19 Ιουνίου 2020

Της ανωμαλίας στο Οικονομικό Γραφείο του Μητσοτάκη.....

Αναδημοσίευση από το νεοταξικό σάιτ thefaq.gr 

Της

Σε μία ασυνήθιστη (δυστυχώς) για τα ελληνικά δεδομένα δήλωση προέβη ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Άλεξ Πατέλης μιλώντας στην “Καθημερινή της Κυριακής” και τον Νίκο Ευσταθίου.

Ο Α.Πατέλης είχε το θάρρος να δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός “προφανώς έχει γνωρίσει τον συζυγό μου”.

Όπως είπε, «στη ζωή είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ποιος είσαι και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου πρώτα εσύ ο ίδιος. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Καμιά φορά είναι κουραστικό που ως ομοφυλόφιλος πρέπει ουσιαστικά να κάνεις coming out σε όποιον συνεργάζεσαι επαγγελματικά σε τακτική βάση, αλλά το έχω συνηθίσει και ξέρω πως να το κάνω. Ο κόσμος με τον οποίο συνεργάζομαι στην κυβέρνηση ξέρει πως είμαι γκέι και δεν τους νοιάζει. Ο πρωθυπουργός προφανώς και έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου και έχω γνωρίσει και εγώ τη σύζυγό του».

«Ήμουν τυχερός να μην αντιμετωπίσω σοβαρά προβλήματα ως γκέι. Σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχα την τύχη να ζήσω στο εξωτερικό και να κατασταλάξω και να καταλάβω τον εαυτό μου, όπως και η οικογένειά μου, που με αγκάλιασε αμέσως. Άλλοι δυστυχώς δεν είναι και τόσο τυχεροί. Υπάρχουν ακόμα προκαταλήψεις στην Ελλάδα και ομοφυλόφιλοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Αλέξης Πατέλης έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον στο οποίο έκανε και τη διατριβή του. Εργάστηκε ως οικονομολόγος και αναλυτής στο χρηματοπιστωτικό τομέα τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ. 

πηγη

ΣΧΟΛΙΟ

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό καθεαυτό ότι ο άνθρωπος αυτός είναι γκέι....
Μπορεί να είναι ότι γουστάρει.....
Το πρόβλημα αρχίζει όταν αποφασίζει να διαλαλήσει την αμαρτία του και το ολέθριο πάθος του σαν κάτι φυσιολογικό....
Ολοι μας κουβαλάμε πάθη και αμαρτίες αλλά συναισθανόμενοι την βαρυτητά τους τα κρύβουμε μέσα μας και προσπαθούμε με αγωνία όσοι είμαστε συνειδητοί χριστιανοί να απαλλαγούμε από αυτά...

Αυτοί οι τύποι όμως είναι αλάζονες και υπερόπτες και πάνω από όλα προσπαθούν την διαστροφή τους να την προπαγανδίσουν!!!!!!!!

Μιλάμε για Σόδομμα και Γόμορρα δηλαδή....

Η ομοφυλοφιλία (αρσενοκοιτία όπως συνήθως αναφέρεται στις γραφές) είναι θανάσιμη αμαρτία με ψυχοκτόνες συνέπειες για τον άνθρωπο οι οποίες αρχίζουν από την ζωή του στην γή και συνεχίζονται αιωνίως για τον αμετανόητο...
Η Εκκλησία και όλοι μας πρέπει να αγκαλιάζουμε τους ομοφυλόφιλους συνανθρώπους μας όπως όλους τους αμαρτωλούς ανθρώπους όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει αποδεκτό σαν κάτι φυσιολογικό η σεξουαλική τους διαστροφή....

Ο Χριστός μας αγαπάει τον άνθρωπο, αλλά απεχθάνεται την αμαρτία....
Κι αυτήν την στάση οφείλουμε να έχουμε όλοι μας απέναντι σε αυτό το αίσχος....
Συνεπώς όταν μαζί με την ομοφυλοφιλία ο διάβολος καταφέρει να κολλήσει στον ομοφυλόφιλο και την αλαζονεία έχουμε αποτελέσματα τύπου Πατέλη......

Τέλος να πω στον κ Πατέλη ότι το γεγονός ότι έζησε στο εξωτερικό όπου έγινε αποδεκτό το αίσχος του δεν σημαίνει ότι στην Ελλάδα που είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι κι ακολουθούμε τα όσα έχουμε από τους Πατέρες και τους Αγίους μας έχουμε προκαταλήψεις....

Καταλαβαίνω ότι η αντίδρασή μας του φαίνεται ως προκατάληψη και άρα η πίστη μας ολόκληρη του φαίνεται ως προκατάληψη...
Δυστυχώς το αισχρό και σιχαμερό σεξουαλικό πάθος το ακολουθεί η αλαζονεία κι ο εγωισμός που είναι ακόμα χειρότερες αμαρτίες και τέλος οδηγείται το άτομο στην αθεία....

Πατέλη ήρθες στην Ελλάδα....
Κάνε την δουλειά σου για την οποία πληρώνεσαι και άσε τις κατακρίσεις για την πατρίδα μας....  και τα πιστεύω μας...

Κοίτα την δουλειά σου.......

ΥΓ. Στην αγαπητή κ Ελβίρα Δρακάκη που έγραψε το άρθρο....
Το "δυστυχώς" της παρένθεσης στην αρχή του άρθρου σας, μάλλον πρέπει να το βάλετε στον τίτλο της.... 

Δυστυχώς σπάει τα ταμπού ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του Μητσοτάκη: Προφανώς ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.