24 Απριλίου 2010

Η Ελλάδα στο απόσπασμα και υπό ξένη κατοχή!

Η χώρα μας οδηγήθηκε στις θανατηφόρες αγκάλες του ΔΝΤ και ο πρωθυπουργός επέλεξε το Καστελόριζο για να κάνει την ανακοίνωση του λες και μας προορίζει για τουριστικό ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Αλλά το ταξίδι για το οποίο οδηγούν το λαό μας είναι μάλλον τα ξερονήσια.
Άνοιξαν οι Ασκοί του Αιόλου. Αυτοί που έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες.
Οι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας πρέπει να πληρώσουν και όχι ο λαός, ο οποίος θα πρέπει να ξεσηκωθεί για να περιφρουρήσει την ελευθερία, τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία πέραν από τα κόμματα του συστήματος (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ).
Ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει την τύχη της Ελλάδας στα χέρια του.
Έρχονται μέρες εξέγερσης και αγώνα. Το σάπιο σύστημα καταρρέει και όλοι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στη διάλυση πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή. Πάψτε να τους πιστεύετε και να τους ακούτε. Είναι οι εχθροί σας. Κατέστρεψαν τη χώρα μας και οδήγησαν τη νεολαία και το λαό μας στην υποδούλωση. Παρέδωσαν τα πάντα στα ξένα και ντόπια αρπακτικά.
Οι υπηρέτες αυτού τα σαθρού οικοδομήματος είναι γνωστοί. Τους βλέπουμε παντού τριγύρω μας. Οι θεσμοί τους έχουν αποσαθρωθεί.
Όσοι λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο και ρήμαξαν τον δημόσιο κορβανά ήρθε η ώρα να πληρώσουν και να δημευθούν οι περιουσίες τους. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αντιδράσουν με δυναμισμό.
Όλοι μας θα έχουμε διερωτηθεί πως πλούτισαν ξαφνικά κάποιοι γνωστοί μας που βρίσκονταν σε διευθυντικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού. Όλοι διερωτηθήκαμε γιατί πολλοί αιρετοί οικοδόμησαν τις πολυτελείς σπιταρόνες τους μετά την εκλογή τους. Ήταν επιχειρηματίες αυτοί οι άνθρωποι; Τί πουλούσαν και πλούτισαν;
Αυτό το ξεφτιλισμένο σύστημα έθρεψε πολλούς χαραμοφάηδες. Δημιούργησε τους εξαγορασμένους ψηφοφόρους με τους κομματικούς στρατούς και έμπασε όλα τα κομματόσκυλα στο δημόσιο με μοναδικό προσόν την κομματική ταυτότητα. Με τις μαϊμού συντάξεις προς τους "δικούς μας" αποσάθρωσαν τα ταμεία.
Με την ληστοκρατία και το έγκλημα του χρηματιστηρίου το 1999, όπου οδήγησαν τους πολίτες ως πρόβατα προς σφαγήν και τους άρπαξαν όλες τους τις οικονομίες.
Δημιούργησαν στρατιές ανέργων. Εκτίναξαν την εγκληματικότητα στα ύψη. Τα ναρκωτικά θερίζουν και οι έμποροι ναρκωτικών που δολοφονούν τη νεολαία μας κυκλοφορούν ελεύθεροι με τις πολυτελείς λιμουζίνες τους και διαμένουν στα πλουσιόσπιτα τους.
Έμπασαν στη χώρα τις ορδές των λαθρομεταναστών και πέταξαν τους Έλληνες στην ανεργία, για να χτυπήσουν τα μεροκάματα, ώστε να πλουτίζουν ολίγοι κεφαλαιοκράτες σε βάρος του λαού μας.
Ρήμαξαν τα διάφορα πακέτα της ευρωπαϊκής ένωσης και τα προγράμματα επιδοτήσεων τα χρησιμοποίησαν για να τρώνε τα λεφτά αυτοί με τις οικογένειες τους.
Και έρχονται τώρα να μας εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά. Για όσα αυτοί είναι υπόλογοι και πρέπει να τιμωρηθούν, προσπαθούν τώρα να ρίξουν για άλλη μια φορά την ευθύνη και το μπαλάκι στους πολίτες.
Ας αντιδράσουμε δυναμικά! Πάψτε να τους ανέχεστε πια! Οδήγησαν την Ελλάδα στο απόσπασμα και υπό ξένη κατοχή. Οργανωθείτε μαζικά και ξεκινήστε τη νέα λαϊκή αντίσταση!

Λεύτεροι
από το ΛΕΥΤΕΡΙΑShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.