12 Μαρτίου 2024

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΝ ΗΜΕΡΩΝ

(Ὅλα ξεκίνησαν ἀπὸ τὸν Ἀδάμ, τὸν πρωτόπλαστο, ποὺ δὲν ἔδωσε σημασία μὲ ποιόν μίλαγε ἡ Εὔα, ποὺ ἔκανε τὸν ἀθῶο καὶ ἔφαγε αὐτὸ ποὺ τοῦ ἔδωσε ἡ Εὔα καὶ ποὺ κρύφτηκε τελικὰ ἀντὶ νὰ βγῇ παλλικαρίσια μπροστά, καὶ εἶπε στὸν Θεό «ἡ Εὔα φταίει καὶ ἐσὺ ποὺ μοῦ τὴν ἔφτιαξες»!) 
 
1. Οἱ μάννες, δὲν εἶναι πλέον μαννούλες, εἶναι κυρίως γκόμενες – μὲ ὅ,τι αὐτὸ μπορεῖ νὰ σημαίνῃ. 
Οἱ πατεράδες δὲν εἶναι πιὰ μπαμπούληδες, εἶναι κάτι στὰ χαμένα, ἐκτὸς προορισμοῦ. 
Οἰ γυναῖκες, δὲν εἶναι πιὰ γυναῖκες, στολίδι καὶ βασίλισσες τοῦ σπιτιοῦ, εἶναι λίγο ἀπὸ ὅλα ἀπὸ αὐτά, τὰ χαζά, ποὺ προσπαθοῦν νὰ παίξουν ἢ καὶ πάροχοι μήτρας. 
Οἱ ἄνδρες, δὲν εἶναι πλέον ὁ στῦλος τοῦ σπιτιοῦ καὶ οἱ κυβερνήτες, εἶναι ὅ,τι νἆναι, ἢ καὶ δωρητές ἢ πάροχοι σπέρματος.
 
ΑΝΔΡΕΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! 
 
2. Οἱ ὁμοφυλόφιλοι, ἄν καὶ ἀποτρὀπαια ἡ ἁμαρτωλότητά τους (δικός τους ὁ σταυρός) ἦταν πάντα συμπαθεῖς καὶ ἀποδεκτοί, ζοῦσαν ἀνάμεσά μας, ἦταν φίλοι, γείτονες, συγγενεῖς, παιδά μας. Τώρα ἄλλαξαν ὄψη καὶ συμπεριφορά, ἀποκόπηκαν, τοὺς ἔφτιαξαν μιὰ δική τους παγκόσμια κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ καὶ ἐκδικητικά (!!!) μᾶς ἐπιβάλουν διὰ κρατικοῦ ροπάλου, ἕνα ἀλλόκοτο ὕφος καὶ ἦθος τους. 
 
3. Οἱ ἑλληνίδες γυναῖκες δὲν προστατεύονται μὲ «ἔργα τέχνης» ὅπου ἡ τιμημένη γαλανόλευκη σημαία τους γίνεται ρόζ σεντονάτο, οὔτε μὲ ἐγκυμονοῦσες ἐσταυρωμένες, ὡς ὄντως «Ἀδέσποτα κορμιὰ» ἀφοῦ, ΔΕΣΠΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
 
Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΝΟΥΛΑ, ΠΟΥ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ! 
 
4. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σημαίνει λένε,περισσὀτερες ἐπιλογές! Μἀλιστα! Ὄχι ἀπαλλαγὴ ἀπὸ τὰ πάθη, ΟΧΙ! 
 
Ἄρα τὸ «Ἐλευθερία ἤ θάνατος»ποὺ ἔχει μόνον δύο ἐπιλογές, καμμία σχέση μὲ τὴν Ἐλευθερία, ἔ;; 
 
5. Ὦ δύστυχη Δ.Ι.Σ ! «Τοὺς χλιαροὺς θὰ τοὺς έμέσω» ΚΑΙ «Οὺ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμμωνᾷ». Τὰ λέω μήπως καὶ ξεμπερδευτεῖς γιὰ τὸ τί θέλεις, καὶ ἀποφασίσεις τελικά, τί θὰ κάνεις!! 
 
6. Ἡ λαμπρὴ Κυριακὴ τῆς Ὀρθοδοξίας θὰ ἑορτασθῇ στὰ κλεφτὰ καὶ στὰ μικρά, γιὰ νὰ μὴν χωρᾶνε νὰ μποῦν οἱ μεγάλοι ἐπίσημοι τοῦ κράτους! 
 
Καὶ ἡ ἐπόμενη τρανὴ διπλῆ ἐορτή;; Στὰ βουβὰ κι αὐτή, ἢ θὰ δώσετε τόπο στὴν ὀργή, λόγῳ τῆς ἡμέρας καὶ θὰ τοὺς μπάσετε στὸν οἶκο τοῦ Πατρός μας;;; 
 
7. «Ὁ στόχος ἐπετεύχθη» ἐλάλησε ὁ πρωθυπουργός, στὶς 15/2/24, μετὰ τὴν ψήφιση τοῦ ἀφύσικου καὶ ἀνόσιου νομοσχεδίου.
 
Ποιός τοῦ εἶπε νὰ τὸ βάλλει στόχο;; Καὶ ποιόν ἐνημέρωσε πώς, αὐτὸς ὁ στόχος, ἐπετεύχθη;; 
 
8. Ἐνῶ ἑλληνικὰ χωριὰ πάνω ἀπὸ τὸ κεφάλι μας ὑπομένουν σιωπηλά, ἐνῶ παραδίπλα, σὲ ἕνα ὁλόκληρο κομμάτι ἑλληνικό, ποὺ προσπαθεῖ νὰ ἀνασάνει, ἕνας νόμιμα ἐκλεγμένος Δήμαρχός του κρατιέται στὴν φυλακή μὲ ψευδομαρτυρίες, καὶ δυὸ παλλικάρια του, ὁ Ἀριστοτέλης καὶ ὁ Κων/νος δολοφονήθηκαν, καὶ ἐνῶ, καὶ ἄλλα, πολλὰ χωριά, ὅπου βρίσκονται καὶ τῶν προγόνων μου τὰ κακκαλάκια, πρὸς Ἀνατολάς, στέκουν βουβά, καὶ ἡ Μεγαλόνησος μένει ἀκόμα ματωμένη, ἡ πρωθυπουργάρα μας, μετὰ μανίας ἐκδικητικῆς, μᾶς ἀπειλεῖ ὅλους πώς «Θὰ στηρίζει συνεχῶς τὴν Οὐκρανία» 
 
9. Τί γίνεται στὴν ΓΑΖΑ;; Εἴμαστε μὲ τὴν σωστὴ μεριὰ τῆς ἱστορίας ποὺ τὴν ἰσοπεδώνει;; Καὶ τότε, γιατί δὲν εἴμαστε μὲ τὴν ἄλλη μεριὰ τῆς ἱστορίας ποὺ δὲν ἰσοπεδώνει ἀλλά, βαδίζει ἀργὰ καὶ σταθερά, 2 χρόνια τώρα;;
 
10.Ἡ Πόλις, οὐκ ἐάλω, οὐκ ἐάλω ἡ ῥίζα, οὐκ ἐάλω τὸ ΦΩΣ! Τὸ λέω, ὄχι γιὰ νὰ τὸ ἀκούσουν κάποιοι ποὺ χαίρονται μὲ τὶς ρόζ ἀλώσεις, ΟΧΙ!
 
Γιὰ μᾶς τὸ λέω, γιὰ νὰ μὴν παρασυρόμαστε ὡς εὐκολόπιστοι καὶ καλόπιστοι, καὶ τὸ ξεχνᾶμε! 
 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eξαιρετικό άρθρο και προσθέτω.....

Θάρσει. Λέγων τ’ αληθές ου σφαλεί ποτε.
– Έχε θάρρος· όταν λες την αλήθεια, δεν κάνεις ποτέ λάθος.
Σοφοκλής
Αρχαίος τραγικός (496-406 π.Χ.)

Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.
– Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.
Σοφοκλής
Αρχαίος τραγικός (496-406 π.Χ.)

Σιγάν την αλήθειαν, χρυσόν εστι θάπτειν.
Πυθαγόρας
Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος (580-490 π.Χ.)

Η προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ και ομοίων τους είναι παρόμοια με τα ψέματα του ΝΑΖΙ Γκαίμπελ, ο οποίος έλεγε 1000 ψέματα να πείς αν πιστέψουν το ένα είναι κέρδος ...Μας πλημύρισαν με ψέματα οι ανώμαλοι και μας επέβαλαν να τα πιστέψουμε και το κυριότερο να μην τα διαψεύδουμε (δια ... ομοφοβικού νόμου), αλλά ο Ορθόδοξος Ελληνισμός πλέον έχει αφυπνισθεί. 2000 χρόνια βίωσε διωγμούς για την πίστη του και όμως ακλόνητος παραμένει. Μπορεί εφήμερα κάποιοι να πιστέψουν και να πουν ... ε... τι να κάνουμε, άνθρωποι είναι και αυτοί .... Όχι δεν είναι άνθρωποι, αλλά υπάνθρωποι διότι ασεβούν προκλητικά έναντι της χρηστής κοινωνία και έχουν ισοπεδώσει ότι ηθικό και φυσιολογικό .... Μολύνονται ψυχή τε και σώματι και επιζητούν την μόλυνση αυτή να την μεταδώσουν σε όλους εμάς ... Δεν θα τους περάσει ...! Παράδειγμα .... Μολύναμε το φυσικό μας περιβάλλον και σήμερα τα αποτελέσματα είναι ολέθρια ... Ολέθρια θα είναι και η οργή του Θεού σε αυτούς που παραβαίνουν τις εντολές του και θεωρούν ότι ο πρωκτός τους είναι φυσιολογικό να ... παραβιάζεται και ανακατεύοντας τα κόπρανα τους να βρωμίζουν όλη την κοινωνία.....ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΕΙΣ ΓΗΡΑΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .....
Τ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.