβούλευση και αφορά την επιβολή λογοκρισίας στο διαδίκτυο».
 
Τελειώνοντας κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ευρωψηφοδελτιο της ΝΙΚΗΣ στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ως την μοναδική απάντηση στην επιχειρούμενη "σαλαμοποίηση" του λαού.
 
«Η Εξεταστική Επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση για να συγκαλύψει το έγκλημα, εκτίμησε ότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων , 1,3 εκατομμύρια πολίτες ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη» υπογράμμισε κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο βουλευτής Νίκος Βρεττός και πρόσθεσε: «Καταθέσαμε υπόμνημα το οποίο θα πάει στο ανώτατο επίπεδο της δικαιοσύνης, η οποία ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος της και να αποδώσει δικαιοσύνη στο όνομα του λαού και όχι στο όνομα των συμφερόντων» ανέφερε ενώ απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους Καλαματιανούς σημείωσε: «Θέλουμε από ένα ιστορικό μέρος, όπως είναι η πόλη σας, να ξεκινήσουμε την πορεία προς τις ευρωεκλογές, που έχει να κάνει με τις παραδόσεις μας, αλλά και με την πρόοδο της κοινωνίας. Θέλουμε στις ευρωεκλογές όλοι οι Έλληνες και οι συντοπίτες σας να δώσουν το μήνυμα προς την κατεύθυνση της ΝΙΚΗΣ”.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της “ΝΙΚΗΣ” - σεισμολόγος Άκης Τσελέντης
 
Το προηγούμενο βράδυ ο Δημήτρης Νατσιός συνοδευόμενος από τους Ανδρέα Βορύλλα (Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας), και Σπυρίδων Τσιρώνη (Αχαΐας) επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΑΣ Ένωση Μεσσηνίας. Τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Λαζόγιαννης και στελέχη οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τα χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον αγροτικό κλάδο της περιοχής.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.