6 Ιουλίου 2019

Αρθρα του Ν. Λυγερού για την βαρβαρότητα και τις εκλογές

Γράφει ο Νίκος Λυγερός  

Φτάνει πια η κόκκινη βαρβαρότητα 

Όταν βλέπουμε τα αποτελέσματα κάθε χώρας που έχει υποστεί την κόκκινη βαρβαρότητα, βλέπουμε ότι πρόκειται για πληγές με ουρές διότι έχουν καταστραφεί άνθρωποι και πολιτισμοί επειδή η ιδεολογία αυτή ήθελε να τους ισοπεδώσει για να ξεχάσουν τα πάντα. Μερικοί φανατικοί προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και στην Ελλάδα, επειδή δεν έβλεπαν ούτε το Έθνος μας ούτε την πίστη μας ως θεμέλια για τη θεώρησή τους του κόσμου. Ξέχασαν όμως τον Ελληνισμό που δεν ανέχεται καμία βαρβαρότητα όποιο και να είναι το χρώμα της. 

Κατά συνέπεια ήρθε σε αντιπαράθεση με αυτή την κόκκινη βαρβαρότητα επειδή δεν μπορούσε να ξεχάσει τους αθώους και την ιστορία του. Ο καθένας μας όταν ξέρει τι έχουν υποστεί οι λαοί στο παρελθόν, ξέρει ποιο είναι το πρέπον και αρχίζει την αντίσταση διότι είναι ο μόνος τρόπος να φύγει, διότι χρειάζεται αγώνας, αλλιώς θα μείνει μέχρι να εξοντώσει κάθε εμπόδιο της ιδεολογίας της. Πολλοί θεωρούν ήδη ότι κατάστρεψε την Ελλάδα αλλά κάνουν λάθος διότι δεν τα κατάφερε και κατέστρεψε μόνο όσους πίστευαν σε κάποια ιδέα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γι' αυτό θα είμαστε εδώ ακόμα και μετά για να συνεχίσουμε το έργο μας. 

πηγή  

Διδακτική μετά τη γενοκτονία 

Όταν ένας λαός απελευθερώνεται από ένα σύστημα επειδή αυτό κατέρρευσε από μόνο του, δεν έχει την ίδια χαρά από όταν παλεύει εναντίον και το νικά. Επίσης όταν πέφτει μόνο του, ο λαός που το έχει υποστεί πάντα αναρωτιέται αν πραγματικά τέλειωσε, και οι επιζώντες έχουν το σύνδρομο της επιβίωσης. Είναι λοιπόν δύσκολο να αξιοποιήσει αυτό το γεγονός και να αρχίσει μια συνειδητοποιημένη απελευθέρωση έτσι ώστε να δει τι σημαίνει στην πραγματικότητα η έννοια της ελευθερίας. Για να είναι έτοιμος ο λαός πρέπει να έχουμε περάσει στη μεθεπόμενη γενιά διότι η πρώτη δεν θέλει να μιλήσει, η δεύτερη δεν ξέρει τι να ρωτήσει, ενώ η τρίτη μαθαίνει. Τότε αν δεν σπαταλήσει χρόνο με την προσπάθεια της άμεσης αναγνώρισης από τον γενοκτόνο, και συγκεντρωθούν σε ένα δίκτυο κρατών όπου υπάρχει διασπορά που έχει γίνει ομογένεια και που παλεύει για το δίκαιο του Έθνους όπου κι αν είναι. Έτσι μετά το πρώτο γεωπολιτικό χτύπημα της γενοκτονίας, υπάρχει η διαδικασία της διόρθωσης που αναλαμβάνει τη σταδιακή απελευθέρωση της ιστορίας που θα ετοιμάσει το παρόν και προετοιμάσει το μέλλον. Έτσι πρέπει να δεις το ουκρανικό ζήτημα. 

πηγή  

Ο άλλος κόσμος 

Όταν είμαστε όλοι μαζί για τον αγώνα της Ανθρωπότητας είμαστε πιο φωτεινοί, γιατί παλεύουμε ενάντια στη βαρβαρότητα για να σωθούν οι αθώοι που είναι πάντα περισσότεροι από τις δυνάμεις του καθενός. Γι’ αυτό μάθε να απολαμβάνεις αυτές τις στιγμές, διότι τότε γίνεσαι πιο ανθρώπινος, γιατί ζεις μέσω της ανθρωπιάς της Ανθρωπότητας και δεν είσαι πια ένα άτομο μέσα σε μια ανώνυμη κοινωνία που αδιαφορεί για το παρελθόν και το μέλλον. Γίνεσαι πηγή ενέργειας, επειδή ακολουθείς το φως που παράγει το έργο της. Σκέψου ότι πρόκειται για ένα μονοπάτι που δεν σταματά στο πρώτο βήμα, αλλά με κάθε υπέρβαση γίνεται όλο και πιο φωτεινό, διότι γεμίζει με τις ψυχές που έχουμε σώσει μαζί, χάρη στον αγώνα. 

Έτσι δεν κοιτάς μόνο την πορεία σου, αλλά και αυτή των άλλων που θα είχαν χαθεί αν δεν έβρισκαν το φωτεινό μονοπάτι. Χάρη σε αυτήν την κοινή προσπάθεια ο κόσμος γίνεται άλλος επειδή αλλάζει. Μην περιμένεις λοιπόν να πάρεις από τους άλλους, δώσε ό,τι μπορείς για ν’ αλλάξει η ζωή του και να σταματήσει να είναι μια απλοϊκή ύπαρξη χωρίς νόημα, επειδή ποτέ δεν είχε να εκτελέσει μια αποστολή που θα έσωζε κάποια ψυχή από την καταστροφή που προκαλεί η βαρβαρότητα.

πηγή

Θα ψηφίσουμε για τις αξίες μας 

Δεν πρόκειται να μας φοβίσει το σύστημα της βαρβαρότητας και θα ψηφίσουμε τις αξίες μας πέρα από τις αυθαίρετες αρχές του, διότι είμαστε του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας. Έτσι ένα σύστημα που έχει προκαλέσει τόσες γενοκτονίες, επειδή είναι θεμελιακά βάρβαρο, δεν θα μας πείσει ότι λειτουργεί για το καλό μας. Διότι φτάνουν τα ψέματα, η λογοκρισία και η προπαγάνδα. Μπορεί να μην κατάλαβε ακόμα ότι κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση, η Γιουγκοσλαβική Ένωση και τα άλλα που πάντα καταπατούσαν την Ανθρωπότητα, και γι’ αυτό προσπαθεί να συνεχίσει τη βαρβαρότητα του, αλλά εμείς που θα είμαστε εδώ ακόμα και μετά, δεν πρόκειται να το αφήσουμε να καταστρέψει άλλες ζωές, επειδή το διακατέχει η ασχετοσύνη και η αλαζονεία. 

Το θράσος της εξουσίας προέρχεται από την άγνοια του. Κι αν είναι ματαιόδοξο, είναι επειδή δεν ξέρει να εξετάζει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν μπορεί να ζητά από Έλληνες να ξεχάσουν την ιστορία τους μόνο και μόνο επειδή ακολουθούν μια παράλογη ιδεολογία, που πάντα θεωρούσε την Ανθρωπότητα ως μια σκλαβωμένη μάζα που έπρεπε να χειραγωγήσει, γιατί δεν είχε το επίπεδο να καταλάβει την κόκκινη βαρβαρότητα, ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος. Έτσι κάθε ψήφος μας θα είναι μια μορφή αντεπίθεσης στο σύστημα που μας καταπάτησε, επειδή πρέπει να φύγει επιτέλους, λόγω Ελληνισμού. 

πηγή

Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.