Τελευταίες αναρτήσεις

9 Ιουνίου 2018

Είναι εφικτό μια τουρκική πρόκληση να πάει πίσω το Σκοπιανό

Ο δήθεν «Πορθητής», το τουρκικό γεωτρύπανο, ο θεόρατος κόκκινος στόχος για τα μαχητικά μας, προγραμματίστηκε προεκλογικά να βρίσκεται στον τόπο του διαχρονικού εγκλήματος (μεταξύ Καστελόριζου- ανακοίνωση μνημονίων και Κύπρου –αντίστοιχη εθνική τραγωδία)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Καστελόριζο- Κύπρο εκεί το οδήγησαν οι τούρκοι για να ρίξουν το μεγάλο τους προεκλογικό πυροτέχνημα εν όψει των τουρκικών εκλογών.

Ο σουλτάνος χρειάζεται επειγόντως αιμοδοσία ψήφων.

Όσο μεγαλύτερο το πυροτέχνημα ρίξει, τόσο μεγαλύτερο ποσοστό ονειρεύεται από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Φυσικά δεν θα ρίξει το πυροτέχνημα την τελευταία μέρα αλλά λίγες μέρες πριν (δηλ. μετράμε ανάποδα μέχρι της 24 Ιουνίου) και αυτό για να ενσωματώσει τις εντυπώσεις του θέματος στην τουρκική κοινή γνώμη πριν πάει να ψηφίσει.

Φυσικά όλοι βρίσκονται στην τσίτα και εννοούμε Ελλάδα- Σκόπια - Τουρκία. 
Όλοι παίζουν το σπασμένο τηλέφωνο και περιμένουν ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση. 

«Σκοπιανό: Oύτε ένα τηλεφώνημα – Ζάεφ: Σύντομα λύση για το όνομα.» http://15minutes.gr/ 8 Ιουνίου 2018 

«Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων «Εμπλοκή» στο Σκοπιανό παραδέχεται ο Οσμάνι -«Ναι, υπάρχουν ακόμα διαφορές» http://www.iefimerida.gr/ 8 Ιουνίου 2018

Ποιος μας λέει ότι και οι σκοπιανοί δεν περιμένουν να δούνε και αυτοί το πιθανό προεκλογικό πυροτέχνημα του σουλτάνου στα ενεργειακά αντίκλινα της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου; 

Τώρα πάμε στα πιο βαθιά νερά. 

«- ότι συμβαίνει στην Ελλάδα σε όλες τις προεκτάσεις του το γνωρίζουν πιο καλά οι τούρκοι από εμάς» μας διαμήνυσε Αγιορείτης γέροντας πριν χρόνια και συμπλήρωσε «-φαίνεται να έχουν τους ανθρώπους τους».

Ο πρώτος που άνοιξε την τηλεόραση και την έκλεισε τελευταίος ήταν ο κ. Ερντογάν που παρακολουθούσε τα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. 

Τον ενδιέφερε να ψηλαφήσει ιδίοις όμμασι τον Παλμό και το Πάθος του Έλληνα. 
Είδε και τα πρόσφατα που έγιναν στις Ελληνικές επαρχιακές πόλεις στις 6 Ιουνίου και αναπήδησε.. 
Μετά από αυτό που είδε μάνιασε και είπε σε δηλώσεις του στις 7 Ιούνιου «οι Έλληνες είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ» 
Στο μυαλό ενός παράφρονα αυτό δείχνει ότι «πάμε για να τους τελειώσουμε» 

Την ίδια ημέρα έβαλε στενό συνεργάτη του, τον δημοσιογράφο Ozan Ceyhun να υπογράψει εμπρηστικό δημοσίευμα μέσα στο οποίο επιτίθεται στην Ελλάδα με αφορμή την χορήγηση ασύλου στους 8 τούρκους στρατιωτικούς.

«Ανάμεσα σε όλες τις χώρες της ΕΕ, η Ελλάδα οφείλει το σημερινό δημοκρατικό καθεστώς της στην Τουρκία. Η δημοκρατία τους παραβιάστηκε από τη Χούντα των Συνταγματαρχών που εγκαθιδρύθηκε μετά από ένα αιματηρό πραξικόπημα το 1967. Αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο για όλους τους υποστηρικτές του Γκιουλέν. Κάποιος θα περίμενε από την Ελλάδα, η οποία υπέφερε πολύ από μια φασιστική στρατιωτική δικτατορία, να καταλάβει καλύτερα το γεγονός ότι αυτοί οι στρατιωτικοί είναι οι εχθροί της δημοκρατίας, αλλά, αντίθετα, αρνείται να τους εκδώσει στην Τουρκία και τους χορήγησε άσυλο.»

«Ωστόσο, η Ελλάδα και η Ελληνική Κύπρος οφείλουν τα δημοκρατικά τους καθεστώτα στην Τουρκία, καθώς η Τουρκία έσωσε και τις δύο χώρες από τα χέρια των φασιστών πραξικοπηματιών.» γράφει ο Τούρκος σύμβουλος του σουλτάνου. https://www.protothema.gr/ 7 Ιουνίου 2018

Το θηριώδες αλλά ευάλωτο τουρκικό πλοίο τρυπάνι αφού έκανε παρέλαση διατρέχοντας όλο το ΑΙΓΑΙΟ με μειωμένους κόμβους έφτασε σε μια περιοχή στιγματισμένη από δικές μας Εθνικές τραγωδίες.

Ανάμεσα στο Καστελόριζο από το οποίο σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση μάθαμε του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του 2010 την άδικη και μεθοδευμένη σκλαβιά μας στις τοκογλυφικές δυνάμεις βλ. κατάπτυστα μνημόνια.

Και φυσικά το άλλο όριο της πλούσιας αυτής ενεργειακής περιοχής είναι η Κύπρος με την Κυπριακή τραγωδία αρχομένης του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ του 1974

Σε αυτή την περιοχή θέλει να ρίξει ο « Πορθητής» τα πυροτεχνήματα του.

Ο σκοπός του δεν είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση μέσα στην τουρκία αλλά διαβλέπει και στην αποσταθεροποίηση και την απαξίωση του Εθνικού φρονήματος σε Ελλάδα και Κύπρο προσβάλλοντας τα με πιθανή καταπάτηση των Εθνικών και απαραβίαστων δικαιωμάτων μας.


Τελικά όλα κινούνται μέσα σε ιστορικούς κύκλους ή όπως λένε η ιστορία επαναλαμβάνεται ή ότι ο δολοφόνος γυρίζει πάντα πίσω στον τόπο του εγκλήματος.

Το σκοπιανό και τα παρελκόμενα του πάνε πίσω και οριοθετούνται από τις ορέξεις του σουλτάνου.

Πυροτεχνήματα οι τούρκοι με απώτερο σκοπό μετεκλογικά να μας προσβάλλουν με αληθινά πυρά- χαλβάδες οι σκοπιανοί έτοιμοι να καταρρεύσουν από μέρα σε μέρα.

Σε ένα συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που παραβρεθήκαμε ανεμίζαμε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
Δίπλα μας μια ηλικιωμένη γυναίκα. 
Της ζητήσαμε συγγνώμη διότι την ενοχλούσαμε λόγω του συνωστισμού. 
- Μας συμπαθάτε καλή μας κυρία που σας ενοχλούμε 
Και η απάντηση της ήταν 
- Τι λέτε, όχι απλώς με ενοχλείται αλλά με χαιδεύται με την ΣΗΜΑΙΑ μας 
- Εγώ παιδί μου είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και αναρωτιέμαι τι θα μαθαίνουν οι επόμενες γενιές. 
- Όμως έχω μια παρηγοριά στα 87 χρόνια μου. 
- Τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που είπε ότι «το κράτος των σκοπίων είναι ένα οικοδόμημα με ετοιμόρροπους χαλβάδες» 
- Παιδάκι μου ο κίνδυνος τώρα είναι από τον τούρκο και τον τοκογλύφο και σε αυτούς πρέπει να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα με αυτές όλες τις συγκεντρώσεις ότι «η Ελλάδα δεν πωλείται γιατί την έχει αγοράσει ο ΧΡΙΣΤΟΣ» 

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.