26 Μαΐου 2015

Γιατί δεν βλέπει τηλεόραση ο Πάπας;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Φώτο από www.gazzetta.gr 

Και ενώ συμβαίνουν τόσα γεωπολιτικά σημεία και τέρατα ο ποντίφικας εξακολουθεί να μην βλέπει τηλεόραση. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας δεν βλέπει τηλεόραση από το 1990 όταν έκανε σχετικό… τάμα. 

«Διαβάζω μόνο την εφημερίδα La Repubblica. Τη διαβάζω κάθε πρωί και δεν μου παίρνει πάνω από δέκα λεπτά. Τηλεόραση δεν βλέπω από το 1990. Είναι ένα τάμα που έκανε στην Παρθένο του Καρμέλο την νύχτα της 15ης Ιουλίου του 1990», δήλωσε ο Πάπας. Πηγή protothema.gr http://www.sigmalive.com/news/international/235474/papas-fragkiskos 25.05.2015 19:33 Διεθνή 

Γιατί λοιπόν δεν θέλει να δει τηλεόραση ¨ο έχων το Πρωτείον¨ εν μέσω των εξελίξεων; 

Ίσως γιατί η καθημερινή ροή των ειδήσεων στην Τηλεόραση και όπως αυτή τις αναπαραγάγει από το διαδίκτυο και τις εφημερίδες του χαλνάει την διάθεση και μπορεί να προκαλεί συνειδησιακές διαταραχές όπως συμβαίνει σε όλους μας; 

Μέσα σε ένα 24 ωρο και δεν αντέχεις… πόσο μάλλον αν είσαι μέσα στα πράγματα και από θέση εξουσίας; 

Α. ¨Στη Συρία κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου έχουν καταστραφεί 63 εκκλησίες, σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την κατάσταση των ιερών χριστιανικών τόπων στη Συρία. 

Κατά τη διάρκεια των 4 χρόνων του πολέμου έχουν καεί ολοσχερώς 14 Εκκλησίες, 7 κατέστρεψαν εξτρεμιστικές ομάδες και άλλες 40 υπέστησαν τρομερές καταστροφές. 

Επίσης να αναφερθεί ότι οι ειδικοί της οργάνωσης ανέφεραν ότι είναι πολύ δύσκολο να καταγράψουν όλες τις επιθέσεις των Εκκλησιών, αφού καθημερινά πύραυλοι και βόμβες πέφτουν στην περιοχή.¨ http://www.romfea.gr/Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 

Β. ¨(CNN) ISIS έχει εντάξει τη χρήση των παιδιών στην αιματηρή εκστρατεία του τρόμου, μεταφέρουν τα Ηνωμένα Έθνη ακόμη μέχρι και την υποβολή τους στη φρίκη να έχουν πάνω τους τις ετικέτες των τιμών για να πουληθούν ως σκλάβοι! 

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα επικεντρώθηκε σε παιδιά από το Ιράκ, καθώς και την ευθύνη της κυβέρνησης της χώρας αυτής για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της προστασίας των νεαρών πολιτών στη σύγκρουση. Αλλά σίγουρα παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν και στην Συρία, όπου ISIS έχει επίσης έχει κατηγορηθεί για διάφορες αγριότητες. 

Σε σχέση με το Ιράκ, τουλάχιστον, η έκθεση του ΟΗΕ διαπίστωσε ότι η τρομοκρατική ομάδα καταφεύγει σε όλο και περισσότερες βάναυσες πράξεις, όπως δουλεμπόριο, βιασμό αγοριών, αποκεφαλισμό, σταυρώσεις και θάβοντας ανθρώπους ζωντανούς.¨ http://hellasforce.com/25 ΜΑΙΟΥ 2015 

Γ.¨ Η ίδια η DIA παραδέχεται πως η Δύση υποστήριξε τη δημιουργία του ISIS 

Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της αμερικανικής Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA) από το 2012: 

Στη Συρία: Οι Σαλαφιστές, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και η AQI είναι οι κύριες κινητήριες δυνάμεις της εξέγερσης. 

Η AQI [Αλ Κάιντα στο Ιράκ, η οποία έγινε ISIS: «ISIS, τη στιγμή που ονομάζεται AQI»] υποστήριξε την συριακή αντιπολίτευση από την αρχή, τόσο ιδεολογικά όσο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης … 

Δυνάμεις της αντιπολίτευσης προσπαθούν να ελέγξουν τις ανατολικές περιοχές (HASAKA και Der ZOR), δίπλα στις δυτικές ιρακικές επαρχίες (Μοσούλης και του Ανμπάρ), εκτός από τις όμορες στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Οι Δυτικές χώρες, οι χώρες του Κόλπου και η Τουρκία στηρίζει τις προσπάθειες αυτές. 

Εάν η κατάσταση συνεχίζει να ξετυλίγεται υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός δηλωμένου ή αδήλωτου ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟΥ σαλαφιστών ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΡΙΑ (HASAKA και Der ZOR), και αυτό είναι ακριβώς ό, τι θέλουν οι ΗΠΑ, με σκοπό την απομόνωση του συριακού καθεστώτος…¨http://hellasforce.com/25 ΜΑΙΟΥ 2015 

Μήπως φοβάται ο ποντίφικας να δει κάποιους Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους να ¨προαναγγέλουν¨ από το γυαλί την χρεωκοπία της Ελλάδος κοινώς το capital control μέσα στο τριήμερο του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ; 

Μεταξύ μας καλά κάνει και δεν παρακολουθεί τηλεόραση γιατί εκτός από τα μάτια προστατεύει και την καρδιά του από συγκινήσεις του είδους. 

¨Mε μια εκπληκτική δήλωση απάντησε ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Ν.Ρογκόζιν για τις επιβληθείσες αντιρωσικές κυρώσεις από ΕΕ και ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν με ενδιάφερει που δεν μου επιτρέπουν να ταξιδέψω σε ΗΠΑ και ΕΕ, γιατί τα άρματα μάχης δεν χρειάζονται βίζα για να φτάσουν στην Δυτική Ευρώπη". Η δήλωση έγινε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή. Η εκπομπή μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από την δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας και έχει σημάνει συναγερμό. ¨http://www.defencenet.gr 25/05/2015 

Όμως πρέπει να ξεκινήσει να βλέπει τηλεόραση.

Γιατί από πού θα μάθει ότι οι προφητείες του ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑ επαληθεύονται; 

17. «Ὅταν θὰ ἰδῆτε τὸ χιλιάρμενο στὴν Ἄσπρη θάλλασα, θἄρθη τὸ ποθούμενον». 
18. «Ὅταν θὰ ἰδῆτε τὸ χιλιάρμενο στὰ ἑλληνικὰ νερά, τότε θἄρθη». 
19. «Ὅταν θὰ ἰδῆτε τὸ χιλιάρμενον στὰ ἑλληνικὰ ὕδατα, τότε θὰ λυθῆ τὸ ζήτημα τῆς Πόλης». 

Τοῦ Στεργίου Σάκκου Καθηγητοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου

http//users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/patrokosmas/profhteiai.html
#ΟΙ_ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ_ΤΟΥ_ΑΓΙΟΥ_ΚΟΣΜΑ 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.