Τελευταίες αναρτήσεις

23 Ιανουαρίου 2019

Γέροντας: «κάνω κομποσκοίνι για τον φωτισμό των πολιτικών και εκεί που τους μνημονεύω ως ζωντανούς μου βγαίνουν ως κεκοιμημένοι» Τι συμβαίνει;

Φώτο: Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι, το οποίο απεικονίζει τον Άγιο Παΐσιο στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Μετεώρων), Δημήτρης Ματσαρίδης.

Ακόμα και την ύστατη στιγμή οι άγιοι πατέρες μας εύχονται υπέρ ειρήνης και φωτισμού. Αυτή είναι η υπέρβαση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Τα άνανδρα χημικά καπνογόνα δεν μπορούν να εμποδίσουν την ευωδία της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ τους προς τα πάνω.
Αλλά άρχισαν σε κάποιους να συμβαίνουν παράξενα πράγματα που δεν δύνανται να εξηγηθούν.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η επιστολή που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος του Σινά κ. Δαμιανός ανήμερα του συλλαλητηρίου της Κυριακής της 20 Ιανουαρίου 2019.

Άραγε ο πρωθυπουργός πήρε την επιστολή πριν το συλλαλητήριο ή μετά από την διάλυση αυτού με την άνανδρη απ ευθείας επίθεση στα γυναικόπαιδα και στους ηλικιωμένους με δηλητήρια χημικά;

«Ανοιχτή επιστολή προς την Ελληνική Κυβέρνηση, την Ελληνική Βουλή και τον Ελληνικό λαό, για την Μακεδονία απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός. 

Ο Αρχιεπίσκοπος στην επιστολή του ξεκινά με την φράση «ας ξυπνήσουμε επιτέλους!», υπογραμμίζοντας ότι πρέπει ο λαός να χρησιμοποιήσει την φωνή του για να αποφευχθεί το «έγκλημα» της επικύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών». 

Σε άλλο σημείο ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός αναφέρετε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι προσευχήθηκε θερμά γι΄ αυτό να κάνει το σωστό. 

«Ο Ουρανός είναι γεμάτος από μυριάδες μυριάδων αφανών ηρώων και απλών ανθρώπων πού κατοίκησαν τα αιματοβαμμένα χώματα της πάντοτε ελληνικής Μακεδονικής γης από την προϊστορία μέχρι σήμερα από αμέτρητους ταπεινούς ήρωες και Αγίους της Μακεδονίας μας πού δεν παραμένουν άπρακτοι αλλά κρίνουν τα έργα μας και μαρτυρούν την αλήθεια» - τονίζει μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Σινά» https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/26587-arxiepiskopos-sina-damianos-as-jupnisoume-epitelous 

Ένας άλλος Γέροντας βάλθηκε να κάνει τούτες τις ώρες επίπονη προσευχή μήπως στο τέλος φωτισθεί το πολιτικό δυναμικό της χώρας και ενσκήψει με προσοχή στους κινδύνους που ελλοχεύει επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Αυτό μου μετέφερε και εγώ δεν μπορούσα να του εξηγήσω τι μπορεί να σημαίνει αυτό που μου εξαγόρευσε. 

Γέροντας: -«κάνω κομποσκοίνι για τον φωτισμό των πολιτικών και εκεί που τους μνημονεύω ως ζωντανούς μου βγαίνουν ως κεκοιμημένοι» Τι συμβαίνει; 

-«Ίσως παιδί μου να σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον άλλη δυνατότητα για να φωτιστούν, θα πάνε όπως πάνε κάποιοι κόντρα στην ιστορία και τις αλήθειες της»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί τα 24ωρα είναι κρίσιμα, ο Ουρανός επάνω από την Ελλάδα μας μαυρίζει. Το ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ είναι δυσεύρετο λόγω της αμαρτίας τόσων χρόνων αχαλίνωτης μεταπολίτευσης. 
Άραγε τι φταίνε τα παιδιά. 

Αν δεν ανακαλύψαμε ακόμα την μετάνοια, την ανθρωπιά και την φιλοπατρία πρέπει εδώ και τώρα να τα βρούμε για να μείνουμε ζωντανοί ώστε να λάβουμε αυτό το ΦΩΣ. 
Τα επόμενα 24ωρα φαίνεται να καραδοκεί ο τούρκος μέσα και έξω. 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.