17 Δεκεμβρίου 2022

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Γράφει ο Δαναός
 
 
Και τώρα που σας το είπαμε στα γρήγορα ΜΕ τα ψιλά γραμματάκια κάτω από την διαφήμιση, που τρέχουν αστραπή και άντε να τα διαβάσεις .... ουδεμία ευθύνη έχουμε, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ σας υποστηρίζουμε και ψυχολογικά με το ΚΕΘΕΑ και όλα καλά, αν πάτε να αυτοκτονήσετε με το πτυχίο ηλιθίων μπατίρηδων, αν και εφόσον εσείς λοιπόν, οι ψαγμένοι παιχτούρες πιστεύετε τις διαφημίσεις μας, με όλους τους τρελαμένους χαμογελαστούς, που χορεύουν από χαρά για λίγα δευτερόλεπτα σαν ψεύτικα νεόπλουτοι.   
 
ΟΠΩΣ Ο ΨΑΡΑΣ που χορεύει και το καΐκι πάει να μπατάρει, Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ που από τις κραυγές του τρέχει τρομαγμένο όλο το κοπάδι, οι ΘΕΙΕΣ που ρίχνουν το παγκάκι κάτω από την χαρά τους και με τον ΣΦΙΧΤΟ να πέφτει από χαρά στην πισίνα κουκουδάκι και όλες τις άλλες διαφημίσεις, που σκορπίζουν λεφτά σαν χαρτοπόλεμο με στράκα στρούκες! ..  
 
Ούτε αυτό τελικά μας ενδιαφέρει αν έχετε μία τελικά τραγική διασκέδαση. 
Σημασία έχει να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή που θα σας τα μαδάμε κανονικά και να σας "φτύνουμε" πίσω με αγάπη και χαμόγελο κάποια κέρδη. 
 
Τώρα θα ερωτηθώ γιατί τα λέω. 
Γιατί εμείς οι μεγαλύτεροι μέσα από την ζωή μάθαμε πάθαμε ακούσαμε είδαμε και τα λέμε σε όσους έχουν αυτιά και όχι βουλοκέρι.  
 
ΛΟΙΠΟΝ ο αξέχαστος πατέρας μου πριν 55 περίπου χρονάκια όταν ήμουν έφηβος μου έλεγε κατά καιρούς τα πιο κάτω. 
 
1] Και το ψίχουλο στο τραπέζι έχει ανεκτίμητη αξία, μην το περιφρονήσεις ποτέ και δεν θα πεινάσεις ποτέ. 
Το τιμούσα και το τιμώ αν και κατοχή δεν πρόλαβα για να έχω εικόνες που να το δικαιολογούν, απλά έτσι είμαι, ποτέ δεν πετάχτηκε φαγητό. 
 
2] Μην ζητήσεις ή δανειστείς χρήματά για να δείξεις ζωή καλύτερη σε άλλους, γιατί για να εξοφλήσεις θα δώσεις την ψυχή σου. 
Αυτό το έκανα και κερδισμένος είμαι. 
 
3] Η Ελλαδα κάποια στιγμή θα γίνει χώρα γκαρσονιών (όχι ότι υποτιμούσε ή υποτιμώ εγώ αυτήν την τίμια εργασία, αλλά προφήτεψε το ξεπούλημα της στους ξένους, που θα χαίρονται μία πατρίδα υπερχρεωμένη να τους υπηρετεί αφού πρώτα την ξεπουπούλιασαν την ξεζούμισαν και την πούλησαν, οι εντός και εκτός ανθέλληνες.) 
 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ.
ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ.!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ.  
 
Νομίζω ότι ήταν σοφά λόγια, που και πολλοί άλλοι γονείς τότε από τις εμπειρίες τους θα έλεγαν στα παιδιά τους. 
 
Ο εθισμός γενικά σκοτώνει ή τον εθισμένο ή όλη την οικογένειά του ανάλογα την λόξα του. 
Πλέον μας τον βάζουν ΤΟΝ ΤΖΌΓΟ στις τσέπες με τα κινητά καζίνο, σαν τα τσιγάρα και πλουτίζουν από τα διπλανά χαζά πορτοφόλια. 
Και όλα γίνονται νομότυπα αρκεί να υπάρχει "ειδοποίηση" εξπρές ....ακαταδίωκτου!  
 
Σαν τα ψιλά γράμματα συμβολαίων που στην ουσία είναι χοντρά δεσμά στην ζωή σου. 
 
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ''ΑΓΑΠΑΝΕ '' ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΆΖΟΥΝ.
 
Αυτά φιλαράκια έτσι νιώθω έτσι γράφω και εύχομαι και ελπίζω να μην καταστραφούν οικογένειες μέρες άγιες που έρχονται. 
Να είστε όλοι καλά με υγεία. 
 
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΤΕ. 



Share

9 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ Κ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΝΑ ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΖΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Κ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ... ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΑΧΕΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ !
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΜΕ Κ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ Κ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ.
ΑΥΤΑ Κ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΛΛΟΝ !
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ;; ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αντευχομαι με αγσπη.
Σοφα και ανεκτιμητα αυτα που μας διδαξαν οι γονεις μας.
Καλες γιορτες
Αντωνης

παντελης είπε...

καλές γιορτές Γιώργο και ας έρθουν τα καλύτερα αυτήν την χρονιά, ας πέσουμε μια φόρα έξω σε ότι έχουμε πει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ κ. ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΕΙΘΕ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. ΣΟΔΟΜΑ ΜΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ...
ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟ - ΘΕΟΛΟΓΟ.

Όπως έλεγε και ο Ινδός στοχαστής Μαχάτμα Γκάντι “Η γη παράγει αρκετά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ανθρώπου, όχι όμως την απληστία του”.
Η ανάγκη εκείνη για την απόκτηση όλων και περισσοτέρων αγαθών, την μη ικανοποίηση ποτέ για ότι και να έχει κερδίσει ο άνθρωπος. Την κοινωνική αξία και την αίσθηση της πανίσχυρης δύναμης είναι μερικά από τα γνωρίσματα για την απληστία των ανθρώπων της εποχής μας.

Απληστία:
Η απληστία είναι η υπερβολική αγάπη και η ανεξέλεγκτη λαχτάρα για τα χρήματα. Όσα και περισσότερα να κερδίσει κάποιος τόσα ακόμα θέλει. Αυτή η επιθυμία να κερδίζει όλα και πιο πολλά, ο εθισμός στην απληστία. Είναι η αμαρτία πού χρησιμεύει ως κίνητρο για να διαπραχθεί κάποια παράνομη ενέργεια ώστε να κερδίσει κάτι παραπάνω. Η απληστία χαρακτηρίζεται ως μία παθολογική επιθυμία για το κέρδος καθώς ταυτόχρονα καλλιεργεί το αίσθημά της μη ικανοποίησης. Η ανεξέλεγκτη επιθυμία αυτών των ανθρώπων για τον διακαεί πόθο για χρήμα, εξουσία, δύναμη τους κάνει να μην είναι ευτυχισμένοι.

Άπληστος και ένστικτο:
Ο άπληστος λειτουργεί με γνώμονα το ένστικτο αυτοπροβολής. Τα θέλει όλα δικά του. Δεν έχει ηθικές αναστολές προκειμένου να αποκτήσει αυτό πού επιθυμεί. Πολλές φορές μπορεί να γίνει και αυτοσκοπός η απόκτηση πλούτου και εξουσίας. Ο εθισμός του ανικανοποίητου τον ρίχνει καθημερινά σε έναν αγώνα επιβίωσης σε ένα ανταγωνιστικό αδυσώπητο επιθετικό κυνήγι εξουσίας με πλήθος από αμετανόητες πράξεις. Τον άπληστο τον κυριεύει ο φόβος του θανάτου με αποτέλεσμα να έχει εμμονή με την συλλογή οικονομικών αγαθών ως αντάλλαγμα για την αιώνια ζωή. Η εγωπάθεια που χαρακτηρίζει έναν άπληστο εξυπηρετεί ως μάσκα άμυνας για να κουκουλώσει τις ανασφάλειες και την κακή αυτοεικόνα του.

Αποφθέγματα:
Μπορείς πολύ εύκολα ν’ αποκτήσεις πέντε αρετές: την καλοσύνη, την μεγαλοψυχία, την γενναιοδωρία, την εντιμότητα, ακόμα και την σοφία, αν υπερνικάς μέσα σου μόνο ένα ελάττωμα: την απληστία Βέκσιν Ν.
Ο άνθρωπος είναι σκλάβος της απληστίας του Τσιφόρος Νίκος
Ο πλούτος γέννησε περισσότερους άπληστους ανθρώπους, παρά η απληστία πλούσιους Φούλερ Τ.
Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα Ελληνική Παροιμία
Φτωχός δεν είναι εκείνος που έχει λίγα, αλλά εκείνος που ονειρεύεται πολλά Αγγλική παροιμία


Φθόνος:
Είναι το λιώσιμο της ψυχής και ο πόνος για κάθε καλό πού έρχεται στην ζωή του άλλου. Ο φθονερός άνθρωπος είναι γυμνός από αγάπη και τραυματίζεται κάθε φορά πού βλέπει κάποιον συνάνθρωπο του να χαίρεται. Κάθε γεγονός πού δίνει χαρά στον συνάνθρωπο είναι για τον φθονερό αφορμή δυστυχίας. Είναι η ζήλεια πού συνοδεύεται από αίσθημα μίσους και κακίας για τους γύρω μας. Ο φθόνος είναι ένα από τα 7 αμαρτήματα και η παραδοχή πως κάποιος πού φθονεί έχει το αίσθημα του κατώτερου. Γι’ αυτό καλλιεργεί το αίσθημα του φθόνου για τον γείτονα, τον φίλο, το συνάδελφό γιατί τους θεωρεί καλύτερους και θέλει να τους ξεπεράσει.
Μαρία

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 17 Δεκεμβρίου, 2022 19:14

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΥΓΕΙΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου Γιώργη ο απλός άνθρωπος ζει με την ελπίδα για μια γυριστή , μια ζαριά μια μπίλια , ένα λαχείο , μια τζογαρισια , αδερφέ δεν πρέπει να του χαλάμε το όνειρο με τα μικρά γράμματα, και ως γνωστόν τα του καίσαρος το καίσαρι !!!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ παντελης
ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ .
ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ .

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 17 Δεκεμβρίου, 2022 20:17
ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΦΩΝ Κ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ Κ ΟΧΙ ΔΟΞΑ Κ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΛΩΝ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 17 Δεκεμβρίου, 2022 22:28
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΔΕΡΦΕ ''ΝΑΠ'', ΑΠΛΑ ΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΦΙΑΛΤΕΣ !
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΑΣ ........[[[ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ.]]]
ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ.

ΥΓ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑΠ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.