18 Οκτωβρίου 2012

Χτύπημα στην ιατρική εγκληματικότητα της δωρεάς οργάνων. Ξύπνησε η εγκεφαλικά νεκρή λίγο πριν της πάρουν τα όργανα!!!

Ήταν εγκεφαλικά νεκρή και επανήλθε όταν την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα
Η Carina Melchior συνήλθε από το κώμα που είχε πέσει ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, λίγο αφότου οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και την αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.

Η 20χρονη βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Aarhus στη Δανία, όπου νοσηλευόταν, και οι γιατροί ετοιμάζονταν να πάρουν τα όργανά της για δωρεά.


Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν λίγα λεπτά μετά ότι είχε ανοίξει τα μάτια της και είχε αρχίσει να κινεί τα πόδια της.

Πλέον ακολουθεί θεραπείες αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο και είναι σε θέση να μιλά, να περπατά μέχρι και να ιππεύει το αγαπημένο της άλογο.


Η οικογένειά της αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του νοσοκομείου για ψυχική φθορά, ισχυριζόμενοι ότι οι γιατροί απλά «ήθελαν να πάρουν τα όργανά της».


«Αυτοί οι αλήτες με τις άσπρες στολές τα παράτησαν γρήγορα γιατί ήθελαν έναν δωρητή οργάνων» δήλωσε ο πατέρας της στην εφημερίδα Ekstra Bladet.



Η Carina είχε τροχαίο με το αυτοκίνητό της πριν από ένα χρόνο. Έμεινε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες μέχρι που οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και συμβούλεψαν την οικογένειά της να τη βγάλουν από τα μηχανήματα υποστήριξης και να σκεφτούν το ενδεχόμενο της δωρεάς οργάνων.

Οι γιατροί του νοσοκομείου από την πλευρά τους απολογήθηκαν για την κακή «επικοινωνία» με τους γονείς της ασθενούς λέγοντας ότι έκαναν λάθος.



πηγή Newsbeast

ΣΧΟΛΙΟ
Η εγκηματικότητα και η αλαζονεία μερικών γιατρών έχει οδηγήσει σε ένα τρελό εμπόριο οργάνων...
Δεν είναι δυνατόν να παριστάνουν τον Θεό και να αποφασίζουν "με ελαφρά καρδιά" και επιστημονικά "αστεία" δεδομένα για το ποιος είναι νεκρός ή όχι...
Ηδη τα περιστατικά εγκεφαλικά και κλινικά "νεκρών" που συνέρχονται αυξάνονται.

Ναι να δώσουμε τα πολύτιμα όργανα του ανθρώπου μας σε κάποιον άλλον συνάνθρωπο που τα έχει ανάγκη. Ομως δεν θα σκοτώσουμε τον άνθρωπο μας για να ζήσει κάποιος άλλος....
Προς Θεού...

Ναι δωρητής οργάνων αλλά ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.... κι όχι τον απατηλό θάνατο που θεωρούν οι αλάζονες "επιστήμονες" οι οποίοι σήμερα λένε άσπρο και σε 5 χρόνια για το ίδιο πράγμα λένε μαύρο....

Αυτό που σήμερα θεωρούν "επιστημονικό δεδομένο" μεθαύριο το ανατρέπουν με νέα "επιστημονικά" δεδομένα.
Και καλά όταν πρόκειται για αστρονομία, μαθηματικά, φυσική κλπ επιστήμες.... αλλά όταν πρόκειται να ασχοληθούμε με την ζωή και τον θάνατο το πράγμα παίρνει άλλη τροπή....
Δεν παίζουμε.... 

Φανταστείτε πόσα κυρίως νέα παιδιά έχουν κατακρεουργηθεί με το πρόσχημα του εγκεφαλικού "θανάτου" τους...

Κι όταν ο άμοιρος γονιός είναι σε μια κατάσταση χάους οι εγκληματίες βρίσκουν την ευκαιρία να του "πετάξουν" την "καταπληκτική" ευκαιρία .... του "να χαρίσει με τον θάνατο του παιδιού του, ζωή σε μερικούς συνανθρώπους μας"...

Κύριοι ιατροί δόξα τω Θεώ, η ιατρική επιστήμη έφθασε στο σημείο να κρατάει ζωντανό το ανθρώπινο σώμα με τεχνητούς τρόπους, με μηχανήματα.... επίσης κάποια άλλα μηχανήματα σας πληροφορούν για την λειτουργία ή μη του ανθρώπινου εγκεφάλου. Τίποτα όμως και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει η ανθρώπινη ψυχή, και ποιες ενέργειες συντελούνται από τον Θεό την ώρα που εσείς θεωρείται κάποιον εγκεφαλικά νεκρό.

Οταν έστω κι ένας στο εκατομμύριο συνάνθρωπός μας "ξυπνάει" από τον εγκεφαλικό θάνατο, αυτό αρκεί για να σταματήσετε αυτήν την τρομακτική σφαγή με πρόσχημα την διάσωση των ασθενών συνανθρώπων μας.

Να σωθούν αλλά από τους πραγματικά νεκρούς.... (αυτούς που πάνε για θάψιμο).

Και ξέρω τις "επιστημονικές" ενστάσεις σας ότι κάποια όργανα πρέπει να αφαιρεθούν πριν τον βιολογικό θάνατο του ανθρώπου, αλλά όταν ο βιολογικός θάνατος δεν έχει επέλθει μιλάμε για έγκλημα σε όλες τις περιπτώσεις.... ακόμα κι όταν εσείς με μηχανικά μέσα τον κρατάτε ζωντανό ακόμα και χωρίς εγκεφαλική λειτουργία!!!

Πάντα είχα μια απορία, ποιός είναι αυτός που σαν πραγματικός δήμιος τραβάει την πρίζα ή κλείνει το μηχάνημα που κρατάει κάποιον άνθρωπο στην ζωή... ακόμα και με την υπογραφή των συγγενών του.

Ζούμε σε περίεργους και φονικούς καιρούς....
Σε καιρούς που το έγκλημα βαπτίζεται διάσωση του ανθρώπου...
Σε καιρούς που η εσχάτη προδοσία θέλει να ονομάζεται "σωτηρία" της πατρίδας....
Σε καιρούς που όταν βλέπεις αεροσκάφη να σε "ψεκάζουν" καθημερινά πάνω από το κεφάλι σου πρέπει να αισθάνεσαι ευτυχισμένος... είναι για το καλό σου!!!!

Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων.....

ΘΑΝΟΣ



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα με το σχολιο σας (προκειμενου να στηριξετε τις μεταφυσικες σας ανησυχιες και πεποιθησεις) καταδικασατε σε θανατο ολους τους υποψηφιους ληπτες καρδιακου μοσχευματος σε θανατο.

Μεσ' το παραληρημα σας μπλεξατε εμπορια οργανων, δημιους που τραβανε πριζες, νεα ταξη πραγματων, αεροψεκασμους, και προδοτες της πατριδας!!.

Θα εχετε την ευγενη καλωσυνη να εκθεσετε τις αποψεις σας αυτες στον Ελληνικο ιατρικο συλλογο? στον ΕΟΜ (Εθνικο Οργανισμο Μεταμοσχευσεων)? στο συλλογο μεταμοσχευμενων καρδιας της Ελλαδας ισως?.

Καντε το και θα εισπραξετε σκληροτερες αλλα αν μη τι αλλο σωστα τεκμηριωμενες απαντησεις.

ΥΓ. Εαν το δημοσιευμα ειναι 100% ακριβες και οι Δανοι αποφασισαν την δωρεα μεσα σε μολις τρεις μερες (!) εγκεφαλικου θανατου... ε οι ανθρωποι ειναι για κλωτσιες.. πολλες κλωτσιες ομως!!.
Υπαρχουν ιατρικα πρωτοκολα που τους ...καινε!!.

IGGY.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε IGGY τι καλα που η αναρτηση αυτη προκαλεσε το ενδιαφερον σου...
Δεν ειναι παραληρημα φιλε.

Κι ουτε τα ειπα εν βρασμω ψυχης...
Αυτα εχουν βγει μεσα απο συζητησεις επι συζητησεων με φιλους γιατρους κ.α....

Απορω γιατι κολλας στο θεολογικο κομματι που ειναι και το μικροτερο...

Το κυριως μερος ειναι το επιστημονικο.... κι ανθρωπιστικο.
Εχεις ή δεν εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο διοτι οι κραυγες σου μενουν απλως κραυγες ανευ ουσιας....

Τους ληπτες δεν τους καταδικαζω σε θανατο... αλλα η ιατρικη οφειλει να κανει οτι μπορει να τους σωσει ακομα και με μεταμοσχευση...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΔΟΤΕΣ....

Και εκει ειναι το προβλημα....
Ποιοι ειναι οι νεκροι και ποιοι ειναι οι ζωντανοι....

Το δημοσίευμα προφανως ειναι αληθινο κι οσο για τις τρεις ημερες... που σε εντυπωσιαζουν εγω εχω ακουσει για εγκεφαλικα νεκρους και μαλιστα στην χωρα μας λίγες ώρες μετα το ατυχημα!!!!!

Ασε λοιπον τους εντυπωσιασμους...
Κι αν ηθελαν να μην δημιουργησουν θεμα δεν θα μιλουσε κανενας για εγκεφαλικα νεκρο.... αλλα για καποια άλλη κατασταση.

Το θεμα ειναι οτι για να γινει η αποδοχη οτυι η κοπελλα οπως κι οποιοσδηποτε άλλος ασθενης ειναι εγκεφαλικα νεκρος χριαζονται πολλες υπογραφες κι απο πολλες ειδικοτητες γιατρων....

Και δεν νομιζω οτι ολοι αυτοι οι γιατροι που υπεγραψαν εσκεμμενα πιστευαν οτι δολοφονουν εναν ζωντανο ανθρωπο....
Σιγουρα οι περισσοτεροι αν οχι ολοι διαπιστωσαν οτι η κοπελλα ηταν εγκεφαλικα νεκρη και μπορουσε να γινει δοτης...

Αρα το σφαλμα δεν ειναι εκουσια εγκληματικοτητα των γιατρων αλλα εγκληματικη ανικανότητα στο να καταλαβουν αν πραγματικα καποιος ειναι νεκρος ή οχι.....

Εκει ειναι το προβλημα....

Και να σου πω και κατι τελευταιο...
Επειδη κι εσυ το ξερεις πολυ καλα οτι η επιστημη σημερα λεει κι αυριο με νεα δεδομενα ξελέει...
γιατι να μην κρατησουν τον ασθενη μου ζωντανο στα μηχανηματα για οσο διαστημα μπορουν μπας και μελλοντικα καταφερουν να επανεκκινησουν τον εγκεφαλο;

Κι οσο για την μεταμοσχευση καρδιας που υπονοείς οτι για να μεταμοσχευθει πρεπει να παλεται πριν αφαιρεθει τοτε αγαπητε μου ξαναμπαινουμε σε αυτη την συζητηση περι του ποιος ειναι νεκρος και ποιος οχι και ποιος θα το διαβεβαιωσει 100%....
Γιατι η διαβεβαίωση αυτη απετυχε στην περιπτωση της κοπελλας.....

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα που περνάει φανερώνεται η μαφία της εμπορίας οργάνων που δραστηριοποιείται σε ΚΑΘΕ νοσοκομείο.


Δείτε τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται το εμπόριο οργάνων εν άγνοια των ανθρώπων:

Γιατί οι "εγκεφαλικά νεκροί" δεν είναι νεκροί:
www.tiny.cc/830bxw

Ο "εγκεφαλικός θάνατος" δεν είναι θάνατος:
www.tiny.cc/y40bxw

Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ανταλλακτικών:
www.tiny.cc/m50bxw

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.