11 Οκτωβρίου 2012

Μπουτάρη μην τολμήσεις να στήσεις άγαλμα του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.

Γράφει ο Θάνος

Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για πλάκα όμως αναδημοσιεύθηκε σε τόσα πολλά ιστολόγια και ιστοσελίδες που πλέον δεν μπορεί να είναι παρά αλήθεια.... 

Η είδηση: 

Αγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour». 

Ο Μπουτάρης σχεδιάζει επίσης, σε συνεργασία με άλλους δήμους, να ανακαινίσει οθωμανικά τζαμιά και κτήρια και να οργανώσει ξενάγηση οθωμανικής κληρονομιάς.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε πως παλιότερα ποτέ δεν είχε η πόλη τη φιλοσοφία μιας «τουριστικής πόλης» και δήλωσε: «Η αύξηση του αριθμού των Τούρκων τουριστών που ήρθαν στην πόλη μάς ενθουσίασε και μας ώθησε σε αυτό το βήμα. Η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και των γύρω δήμων προέρχεται από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Εδώ υπάρχουν οθωμανικά μνημεία. Εμείς λοιπόν συζητήσαμε με τους γύρω δήμους και αποφασίσαμε να προβάλλουμε την οθωμανική κληρονομιά».

πηγή newsbomb

Δηλαδή για να καταλάβω βρε παιδιά, ο Μπουτάρης θέλει να στήσει άγαλμα του σφαγέα Κεμάλ στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης; 
Το έχει χάσει το μυαλό του τελείως;
Χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη;
Μπορεί κάποιος να τον συνεφέρει; Να του δώσει μια θεραπευτική αγωγή βρε αδερφέ....

Εκτός αν έχει σώας τας φρένας και απλά πάσχει από "οξεία προδοτίτιδα".....

Αποφάσισε λέει και μάλιστα συμφώνησαν και οι υπόλοιποι δήμοι (!) να στήσει άγαλμα στο μογγολικό κάθαρμα που ευθύνεται για τις σφαγές, τους βιασμούς και την εκδίωξη των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Τον οποίων οι απόγονοι ζούν στην μαρτυρική Θεσσαλονίκη!!!

Πρέπει λέει να τονίσουμε το οθωμανικό παρελθόν της Θεσσαλονίκης...
Δηλαδή να τονίσουμε ποιο ακριβώς παρελθόν;

Επείδη τυγχάνει να βρίσκονται μερικά πανέμορφα αρχοντικά που κατείχαν οι Τούρκοι κατακτητές της πόλης. Και τα οποία φυσικά είναι δημιουργήματα Ελλήνων αρχιτεκτόνων και μηχανικών.... Γιατί κι ολόκληρη την Ανατολική Τουρκία να ψάξετε τέτοια οικήματα δεν πρόκειται να βρείτε.... (δεν λέω την Δυτική Μ. Ασία ή τον Πόντο γιατί εκεί βρίσκονται τα αρχοντικά των Ελλήνων που έδιωξε ο Ατατούρκ...)

Η Σμύρνη καίγεται από τις ορδές του Ατατούρκ
Η πανέμορφη ελληνική νύφη του Θερμαϊκού.... Το καμάρι των Βυζαντινών προγόνων μας και το καμάρι του σύγχρονου μακεδονικού ελληνισμού που γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό, έχει την ατυχία να διοικείται από έναν δήμαρχο που δεν σέβεται την ίδια την ύπαρξή της...

Οι στρατιώτες του Ατατούρκ φωτογραφίζονται γύρω από γδαρμένο πτώμα Ελληνα του Πόντου

Η Θεσσαλονίκη τραγικέ Μπουτάρη, κατοικείται στο μεγαλύτερο ποσοστό της από Μικρασιάτες Ελληνες. Από αυτούς που ήρθαν κατατρεγμένοι από τον τουρκομογγόλο Κεμάλ Ατατούρκ...
Καταλαβαίνεις;

Η προκλητικά προδοτική σου συμπεριφορά να τοποθετήσεις ένα άγαλμα που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην παραμικρή γωνιά της αγίας ελληνικής γης στο κέντρο της πιο μαρτυρικής από τον σφαγέα, πόλης της Ελλάδας δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη....

Σε προκαλώ μην τολμήσεις ούτε να διανοηθείς να τοποθετήσεις τέτοιο ανοσιούργημα στην πλατεία Αριστοτέλους....

Μην προκαλείς την τύχη σου....
Αρκετά ανέχθηκε ο ελληνικός λαός της Θεσσαλονίκης...
Μπορεί εσφαλμένα να αδιαφόρησε όταν εκλέχθηκες από τους αριστερούς ψηφοφόρους που απορούν κι αυτοί πλεόν με το τι ψήφισαν... όμως πρόσεχε.

Οι βλασφήμιες και οι ασχήμιες δεν γίνεται να συνεχιστούν ατιμώρητα επ΄άπειρον....
Είσαι γέρος το δέχομαι...
Είσαι μπεκρής με "γειά σου με χαρά σου"...
Σε έβγαλαν καλώς ή κακώς, δήμαρχο....
Αλλά πρόσεξε...

Η αηδία και ο εξευτελισμός έχουν τα όρια τους....
Το να λες θα βάλω άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης έιναι σαν να λέει ο δήμαρχος του Διστόμου ότι θα τοποθετήσει άγαλμα του Χίτλερ στο κέντρο του μαρτυρικού Διστόμου...

Δεν γίνεται....

Αντί να σκέφτεσαι πως θα εορτασθούν τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης μας από τις τουρκικές ορδές από τον δοξασμένο ελληνικό στρατό που έχυσε ποτάμια αίματος για την αγαπημένη πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, τολμάς να αποφασίζεις πως θα "λερώσεις" το κέντρο της πόλης;

Οι παπούδες και οι γιαγιάδες μας κλαίνε τους σφαγμένους από τις ορδές των Μογγόλων του Κεμάλ

Ορκίζομαι στο αίμα των παπούδων μου που σφάχθηκαν από τις ορδές του Κεμάλ και στην Μακεδονίτικη καταγωγή του πατέρα μου που γεννήθηκε στην αγία πόλη της Θεσσαλονίκης, ότι αν τολμήσεις να σηκώσεις τέτοιο ανοσιούργημα στο κέντρο της πατρίδας μας .... θα τελειώσεις μαζί με το άγαλμα....

Και τους Τούρκους τουρίστες και τα λεφτά τους δεν τους θέλουμε...
Αρκετά έχουμε υποφέρει από όλους... κι αυτούς και τους προγόνους τους....
Φτάνει.

Υπάρχει ένα πράγμα που δεν εξαγοράζεται ούτε μέ ολα τα πλούτη της γής.
Κι αυτό είναι ένα κληροδότημα των προγόνων μας.
Η τιμή.

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.