27 Οκτωβρίου 2022

ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΜΗ-ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

από το κανάλι Angelo Karageorgos
 
Η ταχύτερη καταβύθιση, όπως καιρό παρατηρούσαμε μέσα από τις ασταμάτητες απεργίες, τον ραγδαία αυξανόμενο πληθωρισμό και τις δήθεν πολιτικές αναταραχές θα ερχόταν παράλληλα με μια σειρά από μεγάλου συμβολισμού τελετουργικά στη χώρα που πρώτη βγήκε από την ευρωπαϊκή ένωση, πρώτη έδωσε τα μπόλια αλλά και πρώτη μείωσε τα μέτρα του κοροϊδοϊού. Μετά τον ξεμαλλιάρη για εξιλαστήριο θύμα στη Βρετανία έβαλαν κατά σειρά δύο μέλη του παγκοσμίου οικονομικού φόρουμ να διατείνουν το χάος, να αποδείξουν μετά τον μουλά δήμαρχο του Λονδίνου και τώρα τον Ινδό πρωθυπουργό πως οι πολίτες της παγκόσμιας κυβέρνησης δεν έχουν έθνη ειδικά αν δεν είναι λευκοί και να μπουρδουκλώσουν ακόμα περισσότερο την απόδοση ευθυνών για τους μαζικούς θανάτους που όλο και πιο πολύ επίσημα διαπιστώνουν.
 
Και προφανώς ήταν και μεγάλη η σύμπτωση για τον Ινδό mr Bean που καιρό τώρα προωθούσε τις καλές σχέσεις της Αγγλίας με την Κίνα, αυτές τις μέρες να ισχυροποιήσει τη θέση του ο Κινεζος Τζινπινγκ συνεχίζοντας για 3η πενταετία την κυβέρνηση του όντας σε ένα ρόλο κλειδί για τα παγκόσμια δεδομένα καθώς έχει φτάσει η ώρα η δύση με την ψευτοδημοκρατία της και τους όλο και περισσότερο εκτεθειμένους ηγέτες της να καταρρεύσει σε επίπεδα αδιανόητης παρακμής και μέσα από τα συντρίμια να γεννηθεί η ανάγκη να ακολουθηθεί το μοντέλο της νέας αυτής υπερδύναμης που όρισε και έφτιαξε με το ψευτοχρήμα του το αφεντικό και θα συμπεριλαμβάνει τον απόλυτο τεχνοκρατικό έλεγχο μέσα από κεντροποιημένα και αυστηρότατα συστήματα.
 
Το περιεκτικότερο εγχειρίδιο της οικειοποίησης και συμπεριφορικής εφαρμογής μιας τέτοιου επιπέδου δυστοπίας είναι η Ατζέντα 2030 που περιλαμβάνει 17 απαραίτητους στόχους μέσα από τους οποίους σκοπεύουν να έχουν επιτύχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο του πλανήτη με την τεχνολογία φυσικά να παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο όπως για παράδειγμα τα ολογράμματα που είναι 3διαστατα ρεαλιστικά σώματα φτιαγμένα από φως και ήχο τα οποία μπορούν να είναι διαδραστικά με εμάς δημιουργώντας αυτό που ονομάζουν μικτή πραγματικότητα και όπως καταλαβαίνουμε μεταξύ άλλων τους δίνει τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν ακόμα και στον κόσμο που οι ίδιοι βιώνουμε ειδικότερα αν όσο περνά ο καιρός η διαφορά μεταξύ όλογραμμάτων και φυσικών σωμάτων γίνεται όλο και πιο δυσδιάκριτη.  
 
Όμως ο κεντρικός συντονισμός των πιονιών που υποκρίνονται ρόλους μοιραία όλο και περισσότερο φανερώνεται την ώρα που ο πατέρας του ψεύδους διαπράττει την απόλυτη ύβρη προσπαθώντας να αντιγράψει τον Θεό αλλά δημιουργώντας κακέκτυπα που μόνο ζωή δεν μυρίζουν με αποτέλεσμα όχι μόνο να κινητοποιούμαστε προς την αποφυγή τους αλλά και πιο δυναμικά να ξαλαφρώνουμε από τις περιοριστικές πλάνες που ανέκαθεν προσπαθούσε να μας φυτέψει εισπνέοντας τον αέρα της ελευθερίας που μόνο ο Πατέρας μπορεί να παρέχει. 
 
Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ
 
Δείτε ένα σύντομο τρέιλερ της εκπομπής του στο νεοταξικό youtube ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.