12 Μαΐου 2020

Προσοχή στα πρώτα δείγματα μισανθρωπίας της κοινωνίας μας.... Εμφανίστηκαν ήδη.

Προχωρούμε στο δρόμο, στο σουπερμάρκετ, στο λεωφορείο και ξαφνικά εκεί που δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον συνάνθρωπο μας, τώρα τον αντιμετωπίζουμε ως μιαρό. Ως εστία κινδύνου. Αποφεύγουμε να τον πλησιάσουμε. Πολλές φορές, δεν θέλουμε να υπάρχει καν εκεί. Την ίδια αίσθηση όμως δημιουργούμε και εμείς στους γύρω μας. 

Μία ιδιότυπη μισανθρωπία, αναπτύσσεται μαζί με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορεί κανείς να ορίσει εάν η οικονομική λαίλαπα που έρχεται είναι πιο επικίνδυνη, ή ο τρόπος που πλέον βλέπουμε τον συνάνθρωπο μας.

Αυτό ακριβώς το αρνητικό συναίσθημα οφείλουμε ως άνθρωποι αλλά και ως έλληνες να το αποβάλουμε. Άλλο η αυτονόητη προσπάθεια για προστασία και άλλο η δημιουργία στερεότυπου μισανθρωπίας, ειδικά σε έναν λαό που κάθε πολιτισμός του ήταν εξόχως φιλάνθρωπος. Να μην μεταλλαχθούμε ξαφνικά σε αυτό που μισούμε. Να μην αρχίσουμε να βλέπουμε τον συνάνθρωπο μας με τον απαξιωτικό τρόπο που μας έβλεπαν οι κάθε λογής κατακτητές που πέρασαν από τα άγια χώματα μας. Εμείς διδάξαμε τον ανθρωπισμό στα πέρατα της γης. Και εμείς οφείλουμε να το διαφυλάξουμε.

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ

Οι ειδικοί την ονόμασαν "αποστασιοποιήση"...
Το κράτος την ονόμασε "ατομική ευθύνη"...
Η Νέα Τάξη πάντα βρίσκει ένα ωραιοποιημένο τρόπο να ονομάζει αυτό που θέλει να επιβάλλει...
Τις διαταγές της, της λέει "πολιτικά ορθές"...
Την ανωμαλία και την διαστροφή "διαφορετικότητα"....κ.α.

Είναι στο χέρι μας να ξανασμίξουμε με τους γύρω μας...
Είμαστε αδέρφια και στην ζωή και στον θάνατο...
Μην το ξεχνάμε αυτό...
Μας δούλεψαν και μας κορόϊδεψαν και κάθε μέρα το ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά...
Τα θύματα από κορωνοϊό είναι ελάχιστα.... Μην κοιτάτε που τα βαφτίζουν όλα όπως τους αρέσει...
Ουσιαστικά είναι μια κατά 90% ασυμπτωματική ασθένεια.... και για το υπόλοιπο 10% μια απλή γρίπη.... Μόνο ένα ποσοστό του 0,000001% μπορεί να νοσήσει πιο σοβαρά κι αυτό για άλλους λόγους (όπως σε όλες τις γρίπες).

Αγκαλιάζουμε λοιπόν τους αγαπημένους μας άφοβα... Και τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι μας το έχουν τόσο ανάγκη...
Και με τους γύρω μας είμαστε άνθρωποι πρώτα και πάνω από όλα...
Ναι στα λογικά μέτρα προστασίας, όχι στην μισανθρωπία που θέλουν να μας επιβάλλουν....
Πλένουμε τα χέρια μας συχνά, βάζουμε αντισηπτικά, αντε να φορέσουμε και καμιά μάσκα σε κανέναν εσωτερικό χώρο αλλά μέχρι εκεί...
Αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους μας...
Ο Μπιλ Γκέιτς να κάνει τα εμβόλια στα δικά του παιδιά....
Και το κράτος καλά θα κάνει να προσέχει... και να μην ακολουιθεί ότι νεοταξίτικο και φασιστικό του υποδεικνύουν....

Σε λίγο θα μας πουν ότι κι ο Ρήγας Φερραίος στον Θούριο έλεγε βλακείες.... (αφού βγάλανε δικτάτορα τον Καποδίστρια)...
"Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλάβιά και φυλακή"..
Παραφράζοντας:
"Καλύτερα μιας ώρας ανθρώπινη ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια νεοταξίτικη σκλαβιά και φυλακή".Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ελέησον!!!!!

indeparki@gmail.com είπε...

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ((ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ)) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΗΒΑΛΕΤΕ,,,
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΙΣΟΥΜΑΙ,,,
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΕΟΣ--ΕΛΕΟΣ,,,
ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ,,, !!!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.