4 Ιουνίου 2020

ANTIFA, έμμισθοι ταραχοποιοί, εθνομηδενιστές και φασίστες

Γράφει ο Δημήτρης Τσότρας
 
Οι ANTIFA οργανώσεις, το μακρύ και βρώμικο χέρι του συστήματος…

Είναι πλέον φανερό, ότι η δεκαετία αυτή που εισήλθαμε θα επιφέρει, ιδιαίτερα στα δυτικά κράτη, τη μεγάλη σύγχρονη σύγκρουση. Σε παγκόσμιο επίπεδο στις περισσότερες χώρες αναπτύσσονται δύο μεγάλα αντίπαλα στρατόπεδα.

Απ’ τη μία οι οργανώσεις, τα κόμματα και οι πολιτικοί που είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης, του διεθνισμού, του μιξαρίσματος των λαών και τον αφανισμό των Εθνών, κι απ’ την άλλη το πολιτικό στρατόπεδο των πατριωτών – εθνιστών, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρηθούν τα Έθνη Κράτη και οι παραδόσεις τους.

Οι οργανώσεις ΑΝΤIFA έχουν αποδειχθεί εδώ και χρόνια το πιο μακρύ χέρι του συστήματος της παγκοσμιοποίησης. Αυτό παρατηρείται έντονα και στην Ελλάδα. 

Σε κάθε πατριωτική συγκέντρωση οι ANTIFA οργανώσεις παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα της ελευθερίας έκφρασης, πραγματοποιούν παράνομες και βίαιες αντισυγκεντρώσεις όπου υβρίζουν και βιαιοπραγούν κατά Ελλήνων πολιτών που διαδηλώνουν για διάφορα εθνικά θέματα. 

Αυτό φάνηκε και στα συλλαλητήρια κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, όπου οι αναρχοκομμουνιστές – “αντιφασίστες”, συντάχθηκαν πλήρως με τις συστημικές επιδιώξεις της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεων σε Ελλάδα και Σκόπια υπέρ της συστημικής προδοτικής συμφωνίας και εναντιώθηκαν στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού που αντιστάθηκε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Πέρα από των παρανόμων αντισυγκεντρώσεων, οι συγκεκριμένες εγκληματικές οργανώσεις αναρχοκομμουνιστών έχουν ισχυρές χρηματοδοτούμενες (από δισεκατομμυριούχους παγκοσμιοποιητές, όπως ο Τζορτζ Σόρος) δομές και παρακλάδια σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής. 

Στα πανεπιστήμια, στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς βάζουν αφίσες, γράφουν συνθήματα και προπαγανδίζουν ύπουλα κατά του Έθνους μας, της οικογένειας, της Πίστης μας. 

Με ένα απίστευτο μίσος στρέφονται ενάντια σε κάθε παράδοση της Πατρίδας μας, σε κάθε αξία που μας έδωσαν οι πρόγονοί μας, σε κάθε ιδανικό της Ορθόδοξης Χριστιανικής Αλήθειας. 

Με όχημα έναν "ανθρωπισμό" και τον "αντιφασισμό" (εξ ολοκλήρου επιδοτούμενους), τραμπουκίζουν στα σχολεία μικρούς μαθητές που τολμούν να πουν ότι αγαπούν την Πατρίδα που τους μεγάλωσε και το Έθνος στο οποίο έγιναν άνθρωποι. 

Στοχοποιούν απλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν θέλουν να χαθεί η εθνική συνοχή του λαού μας, οι οποίοι πιστεύουν στο Χριστό και δεν θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα άθεο κράτος χωρίς Πίστη, αξίες και ιδανικά. Καπηλεύονται τους άδικους θανάτους αθώων ανθρώπων για να εξυπηρετήσουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες, χωρίς να σέβονται έτσι ούτε τις ψυχές αυτών των αδικοχαμένων συμπολιτών μας. 

Δρουν με απόλυτη οργάνωση ολοκληρωτισμού, εναντιώνονται ακόμη και με βία κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, δεν κάνουν ποτέ πολιτισμένο διάλογο με άτομα που έχουν αντίθετες απόψεις από τους ίδιους. 

Στις συγκεκριμένες οργανώσεις, αν βγάλεις τον "ανθρωπιστικό" και αντιρατσιστικό μανδύα από πάνω τους, τότε θα αντικρίσεις τους πραγματικούς σκοπούς αυτών των ανθρώπων. 

Οι όποιοι είναι: Αφανισμός των Εθνών, βία, μίσος, θεοποίηση του ανθρώπου – αθεϊσμός, στοχοποίηση και εξόντωση κάθε ανθρώπου που διαφωνεί με τις θέσεις τους…

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.