Τελευταίες αναρτήσεις

28 Μαΐου 2019

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Δυο 24ωρα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τη λαϊκή ετυμηγορία στην στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” θα ασχοληθώ με το μείζον ζήτημα που προέκυψε ξαφνικά για τους αδαείς! Εμείς και κάποιοι ελάχιστοι συνεχώς κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για μια νέα μεθοδευμένη εθνική απώλεια μετά την Μακεδονία μας!

Και γίνομαι περισσότερο σαφής, δημοσιεύοντας ανάρτηση της Κυριακής – ως άμεση αντίδραση – του πατριωτικού διαδικτυακού portal “ας μιλήσουμε επιτέλους” με τίτλο: Πονηρές ματιές Ερντογάν – Τσίπρα πάνω από τη Θράκη:

«Οι τουρκόφρονες έκαναν επίδειξη δύναμης. Εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, κλείνουν το μάτι για όποιον θέλει να μιλήσει μαζί τους για τις βουλευτικές και ετοιμάζουν το μουσουλμανικό (κυρίως τουρκογενές) προφίλ τους (απευθυνόμενοι στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που ελληνοποιήθηκαν και ελληνοποιούνται) για μεθεπόμενες βουλευτικές εκλογές. Το τελικό τους αποτέλεσμα θέλει προσεκτική ανάγνωση και άμεση αντιμετώπιση, πριν δούμε μουσουλμανικό (τουρκογενές) κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνισή του και το ό,ποιο τελικό ποσοστό του κόμματος των τουρκοφρόνων (εκφραστής του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής) έχει πολλές ερμηνείες. Καμία καλή για την Θράκη και την Ελλάδα. 

Παραδόξως όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν τον Ελληνικό χάρτη (στις ευρωεκλογές) με ουδέτερο χρώμα σε Ξάνθη και Κομοτηνή... Γιατί το κάνουν χωρίς καν να το αιτιολογήσουν; Αφού το ΚΙΕΦ δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή... Τι παιχνίδια παίζουν; Τι προπαγάνδα χαρίζουν στον Ερντογάν για την Θράκη; Και γιατί κανένας από τους μετέχοντες στα τηλεοπτικά πάνελ δεν ρώτησε γιατί η Ξάνθη και η Κομοτηνή εμφανίζονται με ουδέτερο χρώμα στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αφού δεν εκλέγονται εκπρόσωποι του ΚΙΕΦ...;

Μήπως κάποιοι μέσω του υπουργείου Εσωτερικών στέλνουν μηνύματα (διαθέσεων) στον Ερντογάν; Τι συμβαίνει; Μάλλον το προφανές... Συμφωνίες για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θέλουν να κλείσουν κάποιοι...

Με τι αντάλλαγμα όμως; Μιλάμε για βουλευτικές έδρες σε Ξάνθη και Κομοτηνή... Τουλάχιστον δύο ή ακόμη και τρεις βουλευτικές έδρες, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές... 

Το μέγα ερώτημα όμως είναι: Ποιο το αντάλλαγμα προς τον Ερντογάν για μια τέτοια (σημαντικότατη) εκλογική στήριξη; Μήπως μια επανάληψη του “Η Κύπρος κείται μακράν;”! Μήπως σιωπηλή αποδοχή και μη κινητικότητα ελληνικής ΑΟΖ της Μεσογείου; Μήπως ο 25ος παράλληλος στο Αιγαίο;

Σε κάθε περίπτωση, κάτι πολύ βρώμικο άρχισε να παίζεται από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της Ελληνικής Θράκης. Κάτι πολύ πιο βρώμικο, ακόμη και από τα Σκόπια»!!

Τσίπρας - Ρουμπάτης: Οι αδίστακτοι…

Διαβάστε ωστόσο, τι ακριβώς έγραφα στη στήλη μου “Τσουκνίδα” στις 9 Ιουνίου 2018:
«Είναι όντως αδίστακτοι! Θυσιάζουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στην Εξουσία έστω και μία μέρα παραπάνω… Ξεπούλησαν τη Μακεδονία, ξεπούλησαν τα νησιά μας στους λαθρομετανάστες και τώρα δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν και τη Θράκη μας στον Σουλτάνο, αφού πρώτα του επέτρεψαν να περιοδεύσει ως θριαμβευτής στα Άγια χώματά της…

Έχουμε μείνει όλοι μας εμβρόντητοι με αυτά που συμβαίνουν στην ΕΥΠ τις τελευταίες μέρες. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται καταιγιστικά η μία την άλλη… Οι εξελίξεις καταιγιστικές. Διαβάζουμε και μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα. Καταστάσεις πρωτόγνωρες στην πιο ευαίσθητη Εθνικά περιοχή της Πατρίδας μας. Και ο Αθηναϊκός Τύπος και τα Συστημικά ΜΜΕ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων σιωπά. Γιατί άραγε; Μήπως ο Γιάννης Ρουμπάτης και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους κρατάνε από κάπου;

Προς τιμήν του ο τοπικός Τύπος στη Θράκη, η πλειοψηφία τουλάχιστον, δεν σιώπησε… Κι έτσι μάθαμε κι εμείς τα απίστευτα που συμβαίνουν στην τοπική εκεί ΕΥΠ με αποκλειστική ευθύνη του Γιάννη Ρουμπάτη και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η ΕΡΤ – Κομοτηνής έγραψε κάτι, αλλά πανικόβλητη η κεντρική διοίκηση που την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι, έσπευσε μετά από λίγες ώρες να το κατεβάσει… Ο τοπικός Τύπος αντέδρασε και πάλι και τη σκυτάλη πήρε το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών, εκεί, το οποίο στηρίζει τους αστυνομικούς που παραιτήθηκαν από το τοπικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας, έπειτα από τα αίσχη που όπως λένε τα στελέχη εκεί, έκανε η κεντρική διοίκηση της υπηρεσίας υπό τον Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος ξήλωσε σε μια νύκτα την πολύ αξιόλογη – όπως λένε – διοικητή και τον υποδιοικητή – πολύ καλό αξιωματικό της Αστυνομίας – του κλιμακίου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι παραιτήσεις των αστυνομικών που αποτελούν και τον επιχειρησιακό βραχίονα του κλιμακίου εκεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πληρωμένα τσιράκια του Συστήματος, κάποιοι τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι του διαδικτύου παίρνουν συναδέλφους τους και σπιλώνουν πρόσωπα που δε γνωρίζουν, με σκοπό να πουλήσουν εκδούλευση στο διοικητή της ΕΥΠ. Με λίγα λόγια χαμός!

Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή η ΕΥΠ στη Θράκη, δεν λειτουργεί επιχειρησιακά και άρα μπάτε Τούρκοι στη Θράκη, αλέστε και αλεστικά μη δώσετε! Πάντως η τοπική κοινωνία είναι πολύ ανήσυχη μετά από όλα αυτά, γιατί διαπιστώνει για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο έλεος ανίκανων πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων τόσο των κυβερνώντων όσο και των αντιπολιτευόμενων οι οποίοι απαθείς παρακολουθούν τα γεγονότα χωρίς να αντιδρούν»!

Ο αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να δεσμευτεί για την κυβέρνησή του στα εθνικά θέματα! Θα συνεχίσει την ίδια εθνοκτόνο πολιτική με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που τους σιχτίρισε ο λαός μας; 

Αλλά θα επανέλθω, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεσμεύσεις του κόμματός του και του ιδίου για τα εθνικά θέματα!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.