5 Μαρτίου 2024

Η Ψεύτικη Τρομοκρατία και η Ατζέντα της Γενοκτονίας

Μετάφραση: Απολλόδωρος
1 Mαρτίου 2024 | Paul Cudenec | Διαβάστε το εδώ
 
***Μια επιχείρηση “Ψευδούς Σημαίας” είναι μια πράξη που διαπράττεται με σκοπό να συγκαλύψει την πραγματική πηγή ευθύνης και να επιρρίψει την ευθύνη σε άλλο μέρος.
 
Η εγκληματοκρατία κινδυνεύει να χάσει την προσεκτικά δομημένη ασπίδα της αορατότητας καθώς επιταχύνει τη διαταραγμένη προσπάθειά της για πλήρη και μόνιμο παγκόσμιο έλεγχο.
 
Ως εκ τούτου, είναι υποχρεωμένη να εντείνει τις επιθέσεις της εναντίον όσων τολμούν να αποκαλύψουν την ύπαρξή της, τα εγκλήματά της και τα ψέματά της.
 
Ενώ ο Julian Assange είναι το πιο διάσημο θύμα του πολέμου της κατά της πραγματικής δημοσιογραφίας, μια άλλη σημαντική περίπτωση είναι αυτή του Richard D. Hall. 
 
Ο Iain Davis γράφει: "Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος, ερευνητής και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ του Ηνωμένου Βασιλείου Richard D. Hall αντιμετωπίζει καταδίκη, σημαντικές αποζημιώσεις και ασφαλιστικά μέτρα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τερματίσουν την καριέρα του και τον βιοπορισμό του.
 
"Το Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε στον Hall την ευκαιρία να παρουσιάσει οποιοδήποτε είδος ουσιαστικής υπεράσπισης. Αυτή η παρωδία της δικαιοσύνης έχει δυνητικές συνέπειες, όχι μόνο για τον Richard D. Hall, αλλά για όλους τους δημοσιογράφους που τολμούν να αμφισβητήσουν την εξουσία".
 
Η συνολική κατάσταση είναι ότι ο Hall έχει μηνυθεί από δύο φερόμενα ως θύματα της "βομβιστικής επίθεσης" στο Manchester Arena το 2017, η οποία, όπως υποστηρίζει πειστικά, δεν ήταν κάτι τέτοιο, αλλά μια κατασκευασμένη ψυχολογική επιχείρηση.
 
Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ο Hall περιγράφει λεπτομερώς τα ζητήματα που εμπλέκονται και αναρωτιέται αν η υπόθεση εναντίον του υποκινείται πραγματικά από τα φερόμενα ως θύματα ή από άλλες, κρυφές, δυνάμεις.
 
Αναφέρει συγκεκριμένα τη Marianna Spring, την πρώτη "ειδική στην παραπληροφόρηση και ανταποκρίτρια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης" του BBC, η οποία προσπαθεί ενεργά να δυσφημίσει το έργο του.
 
Ο Kit Klarenberg γράφει στον ιστότοπο The Grayzone ότι υπάρχουν "ανησυχητικά ερωτήματα" σχετικά με την Spring, η οποία εμφανίστηκε από το πουθενά για να αναλάβει τη νεοσύστατη θέση της αστυνομίας σκέψης τον Μάρτιο του 2020, στην τρυφερή ηλικία των 24 ετών.
 
Έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην "υποβάθμιση και απαξίωση των σημαντικών διαδηλώσεων κατά του lockdown που κατέκλυσαν τους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου" και τις παρουσίασε ως "αποτελούμενες σχεδόν αποκλειστικά από περιθωριακούς τρελούς", γράφει.
 
Ο Klarenberg επισημαίνει τους δεσμούς της Spring με την εξαιρετικά ύποπτη "δεξαμενή σκέψης", το Ινστιτούτο Στρατηγικού Διαλόγου, το οποίο περιέγραψα σε αυτό το πρόσφατο άρθρο.
 
Όπως εξήγησα, το ISD συνιδρύθηκε από τον ένθερμο σιωνιστή George Weidenfeld και έχει "θεσμική συνεργασία" με την ακόμη πιο ένθερμη φιλοϊσραηλινή Anti-Defamation League.
 
Σε ένα επεισόδιο του 2022 της εκπομπής Panorama του BBC που παρουσίασε ο Spring, η επικεφαλής του ISD Sasha Havlicek συζητούσε για το "πώς και γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι φάρσες".
 
Η αξιοθαύμαστη εγκληματολογική έρευνα του Hall για το συμβάν στο Μάντσεστερ παρουσιάστηκε ως απόδειξη μιας υποτιθέμενης "ενσωμάτωσης του εξτρεμισμού, του μίσους και της συνωμοσίας", με τους Spring και Havlicek να τονίζουν "τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας στους επιζώντες των τρομοκρατικών επιθέσεων".
 
Οι σιωνιστικές διασυνδέσεις της ISD είναι ιδιαίτερα σχετικές εδώ, δεδομένου ότι η "βομβιστική επίθεση" στο Μάντσεστερ θεωρείται επισήμως ότι ήταν έργο "ισλαμιστών εξτρεμιστών".
 
Η Wikipedia την περιγράφει ως "την πιο θανατηφόρα τρομοκρατική ενέργεια και την πρώτη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της 7ης Ιουλίου 2005 στο Λονδίνο", η οποία επίσης αποδίδεται σε "ισλαμιστές τρομοκράτες".
 
Ο ίδιος γνωστός εχθρός λέγεται ότι βρίσκεται σχεδόν πίσω από κάθε μεγάλη "τρομοκρατική" επίθεση του 21ου αιώνα, αρχής γενομένης από την 11η Σεπτεμβρίου, και οι ενοχλητικοί "θεωρητικοί συνωμοσίας" θέτουν ερωτήματα για όλες αυτές.
 
Υπάρχουν ασφαλώς ιστορικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις συχνά δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι.
 
Ο Gianfranco Sanguinetti έγραψε το 1980:
"Ποτέ δεν είπα ότι οι μυστικές υπηρεσίες βρίσκονταν πίσω από κάθε επίθεση, δεδομένου ότι στις μέρες μας ακόμη και μια μολότοφ ή ένα σαμποτάζ στον χώρο εργασίας θεωρούνται "επιθέσεις": αλλά είπα, και το λέω εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια, ότι όλες οι θεαματικές τρομοκρατικές πράξεις είτε τηλεκατευθύνονται είτε εκτελούνται άμεσα από τις μυστικές μας υπηρεσίες".
 
Αναφερόταν στις τρομοκρατικές επιθέσεις, στην Ιταλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι οποίες είναι πλέον γνωστό ότι συντονίστηκαν από το ΝΑΤΟ στο πλαίσιο αυτού που συχνά αποκαλείται Επιχείρηση Gladio.
 
Ο στόχος αυτού του κύματος δολοφονιών - το οποίο δεν ήταν ψεύτικο αλλά πολύ πραγματικό - ήταν προφανώς να ωθήσει τους φοβισμένους πληθυσμούς στην αγκαλιά του κράτους ασφαλείας και να δυσφημίσει ριζοσπαστικές ομάδες που κατηγορήθηκαν ψευδώς ως υπεύθυνες.
 
Ο πρώτος από αυτούς τους στόχους είναι πιθανότατα ακόμα και σήμερα αληθινός - ποιος, από το 2020 και μετά, μπορεί να αμφισβητήσει σοβαρά ότι η σκόπιμη τρομοκράτηση παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των πληθυσμών υπό έλεγχο;
 
Αλλά ο δεύτερος στόχος πρέπει να είναι ελαφρώς διαφορετικός τώρα, επειδή οι εμπλεκόμενοι "τρομοκράτες" λέγεται ότι είναι "ισλαμιστές".
 
Γιατί, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, το σύστημα να αισθάνεται την καυτή ανάγκη να δημιουργεί ψεύτικα ή ψευδούς σημαίας γεγονότα για να δυσφημίσει ισλαμιστικές ομάδες που δεν αποτελούν προφανή εσωτερική πολιτική απειλή για τις κυβερνήσεις των διαφόρων χωρών που στοχοποιούνται;
 
Η απάντηση, υποψιάζομαι, βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο οι πολιτικοί μας θεσμοί έχουν συστηματικά καταληφθεί από στοιχεία που ευνοούν και συχνά χρηματοδοτούνται από το Ισραήλ - μια πραγματικότητα που έχει γίνει πάρα πολύ προφανής από τότε που άρχισε η επίθεση κατά της Γάζας.
 
Θα μπορούσαμε επίσης να εξετάσουμε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από την Jerusalem Summit πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Η Acorn ανέφερε το 2016 ότι στην ηγεσία αυτής της σιωνιστικής οργάνωσης περιλαμβάνονταν ο Daniel Pipes, ο φιλοϊσραηλινός και αντι-ισλαμικός σχολιαστής των ΗΠΑ, και η Βρετανίδα βαρόνη Cox, η οποία περιγράφηκε από τον Craig Murray το 2014 ως "εξέχουσα υποστηρίκτρια οργανώσεων που προωθούν ενεργά και ανοιχτά την εθνοκάθαρση όλων των Παλαιστινίων από τη Γάζα".
 
Το εν λόγω έγγραφο προβλέπει τη "μετεγκατάσταση" των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους στα ελεγχόμενα από το Ισραήλ εδάφη "για να τους επιτραπεί να οικοδομήσουν μια νέα ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους σε χώρες κατά προτίμηση, αλλά όχι απαραίτητα αποκλειστικά, με παρόμοιες θρησκευτικές και κοινωνικοπολιτισμικές συνθήκες".
 
Η Υπηρεσία Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA) βρίσκεται στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες, κατηγορώντας το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και, με τη σειρά της, απεικονίζεται ως εργαλείο της Χαμάς από το Ισραήλ και τους υποστηρικτές της.
 
Είναι ενδιαφέρον ότι το αρχειοθετημένο έγγραφο της Συνόδου Κορυφής της Ιερουσαλήμ δηλώνει ότι "η διάλυση της UNRWA αποτελεί βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνολική, βιώσιμη λύση του παλαιστινιακού ζητήματος".
 
Επίσης, κρίσιμα στο πλαίσιο αυτού του άρθρου, αναφέρει: "Η απονομιμοποίηση της παλαιστινιακής αφήγησης καθίσταται ζωτική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνολική επίλυση του παλαιστινιακού ζητήματος".
 
Πώς ακριβώς θα μπορούσε να απονομιμοποιηθεί αυτή η "αφήγηση" - επιτρέποντας έτσι την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων, με οποιοδήποτε μέσο, να προχωρήσει χωρίς μεγάλη παγκόσμια αντίδραση;
 
Ένας τρόπος θα ήταν να συσχετιστούν οι Παλαιστίνιοι, στο μυαλό του διεθνούς κοινού, με τρομοκράτες που επιτίθενται στις δικές τους κοινότητες.
 
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προσπαθεί εδώ και καιρό να κάνει αυτή τη σύνδεση, ισχυριζόμενος το 2014: "Το ISIS και η Χαμάς είναι κλαδιά του ίδιου δηλητηριώδους δέντρου. Όσον αφορά τους απώτερους στόχους τους, η Χαμάς είναι το ISIS και το ISIS είναι η Χαμάς. Και αυτό που μοιράζονται από κοινού, το μοιράζονται όλοι οι μαχητικοί ισλαμιστές".
 
Τον Οκτώβριο του 2023 προέβη στον ίδιο ισχυρισμό, δηλώνοντας: "Πάντα γνωρίζαμε τι είναι η Χαμάς. Τώρα το ξέρει όλος ο κόσμος. Η Χαμάς είναι το ISIS... Θα νικήσουμε [τη Χαμάς] ακριβώς όπως ο φωτισμένος κόσμος νίκησε το ISIS".
 
Με πολλούς ανθρώπους να επισημαίνουν ότι η Χαμάς δημιουργήθηκε και στηρίχθηκε από το ίδιο το Ισραήλ, να επιμένουν ότι το ISIS είναι "ένα αμερικανο-ισραηλινό δημιούργημα" και να αναρωτιούνται αν οι επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου ήταν ένα γεγονός ψεύτικης σημαίας, αναδύεται μια ανησυχητική πιθανότητα.
 
Θα μπορούσε να είναι ότι όλες ή οι περισσότερες από τις μεγάλες "ισλαμικές" τρομοκρατικές επιθέσεις των δύο πρώτων δεκαετιών αυτού του αιώνα ήταν ψεύτικα γεγονότα ή γεγονότα ψευδούς σημαίας, σχεδιασμένα για να υποδαυλίσουν το μίσος και τον φόβο των μουσουλμάνων και συνεπώς των Παλαιστινίων, να τους δαιμονοποιήσουν και να τους αποανθρωποποιήσουν, προκειμένου να επιτευχθεί η "απονομιμοποίηση" του σκοπού τους, όπως συνιστά η Σύνοδος Κορυφής της Ιερουσαλήμ;
 
Ήταν όλα αυτά μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για να ανοίξει ο δρόμος για τη φρίκη της εθνοκάθαρσης που βλέπουμε να εκτυλίσσεται στη Γάζα από τον Οκτώβριο του 2023;
 
Αν ναι, είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο η συνδεδεμένη με το Ισραήλ IDS είναι τόσο πρόθυμη, μέσω του αφεντικού της Havlicek και του βοηθού της Spring, να κλείσει κάθε έρευνα για την αλήθεια πίσω από αυτά τα γεγονότα και τη γενοκτονική ατζέντα που σχεδιάστηκε για να προωθήσει;
 
Δημοσιεύθηκε αρχικά από το Winter Oak.Για περισσότερο από το περιεχόμενό τους ακολουθήστε τους στο Twitter ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό τους δελτίο.
 
Δικτυογραφία:
Fake Terrorism and the Genocide Agenda – OffGuardian



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.