30 Δεκεμβρίου 2013

Το ευχετήριο διάγγελμα του Σαμαρά για το νέο έτος, γεμάτο "κομματικά συνθήματα που εύχονται τα καλύτερα και που πάντα οδηγούν στα χειρότερα".

Γράφει ο Θάνος

Επειδή ποτέ μου δεν άντεξα το δούλεμα πάντα θέλω να αντικρούσω αυτόν που με δουλεύει...
Μάλιστα όταν πρόκειται για δούλεμα από τα χείλη ενός προδότη και φονιά των Ελλήνων, τότε το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις...

Θα παραθέσω λοιπόν το ευχετήριο διάγγελμα του Σαμαρά και παράλληλα θα βάλω τις σκέψεις που έκανα αυθόρμητα όταν το άκουγα...
(οι σκέψεις μου με κόκκινο χρώμα)

«Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Με τη νέα χρονιά θέλω να απευθυνθώ σε όλους σας προσωπικά, να σας ευχηθώ και να σας ευχαριστήσω.
(Να απευθυνθείς στους αστέγους και στους συγγενείς των αυτοκτονημένων και των πεινασμένων ανέργων....)

Ξέρω ότι ως κοινωνία περάσαμε δύσκολα.
Όμως, αφήσαμε τα δυσκολότερα πίσω μας. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό…
Κι ακόμα, αποφύγαμε τα χειρότερα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό…
(Μήπως να σου θυμίσω τους νέους φόρους για το 2014 που όμοιούς τους δεν έχει δει ο Ελληνας πολίτης από την Επανάσταση του 1821; Το 2014 θα είναι μακράν το χειρότερο έτος από τα προηγούμενα της ύφεσης)

Τώρα πια δεν ζητάμε κάθε μήνα δανεικά απ’ έξω για να επιβιώσουμε.
Καταφέραμε για πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια, αυτό που είναι αυτονόητο για κάθε σοβαρή χώρα: να καλύπτουμε μόνοι μας τις άμεσες ανάγκες μας. Αυτό είναι που λέμε το πρωτογενές πλεόνασμα, που κανείς δεν περίμενε να πετύχουμε φέτος. Κι όμως τα καταφέραμε…
(Χαχαχαχα..... Ρε παιδιά σας παρακαλώ υπάρχει έστω κι ένας Ελληνας που να πιστεύει αυτές τις μ@@@@@@κίες... Εδω παίζεται η μοίρα μας, και όλοι οι διεθνείς αναλυτές μας λένε ότι πλησιάζουμε μέρα με την μέρα στην έξοδο από το αναθεματισμένο ευρώ...)

Κάναμε, έτσι, το πρώτο μεγάλο βήμα για να σταθούμε στα πόδια μας. Και για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας ως λαός, και την ανεξαρτησία μας ως χώρα.
(Ζούμε πρωτόγνωρους χρόνους.... Να σου λέει κατάμουτρα ο πρωθυπουργός ότι έχεις χάσει την ανεξαρτησία σου, και προσπαθούμε να την ξαναποκτήσουμε και εσύ να κάθεσαι να τον κοιτάς σαν χάνος... Το άλλο που το βάζεις; Δηλαδή τι ακριβώς εννοεί όταν λέει ότι πάμε να "αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας ως χώρα".... Οτι δεν θα χρωστάμε; Οτι θα είναι βιώσιμο το χρέος; Οτι τι ρε χαμένε; Τον μετρητή του χρέους τον έχετε δει φίλοι μου; Οποιος θέλει να τον δεί κι ο γελοίος ψεύτης πρωθυπουργός είναι εύκολο... (ΕΔΩ
Μην γουρλώνεται τα μάτια.... Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι το χρέος θα γίνει βιώσιμο; Γίνεται κάτι βιώσιμο όσο ανεβαίνει;)

Κάναμε και το δεύτερο μεγάλο βήμα: βάλαμε τέλος στο φαύλο κύκλο της ύφεσης. Μετά από έξι ατέλειωτα, οδυνηρά χρόνια, το 2014 ανατέλλει με προοπτικές Ανάκαμψης. Και με προσδοκίες όλο και ταχύτερης Ανάπτυξης στη συνέχεια.
(Ωστε τελείωσε η ύφεση; Και η Citigroup τι λέει ΕΔΩ; 11,5% ύφεση; Μπα θα είναι στημένο... Για να δούμε ο ΟΟΣΑ τι λέει; ΕΔΩ Υφεση κι αυτός; Περίεργο μάλλον θα είναι κι αυτός στημένος... Και άλλοι οικονομικοί αναλυτές από διάφορους χρηματοπιστωτικούς οίκους τι να λένε άραγε; η Moody' s ΕΔΩ, η Capital Economics ΕΔΩ, η Pricewaterhouse Coopers ΕΔΩ.... Μα καλά όλοι λένε ψέματα κι ο αρχιψεύτης λέει αλήθεια; Περίεργο δεν νομίζετε;)

Το πλεόνασμα και η ανάκαμψη δεν είναι γκρίζοι αριθμοί, δεν είναι απλά οικονομικά μεγέθη…
Είναι το θεμέλιο της Ανεξαρτησίας μας από δω και μπρός. Είναι το θεμέλιο της Ελπίδας μας για το μέλλον. Κι ακόμα, το μεγαλύτερο μέρος από το φετινό πλεόνασμα θα το επιστρέψουμε στην κοινωνία.
Πότε; Στους επόμενους μήνες!
Σε ποιους; Μα στους πιο αδύναμους και στους πιο αδικημένους.
Όπως ακριβώς έχουμε υποσχεθεί.
(Δεν αντέχω ρε παιδιά, σας παρακαλώ δεν είναι δυνατόν κλαίω και γελάω ταυτόχρονα...
Θα χαπακωθώ... Διαβάστε τα νέα φορολογικά μέτρα που πέρασε η κυβέρνηση για το 2014 ΕΔΩ (άρθρο 30 Δεκ 2013)
Επειδή δεν το αντέχω θα αντιγράψω ένα ολόκληρο κομμάτι:

Μισθωτοί - συνταξιούχοι
Περισσότεροι φόροι για... χαμηλότερα εισοδήματα

Αντιμέτωποι με πρόσθετους φόρους θα βρεθούν το 2014 εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτοί και συνταξιούχοι με μεσαία εισοδήματα και οικογένειες με παιδιά. Μάλιστα οι φόροι εισοδήματος που θα κληθούν να πληρώσουν πολλοί μισθωτοί με παιδιά θα είναι μεγαλύτεροι ακόμη κι αν τα εισοδήματα που θα δηλώσουν για το 2013 είναι χαμηλότερα αυτών που δήλωσαν για το έτος 2012. Το ετήσιο εισόδημα των μισθωτών ? συνταξιούχων φορολογείται με κλίμακα τριών συντελεστών φόρου: 22% για τα πρώτα 25.000 ευρώ, 32% για τα επόμενα 17.000 ευρώ, από τις 25.001 έως τις 42.000 ευρώ, και 42% για το επιπλέον ποσό, πέραν των 42.000 ευρώ. Το ποσό φόρου που προκύπτει από την κλίμακα αυτή θα μειώνεται κατά 2.100 ευρώ, εφόσον το ετήσιο εισόδημα είναι μέχρι 21.000 ευρώ. Για εισοδήματα πάνω από 21.000 ευρώ, η έκπτωση φόρου των 2.100 ευρώ μειώνεται κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον 1.000 ευρώ εισοδήματος και μέχρι το επίπεδο εισοδήματος των 42.000 ευρώ, στο οποίο η έκπτωση θα μηδενίζεται.

Αυτή είναι η φετινή "βοήθεια" που υπέγραψε ο Σαμαράς για τους αδυνάτους οικονομικά....
Ρε τι κτήνος είναι αυτό που μπλέξαμε; Παιδιά πρόκειται σίγουρα για τον μεγαλύτερο απατεώνα στην ιστορία μετά τον Τζέφρυ... δεν υπάρχει αμφιβολία...)

Ενώ η Ανάκαμψη που αρχίζει θα βάλει τέλος στην αγωνία. Θα αρχίσει, σιγά-σιγά, να δημιουργεί θέσεις εργασίας και αυξήσεις μισθών. Κι αυτό δεν είναι κάτι αφηρημένο: Ήδη υπογράφηκε προχθές η πρώτη κλαδική σύμβαση, εδώ και τέσσερα χρόνια, που προβλέπει αύξηση αποδοχών. Στα τουριστικά επαγγέλματα! Η αντιστροφή του κλίματος άρχισε και σιγά-σιγά θα διαχυθεί παντού. Γιατί χτίζουμε συστηματικά και βήμα-βήμα, πάνω σε στέρεες βάσεις…
(Για την κλαδική σύμβαση με την αύξηση είναι αλήθεια... Αυτό που κρύβει είναι ότι η αύξηση αφορά το 2015 ενώ για το 2014 δεν προβλέπει τίποτα... (δείτε ΕΔΩ) Εν τω μεταξύ η προηγούμενη σύμβαση επεβαλλε μείωση 15%!!!! Που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι από το 2015 και μετά θα υπολείπονται ΜΟΝΟ 14% των μισθών που έπαιρναν το 2013!!!)

Ακόμα το 2014 η Ελλάδα θα βγει ξανά στις αγορές, θα αρχίσει να γίνεται μια φυσιολογική χώρα, όπως όλες οι άλλες. Τη νέα χρονιά το ελληνικό χρέος θα ανακηρυχθεί και επίσημα βιώσιμο, χωρίς δηλαδή ανάγκη νέου δανεισμού και χωρίς νέα Μνημόνια.
(να μην τα ξαναλέω πιστεύω το έχετε εμπεδώσει αυτό το θέμα με το χρέος.... Αλλά επειδή όλοι ξέρουμε ότι τα αφεντικά του Σαμαρά και του Στουρνάρα είναι οι Γερμανοί άραγε τι γνώμη έχουν για την έξοδο στις αγορές; ΕΔΩ
Να δούμε όμως και καμιά άλλη ανάλυση για το αν η Ελλάδα μπορεί να βγεί στις αγορές; ΕΔΩ Αλλά τι να λέει άραγε η Ευραπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για το θέμα της εξόδου στις αγορές και για τα νέα μνημόνια και πακέτα στήριξης; ΕΔΩ)

Τηρήσαμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και οι εταίροι μας θα τηρήσουν στο ακέραιο τις δικές τους. Το 2014 θα κάνουμε και το μεγάλο βήμα να βγούμε από το Μνημόνιο.
Τώρα απλώς αρχίζει να αχνοφαίνεται το φώς στην άκρη του τούνελ. Στο τέλος του 2014 το φώς αυτό θα το βλέπουν όλοι.
(Περίεργο πολλά φώτα βλέπει κάθε τόσο ο πρωθυπουργός... Πρώτη το είχε δεί η Μερκελ τον Οκτώβριο του 2012 ΕΔΩ. Μετά το είδε ο Σαμαράς τον Ιανουάριο του 2013 ΕΔΩ. Μετά το ξαναείδε τον Απρίλιο του 2013 ΕΔΩ. Τον περασμένο Νοέμβριο πάλι τα ίδια ΕΔΩ.
Εγώ λέω να το πιστέψετε αφού συνέχεια το βλέπει ο άνθρωπος και οι νεκροί αυτόχειρες συνάνθρωποί μας ταυτόχρονα αυξανονται μαζί με τους ανέργους)

Βέβαια, έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Αλλά τα πολύ δύσκολα πέρασαν.
Αλλάζουμε τα πάντα! Αποδείξαμε ότι χτυπάμε τη διαφθορά παντού. Σήμερα όλο και περισσότεροι – και επώνυμοι μάλιστα – αντιμετωπίζουν τη Δικαιοσύνη σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια της μεταπολίτευσης μαζί! Κι αυτό θα συνεχιστεί…
(Να θυμίσω μερικά για να μην ξεχνάμε... Η παραπομπή Παπακωνσταντίνου στον εισαγγελέα ακόμα την περιμένουμε από τον περασμένο Ιανουάριο ΕΔΩ αλλά όχι μωρά το ξέχασα τελικά μάλλον τα πορίσματα ήταν αντιφατικά και την γλύτωσε....
Ο Βενιζέλος για τα υποβρύχια τι έγινε είπαμε; Α ναι μωρέ τον καλύψαμε... ΕΔΩ
Με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου τι έγινε είπαμε; Ουφ κι αυτό το ξέχασα βρε παιδί μου απαλλάχθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι ΕΔΩ 
Με τον Γιάννο Παπαντωνίου τι έγινε είπαμε για όλα όσα έκανε σε βάρος του ελληνικού λαού όταν ήταν υπουργός του Σημίτη; Τίποτα; Ε όχι δεν μπορεί.... Οπότε για ποιο πράγμα του κάναμε δίωξη για μια π@π@ρι@.... με το συμπάθιο... οτι δεν έκανε σωστή δήλωση το 2010!!!! ΕΔΩ 
Ρε ουστ κοπρόσκυλο δηλαδή μόνο ο Τσοχατζόπουλος -που κι αυτόν τον συνέλαβαν οι δικοί του του Πασοκ- τα έκανε όλα; ο Σημίτης, ο Παπανδρέου, όλα τα υπόλοιπα ρεμάλια τίποτα;)

Το 2014 θα ξεκινήσει το επόμενο κύμα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων. Για να γίνει η χώρα μας αυτό που της αξίζει. Και η Οικονομία μας επιτέλους να γίνει ανταγωνιστική. Χωρίς γραφειοκρατία, χωρίς στρεβλώσεις, χωρίς διαφθορά.
Και κυρίως θα αρχίσει η συζήτηση για τη μεγάλη Συνταγματική Αναθεώρηση, που θα βγάλει και τα τελευταία εμπόδια στη δημιουργικότητα του Έλληνα και θα ανοίξει νέους δρόμους για τη συμμετοχή νέων προσώπων και νέων ανθρώπων στην Πολιτική. Με κριτήρια αξιοκρατίας, όχι κομματοκρατίας. Με κριτήρια προσωπικής αξιοσύνης, όχι οικογενειοκρατίας ή κάποιας «εύνοιας»…
(Μωρέ αυτό σας καίει να διαλύσετε το Σύνταγμα που ούτως ή άλλως έχετε κάνει κουρελόχαρτο και το καταπατάτε καθημερινά. Οσο για την αξιοκρατία σας την έχουμε δεί.... Π.χ. στο Νοσοκομείο Σπάρτης ΕΔΩ ή με εκείνον τον βραβευμένο καθηγητή που κρατούσε το βραβείο στο ένα χέρι και την απόλυση στο άλλο!!! ΕΔΩ)

Τα ξημερώματα είχαμε μια θρασύδειλη επίθεση στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη. Βλέπετε, όσο η Ελλάδα προχωράει, οι εχθροί της προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της. Προσπαθούν να πλήξουν την εικόνα μας διεθνώς. Προσπαθούν να τραυματίσουν την Ελληνική Προεδρία στην Ευρώπη που ξεκινάει σε δύο μέρες. Δεν θα τα καταφέρουν!
(Ναι αυτό θα την πλήξει την προεδρία κι όχι οι εκατομμύρια δυστυχισμένοι συμπολίτες μας... Αχ βρωμόσκυλα ξεπουλημένοι προδότες... αυτό σας καίει πάνω από όλα... Δεν είχες ούτε ένα λόγο συμπάθειας να πεις για τους κακόμοιρους άστεγους, άνεργους, ηλικιωμένους πεινασμένους Ελληνες... Για τις οικογένειες που ζουν στα συσσίτια. Το μόνο που σε πειράζει είναι να μην πυροβολούν το σπίτι του Γερμανού πρέσβη... Αντε ρε χαμένε... ανθέλληνα)

Κοιτάξτε μόνο τι γίνεται δίπλα και παραδίπλα από τη χώρα μας. Αναλογιστείτε πόσο ενισχύει την πατρίδα μας η σταθεροποίηση που πετύχαμε τον τελευταίο χρόνο. Και σκεφτείτε πόσο πρέπει να μισούν την Ελλάδα όσοι προσπαθούν να υπονομεύσουν τη σταθερότητά της. Δεν τα κατάφεραν ως τώρα. Και δεν θα καταφέρουν ως το τέλος.
Η Ελλάδα άντεξε! Η δημοκρατία μας άντεξε και αντέχει!
Πώς έγινε αυτό; Εσείς το πετύχατε! Εσείς το πετύχατε!
(Η δημοκρατία μας άντεξε.... Την στήριξες εσύ ρε Σαμαρά με τις αντισυνταγματικές και παράνομες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Δείτε τες όλες όπως τις κατέγραψε η καλή μου φίλη Χριστίνα Σαλεμή στο εξαιρετικό ιστολόγιό της JusticeForGreece ΕΔΩ 
Οσο για την σταθερότητα που πετύχαμε να την αφιερώσεις στον 59χρονο αυτόχειρα του οποίου τα λόγια βάζω σαν αντίλογο στις μάπες και στα ψέματά σου:
«Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος. Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω 1 χρόνο να πάρω τα φάρμακα για το ζάχαρο. Παρακαλώ τον Μητροπολίτη Λήμνου να αφήσει να με θάψουν ως Χριστιανό.

Αντίο σε όλους.» ΕΔΩ
Το αίμα του αθώου αυτού συμπατριώτη μας κι όλων των άλλων που θυσίασες, θυσιάζεις και θα θυσιάζεις και του χρόνου να σε τυρρανάει κάθε βράδυ...)

Θέλω, λοιπόν, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Γιατί ήταν οι δικές σας οι θυσίες, που επέτρεψαν στη χώρα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της. Και ήταν η δική σας ωριμότητα, που επέτρεψαν στη δημοκρατία μας να αντέξει.
Αυτή η αξιοθαύμαστη ωριμότητα του Ελληνικού λαού, πλησιάζει η ώρα να ανταμειφθεί:
Υπήρξε πόνος όλα τα τελευταία χρόνια. Και υπάρχει πόνος. Πάνω απ’ όλα η ανεργία, ιδιαίτερα των νέων μας.
Έγιναν λάθη, κι αυτά θα τα διορθώσουμε. Έγιναν κι αδικίες. Κι αυτές θα τις αποκαταστήσουμε. Αυτή είναι η δική μου αγωνία, το δικό μου μέλημα κι η δική μου ευθύνη!
Τώρα έχουμε τη δύναμη και τα περιθώρια να διορθώσουμε λάθη και να αποκαταστήσουμε αδικίες. Γιατί τώρα η Ελλάδα αρχίζει να στέκεται στα πόδια της.
Κι αλίμονο αν αφήναμε τον τόπο μας τώρα να γλιστρήσει στην αστάθεια και στην αβεβαιότητα.
Υπάρχουν κάποιοι, κυρίως στο εσωτερικό της χώρας, που στενοχωριούνται και που αμφισβητούν τα επιτεύγματα της Ελλάδας. Συνεχώς, όμως, διαψεύδονται. Και θα συνεχίσουν να διαψεύδονται…
(Για απάντηση στα παραπάνω θα βάλω δύο βίντεο που τα κάναμε αναρτήσεις ΕΔΩ και ΕΔΩ...
Ξέρω είναι το κακό παρελθόν που θέλεις να ξεχάσεις Σαμαρά, αλλά δεν γίνεται... Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται... 
Τι καλά που θα ήταν για τον Εφιάλτη να ξεχνούσαμε την προδοσία του στις Θερμοπύλες;
Μόνο που δεν γίνεται...
Η προδοσία σου χαράχτηκε για πάντα στις καρδιές των Ελλήνων μαζί με τα δύο αυτά βίντεο...
Δεν πα να με κατατάξεις σε αυτούς που στεναχωριούνται και που αμφισβητούν τα επιτεύγματά σου.... ΧΕΣΤΗΚΑ...
Εμείς οι πατριώτες θέλουμε το καλό και την δόξα της πατρίδας μας. Εσύ πλέον ξέρουμε πολύ καλά τι θέλεις και τι επιδιώκεις.... ΕΔΩ)

Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους τα καλύτερα – και σε αυτούς που μεμψιμοιρούν ακόμα. Μακάρι η νέα χρονιά να τους δώσει φώτιση και κουράγιο να δουν και να εκτιμήσουν τα μεγάλα βήματα μέσα από τις θυσίες του Ελληνικού λαού που κάνει η Ελλάδα.
(Κι εγώ σου εύχομαι καλά ξεκουμπίδια και δεν ανέχομαι το δούλεμα σου άλλο πλέον... δεν τις θέλω τις εύχες σου)

Εμείς δεν ασχολούμαστε τώρα με το παρελθόν. Έχουμε μοναδικό μας μέλημα πώς να κερδίσει ξανά η χώρα μας το μέλλον που της αξίζει.
Το 2013 ήταν το «έτος μηδέν». Βάλαμε τέλος στην κατρακύλα. Το 2014 θα είναι η πρώτη χρονιά της ανόδου. Που τη χτίζουμε σε στέρεες βάσεις, όχι σε παχιά λόγια, όχι σε διχαστικό λαϊκισμό, όχι σε κομματικά συνθήματα που εύχονται τα καλύτερα και που πάντα οδηγούν στα χειρότερα. Τα έχουμε πληρώσει αυτά!
(Ευτυχώς τουλάχιστον εμένα δεν μπορείς να μου προσάψεις κομματισμό ή κομματικά συνθήματα σαν κι αυτά που ξεφουρνάτε καθημερινά εσύ και οι όμοιοί σου... Το 2013 δεν ήταν το έτος μηδεν... Το έτος μηδέν θα είναι όταν θα στηθούν τα λαϊκά δικαστήρια και οι κρεμάλες στο Σύνταγμα... Ετσι δημιουργούνται τα έτη μηδέν... κι όχι με ψέματα και παραπλανητικά υποκριτικά ευχολόγια. Ομολογω ότι σε αυτην την ενότητα υπάρχει μια δράση που σε χαρακτηρίζει απόλυτα: "κομματικά συνθήματα που εύχονται τα καλύτερα και που πάντα οδηγούν στα χειρότερα" πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός πρέπει να είναι ο τίτλος και η κεντρική ιδέα του σιχαμερού ψεύτικου λόγου σου...)

Η Ελλάδα που χτίζουμε χρειάζεται στέρεες βάσεις για να προχωρήσει μακριά και να αντέξει.
Εύχομαι σε όλους – και στον καθένα σας ξεχωριστά – το καλύτερο προσωπικά.
Να θυμάστε: νικάμε όταν στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι. Όχι διχασμένοι…
Μόνο ενωμένοι, θα κερδίσουμε ως το τέλος, τη μεγάλη μάχη για τη Νέα Ελλάδα. Που ήδη αρχίσαμε να κερδίζουμε…
Τώρα μετατρέπουμε το Φόβο σε Ελπίδα. Και τη γκρίνια σε αυτοπεποίθηση. Τη διχόνοια σε ενότητα. Και τη μιζέρια σε δημιουργικότητα.
Και πάλι θερμές ευχές σε όλους και καλή Χρονιά».
(Πάρε ένα ακόμα βίντεο "ελπίδας, αυτοπεποίθησης, ενότητας και δημιουργικότητας" και να θυμάσαι το χειροκρότημα που ακούγεται στο βίντεο από τον κόσμο είναι η ενότητα των Ελλήνων που θα σε τσακίσει....)Κακή κι ανάποδη χρονιά να έχεις.... 

ΘΑΝΟΣ

Η ομιλία είναι από το ΥστερόγραφαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.