2 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται απεγνωσμένα τον έλεγχο της Αριζόνα πριν εξαπολύσουν την επόμενη σκηνοθετημένη πανδημία

Γράφει ο Mike Adams 
 
Στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης της Κατάστασης (παρακάτω), διερευνώ γιατί οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται απεγνωσμένα τον έλεγχο της Αριζόνα. Το επόμενο στάδιο του σχεδίου τους είναι να βάλουν τον Τζο Μπάιντεν να υπογράψει τη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία, και αυτό θα ακολουθηθεί από την απελευθέρωση μιας τεχνητής "πανδημίας", η οποία έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι μπορεί να σκηνοθετηθεί με τη διασπορά χημικών όπλων σε οποιαδήποτε πόλη, συνοδευόμενη από υστερία στα μέσα ενημέρωσης που θα ισχυρίζονται ότι πρόκειται για "ξέσπασμα".
 
Μόλις κηρυχθεί η αόρατη μάστιγα του ιού - την οποία κανείς δεν μπορεί να επαληθεύσει επειδή δεν μπορείς να δεις τους ιούς και δεν μπορείς να κάνεις ερωτήσεις χωρίς να λογοκριθείς - τότε ο ΠΟΥ κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία και διατάζει τα έθνη και τα κράτη να αρχίσουν να κλειδώνουν τους ανθρώπους, κατά το πρότυπο της Κίνας. Υπό την καθοδήγηση του ΠΟΥ, η μάσκα, τα εμβόλια καραντίνας και τα λουκέτα μπορούν όλα να επιβληθούν, ανεξάρτητα από τους τοπικούς νόμους. Η εχθρική στρατιωτική κατοχή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα αντιστεκόταν αν γινόταν από ξένους στρατιώτες με στρατιωτική στολή, αλλά ο αμερικανικός λαός θα ανεχτεί κάθε είδους τυραννία όσο οι στρατιώτες είναι ντυμένοι με στολές βιολογικού κινδύνου και οι ενέργειες βαφτίζονται ως καταστάσεις έκτακτης ανάγκης "δημόσιας υγείας". 
 
Το επόμενο στάδιο του παγκόσμιου πολέμου, με άλλα λόγια, δεν θα διεξαχθεί από στρατιώτες ντυμένους ως στρατιώτες. Αντίθετα, θα είναι στρατιώτες ντυμένοι ως εργαζόμενοι στη δημόσια υγεία, προκειμένου να εξαλειφθεί η αντίσταση στην εισβολή. 
 
Η Αριζόνα είναι ζωτικής σημασίας για τους παγκοσμιοποιητές να την ελέγχουν, επειδή είναι: 
 
1) Μια πολιτεία με υψηλή οπλοκατοχή και υψηλό δυναμικό ένοπλης αντίστασης κατά της κατοχής και της καταστροφής της Αμερικής από τις εχθρικές δυνάμεις. 
2) Ένα κράτος-πύλη, όπου η παράνομη μετανάστευση πρέπει να επιτραπεί να συνεχιστεί, ώστε η ροή των μεταναστευτικών μαχητικών δυνάμεων και των πολιτών αντικατάστασης να συνεχιστεί αμείωτη. 
3) Μια συνοριακή πολιτεία με την Καλιφόρνια, όπου είναι πιθανό να σχηματίσει προγεφύρωμα η σχεδιαζόμενη εισβολή της Κίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την οποία η στρατιωτική ισχύς θα προβάλλεται στις γειτονικές πολιτείες, καθώς οι στρατιωτικές δυνάμεις της Κίνας θα κινούνται ανατολικά για να εξασφαλίσουν τις αγροτικές εκτάσεις της Αμερικής. 
 
Έτσι, η νοθεία των εκλογών στην Αριζόνα ήταν ζωτικής σημασίας για τους στόχους των παγκοσμιοποιητών για την κατοχή και την κατάληψη της Αμερικής. Τους παρέχει τον έλεγχο σε εδάφη-κλειδιά που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της σχεδιαζόμενης εισβολής στις ΗΠΑ. 
 
Η Κόβιντ ήταν μόνο ο πρώτος γύρος... υπάρχει κάτι πολύ πιο σκοτεινό που έρχεται στη συνέχεια 
 
Αυτό που οι άνθρωποι πρέπει απεγνωσμένα να καταλάβουν είναι ότι η επόμενη πανδημία που σχεδιάζεται θα είναι πολύ πιο τυραννική και επικίνδυνη από την πανδημία του covid. Αυτή η επόμενη θα έχει πολύ υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας και μια ταχεία κλιμάκωση του κυβερνητικού ελέγχου της ζωής σας λόγω της "έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας". Η πρόβλεψή μου είναι ότι αυτή η επόμενη θα εξαπολυθεί κάποια στιγμή το 2023, και θα χρησιμοποιηθεί για να οριστικοποιήσει την καταστροφή της οικονομίας των ΗΠΑ, ενώ θα εξαλείψει κάθε εναπομείνασα ελευθερία μετακίνησης, οικονομικών συναλλαγών ή λόγου.
 
Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι, τελικά. Οι προωθητές της πανδημίας πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να νοθεύουν τις εκλογές ατιμώρητα, αρκεί να μπορούν να διατηρήσουν μια πανδημική κατάσταση έκτακτης ανάγκης επ' αόριστον. Τα ψηφοδέλτια με αλληλογραφία τους επιτρέπουν απλά να εκτυπώνουν μαζικά όσα ψηφοδέλτια θέλουν εκ των προτέρων, και στη συνέχεια να "ανακαλύπτουν" τον απαραίτητο αριθμό ψηφοδελτίων που χρειάζονται, αφού προηγουμένως έχουν διακόψει την καταμέτρηση για να βεβαιωθούν ότι ο υποψήφιος του GOP (Grand Old Party: Republicans) δεν θα κερδίσει. Μια ατελείωτη παλλαϊκή κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι το κλειδί για τη συνεχή νοθεία των ψήφων, καθώς και για να πείσουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις ελευθερίες και την ιδιωτική τους ζωή στο όνομα της "ασφάλειας της υγείας". Και με την Αριζόνα σταθερά στα χέρια των ψηφοθηρικών, κανένας υποψήφιος του GOP δεν έχει πραγματικό δρόμο προς τη νίκη το 2024 (όχι ότι οι Δημοκρατικοί ενδιαφέρονται καν για τις εκλογές από αυτό το σημείο και μετά, αφού έχουν κατακτήσει τη νοθεία των ψήφων σε τέτοιο βαθμό που μπορούν κυριολεκτικά να κατεβάζουν εγκεφαλικά κατεστραμμένους υποψηφίους που ως δια μαγείας κερδίζουν χωρίς αποτυχία). 
 
Η επόμενη μεγάλη έκτακτη ανάγκη θα χρησιμοποιηθεί για να μας αναγκάσει όλους να μπούμε σε ένα στρατόπεδο φυλακής με ψηφιακό νόμισμα από το οποίο δεν υπάρχει διαφυγή. 
 
Το άλλο σημαντικό στοιχείο εδώ είναι το πώς η πανδημία θα χρησιμοποιηθεί ως κάλυψη για μια νομισματική κατάρρευση που θα αναγκάσει τους ανθρώπους σε ένα σύστημα ψηφιακού νομίσματος, που σημαίνει τον απόλυτο έλεγχο του αστυνομικού κράτους στις στοματικές ενέργειες και τα οικονομικά. 
 
Αυτό πιθανότατα θα επιτευχθεί με την επίρριψη της ευθύνης για την κατάρρευση του νομίσματος σε κάποιο τρίτο μέρος (Κίνα, Ρωσία, χάκερς κ.λπ.), ενώ θα παρουσιάζεται το σύστημα ψηφιακού νομίσματος ως εγγύηση για τα χρήματά σας. Ο ισχυρισμός θα είναι ότι αν κρατάτε τα δολάριά σας στις τράπεζες, μπορεί να τα χάσετε, αλλά αν μεταβείτε στο σύστημα ψηφιακών πορτοφολιών που διαχειρίζεται η Fed, τότε θα είστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Αυτό θα συμπληρωθεί με κάποια στοιχεία του Παγκόσμιου Βασικού Εισοδήματος που θα πιστώνουν το ψηφιακό πορτοφόλι σας με πρόσθετα FedBucks ως καρότο για όσους με το ζόρι μπορούν να πληρώσουν τη βενζίνη ή τα ψώνια. 
 
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής θα καταλήξει πλήρως υποδουλωμένο, εμβολιασμένο, παρακολουθούμενο και ελεγχόμενο από τους ίδιους ανθρώπους που νοθεύουν τις εκλογές και εξαπολύουν βιολογικά όπλα αποανάπτυξης στον λαό. Από αυτό το σημείο, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί θα εξοντωθούν τα επόμενα χρόνια, βυθίζοντας τον πληθυσμό των ΗΠΑ σε έδαφος προβολής του Deagel. 
 
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΛΑ Κ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΝΑΜΕΡΙΚΑ Ή ΑΜΕΡΙΚΙΝΑ ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.