Τελευταίες αναρτήσεις

26 Ιουνίου 2018

..... OXI …..

Στις 17.06.2018 «όπλισε» η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ το χέρι ενός ανιστόρητου, άφρονα πολιτικού αλήτη, ο οποίος, δια της υπογραφής του, δεν παρέδωσε μόνο την εθνική ταυτότητα και την ιστορία μας συνάμα στα Σκόπια αλλά επιπλέον απαξίωσε τους Έλληνες που πολέμησαν ή έπεσαν μαχόμενοι για την πατρίδα και συνέτριψε τις καρδιές μας.

Εφτά μέρες αργότερα ήρθε ο άλλος άφρων πολιτικός αλήτης, ο κοτζαμπάσης των Γερμανικών δυνάμεων κατοχής, να πανηγυρίσει, επειδή το, ουσιαστικά και νομικά, παράνομο δημόσιο χρέος γίνεται «βιώσιμο» κατά το ίδιο ποσοστό που μειώνεται αντίστοιχα το προσδόκιμο ζωής της χώρας. Απαιτούνται οικονομικές γνώσεις σε επίπεδο δημοτικού σχολείου, για να καταλάβει κανείς ότι η «συμφωνία» της κυβέρνησης Τσίπρα με το Eurogroup θα οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή (ξέχασε το Eurogroup τις υποσχέσεις του, τον Νοέμβριο ’12, ότι, με το πέρας των μνημονίων, θα μείωνε το χρέος στο 110% του ΑΕΠ;).

Μια αέναη κατοχή της Ελλάδος ονειρεύονται τα αρρωστημένα, χιτλερικά γαλουχημένα, μυαλά που κυβερνούν από το 1998 στο Βερολίνο. Με εντολή Μerkel-Schäuble ξεκίνησε ο τότε διευθυντής της eurostat, Rademacher, να αλλοιώνει το ύψος των ελλειμμάτων του Ελληνικού προϋπολογισμού, μετατρέποντάς το μείον 4% του ΑΕΠ, σε μείον 15%. Συνεργοί στο έγκλημα, το ΔΝΤ και ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Έτσι απέκλεισαν την Ελλάδα από τις αγορές ομολόγων και την ανάγκασαν να υπογράψει τη συμφωνία «διάσωσης» (Μάιος 2010), που περιελάμβανε μέτρα δραστικής λιτότητας, υποθήκευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και παράδοση της χώρας στους Γερμανούς.

Πάνω σε αυτό το έγκλημα στήθηκε το όλο σκηνικό της Γενοκτονίας των Ελλήνων, της φτωχοποίησης και του ξεπουλήματος της χώρας, του εξευτελισμού της εθνικής κληρονομιάς, της βίαιης ανταλλαγής του πληθυσμού, της απαξίωσης της Ελληνικής ιστορίας και της Ορθοδοξίας, της διάλυσης των θεσμών και των αέναων προσπαθειών του Βερολίνου, να διαμελίσει την χώρα, αρχής γενομένης από το 1941-44, την πρώτη Γερμανική κατοχή της Ελλάδος. Συνεργός των Γερμανών στα εγκλήματα πολέμου, εν καιρώ ειρήνης, σύσσωμη η Ελληνική ελίτ μαζί με όλα τα δεκανίκια της.

Η Ελλάδα πεθαίνει αλλά το μόνο που ενδιαφέρει τους πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, δεσποτάδες και δημόσιους υπαλλήλους της είναι, πώς θα φανούν χρήσιμοι και συνεργάσιμοι στις δυνάμεις κατοχής. Το Μακεδονικό απέδειξε ότι ο λαός δεν έχει να περιμένει, στο εξής, ούτε το παραμικρό από τον/την κάθε Τσίπρα, Καμμένο, Μητσοτάκη, Καραμανλή, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Λεβέντη, Θεοδωράκη, Μιχαλολιάκο ή τον ΠτΔ, τους λοιπούς θεσμούς και τους κομματικούς στρατούς. Το αυτό ισχύει και για τα μαγειρευμένα αποτελέσματα της κάλπης, τα οποία ανά 4 χρόνια διαφέρουν παρασάγγας από την εκάστοτε αληθινή ετυμηγορία των ψηφοφόρων.

Η εθνική προδοσία των εθνοκτόνων συνεχίζεται και μετά το Σκοπιανό με αμείωτη ταχύτατη, προβλέπει δε και νέες εδαφικές παραχωρήσεις σε Ιόνιο, Ήπειρο, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Βοηθός τους, η αντιπολίτευση, από το ΚΚΕ έως την ΧΑ, που ξέρει να κουκουλώνει εθνικά εγκλήματα, όπως λχ τις de facto παραδόσεις της χώρας στους τοκογλύφους, στους Τούρκους δουλεμπόρους, στον Σόρρος και στα Fund δίχως να ανοίξει μύτη ή να ακουστεί το παραμικρό.

197 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, η Ελλάς έχει μόνο δύο επιλογές, να αποφασίσει δηλαδή αν θα παραμείνει σκλαβωμένη στους Γερμανούς έως το 2114 ή αν θα ανατρέψει το καθεστώς ξένης κατοχής για να ζήσει λεύτερα.

Η πιστή εφαρμογή του Συντάγματος, η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, η καταγγελία του χρέους, η ακύρωση των 30.000 μνημονικών ρυθμίσεων, η επιστροφή των κλεμμένων/κατασχεμένων/ξεπουλημένων, η ποινική δίωξη των γενοκτόνων/επιόρκων, η πάταξη της εργασιακής ζούγκλας και η δημιουργία 1,5 εκατομμυρίου νέων θέσεων εργασίας (8 έτη), η δημιουργία ενός, κοινωνικά ευαίσθητου, κράτους δικαίου, η απέλαση των παράνομων μεταναστών, η φύλαξη των συνόρων, η χάραξη της ΑΟΖ, η εξόρυξη του εθνικού ορυκτού πλούτου, η καταπολέμηση της εγκληματικότητας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού είναι λίγα από τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης, πάντα σύμφωνης με το εθνικό/διεθνές δίκαιο.

Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστούν και οι προσπάθειες των εχθρών της πατρίδος να σφετεριστούν τα εδάφη, τα σύμβολα και την ιστορία της. Είναι καιρός να μάθουν τα Σκόπια, η Αλβανία και η Τουρκία ότι οι ανιστόρητες διεκδικήσεις τους έναντι της Ελλάδος-Κύπρου οδηγούν σε casus belli. Το ίδιο ισχύει και για τη Γερμανία, που αρνείται να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της έναντι της Ελλάδος (κατοχικό δάνειο/πολεμικές αποζημιώσεις).

Η Ελλάδα ψυχορραγεί και πρώτοι εμείς οι Έλληνες είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάστασή της. Δεν χρειάζονται προσκλητήρια για τα αυτονόητα….!

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη) 
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»


Αθήνα, 2008

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ 

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε! 

Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική ΕταιρείαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.