3 Απριλίου 2018

ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όσοι γνωρίζουν από πολεμικές τέχνες, ξέρουν ότι κάποιες φορές ενδείκνυται να χρησιμοποιείται κατάλληλα η ορμή του επιτιθέμενου αντιπάλου, ώστε να υπάρξει εις βάρος του αποτέλεσμα. Μάλιστα, όταν ο αντίπαλος είναι «ατσούμπαλος», το αποτέλεσμα γίνεται θεαματικότερο.

Επί του προκειμένου τώρα:

Πρώτον:
- Τι διατείνεται σήμερα ο κ. Ερντογάν;
- Διατείνεται ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν κι εκείνοι δικαίωμα στους υδρογονάνθρακες της Κυπριακής ΑΟΖ.


Δεύτερον:
- Τι ζητούμε η Ελλάς και η Ελληνοκυπριακή πλευρά, εδώ και 44 χρόνια;
- Ζητούμε την άμεση αποχώρηση των Τουρκικών Δυνάμεων Κατοχής από το Κυπριακό έδαφος.


ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ: Να βγει δηλαδή η Κυπριακή Κυβέρνηση και ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ότι αναλαμβάνει εκείνη να εξορύξει τους Υδρογονάνθρακες, που βρίσκονται στο υπέδαφος της Κυπριακής ΑΟΖ, δεσμευόμενη επίσης ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ) ΩΣ ΜΕΡΙΣΜΑ σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους (με πληθυσμιακή αναλογία κοινοτήτων, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί μέχρι πριν την Τουρκική Εισβολή του 1974). Ως προς τους Τουρκοκυπρίους όμως, εκείνοι θα μπορέσουν να λάβουν το αναλογούν σε εκείνους μέρισμα, μόνο εάν έχει αποχωρήσει και ο τελευταίος Τούρκος στρατιώτης από το νησί. Τα άλλα μισά χρήματα, θα πρέπει να επενδυθούν στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της κυπριακής Δημοκρατίας, καθότι θα πρέπει να διαθέτει αυτοδύναμη άμυνα, για να αποτρέπει επιθετικές ενέργειες εχθρών, που θα ορέγονται τους θησαυρούς της και να είναι βέβαια σε θέση να συνεχίζει να εξορύσσει υδρογονάνθρακες, άρα και να συνεχίσει να διανέμει μερίσματα στους Πολίτες της!

Με τον προτεινόμενο τρόπο, που φυσικά οι Τουρκοκύπριοι θα τον πληροφορηθούν, θα γνωρίζουν ότι είναι προς το άμεσο συμφέρον τους η διάλυση του ψευδοκράτους, όπως και η εκδίωξη των Τουρκικών Δυνάμεων Κατοχής. Με άλλα λόγια, οι Τουρκικές Δυνάμεις Κατοχής θα καταντήσουν ανεπιθύμητες ακόμα και για τους Τουρκοκυπρίους.

Η σημερινή Τουρκική Κυβέρνηση θα περιέλθει σε δεινή θέση, αφού το αίτημά της (να είναι συνδικαιούχοι οι Τουρκοκύπριοι στα δικαιώματα από την εξόρυξη των Υδρογονανθράκων) θα έχει ικανοποιηθεί, αλλά θα πρέπει η ίδια η Τουρκία να αποχωρήσει από τα κατεχόμενα και θα πιέζεται μάλιστα από την κατακραυγή των ίδιων των Τουρκοκυπρίων…

Το θέμα θα πάρει ακόμη περισσότερες διαστάσεις, αξιοποιούμενο στη διεθνή πολιτική σκακιέρα, από δυνάμεις μη φιλικές στον κ. Ερντογάν, όπως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ. Με τους Τουρκοκύπριους να ζητούν την αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων, δεν θα ήταν δύσκολο να φανταστούμε ακόμη και παρέμβαση του ΝΑΤΟ, σε ρόλο απελευθερωτή, έστω με ασυγχώρητη καθυστέρηση τεσσερισήμισι δεκαετιών…!

Αποχωρούντων των Τουρκικών Δυνάμεων Κατοχής, εγκαταλείπεται και κάθε ιδέα ψευδοκράτους (αφού δεν νοείται κυρίαρχο Κράτος χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις) και οι Τουρκοκύπριοι εκούσια και ειρηνικά εντάσσονται στην σκέπη της Κυπριακής Δημοκρατίας, για να συμβιώσουν από τούδε ειρηνικά με τους Ελληνοκυπρίους, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. ΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!

Τέλος, οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι εμπνευστήκαμε την παραπάνω προτεινόμενη λύση από το ίδιο μας το πολιτικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα από τον «Αρνητικό Φόρο», όπου ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ «ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ» (ή αλλιώς «ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ») στους Έλληνες Πολίτες (εξαιρουμένων των «Ελληνοποιημένων» μετά το 1990, οπότε υπήρξε και το πρώτο μεγάλο ρεύμα από την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ).

Ο «Αρνητικός Φόρος» / «Εθνικό Μέρισμα» θα προέρχεται από το προϊόν εξόρυξης Υδρογονανθράκων της Ελληνικής Επικράτειας και ΑΟΖ και θα είναι ισόποσος για όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ηλικίας και εισοδήματος/οικονομικής κατάστασης.
Θα είμαστε οι πρώτοι που θα διανέμουμε στο Λαό χρήματα, που φυσικά ανήκουν του ιδίου του Λαού…! Σημειωτέον, αυτό δεν έχουν πράξει ούτε τα ευαγγελιζόμενα τον κομμουνισμό και την ισότητα πολιτικά συστήματα, όπως της ΕΣΣΔ, Κίνας κλπ.


Και για να πάμε και σε αριθμούς, μόνο το κοίτασμα υδρογονανθράκων Νοτίως της Κρήτης, αν θεωρήσουμε την χαμηλότερη τιμή πώλησης φυσικού αερίου και με τους συντηρητικότερους υπολογισμούς, αποτιμάται σε περισσότερα από 15τρις Ευρώ.

- Αν η Ελλάς ως οικοπεδούχος κρατήσει το 50% του προϊόντος (όπως της έχει προταθεί από την Ρωσική Ομοσπονδία), αυτό μεταφράζεται σε συνολική αξία περισσότερη από 7,5 τρις Ευρώ.

- Θεωρώντας χρόνο εξόρυξης περί τα 20 έτη (που είναι εύλογο χρονικό διάστημα), μιλάμε για 375 δις Ευρώ ετησίως, στους λογαριασμούς της Ελληνικής Κυβέρνησης.

- Από αυτά, τα μισά πρέπει να δαπανηθούν για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας, προκειμένου να έχουμε αυτοδύναμη και ισχυρότατη Εθνική Άμυνα, ικανή να ανακόψει τις ορέξεις επίβουλων γειτόνων. Δηλαδή οι Ε/Δ θα ενισχύονται ετησίως με ποσά περί τα 187,5 δις Ευρώ (μόνο από το πρόγραμμα εξόρυξης Υδρογονανθράκων, ξεχωριστά από άλλα προγράμματα ενίσχυσής τους και χρηματοδότησής τους).

- Τα υπόλοιπα 187,5 δις θα διανέμονται σε περίπου 10,000,000 Έλληνες Πολίτες, χωρίς να συμμετάσχουν στην μοιρασιά οι «Ελληνοποιημένοι» οικονομικοί μετανάστες (αυτοί ας ανατρέξουν στις δικές τους παρτίδες να ζητήσουν μερτικό), δεδομένου ότι αν συμμετείχαν, ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ, των Ελλήνων δηλαδή. Με επιμερισμό λοιπόν των 187,5 δις σε περίπου 10,000,000 Έλληνες Πολίτες, προκύπτει ένα ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1,500 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ» Η «ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ», ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)…!

Τέλος, επανερχόμενοι στην επίλυση του Κυπριακού, πρέπει να προσθέσουμε ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει τους αντίστοιχους υπολογισμούς για την εξόρυξη των δικών της κοιτασμάτων και τον επιμερισμό των κερδών στους Πολίτες της, προσέχοντας πάντα να μην έχει διαταραχθεί η αναλογία πληθυσμών από εκείνη που υπήρχε πριν την Εισβολή… Πάντως, όσον αφορά εμάς, παραμένουμε στην διάθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας, προς διασαφήνιση οποιονδήποτε ερωτήσεων/αποριών επί της πρότασης.


Ο ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ

Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, τόσο οι ίδιοι, όσο και οι ηγεσίες ότι ιδιοκτήτης της Ελλάδας (και των θησαυρών της) είναι μόνο ο Έλληνας Πολίτης και αυτό είναι κληρονομικό του δικαίωμα...! Ως κληρονομικό δικαίωμα, εννοείται ότι δεν περνάει στους "Ελληνοποιημένους", εκείνοι ας πάνε να κληρονομήσουν τον πλούτο της δικής τους Πατρίδας. Το "Εθνικό Μέρισμα" είναι προς διανομή σε όλους τους ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ Έλληνες Πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικονομικής κατάστασης. Είναι ισόποσο για όλους. Το "Εθνικό Μέρισμα" ή "Αρνητικός Φόρος" είναι το κομμάτι της μισής πίτας, που αναλογεί στην Ελληνική Κυβέρνηση, από τα έσοδα της εκμετάλλευσης των Υδρογονανθράκων. 

Η άλλη μισή πίτα θα δαπανάται για την θεαματική ενίσχυση των Ε/Δ της χώρας, προς ανάπτυξη ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ικανής να ανακόψει οποιαδήποτε επιβουλή εξωτερικών εχθρών, που θα ορέγονται τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ μας. Η εφαρμογή του θα αποτελέσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ σε όλη την Πολιτική Ιστορία του Ανθρώπινου Γένους, καθότι δεν υπήρξε ποτέ Κράτος που να διανείμει τον πλούτο του στους Πολίτες του. Δεν το έπραξαν αυτό ούτε τα κομμουνιστικά πολιτικά συστήματα, τα οποία θρασύτατα ευαγγελίζονταν τις αρχές της Δικαιοσύνης και της ισότητας. Δεν εννοούμε αναδιανομή πλούτου, να παίρνει δηλαδή το Κράτος φόρους από τους εύπορους, για να το αναδιανείμει εν είδει κοινωνικού μερίσματος στους οικονομικά ασθενέστερους. Μιλάμε για κατ' ευθείαν διανομή πλούτου! 

Γίνεται όμως σαφές τώρα και κάτι άλλο: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
E-mail: patriotiko.komma@gmail.com



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.