Τελευταίες αναρτήσεις

13 Ιουνίου 2018

Όποιος πείραξε την Μακεδονία είχε κακό τέλος.

Η Ελληνική Μακεδονία δεν κηδεύεται αλλά κηδεύει τους ύπουλους εχθρούς της. 
Τώρα θα μιλήσουν τα αίματα των προγόνων μας και θα ανοίξει η γη. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Να και «τα δικά μας συγχαρητήρια» στην πρωτοβουλία σας μέσα από ένα καλό στημένο σενάριο να μετονομάσετε εμάς τους Έλληνες Μακεδόνες σε νοτιομακεδόνες- ΕΥΓΕ βρε τσακάλια.
Πρώτος – πρώτος χάρηκε ο γνωστός διπλωμάτης με την γνωστή ρίζα. 
Γεια σου βρε Ματθαίε λεβεντιά, τους κατάφερες. 

«Με γραπτή του δήλωση, ο ειδικός απεσταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ για τη διαφορά Ελλάδας πΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς, χαιρετίζει θερμά την αναγγελία των πρωθυπουργών των δύο χωρών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ σχετικά με την εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο θέμα του ονόματος και συγχαίρει τα μέρη «για την επιτυχή ολοκλήρωση των συνομιλιών και την επίλυση της μεταξύ τους διαφοράς». http://www.pronews.gr/ 

Όλες οι κινήσεις και όλες οι δηλώσεις ήταν σικέ από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Ειδικά γραφεία υπηρεσιών ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ φαίνεται να ανέλαβαν το βαρύ έργο να διαχειριστούν την οργή του Ελληνικού Λαού.

Από ότι βλέπουμε έχουν ακόμα μεγάλο έργο γιατί κάτι παράξενο συμβαίνει με την Μακεδονία.

Οι ξένοι αναλυτές και διαχειριστές κρίσεων την βλέπουν σαν ένα απρόβλεπτο κοινωνικό φαινόμενο – ταφόπλακα στις επιδιώξεις της Νέας εποχής.

Σας μεταφέρω πρόσφατους λόγους ενός σεβάσμιου γέροντα που τούτες τις ώρες πονάνε τα σπλάχνα του. 
Όχι γιατί περίμενε κάτι άλλο, αλλά γιατί έτρεφε την ελπίδα ότι δεν χαθούν τόσες ψυχές που συνήργησαν σε αυτή την συμφωνία.

Και δεν εννοούσε μόνο τους πολιτικούς και τις άλλες εξουσίες αλλά αναφερόταν σε μεγαλόσχημους «πνευματικούς» ρυθμιστές που η παγωμάρα και η υποκρισία των δηλώσεων τους από την αρχή που ξεκίνησε το πρόβλημα ήταν εκκωφαντική.

Τα παραπάνω τα γνωρίζει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ , όπως μου είπε, σε εμάς δεν πέφτει ουδείς λόγος.

Αλλά ο Γέροντας μας είπε και άλλα ενδιαφέροντα προς παραμυθία μας, τα οποία δεν τα κρατάμε προς προσωπική χρήση αλλά τα γράφουμε λεβέντικα όπως συνηθίσαμε τόσα χρόνια.

- Το σκοπιανό δεν λύθηκε ,ούτε πρόκειται να λυθεί, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για αυτό το κακόμοιρο μόρφωμα.

- Ο τούρκος με την νέα αυτή εξέλιξη θα σταματήσει να κάνει κουμάντο στους σκοπιανούς που περνούν στην δικαιοδοσία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Σε αυτό συμφωνήσαμε και εμείς προσωπικά με τον Γέροντα γιατί χάνει ο τούρκος μια σίγουρη διαδρομή μέσω Σκοπίων προς την Κεντρική Ευρώπη του ρωσοτουρκικών συμφερόντων ενεργειακού αγωγού που κατεβαίνει από την Μαύρη Θάλασσα. Άλλωστε για αυτό «σφάζονται τα παλληκάρια» 

Και συνέχισε ο Γέροντας 
- Να ήταν μόνο ο τούρκος, παιδί μου; 
- Είναι και ο Αλβανός που σήμερα ζήλεψε με αυτή την εξέλιξη να αποκτήσουν οι σκοπιανοί τέτοια επίσημη ονομασία. 
- Σου λέει, «και ο δικός μου αλυτρωτισμός για την Μεγάλη Αλβανία που κολλάει σε αυτά;» 
- Να γιατί το Σκοπιανό πρέπει να το βλέπουμε στην ίδια σειρά με τα Ελληνοτουρκικά και το Βορειοπειρωτικό, όπως σου είπα επανειλημμένα. 

- Αν σήμερα οι πολιτικοί αισθάνονται ανακουφισμένοι με αυτό που έκαναν, λάθος τους μεγάλο. 

- Άναψαν δίχως να το καταλάβουν δυο μεγάλες φωτιές, μια στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο εκτοξεύοντας τον θυμό των τούρκων και μια στην Βόρειο Ήπειρο που φαίνεται να πληρώνει την νύφη τέτοιων εύθραυστων επιλογών δίχως εγγυήσεις. 

- Εσύ παιδί μου, μας είπες ότι έμαθες από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ότι μαζί με το σκοπιανό θα ανοίξει και το Βορειηπειρωτικό και τότε… 
- Έμπροσθεν αυτών και της πτώχειας που απλώθηκε στην Ελλάδα η οργή δεν διαχειρίζεται. 

- Προσωπικά εύχομαι να μην πειραχτεί τρίχα ανθρώπινη αλλά ο μακαρίτης Γέροντας μου που ήταν από την Δυτική Μακεδονία και έζησε την απελευθέρωση της από τους τούρκους και τους κομιτατζήδες αλλά και μετά στα δίσεκτα χρόνια του εμφύλιου, μας έλεγε: 
«δεν είδα άνθρωπο να πειράζει (να καταστρέφει) την Μακεδονία και να έχει καλό τέλος»

- Το κουμάντο στην Μακεδονία το κάνει η ΠΑΝΑΓΙΑ και όποιος δεν το βλέπει κακό του κεφαλιού του.

- Σήμερα όλοι αυτοί προκαλούν ΟΡΓΗ σε λίγο όταν θα τους βλέπουν θα προκαλούν ΘΛΙΨΗ.

- Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να μας προστατεύσει τις επόμενες μέρες. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.