Τελευταίες αναρτήσεις

9 Ιουνίου 2018

Η Βουλή με την «αισθητική» της αυθάδους παρακμιακής «υπερηφάνειας»!!!

Δεν υπάρχει πιο κραυγαλέος και κατηγορηματικός συμβολισμός για το πολιτικό και ηθικό κατάντημα της Βουλής των Ελλήνων, από το φωτισμό της με τα χρώματα και τις αισθητικές χυδαιότητες των Gay Disgrace: Της αυθάδους ανωμαλίας της παρακμιακής «υπερηφάνειας»!!! 

Πράγματι, η κατοχική Βουλή αποτυπώνει, με αυτό το τελετουργικό καρναβάλι των γκέι, την αθλιότητα του ξεπεσμού της και της αβυσσαλέας παρακμής της, καθώς και τον αχαλίνωτο δωσιλογισμό της: 
Δουλική ΥΠΟΤΑΓΗ στις διαστροφικές και παρακμιακές ΕΠΙΤΑΓΕΣ του μεγάλου κεφαλαίου και των μαφιόζικων εξουσιών του 4ου Ράιχ.

Φαίνεται, όμως, ότι οι σημερινοί «αριστεροί» έχουν χάσει την όρασή τους, την ακοή τους και φυσικά την ανατρεπτική (ενάντια στο σύστημα) Σκέψη…

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι αποδέχονται, χειροκροτούν, αλλά και συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτά τα παιχνίδια της εξουσίας και σε τέτοιου είδους φιέστες που οργανώνει η κατοχική Βουλή και τα κυβερνητικά και κομματικά ανδρείκελά της… 

Και μόνο το γεγονός ότι το αστικό κοινοβούλιο (προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ) με διακοσμητικά ντεκόρ τα κομματικά ανδρείκελα όλων των χρωμάτων, ΠΡΟΩΘΟΥΝ και ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ καρναβάλια των γκέι,αυτό και από μόνο του θεμελιώνει τελεσίδικα τον άκρως ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ και ΝΟΣΗΡΟ χαρακτήρα αυτών των Ιδεών και Πρακτικών…

Εάν είναι ποτέ δυνατόν οι μηχανισμοί του χρήματος, του κράτους και του αστικού κοινοβουλίου και μάλιστα με τη μορφή του κατοχικού δωσιλογισμού, να προωθούν ελευθερίες, δικαιώματα και καταστάσεις που να ανυψώνουν τον Άνθρωπο και να τον Απελευθερώνουν…

Το εντελώς αντίθετο πράττουν οι εξουσίες: Προωθούν, με δήθεν προοδευτικά προσχήματα, την υποδούλωση του Ανθρώπου, τη διάβρωσή του, τη χειραγώγησή του, τη δολοφονία της Σκέψης του και της Συνείδησής του, τη μετατροπή του σε άβουλο γρανάζι ΥΠΟΤΑΓΗΣ στους δυνάστες του…

Και όλα αυτά τα καρναβάλια των ποικίλων ανωμαλιών, ακριβώς σ’ αυτά στοχεύουν: Στη δολοφονία του Ανθρώπου και στην υποταγή του στους δημίους του…

Γι αυτό όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, αυτό το πολυκέφαλο, πολύχρωμο, συστηματικό και συχνότατο καρναβάλια των γκέι αποτελεί το δηλητηριώδες αφιόνι που προωθεί τους σχεδιασμούς του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου και εθίζει την κοινωνία, ώστε να αποδεχτεί τη διάλυσή της σαν αναγκαιότητα και το «αφύσικο» σαν «φυσικό»!!!

Και όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται ο καθένας αν κοιτάξει αυτούς που χρηματοδοτούν αυτά τα καρναβάλια: Όλη η αφρόκρεμα της διεθνούς μαφίας του χρήματος.

Μόνο οι «εχθροί» (στα λόγια) του συστήματος, δηλαδή οι πολύχρωμες ποικιλίες της «αριστεράς» και της «κομμουνιστικής αδιαλλαξίας», έχουν τεράστιες παρωπίδες και δεν διακρίνουν τίποτα…

Το αντίθετο: Βρίσκονται στην πρωτοπορία του μανιασμένου «αγώνα» που διεξάγει το χρηματιστηριακό κεφάλαιο και το 4ο Ράιχ, για την προώθηση και την ΕΠΙΒΟΛΗ κάθε ανωμαλίας: Κοινωνικής, πολιτικής, ψυχολογικής κ.λπ…

Αυτή η «αριστερά» έχει γίνει και η ίδια μια διαστροφή, μια ανωμαλία, μια παρακμιακή «υπερηφάνεια», κατ’ εικόνα και ομοίωση των αφεντικών που πλέον υπηρετεί: Του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου και των πλανητικών μηχανισμών του…

Θα αναδημοσιεύσουμε στη συνέχεια ένα κείμενο που γράψαμε πέρυσι τέτοια εποχή: 
Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»... 

resaltomag.blogspot
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.