14 Ιανουαρίου 2023

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ [ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ]!!!

Γράφει ο Δαναός
 
Αν σκεφτούμε σύμφωνα με τις στατιστικές παλαιότερων ετών για τους εμβολιασμούς, θα δούμε ότι ένα μέρος της κοινωνίας μας ανταποκρινόταν σχεδόν πάντα να εμβολιαστεί.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.  
 
Οι πιο πολλοί ήταν πραγματικά, άτομα που έπρεπε να θωρακιστούν και να προφυλάξουν και τους γύρω τους. 
Ο εμβολιασμός δεν ήταν κατάρα ούτε είναι, αλλά υπηρεσία της ιατρικής γνήσιας επιστήμης, για το γενικό καλό, όταν η επιστήμη δεν χαλιναγωγείται. 
 
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. 
Όταν ξεκίνησαν μετά τον χείμαρο φόβου, την καμπάνια για τα μπόλια με τυμπανοκρουσίες, με καταψύκτες σούπερ ντούπερ στους 72 μείον βαθμούς μην χαλάσουν τα κοσμήματα, με στρατό να τα φυλάει, τότε με στημένο χαμόγελο διευκρίνησαν ότι δεν θα είναι από την κυβέρνηση υποχρεωτικό ΑΛΛΑ ...ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ.  
Αυτό το "αλλά" έφερε τα πάνω κάτω. 
 
Πέρα από ΤΟΝ -- ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, τους εντεταλμένους παπαγάλους ειδικούς στο ψέμα και το μπέρδεμα ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
 
Και η αφόρητη πίεση, σε κάθε βαθμίδα της εργασιακής ζωής της κοινωνίας. 
ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΊΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 
 
ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΓΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ...ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ -- ΤΙΜΩΡΕΊΣΑΙ -- ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ -- ΑΠΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΙ -- ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΣ -- ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ -- ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ -- ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΘΩΟΥΣ -- και ένα σωρό άλλες κατηγορίες να σκίζουν την καρδιά να δηλητηριάσουν την ψυχή. 
 
Δεν θα πω άλλα για τους κύριους υπαίτιους που δωροδόκησαν, εκβίασαν, τιμώρησαν σαν ηγεσία, θα αναφερθώ σε μία κατηγορία ''εργαζομένων'' που κάθονται για το καλό των υπολοίπων.  
 
Τους απανταχού συνδικαλισταράδες που ΑΝ ΑΝ ΑΝ ήθελαν, καμία πίεση υποχρέωσης δεν θα πέρναγε στους υπόλοιπους εργαζομένους. 
 
Προτίμησαν να κάνουν τις πάπιες και γενικά το βούλωσαν, μην χάσουν τις περγαμηνές τους.
Ας έλεγαν λοιπόν .... όσοι θέλουν σεβαστό και να το κάνουν, όσοι όχι γιά τον οποιοδήποτε λόγο πάλι σεβαστό.  
 
Αν τότε ΣΗΚΏΝΑΝ ανάστημα, όλοι και από όλες τις παρατάξεις που γλύφουν και αποφάσιζαν γενικευμένη παύση στα πάντα και συνεχόμενη, μέχρις να σταματήσουν οι πιέσεις υποχρεωτικότητας, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ, που έχουν κωπηλάτες στις γαλέρες τους, που τους φέρνουν χρήμα, από σούπερ μάρκετ, από λιανεμπόριο από τα πάντα. 
Και μόνο μία τέτοια κίνηση, τότε θα έσωζε πολύ κόσμο μακροπρόθεσμα, από τα δεινά του δόλιου παρασκευάσματος. 
 
Αυτά δηλαδή που πλέον βγαίνουν στο φως καθημερινά παγκοσμίως, που γράφτηκαν σε μελέτες των αντίθετων και που έχουν δημοσιοποιηθεί σε ''νόμιμα'' και παράνομα γιά κάποιους ΜΜΕ.
 
Δεν ξέρω πόσο ανταπόκριση θα υπήρχε αλλά θα ήταν ένα γερό πρώτο δάγκωμα, πριν προλάβουν και στήσουν τους ιστούς, του απανταχού φόβου.  
Ίσως θα ήταν μία ουτοπία όλη αυτή η σκέψη, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ.  
 
Αλλά αφού δεν έγινε, ας μείνουμε στην σκέψη και στην ελπίδα ότι ίσως ξυπνήσουν και στηρίξουν κάποια άλλη φορά αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν. 
 
Ομως αν μιμηθούν τους της βΟλής, που άλλα λένε άλλα κάνουν, μάλλον τσάμπα καίει η λάμπα.  
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ!!!
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ .... ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ.... ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΛΙ.
 
Αυτά τα λίγα έτσι για να μην αφήνουμε στην απέξω και τους ...κρυφούς παρελκόμενους του συστήματος. 
 
ΥΓ Τώρα πλέον εμείς οι ίδιοι θα υπερασπιστούμε τα θέλω μας και την λογική μας.
Οσοι βέβαια γνωρίζουν και θέλουν οι αλήθειες να βγούν.
 
Καλή χρονιά και καλό υπόλοιπο σε όλους σας.



Share

5 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ Κ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΥΠΙΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 30 / 100 ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Κ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ...ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ !

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Γιώργη και εγώ και όλη η ομάδα μας εργασίας και έρευνας ανελλιπώς και διαβάζουμε τα άρθρα σου και τα αναμεταδίδουμε στους εκατοντάδες αποδέκτες μας.
Δεν θα πολυλογήσω, απλά επαναλαμβάνω ότι τα γραφόμενα σου επέχουν θέση λαϊκής σοφίας η οποία αφήνει μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες.
Τώρα, όσον αφορά κολωνοϊό, δυστυχώς, από την στιγμή, που έπεισαν ή πειθανάγκασαν τον κόσμο να ακολουθεί οδηγίες και να υποκύπτει στην νέα αταξία πραγμάτων, τότε εμείς φέρουμε την ευθύνη, που μας σύρουν και άγουν... Και οι παρενέργειες ήταν αναμενόμενες ...και δεν ήταν ξαφνικίτιδες ... Ξαφνικίτιδα θα είναι στις επιπτώσεις όλων αυτών των κακών, που θα κληρονομήσουν τα παιδιά και εγγόνια μας δυστυχώς ...
Γεια σου φίλε και συνέχισε ...
Α.Α.
Και ας το διασκεδάσουμε με ένα συμβολικό ανέκδοτο, που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα...
Καλούνται να εμβολιαστούν ένας Άγγλος, ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος και ένας Έλληνας. Πάει πρώτος ο Άγγλος.

- Δεν εμβολιάζομαι, λέει.
- Μα Κύριε το εμβόλιο θα χορηγηθεί ειδικά στους τζέντλεμαν (!!..)
- Α, εντάξει τότε.

Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Γερμανός.
- Δεν θέλω να εμβολιαστώ, τονίζει εμφατικά. Μα Κύριε, είναι διαταγή!
- Α, εντάξει τότε.

Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Αμερικανός.
- Ούτε να το συζητάτε, τους το ξεκόβει εξαρχής.
- Μα Κύριε γιατί, εδώ εμβολιάστηκε ο γείτονας σας.
- Α, εντάξει τότε.

Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Έλληνας.
- Μακριά από μένα, ούτε κατά διάνοια.
- Μα Κύριε το εμβόλιο θα χορηγηθεί ειδικά στους τζέντλεμαν.
- Δεν μ’ ενδιαφέρει.

- Μα είναι διαταγή!
- Σιγά που θα υπακούσω στις διαταγές σας.

- Δεν βλέπετε που το έκανε ο γείτονας σας;
- Και λοιπόν; Μου είναι αδιάφορο.

- Μα τέλος πάντων, από που έρχεστε; Τι εθνικότητας είστε;
- Είμαι Έλληνας.

- Έλληνας; Α, εντάξει κανένα πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς δεν συμπεριλαμβάνεστε στους προς εμβολιασμό, δεν το δικαιούστε
- ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!
Και εμβολιάστηκε και ο Έλληνας!



ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος
14 Ιανουαρίου, 2023 21:27
ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ Κ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ Κ ΕΣΕΙΣ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ Κ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΥΓ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΟ Κ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αξιοτιμε κ. Γιωργο, οποτε γραφετε κατι νεο υποκλινοματε στη γραφη σας και διδασκομαστε.
Ευγε.
Μ.Ρ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 15 Ιανουαρίου, 2023 22:39

ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ .....ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΝΕΤΟ ΓΙΩΡΓΟ Κ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΕΓΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΩ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.