Τελευταίες αναρτήσεις

12 Ιανουαρίου 2019

Η θρασύτης του Τσίπρα

Γράφει ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κ. Διώτης

Η σαρωτική πλειοψηφία των Ελλήνων (85% περίπου) είναι δεδομένη κατά της αντεθνικής και ανθελληνικής συμφωνίας των Πρεσπών. Επομένως είναι προκλητική και ανατριχιαστική η θρασύτης του Τσίπρα να κηρύσση προς τα ύψη του ουρανού και τα πέρατα της γης ότι η επαίσχυντος και προδοτική αυτή συμφωνία αποτελεί εθνικόν συμφέρον της Ελλάδος και να υπερηφανεύεται εκ των προτέρων ότι το άκρως επικίνδυνον αυτό τερατώδες μόρφωμα θα ψηφισθή εις την Βουλήν.

Τοιούτος αισχρός και τόσον θρασύς περιφρονητής του λαού της Ελλάδος και μεγαλύτερος πολιτικός απατεών δεν υπήρξε ποτέ. Πέραν των γνωστών μνημονιακών εξαπατήσεων, ως κορυφαίαν εξαπάτησιν του Τσίπρα θεωρώ την παραφροσύνην του και την αναισχυντίαν του να παρουσιάζη ως μέγα εθνικόν κατόρθωμά του την πραξικοπηματικήν υπογραφήν της επικαταράτου και άκρως επικινδύνου δια την Ελλάδα συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία συνιστά εθνικήν μειοδοσίαν και ΕΣΧΑΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ.

Ο Τσίπρας δεν είχεν ουδεμίαν θεσμικήν εξουσιοδότησιν και νομιμοποίησιν δια την υπογραφήν αυτής της συμφωνίας. Κατεπάτησε τους δημοκρατικούς θεσμούς δια να εξυπηρετήση ΣΑΦΩΣ τα συμφέροντα της Αμερικής, του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας εις βάρος των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδος, αναντιλέκτως.

Ο Τσίπρας έφθασεν εις την εξωφρενικήν και παρανοϊκήν κατάστασιν να απελάση τους Ρώσους διπλωμάτας με αιτιολογικόν την υποκριτικήν υποψίαν (άνευ ουδεμιάς αποδείξεως) ότι δήθεν ανεμείχθησαν εις την υπόθεσιν της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ εδέχθη και εξακολουθεί να δέχεται τας κατ' επανάληψιν και επισήμους εμπράκτους παρεμβάσεις και επεμβάσεις υψηλοβάθμων παραγόντων της Αμερικής και της Γερμανίας προς υποστήριξιν της εν λόγω καταστρεπτικής και αυτής της εδαφικής ακεραιότητος του Ελληνικού Κράτους συμφωνίας.

Τόσον βαθέως κοιμάται πολιτικώς ο Τσίπρας και δεν έχει αντιληφθή ότι τα Σκόπια έχουν ακυρώσει εν τη πράξει την συμφωνίαν, αφού καθιέρωσαν επισήμως την ονομασίαν «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» εκτός των πλαισίων της συμφωνίας; Οι Σκοπιανοί ετύπωσαν με την ιδίαν αυτήν ονομασίαν και εκατοντάδας χιλιάδων έντυπα διαβατηρίων.

Επαναλαμβάνω και τώρα, ως έγραψα και άλλοτε, δια να συνειδητοποιήσωμεν το σημερινόν οικτρόν κατάντημα της Ελλάδος, αρκεί να σκεφθώμεν, ότι πρωθυπουργός αυτής της ενδόξου, ηρωοτόκου και αγιοτόκου Χώρας είναι κάποιος Τσίπρας, ως να μη υπάρχουν άλλαι σοβαραί προσωπικότητες μεταξύ των Ελλήνων. Ουαί! Ουαί! Ουαί! 

Δεν αποκαλώ κύριον τον Τσίπραν, διότι εξηπάτησε τους Έλληνας, παρέδωκε το όνομα της Μακεδονίας εις τους ανθέλληνας Σκοπιανούς και είναι σύντροφος και ομόφρων των προ αυτού κομμουνιστών, οι οποίοι επεδίωξαν και ηγωνίσθησαν φανερώς δια να αποσπάσουν εδαφικώς την Μακεδονίαν από την Πατρίδα μας την Ελλάδα.

Ο άθεος και αντίχριστος Τσίπρας είναι άπατρις, κατ' ουσίαν, ως διεθνιστής και επειδή τους Έλληνας πολλών εκατομμυρίων, οι οποίοι ανησυχούν, διαμαρτύρονται και αγωνίζονται υπέρ της Πατρίδος, τους διασύρει ως ακραίους και πατριδοκαπήλους.

Αδελφοί Έλληνες, ρίπτω το αγωνιστικόν σύνθημα: Να δημιουργηθή πανελλήνιον κίνημα δια να τιμωρηθούν εκλογικώς όσοι βουλευταί (από όλα τα κόμματα) τολμήσουν να ψηφίσουν την βάρβαρον συμφωνίαν των Πρεσπών. Οι βουλευταί αυτοί θα είναι εθνικώς ανάξιοι να εισέλθουν πάλιν εις την Βουλήν.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.