18 Ιουνίου 2020

Με ποιό σημείο αναφοράς;

Το σύνολο του πολιτικού φάσματος αποτελείται από 4 υποσύνολα (από αριστερά προς τα δεξιά):

1. Διεθνιστές σοσιαλιστές: από ΑΝΤΙΦΑ, συμμορίες «να πεθάνει η Ελλάδα» και λοιπούς μπροστινούς του ΚΚΕ μέχρι αριστεροταγαριστές θιασώτες των Ματάλων, εντός του ΣΥΡΙΖΑ και αλλού με οικονομική ιδεολογία «πλιάτσικο σε όποιον έχει».

2. Αστούς σοσιαλιστές εθνομηδενιστές και λοιπούς «μεταρρυθμιστές ευρωπατριώτες»: από κρυφοΠαπαδημούληδες και λοιπούς αριστερούς με οικονομική ιδεολογία «μπίζνες με ανθρωπιστικό μανδύα» έως αυλές τζακιών της εθνικοσοσιαλιστικής πτέρυγας με φιλελεύθερη οικονομική ιδεολογία «φωτογραφικές μπίζνες με το κράτος».

3. ΜαλακοΔεξιούς: από τιμητές του παιδομαζώματος του ΚΚΕ μέχρι βαζωπλατάκηδες στους σοσιαλιστές, δηλαδή υποστηρικτές τέως συνεργατών των Ναζί και έκτοτε συνεργατών των ΕυρωΝαζί «να πεθαίνει η Ελλάδα για να ζήσει η Γερμανία» με οικονομική ιδεολογία «κρατικοποιήστε τις ζημιές, ιδιωτικοποιήστε τα κέρδη».

4. ΣκληροΔεξιούς: από παθιασμένους λάτρεις των διπλοκάμπινων διπλολάστιχων αγροτικών εραστών του νόμου για το trespassing έως υποστηρικτές χορηγιών για σοσιαλιστικά one-way ταξίδια στο Ουζμπεκιστάν, με οικονομική ιδεολογία «εφαρμόστε σοσιαλισμό στους σοσιαλιστές».

Οι σκληροΔεξιοί είχαμε προειδοποιήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη: να προσέχει τί εύχεται διότι μπορεί να του συμβεί. Ήθελε αυτοδυναμία και φροντίσαμε «να του λάχει». Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει τον κάθε Βενιζέλο να καλύπτει στην έλλειψη αυτοδυναμίας τα λάθη του. Ο ίδιος επέλεξε, ξεκινώντας από τη ΝΔ των μαλακοΔεξιών, να εσωτερικοποιήσει όλους τους αστούς σοσιαλιστές εθνομηδενιστές. Σκοπός του, όπως αποδεικνύεται από τις επιλογές του, είναι να αφήσει εκτός μόνο κάποια από τα άκρα των διεθνιστών σοσιαλιστών, χωνεύοντας ακόμα και τους “I can’t breathe”, δηλαδή τους πληρωμένους μπαχαλάκηδες των σοσιαλιστικών κέντρων Κλίντον-Σόρος-«μειώστε τον παγκόσμιο πληθυσμό Γκέιτς».

Ο Γκέιτς, που δεν μπορεί τόσες δεκαετίες να φτιάξει ένα αξιοπρεπές antivirus για τα Windows, θέλει να φτιάξει εμβόλια; Είναι σα να λες ότι η ΕΣΣΔ κατέρρευσε, αλλά μέσω της ΕΕ, η οποία φτιάχτηκε ως η ευρωπαϊκή ΕΣΣΔ, θα αποτελέσει το μέσο για να χτίσουμε το μέλλον μας. Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας αλλά σκοπιμότητας. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και ως προς το πολιτικό φάσμα: είναι δυνατόν να μετακινείς το κέντρο βάρους προς το σοσιαλιστικό χάος και να περιμένεις προκοπή; Όχι. Σκοπός είναι να έρθει προκοπή για κάποιους λίγους. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, άλλωστε, τέθηκε «εθνικό σημείο αναφοράς» η Γιάννα των Κλίντον και του Τσίπρα.

Ποιό σημείο αναφοράς χρησιμοποιεί η κυβέρνηση; Πάντοτε το τίποτα, το απόλυτο μηδέν.

Κάθε φορά που τη ρωτάς «γιατί έκανες αυτό και όχι αυτό που σου πρότεινε ο ΧΨΩ;» απαντάει «μα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 30 μονάδες πίσω». Σε όλα ανεξαιρέτως τα θέματα επιλέγει να συγκρίνεται με τους γραφικούς ανύπαρκτους πλιατσικολόγους του χθες. Γιατί άραγε; Διότι, όπως κάθε σοσιαλιστικό καθεστώς, επιλέγει μεν να ρίχνει το επίπεδο όλο και πιο κάτω, αλλά να το συγκρίνει με ένα διαρκώς βυθιζόμενο στο βούρκο της ανυπαρξίας σημείο αναφοράς.

Η κυβέρνηση χαίρεται με την ύπαρξη του Βελόπουλου, του Κασιδιάρη, του κάθε wannabe Καρατζαφέρη. Θέλει τέτοιας εμβέλειας προσωπικότητες να ρυπαίνουν σαν ζιζάνια (βούλιαρας, μουχρίτσα, αγριάδα) το καθαρό, πλέον, χωράφι της Πατριωτικής Παράταξης από τον κάθε λογής αλληλέγγυο καταληψία, τον κάθε ιδεολογικό Ρομά της Δεξιάς, που υπήρχε τόσες δεκαετίες στο χωράφι όσο η Νέα Δημοκρατία είχε στήσει το τσαντίρι της, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό για το πραγματικό ιδεολογικό της υπόβαθρο. Τώρα που ξεκαθάρισαν όλα και η social liberal ΝΔ κινείται όλο και πιο αριστερά, εμβολίζοντας πολιτικά ακόμα και τους αναρχοΔημοκρατικούς, η κυβέρνηση καίγεται αποκλειστικά και μόνο για ένα ζήτημα: να μην υπάρξει κάτι αυθεντικά σκληροΔεξιό.

Το σημείο αναφοράς σήμερα είναι το σοσιαλιστικό χάος. Αυτό θέλει η κυβέρνηση.

Στα σοσιαλιστικά καθεστώτα δεν έχει σημασία ποιά φράξια παίζει στο θέατρο σκιών, αρκεί να απασχολείται ο θεατής με το θέατρο που παίζει η μικρή ομάδα που γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και κάνει και τον υποβολέα στα παρασκήνια.

Δυστυχώς για αυτά τα καθεστώτα, κάποια στιγμή το θέατρο αδειάζει από θεατές. Ακόμα και αυτοί που κοιμούνται από βαρεμάρα μέσα στην αίθουσα, βγαίνουν έξω για να πάρουν λίγο καθαρό αέρα. Τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Αν μπουκάρει φωνάζοντας «τα λεφτά μας πίσω», μπροστά και πίσω από τις κουρτίνες, όλοι θα αρχίσουν τα «σιγά ρε παιδιά, να οργανωθούμε», που πρόλαβε να πει πρόσφατα και ο ηγέτης της σοσιαλιστικής Μεταπολίτευσης της Λιβύης, η οποία ξεκίνησε μετά το εκεί πραξικόπημα του 1973. Σκιαχτικές οι ομοιότητες...

Αntinews



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.