20 Αυγούστου 2020

Η ανηθικότητα υποτιμά τον κίνδυνο

Αρθρο του κ.Βασίλειου Ρογοκένη 

Είχαμε πει, η ανηθικότητα υποτιμά τον κίνδυνο. Η πηγή του ήθους, η συνείδηση, ο φύλακας του βιολογικού πολιτισμού, φύλακας τον οποίον η πνευματική μου κληρονομιά τον εντόπισε και τον κατέγραψε και τον υλοποίησε με το «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Και μετά απ’ αυτό, δηλαδή τη βιολογική άμυνα για τη διατήρηση του βιολογικού πολιτισμού, άμυνα εναντίον της φθοράς, την χρησιμοποίησε εναντίον και των βαρβάρων που εισέβαλαν και εισβάλλουν, μέχρι σήμερα, για να συντομεύσουν την φθορά του παγκόσμιου πολιτισμού. 

Γι’ αυτό η πνευματική μου κληρονομιά ήτο μόνιμα και νόμιμα αντιστεκόμενη στο παραγόμενο εκ της αγνοίας προς διατήρηση του πολιτισμού. Βλέπετε Όρκο των εφήβων της αρχαίας Ελλάδος (Πόλεις-Κράτη), όρκος παράγωγο του «Πάντων πατήρ πόλεμος» (Ηράκλειτος), εκ του οποίου παράγεται ο ορισμός τι σημαίνει πολιτισμός: Η συνεχής άνοδος του πεσμένου ανθρώπου με στόχο να συναντηθεί με το ύψος από το οποίο έπεσε. Το ύψος της χαμένης αφθαρσίας του βιολογικού μέρους και το ύψος της χαμένης επαφής του κτιστού ανθρωπίνου πνεύματος με τον Άκτιστο Δημιουργό του, βλέπετε Ναζωραίο. 

Μέσω αυτής της παιδείας εγράφησαν τα Έπη των Ελλήνων. Η θυσία των Ελλήνων, δίδαγμα για τους λαούς: Η άγνοια αδυνατεί ενώπιον της αληθινής γνώσης, η ελάχιστη αληθινή γνώση κατατροπώνει τους όγκους της άγνοιας. Ντροπιασμένη η άγνοια από τις αλλεπάλληλες ήττες της, σοφίστηκε την πανούργα προδοσία, πανούργα προδοσία χωρίς χρονοδιάγραμμα: Είναι χαζό να χύνετε το αίμα σας και να κοπιάζετε για τη διατήρηση του πολιτισμού, τη διατήρηση της ποιότητας των αγαθών και του περιβάλλοντος. Πόσα χρόνια θα ζήσετε, ξεχάστε τον κόπο και αντιγράψτε το βάρβαρο κόλπο των Δυτικών. Τα παιδιά σας θα βρουν μόνα τους τον δρόμο τους, αναμιγνυόμενα με το εφήμερο κάλλος του βάρβαρου κόλπου. Και αυτή η καινοφανής παιδεία έγινε αποδεκτή από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους ιερείς, τους νομικούς, οι οποίοι δέχτηκαν τη νομιμοποίηση της ανηθικότητας, την διαφημιζόμενη ανηθικότητα από τα Μ.Μ.Ε. διότι εντοπίζουν το πρόβλημα χωρίς τη λύση του και το διαφημίζουν, από πού και πώς αμείβονται για αυτή την διαφήμιση; 

Και τώρα ήλθε η ώρα του θερισμού, θερίζουμε ό,τι σπείραμε. Σπείραμε ανηθικότητα, η οποία υποτιμά τον κίνδυνο. Μάταια οι σπείραντες την ανηθικότητα προσπαθούν τώρα να πείσουν τους νέους να επανέλθουν στο ήθος, που σε κάνει υπεύθυνο εναντίον της όποιας επικινδυνότητας, αυξανόμενης επικινδυνότητας με πανουργία, δηλαδή αρχικά αόρατης επικινδυνότητας που σακάτευε την άμυνα του οργανισμού, την οποία τώρα επί της ορατής επικινδυνότητας την ψάχνουμε την βιολογική άμυνα (ανοσοποιητικό σύστημα) και δεν την βρίσκουμε πουθενά, ούτε στον βιολογικό πολιτισμό ούτε στον περιβαλλοντικό πολιτισμό.

Αυτή την ανοησία, ετοιμάζεται να σαρώσει η Νέμεση, η Νέμεση το περιφρονημένο κεφάλαιο της Ελληνικής Γραμματείας. Και θα σαρώσει η Θεία Δικαιοσύνη το απύθμενο θράσος εκείνων που πριν τον όλεθρο ηγούντο και τώρα, μετά τον όλεθρο επιθυμούν να ηγηθούν πάλι για να αποτελειώσουν τον πλανήτη, στραγγίζοντας κάθε αντιστεκόμενη αξία. Γι’ αυτό καταθέτουμε και θα καταθέσουμε αλήθειες προς έρευνα, ελπίζοντας να αντιληφθούμε ότι όλοι μαζί, τον αντίχριστο προδρομούμε. Βλέπετε τα αντίχριστα ψευτοθαύματα, κοτόπουλο σε είκοσι μέρες δύο κιλά, λαχανικά μίας νύκτας. Αόρατη βιολογική σαπίλα με αριθμό κυκλοφορίας και εγκρίσεως. Και είναι φυσικόν όταν δραπετεύουμε από τον ακριβοδίκαιο κόπο, να εντείνουμε την ακριβοδίκαιη θεία ποινή, ποινή ο μοναδικός ωφέλιμος κόπος. 

Eικόνα: «Σε κίνδυνο», έργο του Hendrik Willem Mesdag από τη Wiki



Share

1 σχόλιο:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Εμπνευσμένο κείμενο.

Με σοφία και μέτρο κατανεμημένες οι
λεπτές
ισορροπίες μεταξύ
αρχαιότητας
και
Χριστιοφόρου Ελληνισμού.

Υποκλινόμαστε!

Ευχαριστούμε για την ανάρτηση.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.