Τελευταίες αναρτήσεις

14 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Μετώπου Σωτηρίας Για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ελληνίδες, Έλληνες,

Ο πρωθυπουργός της χώρας σε ρόλο “εκτελεστή”, αποφάσισε να πατήσει την σκανδάλη “εκτελώντας” την Μακεδονία μας. Ματαιοπονεί. Είναι πολύ μικροί, αυτός και το “σινάφι” του για να “σκοτώσουν” την Ελλάδα. Την πατρίδα μας την προστατεύει ο Θεός και ουδείς δύναται να την βλάψει.

Έχετε υπ’ όψιν σας κ. πρωθυπουργέ, ότι η “σφαίρα” που ρίξατε για να “σκοτώσετε” την Μακεδονία και κατ’ επέκταση την Ελλάδα μας, δεν θα βρει τον στόχο της αλλά θα επιστρέψει σ’ εσάς. Το ότι δεν “ρίξατε” την πρώτη “σφαίρα” δεν μειώνει τις ευθύνες σας, αφού ρίξατε την τελειωτική.

Η ενδοτική παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας δεν κλείνει το θέμα όπως διατείνεται η κυβέρνηση αλλά ουσιαστικά αρχίζει το ξήλωμα της πατρίδας αφού ανοίγει την “όρεξη” όχι μόνο στους Σκοπιανούς αλλά και στα άλλα γειτονικά κράτη να αποκομίσουν εδαφικά και άλλα οφέλη από μια “χαλαρή” κυβέρνηση, αποσταθεροποιώντας την χώρα αλλά και όλοι την νότια βαλκανική.

Το “ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” βεβαιώνει τον Ελληνικό λαό ότι μόλις αποκατασταθεί η λαϊκή κυριαρχία στην πατρίδα μας, τα μέλη της κυβέρνησης που θα υπογράψουν την επαίσχυντη συμφωνία για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, στους Σλαβοσκοπιανούς, αλλά και όσοι βουλευτές ψηφίσουν την επικύρωση της στην Βουλή θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου, σε δικαστήριο ειδικού σκοπού που θα συσταθεί για την πράξη αυτή και για το συντελούμενο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Η επιδίωξη του σλαβικού μορφώματος των Σκοπίων να υφαρπάξει το όνομα της Μακεδονίας είναι εχθρική πράξη κατά της χώρας μας και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί από την επερχόμενη ελληνική πατριωτική κυβέρνηση.

Οι πράξεις κυβερνήσεων που παραβιάζουν τα άρθρα 1 και 120 καθώς και κάθε άλλο άρθρο του Συντάγματος δεν εκφράζουν τον κυρίαρχο ελληνικό λαό και δεν τον δεσμεύουν όπως και την μελλοντική κυβέρνηση του “ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ”. Τα θέματα θα αντιμετωπιστούν ξανά από μηδενική βάση.

Καλούμε τον ελληνικό λαό την ημέρα που θα εισέλθει στην Βουλή προς επικύρωση, η επαίσχυντη συμφωνία, να βρίσκεται σύσσωμος παρών στην πλατεία Συντάγματος για να διατρανώσει την αντίθεσή του.

Συστρατευτείτε μαζί μας στον κοινό αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας και την τιμωρία των ενόχων.

Για το “ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” 
Ευαγγελόπουλος ΗλίαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.