1 Οκτωβρίου 2018

Το δημοψήφισμα στα Σκόπια επιβεβαιώνει τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ « τα Σκόπια ομοιάζουν με οικοδόμημα από τούβλα με χαλβάδες»

Στον Εσπερινό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΥ φάνηκε το ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ, το δημοψήφισμα στα Σκόπια ακυρώνεται εκ των πραγμάτων. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Το ΘΑΥΜΑ του Δεκαπενταύγουστου με την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας συνεχίζεται ανήμερα του εσπερινού της Παναγίας της Γοργουπηκόου, αποβραδίς την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου.

Το μήνυμα στα Σκόπια πήγε από την ΜΙΑ και Ελληνικοτάτη Μακεδονία, το μήνυμα πήγε από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και την Εφέστια Εικόνα της Παναγίας της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου, την επονομαζομένη Γοργοϋπήκοο.

Το δημοψήφισμα είναι εκ των πραγμάτων άκυρο όσο και να το μαγειρέψουν.

Οι Σλαβόφωνοι Σκοπιανοί με την κραυγαλέα αποχή τους στο δημοψήφισμα μπαίνουν σε μπελάδες με τους αλβανόφωνους συμπολίτες τους.

Οι υπογραφές στις ΠΡΕΣΠΕΣ βυθίστηκαν στην λάσπη της λίμνης, ξεχάστηκαν τα χαμόγελα των πρωταγωνιστών και η ιστορία φωτογράφισε για να θυμάται τα ματωμένα ανοικτά κεφάλια των Ελλήνων διαδηλωτών.

«Διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα απέναντι από το κοινοβούλιο των Σκοπίων . Οι διαδηλωτές πανηγυρίζουν για το μεγάλο ποσοστό αποχής από το δημοψήφισμα.

Πολίτες των Σκοπίων έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται απέναντι από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ για να γιορτάσουν το μεγάλο ποσοστό αποχής στο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.» https://www.pronews.gr/kosmos/717078_skopia-diadiloseis-apenanti-apo-koinovoylio-ton-skopion-ligo-meta-dimopsifisma 

«Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής μέχρι τις 19:12 , ψήφισαν 620.077 ψηφοφόροι από το σύνολο του 1.806. 336 εγγεγραμμένων.

Ήτοι το ποσοστό διαμορφώθηκε στο 34,72 τοις εκατό.» https://www.echedoros-a.gr/2018/09/blog-post_226.html#more 

«Για νοθεία κάνει λόγο το VMRO 
Το εθνικιστικό κόμμα της αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για σημαντικές παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας σε διάφορα εκλογικά κέντρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε κάποια εκλογικά κέντρα καταμετρήθηκαν 500 ψηφοφόροι σε δύο ώρες, που, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνεπάγεται ένας ψηφοφόρος κάθε 14 δευτερόλεπτα.» https://www.pentapostagma.gr/ 

Ακόμα και όλοι οι συμμετέχοντες να έδωσαν καταφατική ψήφο , το μικρό ποσοστό τους πυροδοτεί εξελίξεις ανωμαλίας στην γείτονα χώρα. 
«Για αντιφατικό μήνυμα που εξέπεμψε το δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ κάνει λόγο το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. 

Στην πρώτη αντίδραση της Αθήνας, το ΥΠΕΞ αφού υπενθυμίζει ότι το δημοψήφισμα ήταν συμβουλευτικού χαρακτήρα και όχι δεσμευτικό, τονίσει ότι το μήνυμα που εκπέμπει είναι αντιφατικό. «Μεγάλη υπεροχή του «Ναι», χωρίς, όμως, την αντίστοιχη συμμετοχή.» http://www.iefimerida.gr/news/447907/i-proti-antidrasi-tis-athinas-antifatiko-minyma-toy-dimopsifismatos-stin-pgdm 

Η αποσταθεροποίηση της κρατικής οντότητας των Σκοπιών είναι πλέον γεγονός. Το δημοψήφισμα αυτό ενήργησε ως θρυαλλίδα. 

Η Μεγάλη Αλβανία μένει στα χαρτιά και πυροδοτεί το μένος της εναντίον της Ελλάδος (να δείτε από εδώ και πέρα τι θα γίνει με τους Αλβανούς και τον αλυτρωτισμό τους εις βάρος μάλιστα της Ελληνικής μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο).

Οι σλαβόφωνοι ετοιμάζονται να παίξουν παιχνίδια της προπαγάνδας των Ρώσων και οι ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ θα παίξουν τα παιχνίδια των χορηγών τους τούρκων (για αυτό έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο κίνδυνος είναι από την Αλβανία)

Όλα αυτά που ξημερώνουν στην γείτονα χώρα επιβεβαιώνουν τον Μεγάλο Άγιο της Ορθοδοξίας, τον Γέροντα Παίσιο που είπε «τα Σκόπια ομοιάζουν με οικοδόμημα με τούβλα από χαλβάδες»

Να θυμούνται οι πρωταγωνιστές των Πρεσπών με τι μένος άνοιγαν κεφάλια σε ομολογητές – διαδηλωτές Έλληνες που υπερασπιζόταν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Η ιστορία τους πρώτους σήμερα τους έσβησε, τους δεύτερους τους έγγραψε στις δέλτους της.

Όσες γενιές και να περάσουν η Ελλάδα θα κτυπάει με καρδιά Μακεδονίας. Διότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χθες και σήμερον η αυτή και εις τους αιώνες Γιατί η Μακεδονία ευλογήθηκε ποικολοτρόπως με τα Αγιαστικά Νάματα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. 
Δοξολογούμε ΠΑΝΑΓΙΑ μας το ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.