8 Απριλίου 2010

LE CANNABIS Motivation Drink. Ανθρακούχο ποτό με κάνναβη και στην Ελλάδα!!

Κοιτάξτε να δείτε ρε παιδιά, όταν κάποιος έχει κάποια πιστεύω αυτά δύσκολα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.....
Μην ξεχνάμε λοιπόν ότι ο σημερινός πρωθυπουργός όταν κάποτε έψαχναν τρόπο να σταματήσουν την διακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα, είχε προτείνει, ώς πλήρως ξενοθρεμμένος προοδευτικός, να πωλούνται ελεύθερα στα περίπτερα!!!!
Κι έτσι λοιπόν μην απορείτε με την παρακάτω είδηση........

Θα πωλείται στα..ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
Ερχεται για να σας φτιάχνει τη διάθεση.
Αμάν! Σας κάναν την καρδιά περιβόλι; Για να μη το ρίξετε στα σκληρά ενα νέο drink έρχεται με λίγο περίεργο όνομα και ουσίες αλλά νόμιμο...

LE CANNABIS Motivation Drink.... σύντομα κοντά σας
Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ: επιδρά ευφοριακά

• βελτιώνει τη συναισθηματική ευεξία
• αναζωογονεί
• τονώνει το μεταβολισμό.
Ανθρακούχο ποτό με κάνναβη, με γεύση φρούτων και....φρουκτόζη. Σε αντίθεση με τα "Energy Drink" παραλείπεται στην παραγωγή του νέου "Motivation Drink" πλήρως η καφεΐνη, κρυσταλλική ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητές αρωματικές ουσίες.

LE CANNABIS® Motivation Drink για κατευθείαν καθαρή απόλαυση από το κουτί, ή ως μείγμα ποτού με βότκα, ρούμι, τζιν ή προσέκο – πάντα παγωμένο. Η καινοτομία είναι από Απρίλη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και πωλείται σε περίπτερα και μικροκαταστήματα αλλά και σε Καφέ – Μπαρ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΝΕΡΟ, ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ, ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΜΕΣΟ ΟΞΙΝΙΣΗΣ ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΠΗΚΤΙΝΙΚΕΣ ΥΛΕΣ (ΙΒΙΣΚΟΣ, ΚΑΡΟΤΟ), ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΟΞΥΤΗΤΑΣ (ΚΙΤΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ), ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (0,02%), ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΜΜΙ, ΑΡΩΜΑ. ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ: ΒΛΕΠΕ ΒΑΣΗ ΚΟΥΤΙΟΥ. ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ: Αυστρία

από το News 24

ΣΧΟΛΙΟ
Για λόγους αντικειμενικής πληροφόρησης των φίλων αναγνωστών μας οφείλω να παραθέσω και ένα απόσπασμα της εκπροσώπου της εταιρείας που θα εισάγει το αναψυκτικό αυτό στην χώρα μας, κ. Αναστασίας Κόνη.

Οπως θα διαπιστώσετε κι εσείς το (καθαρά) διαφημιστικό μήνυμα που μου έστειλε δεν αρνείται φυσικά την ύπαρξη κάνναβης αλλά απέναντίας δείχνει ότι οι πληροφορίες για την "ευεξία" που θα αισθάνεται όποιος καταναλώνει το εν λόγω ποτό είναι δεδομένη......
(οι κόκκινες λέξεις είναι δική μου παρέμβαση)

Η εταιρία μας με διακριτικό τίτλο
LIFE ELEMENT GREECE, δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής, χονδρικού εμπορίου και διανομής των προϊόντων της στην Ελλάδα, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LIFE ELEMENT Austria GmbH, τη δημιουργό του νέου και καινοτόμου στο είδος του ποτό LE | CANNABIS - Motivation Drink, που συγκαταλέγεται στην κατηγορία ποτών Motivation Drinks υποκατηγορία των Functional Drinks ή αλλιώς στην ελληνική ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΟΤΩΝ.

Στόχος της εταιρίας ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου ποτού, το οποίο στις λειτουργίες του επιδρά υποστηρικτικά και στο design του αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη εποχή.

Το ποτό LE | CANNABIS – Μοtivation Drink, ένα μοντέρνο, ακαταμάχητο ποτό όλο αντιθέσεις και συνάμα ισορροπιών, με τη μοναδικότητα της σύνθεσης και των συστατικών του, σχεδιάστηκε για να δώσει περισσότερη χαρά στην καθημερινότητα, την ελευθερία να είστε ο εαυτός σας.

Ένα ποτό που ενώνει ζωντάνια και αισθησιασμό, μία ειδική δημιουργία για την ανάκτηση του εσωτερικού ερεθίσματος και μία πρωτόγνωρη, γευστική εμπειρία που τονώνει τις αισθήσεις σας.

Το LE | CANNABIS – Motivation Drink, ανθρακούχο, με κάνναβη και γεύση εξωτικών φρούτων, επωφελείται των ιδιοτήτων της κάνναβης sativa, η οποία αυξάνει την εσωτερική ευεξία, αναζωογονεί πνεύμα και ψυχή και αυξάνει τη λειτουργία ανανέωσης των κυττάρων.

  • Χωρίς καφεΐνη
  • Χωρίς συντηρητικά

  • Χωρίς ζάχαρη

Δροσιστική απόλαυση κατευθείαν από το κουτί ή κατά προτίμηση ανακατεμένο με χυμούς φρούτων και πάγο ή λευκών αλκοολούχων ποτών, όπως τζιν, βότκα, λευκό ρούμι, προσέκο ή ότι άλλο προτιμάτε. Κατανάλωση και από διαβητικούς.

Λίγα λόγια για την κάνναβη sativa:

Διατροφολογικά η κάνναβη είναι το πιο ανεπτυγμένο φυτό στη γη: ιδανική σύνθεση πρωτεϊνών, υδατάνθρακες καθώς και μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, μονοακόρεστα λιπαρά, χλωροφύλλες και αρωματικά στοιχεία. Ιδανική στην ενίσχυση της ανανέωσης των κυττάρων του ανθρωπίνου σώματος , τα οποία εξυπηρετούν στην καλή λειτουργία και ανάπλαση του ανοσοποιητικού, ενδυναμώνοντάς το έναντι των μεταδοτικών ασθενειών. Υπάρχουν πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες στον τομέα της παθολογίας και της ψυχολογίας, οι οποίες επιβεβαιώνουν τις περιγραφόμενες επιδράσεις.

Το LE | CANNABIS – Motivation Drink, είναι το ιδανικό ποτό για όλους όσους θέλουν να ζουν με τους δικούς τους κανόνες και ν΄ αφήσουν πίσω τους για λίγο τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, ένας ιδανικός σύμμαχος, να ξεφύγετε συνειδητά από τα συνηθισμένα και να ζήσετε μία νέα τάση.

Η εταιρία μας, πιστεύει πως το ποτό LE | CANNABIS – Μοtivation Drink ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του σύγχρονου Έλληνα που επιθυμεί να πιει κάτι καινούργιο και διαφορετικό από τα συνήθη πλέον αναψυκτικά και τα πολυ-ποίκιλα ενεργοδυναμικά ποτά στις εξόδους του:

  • γιατί προτείνει μία νέα τάση lifestyle στον ευρύτερο ελληνικό χώρο διασκέδασης

  • γιατί αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη ελληνική εποχή – μία σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία

  • γιατί είναι ακαταμάχητο και προκλητικό και προτάσει την ελευθερία

  • ESCAPE YOUR WORLD

Παραθέτουμε link της ιστοσελίδας μας:

http://www.life-element.com


Με εκτίμηση,

- για την εταιρία -

Αναστασία Κόνη

LIFE ELEMENT GREECE

LIFE ELEMENT GREECE Μ.E.P.E.
Sales office:
L. Thessalonikis 74
GR - 57019 N.Epivates - Peraia
Tel & Fax: 0030 23924 00269
Mr. Fotios Lazaridis
Manager /Director
Mobile: 0030 6944 692666
Mr. Anastasia Koni
Office responsible

ΣΧΟΛΙΟ
Φίλοι μου μην απορείτε τα κόκκινα γράμματα είναι δικά τους εγώ απλώς τα τόνισα βάζοντας το κόκκινο χρώμα.......
ESCAPE YOUR WORLD λοιπόν..........



Share

2 σχόλια:

Unknown είπε...

30 έσεις για την κάνναβη:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=36748&cid=21

....και κανείς δεν πέθανε τρώγοντας σταφύλια...

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.enet.gr%2F%3Fi%3Dnews.el.article%26id%3D34968&h=d1ea1898d27d122e5666854a9ff9f0b0


...πως ξεκίνησε η δαιμονοποίηση της κάνναβης

http://rosacanina.wordpress.com/2010/02/02/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%BF/

...η μόνη αλήθεια, είανι ότι δεν υπάρχει μόνο μία αλήθεια....

http://cloudconnected.pblogs.gr/2009/00/na-epitrapei-h-kalliergeia-ths-kannabhs-enas-airetikos-alla-alht.html

...και άλλα πολλά...

http://www.lifo.gr/blogs/wwwnonprivatelifeblo/3301

Unknown είπε...

Περί κάνναβης:

http://www.scribd.com/doc/24865540/Canavaccio-%CE%9A%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%82

Και ο Ιησούς θεράπευε με εκχύλισμα κάναβης:

http://www.guardian.co.uk/world/2003/jan/06/science.religion

και

http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/?m=200601

Με εκτίμηση,

Αναστασία

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.