24 Ιουλίου 2013

Η μητέρα όλων των καταιγίδων έρχεται!

Βαριά μαύρα σύννεφα μαζεύονται στον ορίζοντα... οι συχνές αστραπές στο βάθος προμηνύουν αυτό που θα έρθει... ο δυνατός αέρας φέρνει στ΄αυτιά μας τις απόκοσμες βροντές τους! Η μητέρα των καταιγίδων, πλησιάζει, έρχεται για να μας χτυπήσει αλύπητα και να μας καταστρέψει... Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι πλέον το έχουμε καταλάβει, όλοι το ζούμε καθημερινά.

Οι διεθνείς τραπεζίτες μαζί την κρυφή ολιγαρχία της νέας τάξης πραγμάτων ελέγχουν σχεδόν τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πάντα σχεδόν βρίσκονται υπο την επήρρειά τους.

Κυβερνήσεις, τράπεζες, Διεθνείς και Παγκόσμιοι οργανισμοί, ΜΜΕ, στρατοί...

Το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει... τώρα πια ούτε καν κρύβονται, έβγαλαν τις μάσκες και μας έδειξαν το πραγματικό τους σιχαμερό πρόσωπο...

Νομίζουν ότι πλησιάζει η νίκη τους...

Σκοπός τους η παγκόσμια διακυβέρνηση, που αυτομάτως θα σημάνει το τέλος μας! Θα σημάνει το θάψιμο της προσωπικότητάς μας, ιερών, οσίων, πατρίδων, συνόρων, περιουσίας...

Όσοι από αυτούς έχουν αναλάβει την πραγματοποίηση του μοχθηρού τους σχεδίου, είναι όχι απλά αδίστακτοι και αναίσθητοι, αλλά χαίρονται που παίζουν αυτό το παιχνίδι! Δεν υπολογίζουν ούτε ζωές, ούτε ψυχές μπροστά στην πραγματοποίηση του στόχου τους!

Η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει από παλιά, αλλά τα τελευταία 75 χρόνια τείνει να κλείσει τον κύκλο της, και είμαστε ξανά στο κατώφλι ενός ακόμα πολέμου στη συνέχεια των πολλών που έχουν προξενηθεί από τους υψηλά ιστάμενους της νέας τάξης πραγμάτων... 

Δύο Παγκόσμιοι πόλεμοι, η επανάσταση των Μπολσεβίκων του 1917, η οικονομική κρίση του 1930, η Ισπανική επανάσταση του 1936,η πείνα και η εξαθλίωση στην Αφρική και την Αμερικανική ήπειρο, ασθένειες, ενώ συγχρόνως αλλοιώνεται με όποιο τρόπο είναι εφικτό το Εθνικό αίσθημα των λαών...

Τα τελευταία 30 χρόνια οι πλουσιότερες χώρες, τεχνητά προσπαθούν να σταθούν στην κορυφή, με τεράστιο όμως κόστος... την τεράστια αύξηση του εξωτερικού τους χρέους!
Είναι και αυτό μέρος του σχεδίου της νέας τάξης, ελέγχοντας τις δυνατές χώρες, ελέγχουν όλον τον κόσμο!


Οι ΗΠΑ, για τις οποίες οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου, είναι προ των πυλών της οικονομικής κατάρρευσης... Το χρέος τους είναι πραγματικά αστρονομικό, δεν μπορεί καν να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους... http://www.usdebtclock.org/

Οι πιστωτές των ΗΠΑ είναι τράπεζες που στην ουσία έχουν αγοράσει τη χώρα και την ελέγχουν απόλυτα!

Η Γερμανία σήμερα, μετά από δύο ήττες σε παγκόσμιους πολέμους, έχει μπει για τρίτη φορά δυναμικά στο παιχνίδι, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει!
Είναι και αυτή ένα πιόνι στην παγκόσμια σκακιέρα...

Είναι πλέον καιρός, οι Ευρωπαίοι πολίτες και κυρίως οι Έλληνες πολίτες να σταματήσουν μια για πάντα την τρελή πορεία της νέας τάξης πραγμάτων. Η στιγμή έχει φτάσει ώστε να μπορέσουμε να γκρεμίσουμε το σύστημα που έχει απλωθεί ως μαύρο σύννεφο πάνω από τα κεφάλια των λαών.

e-nemesis 
Το διαβάσαμε από το thesecretrealtruthShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.