Τελευταίες αναρτήσεις

31 Ιανουαρίου 2019

Πρωτεύουσα των Βαλκανίων την θέλουνε, αλλά θα τους βγει Συμβασιλεύουσα της Καθ Ημάς Ελληνικής Ανατολής. Τους πρόλαβε το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ.

Φώτο από Karfitsa.gr 

Εδώ που μας έφτασαν δεν έχουμε από το να δώσουμε πληροφορίες από το μέλι των συμβουλών -προρρήσεων αγίων πατέρων, ώστε να ψηλαφήσουμε αυτό που πρόκειται να ξεδιπλωθεί ενώπιον μας. 

Το αν σκανδαλιστούν κάποιοι, ποσώς μας ενδιαφέρει την στιγμή που οι σκοτεινές δυνάμεις του γεωπολιτικού παρασκηνίου άρχισαν να πουλούν ολόκληρα κομμάτια του Ελληνισμού και της Ιστορίας. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Οι προφητείες δεν είναι σενάρια, όταν πραγματοποιούνται τις καταλαβαίνουμε καθ ολοκληρία και αποδίδουμε την ΔΟΞΑ στον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ. 

Οι Ευρωπαίοι και οι σπόνσορες των Βρυξελών πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους να απομειώσουν την παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά και να βαπτίσουν τους Σλάβους απογόνους του Μεγ. Αλεξάνδρου. 

Τις επόμενες μέρες η Θεσσαλονίκη θα καθιερωθεί όπως φαίνεται με την ονομασία ως κύριας πρωτεύουσας των Βαλκανίων. 

Η συμφωνία των Πρεσπών έχει πολλά άλλα εργαλεία για να ξαναβαπτίσει τα πάντα στην Ελληνικοτάτη Μακεδονία. 

Σε αυτό συνήργησαν πολλοί πρόθυμοι, αλλά δίχως να το καταλαβαίνουν στρώνουν το χαλί να βηματίσει η Θεσσαλονίκη από την εμποροπανήγυρη των Δυτικών Βαλκανίων στην άπλα του μεγαλείου της χιλιόχρονης Ρωμιοσύνης, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Κάποτε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε μια αποστροφή του λόγου και του πόνου του, είπε σε συγγενή μας - πνευματικό του παιδί: 


Έ τι κάνουν εκεί στο Φανάρι.. αντί να τιμούν τον δικέφαλο πολιτικολογούν με τον δικέρατο; 
Σήμερα 

Όπου αλλαγή συνόρων, όπου ενεργειακοί αγωγοί, όπου γεωπολιτικές εξελίξεις και διαμάχες, μια Αυτοκεφαλία Τοπικής Εκκλησίας είναι το φάρμακο για να κατασιγάσουν τα πάθη και να αποκατασταθούν τα ιστορικά Δίκαια του Φαναρίου, έστω αν σκανδαλιστούν και χαθούν βαπτισμένες Ορθόδοξες Ψυχές. 

Η κόλαση άνοιξε και περιμένει ψυχές …πατριαρχών , αρχιεπισκόπων, αρχιερέων 
Πόσο ζηλεύει ο Ερντογάν τον Οικουμενικό Βαρθολομαίο είναι απίστευτο ..γιατί ο δεύτερος αφήνει κατά πολύ πίσω τον σουλτάνο στην διαχείριση, στην διεκπεραίωση και ανάλυση των γεωπολιτικών εξελίξεων; 

Έτσι ο Ερντογάν είναι αναγκασμένος να παρακολουθεί και να μαθαίνει πολλά από την φαναριώτικη πολιτική σαν ένας καλός μαθητής. 

Αυτός μάλιστα είναι και ο ζηλότυπος λόγος που ο σουλτάνος θα εγκαταλείψει το άρμα του Πούτιν και θα ταυτιστεί με τους πρώην δυτικούς φίλους του καθότι έχει πάρα πολλά να πάρει από αυτούς ακόμα ( βλ από Αιγαίο- Κύπρο και λύση Κουρδικού) 

Σήμερα υπάρχουν τέτοια σημεία αλλαγής της τουρκικής πολιτικής και όσο θα βαίνουμε μπροστά η στροφή θα ολοκληρώνεται μέχρι να ακουστεί η μεγάλη είδηση από την Ρωσία. 
Εμείς τα είπαμε αυτά από το 2016. 

Η θέση του Πούτιν μετά το ξεπούλημα που θα του κάνει ο πάντα «φερέγγυος» σουλτάνος θα γίνει επισφαλής μέχρι σε εκείνο το σημείο που δεν θα τον συνταξιοδοτήσουν, αλλά θα τον διατηρήσουν ως θεσμό, όμως το κουμάντο θα το κάνει η στρατιωτική Ελίτ. 

Τότε όλα γύρω θα γίνουν πολύ εύθραυστα την στιγμή που ο τούρκος θα αλωνίζει με επεισόδια και δραματικές προκλήσεις στο ΑΙΓΑΙΟ στενεύοντας τους διαδρόμους ναυσιπλοΐας στο Αρχιπέλαγος. 

Έτσι οι ρώσοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην δια θαλάσσης προσπέλαση τους στην Συρία και το Σουέζ. 

Αυτό σε πρώτη φάση γιατί εν συνεχεία το φράξιμο των Στενών του Βοσπόρου με δικαιολογία την συνθήκη του Μοντραί θα πυροδοτήσει το ρωσικό ταπεραμέντο. 

Όταν μάλιστα η τουρκική αλεπού θα ποντίζει πλοία στα στενά μέρη των ΣΤΕΝΩΝ, τότε ο επικεφαλής Ρώσος Ναύαρχος θα κατέβει μια ώρα αρχύτερα για να δώσει λύση στο πρόβλημα και θα τους πάρει όλους παραμάζωμα. 

Και ενώ οι Νατοϊκοί θα χαίρονται για « την Μακεδονία τους» το ρωσικό αυγό του φιδιού με τον πανσλαβισμό θα τσακώνεται άσχημα με τον αμερικανικό αετό της Μεγάλης Αλβανίας και το κρατίδιο που θέλησαν να φτιάξουν βιαιοπραγώντας την Ιστορία θα μοιάζει με μπαγιάτικη τούρτα για πέταμα. 

Θα σοκαριστούν (έτσι ειπώθηκε από γέροντες – δεν θα το πιστεύουν οι δυτικοί) ότι ο Ρώσος κατέβηκε με τέτοια φόρα στην ΠΟΛΗ και τα Στενά. 

Θα υποχωρήσουν οι δυτικοί από φόβο και θα ζητήσουν διαπραγματεύσεις, έστω και σε αυτήν την στιγμή. 
Θα πουν τον Ρώσο, «ότι έγινε- έγινε ..μην προχωράς άλλο μέσα στην Τουρκία και δώσε την ΠΟΛΗ στους Έλληνες» καθότι πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι τους και τους ανήκει. 

Αλλά ο Ρώσος δεν πρόκειται να δώσει την ΠΟΛΗ στους Έλληνες γιατί θα είναι σαν να την δίνει στους Νατοϊκούς, θα είναι καχύποπτος απέναντι στην ταύτιση της μέχρι τώρα ελληνικής πολιτικής με τα κελεύσματα των Δυτικών. 

Η άρνηση αυτή του Ρώσου να δώσει την Κωνσταντινούπολη θα συνοδευτεί με ένα μεγάλο θεοσημείο στην θάλασσα του Μαρμαρά (μεγάλη τρικυμία –μεγάλη καταστροφή του ρωσικού ναυτικού) αλλά και πάλι ο ρώσος Ναύαρχος δεν θα βάζει μυαλό. 

Εν τω μεταξύ χερσαία τμήματα και αεροαποβατικές ρωσικές δυνάμεις θα σαρώνουν την τουρκία και οι τούρκοι θα μετακομίζουν από την ιστορία. 
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ 
« Ποταμοί αίματος από την σύγκρουση Ρωσίας – ΝΑΤΟ.
Το ψωμί – ψωμάκι στην Ελλάδα 
Απόδοση της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες. 
Η ΠΟΛΗ παγκόσμια πολιτισμική πρωτεύουσα με κορωνίδα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.» 

Όμως εκείνες τις στιγμές που η Ευρώπη θα διαλύεται με το άγριο BREXIT, τις οικονομικές ανατροπές και τις κοινωνικές αναταραχές, πως θα ονομάζουν οι σπεκουλαδόροι και οι βιαστές της παγκόσμιας ιστορίας την ΑΓΙΟ ΜΑΝΑ Θεσσαλονίκη; 

Ο πονηρός και τα όργανα του γνωρίζουν εν μέρει τι έρχεται, το ΚΑΘ ΟΛΟ όμως το γνωρίζει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. Για αυτό και θέλησαν να προκαταλάβουν την Οικονομία του ΘΕΟΥ, στερώντας τον Ελληνισμό από τα δώρα που ετοίμασε ο Ουρανός για αυτόν. 
Ένα τέτοιο δώρο είναι και η μετενομασία της Θεσσαλονίκης ως συμβασιλευούσσης της Ρωμιοσύνης. 

Και δεν είναι όνειρο, ούτε πόθος, είναι η πραγματικότητα των επόμενων εξελίξεων. 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι θα γινουν και ακομη περισσοτερα
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ...
Απο εμας χρειαζεται ΠΙΣΤΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ-ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΥΡΙΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Ε Τ Ο Ι Μ Α Σ Τ Η Τ Ε....!!!!
Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Α
Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.