20 Ιανουαρίου 2023

ΗΠΑ: Gay «ακτιβιστές» υιοθέτησαν παιδιά τα οποία βίαζαν κτηνωδώς και εξέδιδαν

Βαρβαρότητα και θηριωδία! Μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν τα γεγονότα που έζησαν δύο μικρά παιδιά τα οποία είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια ενός ομοφύλου ζευγαριού που τα υιοθέτησε νόμιμα. Μόνο που οι δήθεν ακτιβιστές και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αποδείχτηκαν ανθρωπόμορφα τέρατα τα οποία βίαζαν, βασάνιζαν, εξέδιδαν τα δύο άτυχα αγοράκια, ενώ κατέγραφαν τις κτηνώδεις πράξεις τους και τις διένειμαν ως υλικό παιδικής πορνογραφίας.
 
Η υπόθεση γίνεται ακόμα χειρότερη, καθώς το εύπορο ζευγάρι κατάφερε να παρακάμψει τις διαδικασίες υιοθεσίας και να πάρει τα παιδιά σε χρόνο ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κακοποίηση ανηλίκου!
 
Οι παιδοβιαστές παρίσταναν τους ακτιβιστές
 
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από πολύμηνη έρευνα του Townhall, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ τον είπα δεν φάνηκαν πρόθυμα να ασχοληθούν με αυτή την φρικτή υπόθεση. 
 
Η έρευνα του αμερικανικού μέσου λοιπόν αποκαλύπτει αποκρουστικές νέες λεπτομέρειες για το εύπορο ζευγάρι LGBTQ ακτιβιστών που κατηγορείται ότι βίαζε τους μικρούς υιοθετημένους γιους τους -τώρα ηλικίας 9 και 11 ετών- και ότι διένειμε «σπιτική» παιδική πορνογραφία με τη σεξουαλική κακοποίηση τους. 6 μήνες αφότου η συγκλονιστική ιστορία έγινε εθνική είδηση, το Townhall είναι το μόνο μέσο που παρακολουθεί την ποινική υπόθεση στη Γεωργία των ΗΠΑ καθώς έχει επικρατήσει μια περίεργη «συσκότιση». Η ποινική υπόθεση όμως που εξελίσσεται αποδεικνύει ότι τα γεγονότα είναι πολύ, πολύ χειρότερα από αυτά που αναφέρθηκαν αρχικά. 
 
Οι παντρεμένοι άνδρες φέρεται όχι μόνον να βίασαν τα δύο αγόρια που υιοθετήθηκαν μέσω μιας χριστιανικής υπηρεσίας υιοθεσίας ειδικών αναγκών, αλλά εξέδιδαν τα παιδιά τους σε παιδοβιαστές στα προάστια της Ατλάντα, ανακάλυψε η έρευνα παρακολούθησης του Townhall. 
 
Ηχογραφημένες κλήσεις από τη φυλακή, ένα πλήθος από δικαστικά έγγραφα που έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και μαρτυρία ενός μέλους της οικογένειας που μίλησε αποκλειστικά στο Townhall αποκαλύπτουν την έκταση του σωματικού και συναισθηματικού τραύματος που υπέστησαν τα δύο αδέρφια, μαθητές δημοτικού σχολείου καθώς και τις ανησυχητικές ενδείξεις που το κράτος παρέβλεψε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθεσίας του ομόφυλου ζευγαριού η οποία μάλιστα έγινε «γρηγορότερα από το αναμενόμενο». 
 
Οι Κατηγορίες
 
Οι θετοί πατέρες, ο 33χρονος κυβερνητικός υπάλληλος William Dale Zulock Jr. και ο 35χρονος τραπεζίτης Zachary “Zack” Jacoby Zulock —ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ενός παιδιού— από την Οξφόρδη της Τζόρτζια, έχουν κατηγορηθεί για αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα πορνείας ανηλίκου. 
 
Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν πλέον πάνω από εννέα φορές ισόβια κάθειρξη. Δήλωσαν όμως… αθώοι!  
 
Οι συλληφθέντες παιδοβιαστές
 
Σύμφωνα με ένα αντίγραφο του κατηγορητηρίου 17 που δημοσιεύει το Townhall, οι θετοί γονείς φέρεται να υποχρέωναν σε στοματικό σεξ και τα δύο αγόρια, και βίασαν παρά φύσιν τους γιους τους. Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο βιασμός τραυμάτισε το μεγαλύτερο παιδί Zulock, το οποίο μόλις έγινε 11 ετών στα μέσα Δεκεμβρίου. Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εκτείνεται ήδη από τα τέλη του 2019 και εντάθηκε τον Ιανουάριο του 2021, τον Μάρτιο του 2021 και τον Δεκέμβριο του 2021.
 
Ο Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι ανάγκασε τον 11χρονο υιοθετημένο γιο του να εκτελέσει μια πράξη βιασμού, γνωστή και ως “στοματική σύζευξη”, “με σκοπό να ικανοποιήσει τη σεξουαλική επιθυμία του… παιδιού!, όπως δήλωσε σε ένορκη κατάθεση που κατατέθηκε προς υποστήριξη του...
 
Μια επικαιροποιημένη ποινική ένορκη κατάθεση λέει ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών κινηματογραφήθηκε από τον σύζυγο του William, Zachary, «με τον οποίο συμμετείχε σε σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις» εναντίον του αγοριού. Ο Zachary, ομολόγησε ότι ήταν ο εικονολήπτης και οι αρχές φέρεται να βρήκαν έναν φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο -με την ένδειξη “ΗΠΑ”- που περιείχε βίντεο του William να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί.
 
Πέρα από τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, «ως τιμωρία» κατά τις ώρες μετά το σχολείο, τα αγόρια αναγκάστηκαν να στέκονται σε μια γωνία για «οκτώ ώρες συνεχόμενα» κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιτρέποντάς τους μόνο να μετακινηθούν είτε για φαγητό είτε για το μπάνιο. Ο Γουίλιαμ συνήθιζε να χαστουκίζει τον μικρότερο γιο τους «σκληρά» στο πρόσωπο. «Απλώς κακοποιήθηκαν με κάθε δυνατό τρόπο», είπε ο συγγενής στο Townhall.
 
«Τα αγόρια ήταν απλώς άλλο ένα εμπόρευμα για αυτούς», είπε το μέλος της οικογένειας στο Townhall. 
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Δίνουν μικρά παιδιά σε ανώμαλους και μετά παριστάνουν τους έκπληκτους...
Αυτή είναι η κοινωνία της Μεγάλης Επανεκκίνησης..... 



Share

2 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Συμβολικό απόσπασμα με πρόσθετα σχόλια ...
Ὁ ἅγιος μακαριστός σύγχρονός μας ἀρχιμανδρίτης Ἀθανάσιος Μυτιληναῖος μᾶς τόνιζε σέ διάφορες ὁμιλίες του, μέσα ἀπό τήν Παλαιά Διαθήκη ὅτι ἡ κακή κληρονομικότητα, λόγω σαρκικῆς ἁμαρτωλότητας ἐπηρεάζει ἀρνητικά κληρονομικά τους ἀπογόνους μας μέχρι 7ης γενεᾶς. Πολλοί γονεῖς, πού ὑπέφεραν τά παιδιά τους καί τά ἐγγόνια τους, ὅταν συμβουλεύονταν σύγχρονους προορατικούς καί διορατικούς ὀρθοδόξους γεροντάδες (γιά παράδειγμα τούς Ἁγίους Πορφύριο, Παΐσιο, τόν Γέροντα Ἀναστάσιο καί λοιπούς) ἐπληροφοροῦντο, κατάπληκτοι, ὅτι φταῖνε οἱ ἴδιοι καί οἱ προγονοί τους γιά τά ψυχοσωματικά ἄρρωστα ἤ ἔκφυλα παιδιά τους.
Στήν συγχυσμένη ἐποχή μᾶς πολλοί ἔκφυλοι ἄνθρωποι ἑτεροφυλόφιλοι ἤ ὁμοφυλόφιλοι, οἱ δισεξουαλικοί (gays), δικαιολογοῦν σάν φυσιολογική τήν σεξουαλική τους συμπεριφορά. Τοῦτο διότι ἀγνοοῦν τήν ὀρθόδοξη πνευματικότητα ἤ γιά νά μή νιώθουν ἐνοχές ἤ γιατί δέν πιστεύουν στήν ὕπαρξη τῆς ψυχῆς – γιατί εἶναι φροϋδιστές – καί θεωροῦν τόν ἄνθρωπο ἄψυχο λογικό ζῶο ‘’body’’ πού ἄγεται καί φέρεται μόνο ἀπό ζωώδη ἔνστικτα (π.χ. ἡ γενετήσια ὁρμή-libido). Γιά τούς φροϋδιστές θεωρεῖται ἡ libido πανάκια πού ἐξηγεῖ καί δικαιολογεῖ -γιά τούς ἄθεους φροϋδιστές- κάθε ψυχοσωματική διαστροφή σέ ὁρμονικό ἐπίπεδο καί σέ νευρώσεις καί ψυχώσεις. Πρός τιμήν τοῦ ὁ ἴδιος ὁ Φρόϋντ θεωροῦσε τήν ὁμοφυλοφιλία σάν σιχαμερή, ἐγκληματική διαστροφή.

Δυστυχώς σήμερα την εποχή της νεοταξικής διεφθαρμένης πλύσης εγκεφάλου ... τα πιο πάνω αμαρτήματα πλέον θεωρούνται φυσιολογικά και εντάσσονται στο πλαίσιο της ... ομοφοβίας...που την απαγορεύουν να εκφράζεται από φυσιολογικούς ανθρώπους, διότι αυτούς τελικά τους θεωρούν "ανώμαλους"...
Τι λοιπόν μας νοιάζει αν οι ανώμαλοι ομοφυλόφιλοι, που εκδίδουν τα υιοθετημένα τους κακόμοιρα παιδιά αμαρτάνουν. Θα μας πούν δικά τους παιδιά είναι ... τα κάνουν ότι θέλουν και εξ άλλου συνεχίζεται η ομοφυλόφιλη τους οικογενειακή παράδοση...και ΕΛΕΟΣ...Ας συνεχίσουν και σήμερα διότι ... “Η κακή φήμη των Σοδόμων και των Γομόρρων διαδόθηκε πολύ και η αμαρτία τους είναι πολύ βαριά“4 (Γένεση 18:20), μας πληροφορεί ο ίδιος ο Θεός και στέλνει τους αγγέλους του να επισκεφθούν τα Σόδομα και να τα καταστρέψουν.
Στο 19ο κεφάλαιο της Γένεσης, εξελίσσονται τα τραγικά γεγονότα που έφεραν την οριστική καταστροφή της πόλεως. Τα Σόδομα, μια πόλη πλούσια και δοξασμένη με κατοίκους έκδοτους στις ηδονές, είχαν αναγάγει το σεξ μεταξύ αντρών σε τέχνη τόσο διαδεδομένη και αποδεκτή που οποιαδήποτε αντίρρηση σε αυτή συναντούσε την οργή και την αντεκδίκηση. Στα Σόδομα δεν εφευρέθηκε απλά το ομοφυλοφιλικό σεξ αλλά έγινε μόδα, κανόνας και κοινωνική επιταγή. Στη φοβερή αυτή εικόνα αντικρίζουμε μια πρώιμη σεξουαλική ταυτότητα, η οποία ξέρει όχι μόνο να διεκδικεί αλλά και να επιβάλλεται.
Σε τι λοιπόν διαφέρει η σημερινή κατάσταση από αυτή των Σοδόμων και Γομόρρων;
Και τότε ο Κύριος άφησε να βρέξει θειάφι και φωτιά στα Σόδομα και στα Γόμορρα εκ μέρους του Κυρίου, από τον ουρανό5 (Γένεση 19:24).

Έτσι, τα *Σόδομα έμειναν στην ιστορία ως η πόλη που έκανε τάση τον σοδομισμό, δηλαδή έναν συνδυασμό αφύσικων σεξουαλικών πράξεων, υπερηφάνειας και διαφήμισης της αμαρτίας, ο οποίος οδήγησε τελικά στην καταστροφή τους.
*Ο όρος σοδομισμός (μερικές φορές απαντάται και ως σοδομία) είναι ένας όρος ο οποίος περιγράφει ανθρώπινες σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες δεν αποσκοπούν στην τεκνοποίηση. Ο όρος είναι γνωστός και ως παρά φύσιν ασέλγεια.
Σ' αυτές περιλαμβάνονται κυρίως το πρωκτικό σεξ. Ο σοδομισμός αφορά και στα δύο φύλα, καθώς δεν γίνεται διάκριση σε ενεργητική ή παθητική σεξουαλική πράξη. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ... ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ κ.α.π. ΑΠΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ....

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΑΠΕΙΡΩΣ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΥΦΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.
ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Κ ΟΙ ΜΕΝ Κ ΟΙ ΔΕΝ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.