Τελευταίες αναρτήσεις

14 Ιουνίου 2018

Επίορκος ο Καμμένος..... Είχε ορκιστεί δημοσίως το 2014 να μην αφήσει να γίνει διαπραγμάτευση που να δίνει το όνομα Μακεδονία!!!

Αντιγράφω ακριβώς ανάρτηση του olympia.gr από τον Δεκέμβριο του 2014 και τα συμπεράσματα δικά σας....
(τα κόκκινα γράμματα και οι μεγεθύνσεις δικά μου)

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος εκκλησιάστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης, όπου χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Άνθιμος. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία έκανε την εξής δήλωση:

«Το μήνυμα του Παναγιωτάτου σήμερα ήταν ένα σημαντικό μήνυμα ελπίδας. Ένα μήνυμα που συνεχίζει τους αγώνες του Μακαριστού Χριστόδουλου για το όνομα της Μακεδονίας.

Ενώπιον λοιπόν και Θεού και λαού απαντώ στον Παναγιώτατο ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος, αλλά και κανένας Τσίπρας να διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας.

Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συντασσόμαστε με την άποψη του Παναγιωτάτου αλλά και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Είναι σαφές πλέον ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί εκλογές. Δεν μπορεί να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας, δίνοντας παράταση ζωής σε μία κυβέρνηση που έχει δώσει ανοικτή εντολή στον κ. Νίμιτς τα Σκόπια να ονομαστούν «Βόρεια Μακεδονία».

Ο ελληνικός λαός πλέον σύσσωμος, πρέπει να απαιτήσει εκλογές τώρα. Αυτή η κυβέρνηση παραδίδει τα ιερά και τα όσια της πατρίδας, χωρίς καν να ρωτήσει τον ελληνικό λαό».


Η δήλωση αυτή του Πάνου Καμμένου ήταν η απάντηση – εγγύηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με την ξεκάθαρη πολιτική τους στην προστασία και διασφάλιση των εθνικών θεμάτων, στην αγωνία και τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο μείζον θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, αλλά και για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας.

Ο κ.κ. Άνθιμος είχε τονίσει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Τώρα κ. Πρόεδρε, κ. Καμμένο, θα κάνουμε μια αναφορά στα προβλήματα τα οποία μας απασχολούν.

Βλέπουμε πως παρατείνεται η υπόθεση της Μακεδονίας, καθώς διαβάζουμε σε διάφορες σοβαρές εφημερίδες γεγονότα που έρχονται και μας δημιουργούν μέσα μας παράπονο και συγχρόνως μια αγωνία.

Σε κατάλογο χωρών που συμμετείχαν σε (οικονομικό – βιομηχανικές) διαδικασίες, από όλες τις χώρες που ξέρουμε εδώ στη Βαλκανική και στην Ευρώπη, στο τέλος υπήρχε «Μακεδονία» και ήταν αυτή η αναφορά στα Σκόπια .Ποιος μίλησε; Κανένας. Αν πάμε έτσι δεν ξέρω πως θα πάμε.

(…)

Όλοι εμείς οι Μακεδόνες ένα ξέρουμε: Ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και δεν χωρούν συμβιβασμοί με κανένα μεικτό όνομα και με καμία άλλη δέσμευση ή καμία άλλη παραχώρηση. Δεν γίνεται, δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό, αν πηγαίνει έτσι.

Βέβαια ο εκεί πρωθυπουργός των Σκοπίων είναι σκληρός άνθρωπος και είναι ανυποχώρητος. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει πώς εκφράζονται οι ενδιαφερόμενοι, εν προκειμένω οι Έλληνες, μέσα από όλες τις πολιτικές ή ατομικές τάσεις.

Εμείς θέλουμε από όλους τους πολιτικούς και έχουμε εδώ εκπροσώπηση σήμερα, να δείξουν προσοχή σχετικά με το όνομα.

Σε όλα αυτά προστίθενται πάνω μας – και το ξέρει πολύ καλά ο φιλοξενούμενος μας, ο Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – η νέα κοσμοθεωρία του Σουλτάνου Νταγίπ Ερντογάν. Την ξέρετε, είναι σχετικά με την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ στην πραγματικότητα δεν θέλει κάτι τέτοιο».


ΣΧΟΛΙΟ

Εγώ προσωπικά πιό μεγάλη κωλοτούμπα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου.....
Εσείς;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΜΜΕΝΕ.... 

Επειδή μαθαίνω ότι οι προδότες του Καμμένου έχουν σκιστεί να εξαφανίσουν το βίντεο απο το διαδίκτυο θα σας το παραθέσω να το έχετε:
Share

2 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Οὐδενός ἀπό τούς γνωστούς "πολιτικούς" τῆς "Ἑλλάδος" οἱ λόγοι ἔχουν κάποιαν ἀξίαν! Ὅλοι τους εἶναι ἐνεργούμενα τῶν Σιωνιστῶν (= Σατανιστῶν) Παγκοσμιοποιητῶν, ἄβουλα "κουταβάκια" πού "γαυγίζουν" κατά καιρούς γιά νά ἐξαπατήσουν τούς ἠλιθίους πού τούς ἀκούουν καί δέν τούς παίρνουν μέ τίς πέτρες! Ἄς ὄψονται τά ΜΜΕ (= Μέσα Μαζικοῦ Ἐξανδραποδισμοῦ ἤ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως ἤ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαχρειώσεως) πού τούς προβάλλουν μέ ἐπίπλαστον σοβαρότητα, τά μεγαλύτερα ἀπό ὁποῖα ἐπίσης τελοῦν ὑπό τόν ἔλεγχον τῶν Σιωνιστῶν. Κάποτε ὑπῆρχε σ' αὐτόν τόν τόπον ἕν ἰσχυρόν ἀνάχωμα στό πελώριον αὐτό κῦμα Ψεύδους καί Ἀπάτης, τοὐτέστιν ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία. Σήμερα, ὅμως, τοὐλάχιστον ἡ ἡγεσία της (τοῦ νέου καί τοῦ παλαιοῦ ἑορτολογίου), δυστυχῶς συμπλέει μέ τόν Σατανισμόν.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Εκ των πραγματων αγαπητε μου φιλε φαινεται να εχεις δίκιο....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.