26 Αυγούστου 2020

Facebook 2020 : Η συντριβή της ελευθερίας της άποψης από τους «συνεργάτες» του George Soros και οι εγχώριοι πρωταγωνιστές της «πλύσης εγκεφάλου» (αστυνόμευσης της σκέψης)

Την αντίληψη που έχει το facebook ως προς την «ελεύθερη διακίνηση ιδεών»,
την βιώσαμε ως «Ιερός Λόχος 2012» αρκετές φορές (και σχεδόν πάντα 1 ημέρα πριν την πραγματοποίηση ανοικτών συγκεντρώσεών μας, στις οποίες για λόγους ασφαλείας δεν είχαμε ανακοινώσει το μέρος διεξαγωγής τους και θα γινόταν αυτό τελευταία στιγμή, μέσα από την σελίδα μας στο facebook). Τελείως συμπτωματικά, μία ημέρα πριν κάθε μας συγκέντρωση, το facebook καταργούσε το λογαριασμό του «Ιερού Λόχου 2012»! Κάποια στιγμή πάψαμε να ασχολούμαστε με τους υπαλλήλους της ΝΤΠ και δεν ανοίξαμε ξανά προφίλ στρεφόμενοι σε άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.


Πριν λίγες μέρες ένα γκρουπ ευαισθητοποιημένων γονέων που διαφωνούσαν
με την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας σε μαθητές όλων των ηλικιών στα σχολεία,
όχι απλά έκλεισε, αλλά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα 20-30 άτομα που τόλμησαν να δημοσιοποιήσουν την διαφωνία τους με τα κυβερνητικά μέτρα (που ποτέ δεν περνάνε από τη Βουλή, αλλά μέσα σε μόλις λίγες ώρες επιβάλλονται με «Υπουργικές αποφάσεις» πρωτοφανών απαγορεύσεων και περιορισμού της ελευθερίας, που θα τις ζήλευαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα).


Τι κι αν δημόσια Έλληνες γιατροί επισημαίνουν τον κίνδυνο από τη χρήση της μάσκας για πολλές ώρες από παιδιά. 

Διαβάζουμε εδώ:

Γράφει ο Αναστάσιος Χατζής, MD, PHd, Παιδίατρος – Εντατικολόγος, Διευθυντής Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής θεραπείας, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών 

“Πάνω απ’ όλα όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ένα σοβαρό κίνδυνο που έχουν τα παιδιά όταν φορούν τη μάσκα.

Όλοι συμφωνούν ότι για να προστατεύει η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζει καλά γύρω από το στόμα και τη μύτη καλύπτοντας και το πηγούνι.
Όμως, μια τέτοια εφαρμογή αναπόφευκτα δυσκολεύει την αναπνοή. 


Ένας ενήλικας, αν δεν έχει χρόνιο αναπνευστικό ή καρδιακό πρόβλημα, μπορεί να προσαρμοστεί και να ρυθμίσει ανάλογα την αναπνοή του. Ένα μικρό παιδί αυτό δε μπορεί να το κάνει. Πολύ περισσότερο αν τρέξει, παίξει, γελάσει ή φωνάξει!

Σ’ αυτήν την περίπτωση η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη, πιο απότομη και πιο βαθιά. Αν λοιπόν το παιδί προσπαθήσει να πάρει μια απότομη και βαθιά αναπνοή μέσα από τη μάσκα, είναι σαν κάποιος να του έχει κλείσει το στόμα και τη μύτη με την παλάμη του.

Η προσπάθεια αναπνοής με φραγμένο το στόμα και τη μύτη δεν προκαλεί είσοδο του αέρα, όπως γίνεται στην κανονική αναπνοή.

Αυτό έχει δύο συνέπειες:
1. απότομη πτώση του οξυγόνου στο αίμα του παιδιού.
2. μεγάλη αύξηση της (αρνητικής) ενδοθωρακικής πίεσης.


Και τα δύο μαζί δυσκολεύουν την καρδιακή λειτουργία με κίνδυνο ή την καρδιακή ανακοπή ή την εμφάνιση οξέος πνευμονικού οιδήματος.
Και τα δυο μπορούν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο.”


Δείτε τι δηλώνει επώνυμα (εδώ) άλλος ιατρός, ο νευροχειρουργός Σπύρου:

"(...)Εάν δεν μπουν οι μάσκες εκεί που πρέπει και από αυτούς που πρέπει, με το πέρας της κρίσης του ιού, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα υγείας του πληθυσμού, ειδικά από την χρήση της μάσκας και όχι από την μη χρήση. 

Κατ’ αρχή θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν διάφορα ήδη μάσκας. Οι μάσκες που προστατεύουν αυτούς που την έχουν και οι μάσκες που προστατεύουν τους γύρω, χωρίς να προστατεύουν αυτούς που τις έχουν.  

Στο χειρουργείο των 2-3 ωρών που κάνω, με την μάσκα στο πρόσωπο μου, δεν είναι για να προστατεύσει εμένα αλλά τον ασθενή μου. Αμέσως μετά το χειρουργείο τρέχω στο νιπτήρα για να πλύνω το στόμα μου από την άσχημη μυρωδιά και γεύση που έχει παραμείνει, ένεκα κακής ανταλλαγής αερίων των πνευμόνων, αλλά και δυσοσμίας από το στομάχι. Γίνεται κατανοητό από εδώ, ότι είναι αδύνατο και λάθος να υποχρεώσεις μια πωλήτρια είτε ένα οδηγό λεωφορείου να έχει μάσκα για 8 συνεχή ώρες και κάθε μέρα. Στο τέλος θα τους δημιουργηθούν αναπνευστικά προβλήματα. 

Οι χειρουργικές μάσκες προστατεύουν τους γύρω. Εμποδίζουν την εκροή πτυέλου στους γύρω. Παραμένουν όλα στην μάσκα. Από αυτή την μάσκα όμως, μπορούν να εισχωρήσουν τα πάντα και να τα εισπνεύσει αυτός που την έχει.

Οι μάσκες με φίλτρο προστατεύουν αυτούς μου τις έχουν αλλά δεν προστατεύουν τους γύρω. Ο αέρας καθαρίζεται (φιλτράρεται) κατά την εισδοχή, αλλά ότι βγαίνει με την εκπνοή μεταφέρεται αναλλοίωτος.

Η συνεχή χρήση της μάσκας θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθόσον δημιουργείται μια συνεχή και σταδιακή υπο-οξυγόνωση του οργανισμού. Η διαταραχή της σωστής ανταλλαγής αερίων θα προκαλέσει την μείωση της σωστής ποσότητας οξυγόνου και συνεπώς τον χαλασμό της ζωής του ανθρώπινου οργανισμού (του ενεργειακού μεταβολισμού). 
(...)

Μην πανικοβάλλεστε. Η χρήση μάσκας θα πρέπει να γίνεται με σωστές ενδείξεις και με φειδώ. Αφήστε το οξυγόνο να εισέλθει στον οργανισμό σας. Κρατάτε αποστάσεις και δεν χρειάζεται να φτύνει ο ένας στα μούτρα του άλλου. Είμαστε χώρα με ήλιο. Απολαύστε τον. Ο ιός θα φύγει όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν.

Δρ. Σπύρου Μ.
Νευροχειρουργός. MD, PhD.


Ακούστε έναν ακόμη ιατρό, πρώην Διοικητή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και από τους ιδρυτές του Κέντρου Ειδικών Λοιμώξεων Β.Ελλάδος. Η συνέντευξη στον Focus FM είναι πραγματικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ:

Στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαδίδεις επιστημονικές απόψεις (όταν αυτές δεν συμπίπτουν με την κυβερνητική γραμμή). Η διάδοση επιστημονικών απόψεων ενδεχομένως να εκληφθεί (από τον Υπουργό «Προστασίας (κατ' ευφημισμό;;) του Πολίτη») ως "διασπορά ψευδών ειδήσεων"!

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «ΔΙΕΤΑΞΕ» λοιπόν!
Οπότε όποιος έχει διαφορετική γνώμη από την κυβερνητική γραμμή, θα συλλαμβάνεται!
Δείτε:


Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε ΠΟΙΟΙ απαρτίζουν την «αστυνομία της σκέψης» στο facebook (που φακελώνει τους πολίτες κάθε κράτους με απίστευτη μεθοδικότητα), όπως διαβάζουμε εδώ.

Όπως θα δείτε, από τα 20 μέλη, για μόλις 2 δεν αποδείχθηκε ότι σχετίζονται (δεν χρηματοδοτήθηκαν άμεσα ή έμμεσα μέσω ιδρυμάτων) από το ίδρυμα «Open Society» του George Soros! 

Ποιοι είναι αυτοί οι δύο;
  • Katherine Chen: Academic professor, journalist. Often retweets material critical of Donald Trump and supportive of Barack Obama. 
  • Emi Palmor: Former head of the Israeli Ministry of Justice.
Η Katheron Chen που αναπαράγει δημοσιεύσεις κριτικές στον Donald Trump και υπέρ του Βarack Obama και ο Emi Palmor, επικεφαλής του Υπουργείου Δικαιοσύνης του Ισραήλ!!!

Παραθέτουμε την λίστα με τους υπόλοιπους 18,
όπως δημοσιεύθηκαν (στα αγγλικά) από την έρευνα της Sheryl Attkisson που πραγματοποίησε την έρευνα για την Real Clear Investigations (εδώ).


συνέχεια στην ιστοσελίδα του Ιερού Λόχου 2012 ΕΔΩ



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλυπτική ανάρτηση απο τις πιο βοηθητικές για την προστασία της ελευθερίας του λόγου.

Αειθαλάς

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.