18 Σεπτεμβρίου 2016

Στα «τρία» έσπασε η Ευρωπαϊκή Ένωση – Ή θα αλλάξει ή θα διαλυθεί ή πόλεμος. (εμφύλιος πόλεμος των ευρωπαϊστών και λίγες σκέψεις ελευθερίας)

Γράφει ο Στέφανος Μυτιληναίος 
(tribune.gr)

Δεν συμφώνησαν τίποτα στη Μπρατισλάβα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση βγήκε βαθιά διχασμένη σε (γερμανικό) βορρά, (μεσογειακό) νότο και ανατολή (κράτη του Βίζεγκραντ).
Διαιρεμένη ξεκάθαρα κυρίως ανάμεσα στον μεσογειακό «ελληνορωμαϊκό κόσμο» (ακριβώς όπως σας τα έγραφα πριν ένα χρόνο ότι θα συμβούν) και στον γερμανικό «βαρβαρικό» βορρά.

Οι ηγέτες της Ε.Ε. έδωσαν ραντεβού να τα ξαναπούν σε 6 μήνες.
Βεβαίως σε αυτό το διάστημα μπορεί να συμβούν όλα τα «τρελά» σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και φυσικά Αμερική. «Τρελά» που μπορούν να φέρουν «τούμπα» τα πάντα.

Πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά μου αναφέρουν κινήσεις ντόπιων γερμανόφιλων που αποσκοπούν να υπονομεύσουν τη συμμαχία του Νότου.

Στο εσωτερικό μέτωπο, στην Ελλάδα, ήδη συγκροτούνται δύο στρατόπεδα που θα συγκρουστούν σκληρά.
Οι «μεσογειακοί» και οι «γερμανόφιλοι».
Σαν να επαναλαμβάνεται ο εθνικός διχασμός του 1914-17.

Στους «μεσογειακούς» ήδη συσπειρώνονται Καραμανλικοί, Σοσιαλπατριώτες (παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ δηλαδή) και αριστεροί «τσιπρικοί».
Στους Γερμανόφιλους έχουν ήδη μαζευτεί όλες οι νεοφιλελεύθερες αποχρώσεις από Κούλη, Σημίτη, Βενιζέλους, Σταύρους, Αννούλες κι άλλους περιφερόμενους νεοφιλελέλες.

Αυτή που απομένει να αποφασίσει με ποια πλευρά θα συνταχθεί είναι η Φώφη, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει έξω από τους τοίχους της Χαριλάου Τρικούπη.

Χρυσή Αυγή και ΛΑΕ παραμένουν «πιστές» του Πούτιν, άρα είναι εκτός παιχνιδού και το ΚΚΕ, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, θα μείνει στον κόσμο του.

Δίχως υπερβολή έχω την αίσθηση ότι οδηγούμαστε στο τελικό ξεκαθάρισμα, τόσο μέσα στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Εκτός εάν, γιατί «παίζει» μεγάλο «εάν», ο τζιχάντ από τη Μέση Ανατολή επεκταθεί και στην ήπειρό μας, αλλά εκεί πλέον δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τίποτα… Εκεί κανείς δεν ξέρει εάν θα απομείνει και τίποτα για να συζητάμε.

από το Geopolitics

ΣΧΟΛΙΟ

Μια χαρά δηλαδή....
Οι γελοίοι εθνοπροδότες ευρωπαϊστές θα αλληλοφαγωθούν...
Μακάρι να έχει δίκιο ο αρθρογράφος...

Η πατρίδα έχει υποφέρει πάρα πολλά από τότε που εγκαθιδρύθηκε με το έτσι θέλω συγκεκριμένων πολιτικών το κατοχικό καθεστώς της Ε.Ε.

Από τότε που η ελευθερία και η ανεξαρτησία της πατρίδας χάθηκε ουσιαστικά κάτω από το κατοχικό σιχαμερό μπλε λάβαρο με τα κίτρινα αστεράκια που βλάσφημα κυματίζει σε όλα τα δημόσια κτίρια και μέσα στην ξεπουλημένη προδοτική Βουλή...

Με κορυφαία υποδούλωση τα όσα συμβαίνουν από την καθιέρωση ως εθνικού νομίσματος του ξένου συναλλαγματικού Ευρώ (το οποίο όπως έχουμε επαναλάβει το έφερε ο Σημίτης με τον Παπαδήμο με καταστροφική ισοτιμία 1 ΕΥΡΩ= 340,75 Δραχμές, την στιγμή που σήμερα, το 1 ΕΥΡΩ ισούται με 2 βουλγαρικά Λεβ, 140 αλβανικά Λεκ και 60 δηνάρια Σκοπίων!!!!! Δηλαδή νομίσματα που το 2002 ήταν πολύ υποδεέστερα της δραχμής)

Πρέπει να το χωνέψουμε μια και καλή...
Μην αυταπατάσθε από τις ελληνικές σημαίες που κυματίζουν πάνω στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στον Λευκο Πύργο της Θεσσαλονικής μας. Η πατρίδα δεν είναι ελεύθερη. Είναι σκλαβωμένη. Οι Ενοπλες Δυνάμεις μας δεν μπορούν να την υπερασπισθούν αν Ε.Ε. και ΝΑΤΟ έχουν άλλες επιθυμίες...
Κανένας νόμος και κανένα μέτρο κοινωνικό ή οικονομικό δεν μπορεί να εφαρμοστεί κι ούτε καν να ψηφισθεί από την υπόδουλη ανθελληνική Βουλή των ραγιάδων χωρίς σύμφωνη γνώμη διεθνών οργανισμών και της Ε.Ε. (κοινώς των μυστικών στοών και λεσχών της Νέας Τάξης)   

Οσο πιο γρήγορα τα χωνέψουμε όλα αυτά τόσ πιο γρήγορα θα φουντώσει μέσα μας το αγωνιστικό ελληνικό φρόνημα και θα ξεκινήσει ο πολυπόθητος αγώνας της ελευθερίας...

Ενας αγώνας πολύ πιο δύσκολος και πολύ πιο θανάσιμος από όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες του παρελθόντος...
Διότι τότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα...
Από εδώ στέκονταν οι Ελληνες κι από εκεί οι εχθροί της πατρίδας...
Σήμερα οι εχθροί είναι παντού γύρω μας.
Ο εχθρός έχει καταλάβει σχεδόν τα πάντα.
Το σχέδιο υποδούλωσης είναι πολύ καλά στημένο... και με χιλιάδες οπαδούς του εχθρού εντός των τειχών...

Πολιτικοί και Κόμματα, Οικονομολόγοι κι επιστήμονες, Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, Δικαστές, η Ανώτατη Ηγεσία του Στρατού, ακόμα και αρκετοί αρχιερείς της Εκκλησίας μας έχουν δυστυχώς ξεπουληθεί στον εχθρό....

Επειδή όμως την ιστορία την γράφουν οι λαοί με την καθοδήγηση μεγάλων προσωπικοτητών, ελπίζουμε κάποια στιγμή να παρουσιαστεί ο αρχηγός που θα πάρει το βάρος πάνω του και θα αναλάβει την πρωτοβουλία του αγώνα...

Οσο κι αν αυτό είναι πολύ δύσκολο διότι θα δεχθεί τόνους λάσπης και συκοφαντίας από το δημοσιογραφικό κατεστημένο.... Και πιθανώς διώξεις από το δικαστικό, ώστε τα φτερά του να κοπούν, ωστόσο ελπίζουμε ότι με την στήριξη του ταλαιπωρημένου λαού μας να σταθεί στο τιμόνι και να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου...

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό δεν θα γίνει με ειρηνικό τρόπο, καθώς έχει αποδειχθεί πλέον εδώ και δεκαετίες, ότι οι εκλογές είναι στημένες και νοθευμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να διαδέχονται οι προδότες στην εξουσία ο ένας τον άλλο... 

Η ηλεκτρονική άλλωστε νοθεία, όπως έχουμε τονίσει σε πλήθος άρθρων, δεν μπορεί να αποδειχθεί αν δεν υπάρξει ανεξάρτητος φορέας (εκτός κράτους και SINGULAR) που θα συλλέγει απευθείας τα εκλογικά αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα...

Είναι τα οικονομικά συμφέροντα πολύ μεγάλα για να επιτρέψουν γνήσιες και δίκαιες εκλογές σε μια κατεχόμενη χώρα...

Και μην ξεχνάμε και μια ακόμα παράμετρο...
Τον ξένο παράγοντα...
Οταν διαπιστώσουν οι ξένοι επικυρίαρχοι δυνάστες, ότι πάει να ξεκινήσει κάτι τέτοιο, να είστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσει τρομακτικό δολοφονικό χτύπημα, ασύμμετρος πόλεμος με πυρκαγιές και καταστροφές (όπως έγινε το 2007-2008) ή ακόμα και τεχνητός πόλεμος κατά της Ελλάδας, ώστε να λουφάξουν οι Ελληνες και να μην έχουν όρεξη για αγώνες ελευθερίας...

Μην ξεχνάμε ότι πριν 10 χρόνια, γνωστή μεγάλη δύναμη παρακολουθούσε μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, 500 και βάλε κινητά τηλέφωνα Ελλήνων πολιτικών και στρατιωτικών, για να έχει το "κεφαλάκι της ήσυχο"....
(μέχρι και πρόσφατα είχε αποδειχθεί ότι η παρακολούθηση γινόταν από τα υπόγεια μεγάλης πρεσβείας της Αθήνας)

Ενας κακομοίρης τεχνικός "αυτοκτόνησε" και το θέμα έκλεισε άρον άρον από την ξεπουλημένη ελληνική δικαιοσύνη με διαταγές βεβαίως των ξεπουλημένων πολιτικών...
Κι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης νεοελληνικής ιστορίας, που σε άλλο αληθινά ελεύθερο κράτος θα είχε δημιουργήσει κοσμοϊστορικά γεγονότα, πέρασε στα ψιλά γράμματα στο υπόδουλο ελληνικό κράτος...

Καταλαβαίνω ότι η μικρή ανάλυσή μου περιέχει πολύ απαισιόδοξα μηνύματα όμως αδέρφια ας μην χάνουμε το θάρρος μας.
Ας κρατήσουμε στην καρδιά μας τα λόγια του μεγάλου ήρωά μας του Κολοκοτρώνη:
"Ο Θεός υπέγραψε την Λευτεριά της Ελλάδος και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή Του".

ΘΑΝΟΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.