10 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ «Η Ώρα του Λαού»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ
«Η Ώρα του Λαού»
 
Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για τη Συγκρότηση (ΠΔΕ) Εθνικού Ψηφοδελτίου
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
07/2/2023 
 
Με πρωτοβουλία του Δικτύου Ελληνισμού στις 22-10-2022 συγκροτήθηκε εννεαμελής Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΠΔΕ), προκειμένου να φέρει σε επαφή όλους τους παραπάνω, με κύριο σκοπό τη δημιουργία κατ΄ αρχάς μιας υπερκομματικής πολιτικής μηχανής με συμφωνημένες Αρχές και βασικά προτάγματα και με ιδιαίτερο στόχο τη συγκρότηση ενός υπερκομματικού Εθνικού Ψηφοδελτίου στις επικείμενες εθνικές εκλογές.   
 
Η ΠΔΕ ξεκίνησε άμεσα τις τακτικές συναντήσεις Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων (Κόμματα, Κινήματα, Συλλογικότητες, Προσωπικότητες) με κύριο στόχο τη συγκρότηση μιας Πανελλήνιας Ένωσης Πολιτών, από όσο το δυνατόν περισσότερες από τις παραπάνω δυνάμεις, για την κάθοδό τους στις προσεχείς εθνικές εκλογές, κάτω από ένα Εθνικό Ψηφοδέλτιο. Έτσι μετά την από 31-1-2023 Πρόσκληση της ΠΔΕ στις 4-2-2023 συνήλθαν σε ειδική Συνέλευση στο Grand Hotel Polis εκπρόσωποι από 35 και πλέον Κόμματα και πολιτικές και κοινωνικές κινήσεις, καθώς και πλέον των 50 προσώπων με κοινωνική και πολιτική αναφορά και συζήτησαν τη δυνατότητα διαμορφώσεως υπερκομματικού Εθνικού Ψηφοδελτίου με σκοπό την κάθοδο στις επικείμενες εθνικές εκλογές, με βασικά θέματα: 
 
1. Κυρίαρχα πολιτικά προβλήματα για την Πατρίδα μας σήμερα.
2. Αναγκαίες προϋποθέσεις για μια εθνική πολιτική στη χώρα, είναι:
 
Α. Ανασυγκρότηση των Κοινωνικών και Οικονομικών δομών
Β. Αυτάρκης Οικονομία και Ευημερία
Γ. Εθνική Στρατηγική (Ανεξάρτητη Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Εθνικής).
 
Μετά από την κεντρική εισήγηση του Εκπροσώπου της ΠΔΕ το λόγο έλαβαν εκπρόσωποι των κομμάτων και οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι οι οποίοι σχεδόν όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα αυτού του εγχειρήματος συγκροτήσεως του Εθνικού ψηφοδελτίου άμεσα με σύγκληση ειδικής προς τούτο Συνεδρίασης προς συγκρότηση του, στην οποία θα τεθούν και οι τεχνικές λεπτομέρειες επιτυχίας. 
 
Η συνέλευση κατέληξε όπως η ΠΔΕ συνεχίσει την προσπάθεια με τη σύγκληση εκ νέου διευρυμένης πανελλήνιας Σύσκεψης πριν τις απόκριες ώστε να οριστικοποιηθεί η συγκρότηση πολιτικού οργάνου που απαιτείται για την επικύρωση της καθόδου με την συμπλήρωση και ανάδειξη του Εθνικού ψηφοδελτίου στον Ελληνικό Λαό.  
 
Για την Ημερομηνία σύγκλησης όλων των ανωτέρω πολιτικών δυνάμεων θα εκδοθεί άμεσα εκ νέου τόπος και χρόνος εργασιών της Εθνικής Επιτροπής του Εθνικού Ψηφοδελτίου με πολιτική για τον Ανθρωπισμό!! την Αληθινή Δημοκρατία με Ελευθερία και Αλληλεγγύη!!! 
 
Μπροστά μας έχουμε αγώνες για το κράτος με Εθνική Ανεξαρτησία!! Για το Έθνος με διεθνή συνεργασία και σεβασμό των λαών!!  
 
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ψηφοδελτίου, τίθεται στις επάλξεις του Αγώνα για στο πεδίο των Εθνικών εκλογών. Οι εκλογές αυτές θα συγκροτήσουν τη νέα Βουλή των Ελλήνων. Μιας Βουλής που θα είναι ο χώρος νομοθετικής μάχης για το μέλλον και την εθνική συνέχεια των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού και του Έθνους για τους Έλληνες και την Ζωή που δικαιούνται αυτοί και τα παιδιά τους!!. 
 
Εθνική ανέγερση όλων λοιπόν για τη συγκρότηση ενός Εθνικού ψηφοδελτίου που απαιτούν οι καιροί η Ορθόδοξη παράδοση και έχει ανάγκη ο Ελληνισμός και η Πατρίδα μας.
 
Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Δημοσιογράφος
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Καθηγ. Πανεπιστημίου Αθηνών
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
Στρατηγός ε.α 
 
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ψηφοδελτίου, τίθεται στις επάλξεις του Αγώνα για το πεδίο των Εθνικών εκλογών. Οι εκλογές αυτές θα συγκροτήσουν τη νέα Βουλή των Ελλήνων. Μιας Βουλής που θα είναι ο χώρος νομοθετικής μάχης για το μέλλον και την εθνική συνέχεια των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού και του Έθνους.
 
Τονίζουμε δε, ότι:
 
· Είμαστε αλληλέγγυοι στον Αγώνα των Ελλήνων υγειονομικών γιατρών και νοσηλευτών που διώκονται φασιστικά προκειμένου να υποκύψουν στον σημερινό φασισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το ίδιο και στον αγώνα Συνταξιούχων ενάντια στην φασιστοειδή επιβολή του προστίμου προς εξαναγκαστικό εμβολιασμό, ενώ κατανοούμε εκείνους που δεν μπόρεσαν και δέχτηκαν το εμβόλιο.  
 
· Είμαστε αλληλέγγυοι στους Έλληνες πολίτες που ένεκα των βάρβαρων μέτρων των μνημονίων εξοστρακίζονται από το σπίτι τους και η ελληνική περιουσία περνάει σε ξένα χέρια σε ποσοστό 7 στα 10 σπίτια.  
 
Οι Πατριωτικές Δυνάμεις του έθνους ενώνουν τη φωνή και τη δράση τους στην κατεύθυνση: 
 
· Τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού με την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
· Την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από τον οικονομικό γερμανικό ζυγό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
· Την θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας, με την αναδόμηση των κοινωνικοοικονομικών δομών της οικονομίας, της άμυνας, της δημόσιας τάξης και της παιδείας των Ελλήνων, γιατί με την Παιδεία οι Έλληνες θα αυτοκυβερνηθούν.
· Την Εθνική Ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία γι να γίνουν οι Έλληνες κυρίαρχοι στον τόπο τους.
· Την οικονομική ευημερία και την ασφάλεια των Ελλήνων με εθνική ξεχρέωση κράτους και πολιτών .
· Να αναδείξουν οι Έλληνες ξανά τον Άνθρωπο, τον Ανθρωπισμό και τα χαμένα ανθρώπινα ήθη, με την πραγματική Δημοκρατία, το κοινόν των Ελλήνων που μας κράτησε αιώνια όρθιους παρά την βαρβαρότητα γύρω μας!



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αντί όλα τα μικρά πατριωτικά κόμματα να ενωθείτε σε ένα, προσπαθείτε να μπείτε με 3% στη Βουλή.
Ε και;;;;
ποιο το όφελος;;;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.