13 Φεβρουαρίου 2023

ΗΠΑ: Περισσότερες αποδείξεις ότι το FDA εργάζεται για την Pfizer, καθώς της ζητά να υποβάλει φάρμακο κατά του καρκίνου για διευρυμένη έγκριση με μηδενικές νέες δοκιμές

31 Ιανουαρίου 2023 | Brian Shilhavy Editor, Health Impact News | Διαβάστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Καθώς τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης αποσπούν την προσοχή τους από τον αβάσιμο ισχυρισμό ότι η Pfizer χρησιμοποιεί την τεχνολογία κέρδους λειτουργίας για την ανάπτυξη νέων παραλλαγών του COVID για μελλοντικά εμβόλια, η Pfizer συνεργάζεται αθόρυβα με τον FDA για να δημιουργήσει το χαρτοφυλάκιο των φαρμάκων της για να αντισταθμίσει την απώλεια εσόδων λόγω της μείωσης του αριθμού των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να κάνουν ενέσεις COVID. 
 
Οι αποδείξεις ότι η Pfizer ελέγχει τον FDA συνεχίζουν να πληθαίνουν.
 
Αναφέραμε προηγουμένως πώς η Pfizer ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά για να εξασφαλίσει την πρώτη έγκριση του FDA για πειραματικά εμβόλια COVID το 2020, όταν οι δύο φαρμακευτικές εταιρείες που είχαν λάβει τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση και προσοχή για να γίνουν οι πρώτες που θα έπαιρναν την έγκριση του FDA για ένα νέο "εμβόλιο" COVID ήταν η Moderna, με τους στενούς δεσμούς της με τον Anthony Fauci και το NIH, και η Astrazenca με τους στενούς δεσμούς της με τον Bill Gates. 
 
Η σύμβαση της Pfizer με την Operation Warp Speed του Trump για τη χρηματοδότηση των εμβολίων COVID-19 ήταν διαφορετική από τις άλλες φαρμακευτικές εταιρείες, διότι εξαρτιόταν από την έγκριση του FDA και δεν περιλάμβανε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. 
 
Φαίνεται ότι αυτό τους άνοιξε την πόρτα για να συνάψουν αποκλειστική συμφωνία με το Ισραήλ με αντάλλαγμα δεδομένα σχετικά με το πώς τα πειραματικά εμβόλια επηρέαζαν τους ανθρώπους στο Ισραήλ, καθιστώντας ουσιαστικά το Ισραήλ και τους πολίτες του πειραματόζωα. Δείτε: 
 
 
Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε "εύκολα" να γίνει πρωθυπουργός του Ισραήλ - Αυτός είναι ο λόγος που η Pfizer έλαβε την πρώτη άδεια για το εμβόλιο COVID στις ΗΠΑ και τα αποκλειστικά δικαιώματα στο Ισραήλ; 
 
Και ένα χρόνο πριν η Pfizer μπει με καθυστέρηση στον διαγωνισμό για να πάρει την πρώτη άδεια του FDA για το εμβόλιο COVID, ο Dr. Scott Gottlieb εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Pfizer τον Ιούνιο του 2019, μόλις δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ως Επίτροπος του FDA υπό τον Πρόεδρο Trump. 
 
Ένα χρόνο αργότερα, η Επιχείρηση Warp Speed απένειμε στην Pfizer σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη της ένεσης COVID. Βλέπε: 
 
Ο πρώην διευθυντής του FDA Gottlieb, τώρα μέλος του ΔΣ της Pfizer, εξασφαλίζει 1,95 ΔΙΣ. δολάρια για το εμβόλιο COVID 
 
Αυτή την εβδομάδα, η Pfizer ανέφερε ότι αναμένει ότι η πώληση των εμβολίων COVID-19 και του αντιιϊκού τους Paxlovid θα μειωθεί δραματικά εδώ το 2023: 
 
Η Pfizer αναμένει ότι τα έσοδα από το εμβόλιο COVID-19 θα μειωθούν κατά 64% το 2023, παρά το σχέδιο αύξησης της τιμής του Comirnaty μεταξύ 110 και 130 δολαρίων ανά δόση, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες περάσουν σε εμπορικό μοντέλο φέτος για τα εμβόλια COVID-19. 
 
Η Pfizer αναμένει επίσης μείωση των εσόδων κατά 58% από το από του στόματος χορηγούμενο αντιϊκό COVID-19 Paxlovid. Η εταιρεία αποκάλυψε τις προσδοκίες της για το 2023 στην έκθεση για τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου και του 2022 για το σύνολο του έτους την Τρίτη. 
 
Με τις μειώσεις, η Pfizer προσανατολίζεται σε ένα παράθυρο εσόδων 67 δισ. έως 71 δισ. δολαρίων το 2023. 
 
Οι προβλέψεις - οι οποίες υπολείπονται των προσδοκιών των αναλυτών - έβαλαν ένα φρένο σε αυτό που θα μπορούσε να είναι μια μέρα γιορτής, καθώς η Pfizer ανακοίνωσε έσοδα 100,3 δισ. δολαρίων για το 2022, μετά από πωλήσεις 81,3 δισ. δολαρίων το 2021. (Πηγή.) 
 
Αυτό όμως που εξέπληξε περισσότερο τους ανθρώπους της φαρμακοβιομηχανίας σχετικά με την πρόβλεψη της Pfizer για το 2023, ήταν ότι σε μια "μυστηριώδη" έγκριση του FDA που δεν αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης στα τέλη του 2022, η Pfizer έλαβε έγκριση διευρυμένης χρήσης για το φάρμακο Ibrance για τον καρκίνο του μαστού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο FDA είναι αυτός που τους προσέγγισε για την επέκταση της χρήσης του φαρμάκου αυτού! 
 
 
Είναι ασυνήθιστο να κυνηγάει ο FDA μια φαρμακευτική εταιρεία και να της ζητά να υποβάλει αίτηση για μια νέα ένδειξη φαρμάκου. Αλλά η Pfizer πέρασε ακριβώς από αυτό και τώρα αποκάλυψε αθόρυβα μια επέκταση της ετικέτας για το blockbuster φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού Ibrance. 
 
Ο FDA επέκτεινε την έγκριση του Ibrance σε συνδυασμό με έναν αναστολέα αρωματάσης για να συμπεριλάβει νεοδιαγνωσθείσες ασθενείς με HR-θετικό, HER2-αρνητικό μεταστατικό καρκίνο του μαστού ανεξάρτητα από την κατάσταση εμμηνόπαυσης, δήλωσε την Τρίτη η Pfizer. 
 
Προηγουμένως, ο συνδυασμός του Ibrance και ενός αναστολέα αρωματάσης περιοριζόταν στη χρήση σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Ο FDA χορήγησε τη νέα έγκριση στα μέσα Δεκεμβρίου, σύμφωνα με μια επιστολή έγκρισης (PDF), αλλά η Pfizer έκρυψε την είδηση στην ανακοίνωση των κερδών του τέταρτου τριμήνου την Τρίτη. 
 
Υπάρχουν και άλλα αντισυμβατικά στοιχεία σε αυτή την έγκριση πέρα από την καθυστερημένη, χαμηλού προφίλ αποκάλυψη της Pfizer. 
 
Για παράδειγμα, μια ανασκόπηση των επικαιροποιημένων πληροφοριών συνταγογράφησης του Ibrance (PDF) δεν δείχνει νέα δεδομένα αποτελεσματικότητας στον πληθυσμό των ασθενών. 
 
Το τμήμα κλινικής αποτελεσματικότητας της ετικέτας του Ibrance εξακολουθεί να περιλαμβάνει μόνο τα αποτελέσματα από τη μελέτη φάσης 3 PALOMA-2 -στην οποία δοκιμάστηκε ο συνδυασμός του Ibrance και του αναστολέα αρωματάσης Femara της Novartis σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που διαγνώστηκαν πρόσφατα με καρκίνο του μαστού HR+/HER2- και από τη μελέτη φάσης 3 PALOMA-3. Η τελευταία μελέτη εξέτασε το Ibrance με το φάρμακο SERD Faslodex της AstraZeneca σε ασθενείς που είχαν λάβει προηγουμένως θεραπεία, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμμηνόπαυσης. 
 
Ο FDA ήταν αυτός που προσέγγισε προληπτικά την Pfizer σε αυτή την περίπτωση. Τον Δεκέμβριο του 2021, ο FDA ζήτησε από την Pfizer να καταθέσει αίτηση για να συμπεριλάβει στην ετικέτα του Ibrance τις προ/περιεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, σύμφωνα με επιστολή έγκρισης του FDA με ημερομηνία 13 Δεκεμβρίου 2022. Η Pfizer ανταποκρίθηκε στο αίτημα του FDA και υπέβαλε την αίτησή της στις 11 Μαρτίου 2022, όπως προκύπτει από την επιστολή έγκρισης. 
 
Η νέα έγκριση έρχεται καθώς το Ibrance δέχεται αυξημένες πιέσεις από το Kisqali της Novartis και το Verzenio της Eli Lilly, ιδίως μετά την τελική ανάλυση της συνολικής επιβίωσης της μελέτης PALOMA-2, σύμφωνα με την οποία το Ibrance δεν βελτίωσε σημαντικά το προσδόκιμο ζωής των ασθενών. 
 
Η ασυνήθιστη έγκριση εγείρει ένα ερώτημα γύρω από τη βάση της απόφασης του FDA να ζητήσει -και στη συνέχεια να εγκρίνει- την επέκταση του Ibrance. (Πλήρες άρθρο.) 
 
Υπάρχει πλέον αμφιβολία για το ποιος ελέγχει τον FDA; Η Pfizer είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο και δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να αποκομίζει τεράστια κέρδη χωρίς τον έλεγχο του FDA. 
 
Και πόσοι από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο (εννοεί τους Αμερικανούς) είστε συνιδιοκτήτες και επομένως συν-συνωμότες με την εγκληματική εταιρεία Pfizer επειδή το συνταξιοδοτικό σας ταμείο κατέχει μετοχές αυτής της εταιρείας; Πόσα μέλη του Κογκρέσου ή πολιτειακοί πολιτικοί κατέχουν μετοχές αυτής της εγκληματικής οργάνωσης; 
---
 
Δικτυογραφία: 
More Evidence the FDA Works for Pfizer as FDA Asks Pfizer to Submit Cancer Drug for Expanded Approval with Zero New Trials 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.