28 Δεκεμβρίου 2013

Χέσε τους έλληνες, φίλησε με και εγώ θα είμαι δίπλα σου.

Πόσες φορές δε μείνατε πραγματικά βουβοί, απορημένοι, αποκαµωµένοι, ηττημένοι κατά κράτος όχι από κάποιο σπουδαίο μαχητή της ζωή, όχι από έναν ευφυή πολιτικό, ή δεξιοτέχνη των ελιγµών, αλλά από τη συσσωρευμένη χαοτική αρνητική ενέργεια που ακτινοβολεί γύρω από δύο ξεδιάντροπους και επικίνδυνους βλάκες; 

Του Κώστα Βουκελάτου 

Επειδή έχουμε έρθει πολλές φορές σε τέτοια κατάσταση μετά από δηλώσεις και ενέργειες και του ενός και του άλλου εικονιζόμενου, η χθεσινή εορταστική ημέρα ήταν μία από αυτές. Επιβεβαίωσαν ακόμα μία φορά και οι δύο σε πόσο επικίνδυνα χέρια είναι η υγεία ενός λαού και η οικονομία ενός κράτους αφού και οι δύο με τις αποφάσεις τους την ανικανότητα τους και την ανάλγητη τακτική τους οδηγούν και θα οδηγήσουν στον θάνατο πολίτες.

Θα ήθελα να ρωτήσω το Σαμαρά με ποια κριτήρια τοποθετεί υπουργούς και γιατί όταν βλέπει ότι ξεπερνιούνται τα όρια της βλακείας και αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνοι δεν τους απομακρύνει;;; 

Βέβαια ένας όπως ο Σαμαράς που έχει φτιάξει μια ουτοπία γύρω του παραμυθιάζοντας και τον ίδιο του τον εαυτό του ότι η Ελλάδα πάει καλά φαίνεται ότι δε θέλει να δει τα οφθαλμοφανή γιατί είναι βολεμένος στον στόχο του την πρωθυπουργία αλλά ο λαός δεν θα του το συγχωρέσει ποτέ. Η οργή δεν είναι μόνο των πολιτών εναντίον της πολιτικής Σαμαρά και εναντίον της βλακείας των δύο εικονιζόμενων πολιτικών, είναι έντονη ειδικά και μετά τα χθεσινά και στο Γαλάζιο στρατόπεδο που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε που βρίσκεται αφού έχει χάσει την ταυτότητα του και το μέτρο. Η οργή πλέον είναι έκδηλη σε όλες τις συζητήσεις των κυβερνητικών βουλευτών για την απόφαση του Στουρνάρα που επιμένει στο να μην μειώνει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και ειδικά για τους λόγους που ισχυρίστηκε για να μην το κάνει.

Η χθεσινή γελοία συνέντευξη τύπου που από τέτοιες συνεντεύξεις και τέτοιου είδους πολιτικούς θα πέσει ο Σαμαράς θυμηθείτε το και όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ είχε την περίφημη δήλωση Στουρνάρα ότι : «η μείωση της τιμής του πετρελαίου θα ωφελούσε εκείνους που θερμαίνουν τις πισίνες τους». Δεν άντεξε ούτε την ημέρα που γεννήθηκε ο Χριστός να βουλώσει το στόμα του και να μην εξοργίσει τους έλληνες που ενάμιση χρόνο τώρα πετάει τόσες ατάκες ηλιθιότητας και ανευθυνότητας που μόνο λογική δεν έχουν και δείχνουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνία και τα προβλήματα της.

Είναι δυνατόν να υποφέρουν εκατομμύρια έλληνες για 10 θερμαινόμενες πισίνες; Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος για να υπερασπιστεί την ΤΡΟΙΚΑ και τις ληστείες που γίνονται καθημερινά στην τσέπη μας; Επίσης αυτός ο ανεκδιήγητος ανθρωπάκος έβγαλε και συμπέρασμα ότι η κατανάλωση είναι μειωμένη λόγω των ηπιότερων καιρικών συνθηκών και όχι γιατί είναι ακριβό το πετρέλαιο. Οι θάνατοι των τελευταίων ημερών επειδή αναγκάστηκε κόσμος να ζεσταθεί με αυτοσχέδιες σόμπες και αμφιβόλου ποιότητος θερμαντικά σώματα δεν είναι σημάδι αναλγητικής πολιτικής γραμμής Στουρνάρα κατά της ζωής των πολιτών. Και όπως καταλάβατε η ερώτηση και απαίτηση των 41 βουλευτών της ΝΔ για να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου πάει στον κάλαθο των αχρήστων γιατί ένας είναι ο Πρωθυπουργός ο Στουρνάρας κακά τα ψέματα και ο Σαμαράς απλά φέρει τον τίτλο.

Οι γαλάζιοι βουλευτές έγιναν έξαλλοι και με την συμπεριφορά του Άδωνι του μοναδικού έλληνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό που ευχαρίστησε τον Γεώργιο Παπανδρέου σε συνέντευξη του που μας έβαλε στο μνημόνιο και είναι ακόμα υπουργός και ακόμα χειρότερα βουλευτής. Δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει τον Στουρνάρα τους Γερμανούς και την ΤΡΟΙΚΑ ο Άδωνις γιατί όπως ξέρουμε αυτόν που γλύφεις είναι ο αρχηγός και αρχηγός στην κυβέρνηση είναι ο Στουρνάρας και οι Γερμανοί. Η χθεσινή κοινή συνέντευξη τύπου με την δήλωση Άδωνι: «Ο Υπουργός των Οικονομικών μας εξήγησε με πλήρη στοιχεία που δεν χωρούν αμφισβήτηση ότι το μέτρο της εξισώσεως του φόρου πετρελαίου θερμάνσεως και κινήσεως είναι απολύτως επιτυχημένο. Όσοι εξακολουθούν να πιέζουν την αλλαγή του μέτρου, άθελά τους θέλουν να παίξουν το παιχνίδι των λαθρεμπόρων πετρελαίου».

Και το γλοιώδες βλέμμα έρωτα του Άδωνι στον Στουρνάρα όπως φαίνεται και από την φωτογραφία τα λέει όλα.

Ποιο δεν χωράει αμφισβήτηση ρε Άδωνι;;;

Ότι δεν μειώνεται η τιμή του πετρελαίου για να μην ζεσταίνουν τις πισίνες 10 άνθρωποι και να παγώνουν εκατομμύρια;;;

Ποιο δεν χωράει αμφισβήτηση ρε Άδωνι;;;

Ότι η μειωμένη κατανάλωση στην αγορά πετρελαίου είναι επειδή έχουν ήπιο καιρό και όχι επειδή είναι ακριβό το πετρέλαιο;;

Αλλά τι περιμένεις από έναν άνθρωπο που έχει κάνει τις παρακάτω δηλώσεις χωρίς ντροπή: «Τα όσα λέγονται για τις αυτοκτονίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης δεν είναι ούτε 2.000 και είναι ο χαμηλότερος αριθμός αυτοκτονιών σε σύγκριση με όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

«Μας κάνουν και χάρη οι δανειστές μας που μας έχουν επιβάλλει τα μνημόνια και τη αυστηρή λιτότητα, κάποιος που σου δίνει χρήματα με 0,65% επιτόκιο δεν σου κάνει χάρη;»
«Ο Παπανδρέου καλά έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο»

Δεν ντρέπεται κανένας στην κυβέρνηση και στην βουλή που κρατάει ακόμα τέτοιου είδους χαμηλού επιπέδου νοημοσύνης όντα και τους δίνει και υπουργεία;;; Φτάνει πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;

Δεν είναι εχθρός της Κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα κακός τοποθετημένα στελέχη της κυβέρνησης τύπου Αδωνι και Στουρνάρα που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα της ΤΡΟΙΚΑ.

Τι άλλο να σχολιάσεις;
Τι άλλο να πεις;

Έχει περάσει ένας χρόνος από την κυβέρνηση συνεργασίας που αποτελείται από δύο κόμματα που συγκεντρώνουν μόλις και μετά βίας το 32% (και στις επόμενες εκλογές δεν θα ξεπερνάνε και τα δύο μαζί το 8%) και δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτή την χώρα παρά μόνο στις τσέπες των δανειστών μας η οποίες γεμίζουν με την βοήθεια Στουρνάρα και του υποστηρικτή του Άδωνι.

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.