13 Φεβρουαρίου 2009

Βοηθάνε τους αλλοδαπούς ακόμα και με ασφαλιστικά μέτρα. Ο ρατσισμός κατά του Ελληνα εχει βαθιές ρίζες και ποτίζεται από ξενόδουλους προδότες.

Δύο νέα που με συγκλόνησαν θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Δύο νέα που με προβληματησαν όσον αφορά την στάση του κράτους πάνω στο θέμα της ασφάλισης της συνταξιοδότησης και της λειτουργίας των ασφαλιστικών Ταμείων.
Των Ταμείων για τα οποία το κράτος και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας παραμυθιαζαν και μας παραμυθιάζουν ότι βρισκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση λόγω δήθεν του δημογραφικού προβλήματος, της ανεργίας και της γήρανσης του πληθυσμού της πατρίδας μας.
Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Το δούλεμα βγήκε στο φώς λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστιζει ολόκληρο τον κόσμο.

Πρώτη είδηση

Με ένα μόνο χρόνο δουλειάς στην Ελλάδα, Αλβανοί, Βούλγαροι, Πολωνοί, Ρουμάνοι, Γεωργιανοί, Ρώσοι, Ουκρανοί κλπ φέρνουν τους πατεράδες, μανάδες, θείους κα θείες, στην Ελλάδα και αποκτούν σύνταξη από τον ΟΓΑ και το ΙΚΑ ύψους 486 ευρώ το μήνα!!!!! Για να πάρει αυτά τα χρήματα ένας Έλληνας από την άλλη, θα πρέπει να δουλέψει 15 χρόνια τουλάχιστον που είναι και το κατώτερο όριο ετών εργασίας για να λάβει κάποιος σύνταξη στην Ελλάδα.
Και δε μιλάμε για λίγες αλλά για χιλιάδες συντάξεις που κοστίζουν στα ασφαλιστικά ταμεία σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο όπως ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ που έβγαλε και αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο στον αέρα…. Όχι δηλαδή ότι δεν το γνώριζαν και τα λαμόγια της ΓΣΕΕ από πριν αλλά βλέποντας να πιάνουν αράχνες οι τσέπες τους και να αρχίζει η λόρδα σε λίγα χρόνια, αναγκάστηκαν να τα πούνε στον αέρα….


Δεύτερη είδηση

Σύνταξη απορίας από την Πρόνοια απολαμβάνουν όλοι όσοι λαθραίοι έρχονται στην Ελλάδα από χώρες που ούτε καν στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν ενταχθεί, όπως η Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Αφγανιστάν, Ουκρανία, Ρωσία, Γεωργία, Ιράκ, Ιράν, Νιγηρία, Αίγυπτο κλπ. Χωρίς ούτε μία μέρα εργασίας, όποιος λαθραίος αλλοδαπός έρχεται στην Ελλάδα και είναι πάνω από 65 χρονών, απολαμβάνει σύνταξη απορίας από την Πρόνοια ύψους 330 ευρώ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ τη στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία ψυχορραγούν και τα αποθεματικά τους, φτάνουν δε φτάνουν για τη συνταξιοδότηση 2 μόλις μηνών.

Οι αλλοδαποί λοιπόν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας έχουν πάρει χαμπάρι και φέρνουν τους γονείς τους, θειους και θειάδες που στην Αλβανία ούτε 50 ευρώ σύνταξη το μήνα δεν παίρνουν και έτσι ερχόμενοι εδώ απολαμβάνουν τα 330 ευρώ. Φυσικά αφού κάνουν τα χαρτιά τους και πάρουν την σύνταξη αυτή, οι περισσότεροι γυρνούν στη χώρα τους και οι συγγενείς τους λαθραίοι που ζουν εδώ στην Ελλάδα, τους στέλνουν τα 330 ευρώ χρήματα με τα οποία ζούνε σχεδόν βασιλικά στις χώρες τους!!! Για να μην αναφέρω και την επιδότηση ενοικίου που επίσης απολαμβάνουν οι λαθραίοι στην Ελλάδα, για να μη πω και για την από το Νόμο απαλλαγή τους από το Πόθεν Έσχες, δηλαδή αλλοδαπός που ληστεύει μία τράπεζα σήμερα και πάει αύριο και αγοράζει βίλλα στην Εκάλη κανείς δεν τον ρωτάει που και πως βρήκε τα χρήματα για την αγορά αυτή.....


από το http://ygro-pyr.blogspot.com/

Καταντάει γελοίο. Μας λένε συνεχώς να σφίγγουμε το ζωναρι και να κανουμε υπομονή.
Το ανθελληνικό κράτος φροντίζει τους αλλοδαπούς και περιφρονεί τους Ελληνες. Ποιοι επιτέλους δίνουν αυτες τις εντολές στους αχρείους πολιτικούς που μας ταλαιπωρούν.
Ας ξυπνήσουμε. Η ωρα των εκλογών πλησιάζει...........
Αν και με την αναισθησία και τον μισελληνισμό των ιθυνόντων πλέον δεν μπορούμε να ειμαστε σίγουροι ούτε και για το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς με τα ηλεκτρονικά μεσα που ελέγχουν πλεόν την διαδικασία κανεις δεν μπορεί να ειναι σιγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Εδω ειναι κοινο μυστικό ότι ο Μπούς εχασε τις εκλογές της 2ης θητείας του κι ομως βρεθηκε στον Λευκο Οίκο.
Τουλάχιστον ας κανουμε το χρεος μας προς την Πατρίδα και το Γένος μας.



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επαθα πλακα για αυτα που διαβασα.Αν γινετε και αυτο καλυτερα να αρχισουν να δινουν τις παραιτησεις τους τα golden boy του ΙΚΑ και λοιπων οργανισμων που μας ξεζουμιζουν χρονια και χρονια.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε Κωστα φαινεται οτι οι πληροφορίες ειναι αληθινές.
Το ΙΚΑ πανικοβήθηκε κι αρχισε τις δηλώσεις. Μπορείς να δεις κι εδω
http://www.greekmoney.gr/node/13016

Μια φορά φαίνεται οτι προλάβαμε το κακό στην αρχή του......

Giota είπε...

Eλλαδα που τρως τα παιδια σου ..
για αλλη μια φορα!!
αν ειναι δυνατον!!!!
Θανο πολυ καλο αρθρο...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

My friend Vernon, forgive my pour English language.
From your post you seem to be enemy of Greek people and friend of Turks, Slavs, Albanian and Jew as well!!! This is wired.
May I remind you that we Greeks are the oldest people in this region of the World (5000 and more years before) and the only people who create culture. All the others destroy culture. Turks are a Moggolic nation which came and occupied our ancient territories before 1000 year. Slavs came in Balkans in 600 a.C. and Albanian been brought here by Turks from Caucasus Mountains after 1000 a.C.
All this nation came here and try to steal our history, our land and our culture. Even today Slavs in Scopia call themselves Macedonians but aw you learn in your school Ancient Macedonians like Alexander the Great , were Greeks like Athenians, Spartans etc. Turks every summer invite tourists in Turkey (which was the Greek Asia Minor) saying "visit ancient Turkey"!!!! and they are using pictures from ancient Greek monuments, riots, temples and theaters or the Greek Byzantine church Agia Sofia in Constantinople which built from our emperor Justinian. For 400 years Barbarian Turks occupied Greece and tried to make us all Greeks muslims by force. Even today Turkey threaten Greece with war and invade and occupied by force the Greek island of Cyprus.
Albanians came in our country as illegal economical refugees and we accept them. At the same time Greeks who live in Southern Albania which in fact is Northern Greek Ipiros, from 2000 b.C, being tortured from the Albanian Government and police. Albanians steal even the Greek Byzantine flag with the two head eagle.
After all this, you are still have the same opinion about the party?
Please read and learn history and you will understand the unfair attacks against my people from all your friends.
I hope Obama doesn't have your believes.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.