Τελευταίες αναρτήσεις

28 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Επιμελείται ο Παναγιώτης Αποστόλου

Με προορισμό τις Πρέσπες, αμέσως μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου από το Πεδίον του Άρεως η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών Ελλάδας. Στην συμβολική επίσκεψη στις Πρέσπες, στο χωριό Ψαράδες, παρουσία του Δημάρχου υπεγράφη από πολίτες το πρακτικό μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Επόμενος σταθμός ήταν το Δημαρχείο της Καστοριάς όπου σε μία ειδική εκδήλωση για την συλλογή υπογραφών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία όλων των θεσμικών παραγόντων Δήμαρχο, Δημοτικό Συμβούλιο, Αντιπεριφερειάρχη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς, κ.κ. Σεραφείμ Παπακώστα υπέγραψαν το πρακτικό 450 άτομα.

Ακολούθως στις 22 Ιανουαρίου 2019 η αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας με επικεφαλής των Πρόεδρο dr. Ιωάννη Αθανασιάδη και τον νομικό Σύμβουλο και Εκπρόσωπο Τύπου κ. Ιωάννη Μαλταμπέ επισκέφθηκαν τα Δημαρχεία Φλώρινας, Αμυνταίου, Πτολεμαΐδας και το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης όπου παρουσία των Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και υπαλλήλων, πολίτες των εν λόγω Δήμων κατέφθαναν για την υπογραφή του πρακτικού περί μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με ευθύνη των τοπικών φορέων για την συνέχιση της συλλογής υπογραφών και τις επόμενες ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του κόσμου στο πολιτικό δημοψήφισμα ήταν συγκινητική ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, υπήρξε αναγκαστική μεταβολή του προγράμματος λόγω των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων μετά την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης για κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ως εκ τούτου η Αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα για περαιτέρω ενέργειες. 

Το πολιτικό δημοψήφισμα με την έγγραφη συλλογή υπογραφών (hard copy) θα συνεχιστεί καθώς επίσης θα υπάρξει και ανάρτηση ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών Ελλάδας www.pammakedoniki-synomospondia.gr. Παράλληλα θα συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών με εκπροσώπους της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών Ελλάδας σε όλη την Ελλάδα, με πρόγραμμα που θα σταλεί και θα αναρτηθεί επίσης στην ιστοσελίδα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών Ελλάδας. 

Στο Δημαρχείο της Καστοριάς…

https://fouit.gr/wp-content/uploads/2019/01/65432-19.jpg

https://fouit.gr/wp-content/uploads/2019/01/Screenshot_10.jpg

Στο Δημαρχείο της Φλώρινας

Στο Δημαρχείο του Αμυνταίου…

Στο Δημαρχείο της Πτολεμαΐδας…

Συνέντευξη στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης…
Του Προέδρου της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Ιωάννη Αθανασιάδη…

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.